mohandes851
عضو جدید
بچه ها این رو هم بخونید بدرد میخوره
http://www.naftiha.com/detail=2160
http://www.naftiha.com/detail=2160
سلام
ممنون از جواب ات
اما شماره ی طب رو ندارم
اگه کسی شماره ی پیگیری طب صنعتی رو داره، لطف کنه اینجا قرار بده
آخه اعتراض به چی؟
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد..
دوستان ،کار آموز تا 6 ماه حق استفاده از مرخصی رو نداره..بعد از طی این 6 ماه 30 روز مرخصی سالیانه رو دارید(6 ماه اول سوخت نشده بلکه سیو شده)،ما باید قادر باشیم مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم ،با اعتراض کار به جایی نمی رسه چون اعتراض وارد نیست! با ادامه این روند فقط جو رو نسبت به خودتون متشنج میکنید..لطفا کاری نکنیم که بعد دودش تو چشم تک تکمون بره!اینجا مناطق نفت خیز جنوبه واسه خودش حکومتی داره
در ضمن افرادی که برومی هستند و تحت آموزش از تاریخ 26 مرداد تا 3 شهریور میتونن تشریف ببرن منزل ..
خوب دلمون تنگ شده دیگه![]()
خوب دلمون تنگ شده دیگه![]()
یکم پول خرج کن آخر هفته ها برو خونه! شیفت کاریتون چطوره؟ یه سایکل رو چطور میگذرونید؟
آخی نازیشهرام تو یکی نق نزن همین 2 هفته پیش رفتی...
من 2 ماهه چند روزه اینجام
اینجا ماهی 600 مساعده(اگه درست نوشته باشم) میدن.. با پرواز برید زودتر میرسید،در آینده هم میتونید چنج کنید که بیشتر خونه باشید
ما 9 روز کار هستیم سه روز استراحت. شیفت. اخه پولم بهمون ندادن که خرج کنیم:دی.
بعدش ما دو رو فقط تو راه هستیم![]()
اینجا ماهی 600 مساعده(اگه درست نوشته باشم) میدن.. با پرواز برید زودتر میرسید،در آینده هم میتونید چنج کنید که بیشتر خونه باشید
نفت کارت گرفتید؟
170000 ماه رمضون رو گرفتید؟ اصلا حکمتون اومده؟
حقوقتون هم که راحت میشه حساب کرد
سلام دوست عزیز شما خبری از زمان شروع دوره اموزش مون نداری؟
این امکان نداره معمولا 3 روز آخر کار رو چنج میکنن 3 روز هم رست 2 روز هم مرخصی میگیرن ..میشه 8 روز. شما نمیتونی چنج کنی و مرخصی بگیری البته فعلا.. خود سر شیفت ها چنج نمیکنن؟ نیروی غیر بومی ندارید؟والا به ما چیزی ندادن.
پروازم از امیدیه فقط به تهران داره.که بدتر راهم دورتر میشه
از چنج هم متاسفانه اینجا خبری نیست تمام رییس کارخونه ها و سرپرست شیفت ها با چنج مخالف صد در صد هستن.
من بهشون گفتم بهم گفتن اصلا حرفشم نزن این پنبه رو از گوشت بیرون بیار.
به خدا این چیزا رو ادم مینه حالش گرفته میشه دیگه انگیزش به کار کم میشه.
بله کاملا درک میکنم
می دونید فرق اهواز با امیدیه چیه؟
اینجا زیر مجموعه مناطق نفت خیزه به همین خاطر اینجا نظارت کمتر وکارها بدتر پیش میره.
امکانات و رسیدیگی هم خیلی کمتره نسبت به اهواز
این امکان نداره معمولا 3 روز آخر کار رو چنج میکنن 3 روز هم رست 2 روز هم مرخصی میگیرن ..میشه 8 روز. شما نمیتونی چنج کنی و مرخصی بگیری البته فعلا.. خود سر شیفت ها چنج نمیکنن؟ نیروی غیر بومی ندارید؟
مساعده هم پیگیری کنید اینجا قرار بود 300 بدن بعد گفتن 600
بزنگ طب و گزينش، ببن نتيجه ات رو كي مي فرستن شركت. دير بجنبي دوره رو برگزار مي كنند و اگه جا بموني مي افتي دوره با استخدامي هاي آزمون آبان ماه 91!
بله مشکل دقیقا همینه اینجا همه بومی بودن و اولین سری هست غیر بومی وارد اینجا شده به همین خاطر اصلا پذیرش ما تو خودشون براشون خیلی سخته.ما کاملا غریبه هستیم وقتی اسم شهرمون رو میاریم همشون می خوان خونمونو بریزن
به من میگفتن شما با پارتی اومدی وگرنه پسر من هم زبانش خوبه هم کامپیوتر بلده چرا قبول نشد.
خلاصه اوایل خیلی کشمکش و درگیری داشتیم.الانم زیاد تحویلمون نمیگیرن چه برسه بخوان حالا بدن که شیفت چنج کنن واسمون.
خدا کنه بهتر شه اوضاع.
بله منم به همین نتایج رسیدم..مهمانسرای نفت از برومی بهتره ،اینجا باید پول همین غذا و تخت رو از جیبمون بدیم..امکانات ومزایا هم که نداریم ،اضافه کاری و شایستگی هم سلیقه ای و عشیره ای میدن..خوب اینم از درد دل بچه های نفت خیز.غذا رو که نگو خدا میدونه غذاش در حد زنده موندنه. یعنی سربازی از اینجا غذا خیلی بهتر میدادن.نفت و این غذا و ..........
البته باز غذای برومی اهواز بهتر بود.میگم که هر چی شرکت زیر مجموعه تر امکانات ضعیفتر.
مهمانسرا کولر نداره یه ایر کاندینشن گذاشتن گرم گرم.هر هفته هم خراب میشه باید بری بخوابی اتاق بجه های دیگه.کولر گازی رویاست اینجا.
شرکت نفت یه جورایی با اسم بلند بالاش فقط تو تهران و شهرهای بزرگ خلاصه میشه نه باقی جاها که فقط اسمی از مونده
والا ما نمی خواستیم چیزی بگیم اینقدر میگید چرا بچه های نفت خیز ساکت هستید اتحادتون کم شده گفتیم صحبتی کرده باشیم.
بازم خدا رو شکر راضیم به رضای خدا.هر چه از دوست پیش آید خوش آید.بازم شکر که سرکاریم و وضعمون نسبت به خیلی دیگه از جوون های جامعه بهتره.ولی خوب اوضاع اینجا رو هم میشه بهتر کرد که فعلا ......
خاطر دوستانو دیگه مکدر نکنیم.
طاعات و عبادات قبول.
مگر قرار نیست که فلات قاره تکمیل ظرفیت اعلام کنه؟
از 736 نفر فقط 300 نفر اعلام شده است!
436 نفر باقیمانده در تکمیل ظرفیت واسشون دوره آموزشی برگزار خواهند کرد؟
یا اینکه برای فلات قاره فقط 300 نفر نیرو نیاز بوده؟!
من با یکی از دوستام که گروه اوله صحبت کردم گفت
1)دفترچه هنوز بهمون ندادن
2) حقوق 1.5 ریختن واسه 2 ماه
3) امکانات ورزشی خوبه
4) وضع غذا خیلی بهتره ره آورانه
5) کار خیلی از بچه ها غیر مرتبط با رشته شونه
6) کلا اونجا همه بیکارن و کار خاصی ندارن
7) بچه هایی که افتادن سکو و یا چغادک هنوز پیش اونا بودن
سلام دوست عزیز
چغادک؟ یعنی برای پارس شمالی هم از نیروهای فنی کسی رو معرفی کردند؟
ظاهران بچه های گل این تاپیک اکثرا استخدام شدن و دارن در مورد کارهاشون صحبت می کنن
ولی دوستای من یکی هم جواب منو بده
به نظرتون من برم مسافرت؟؟؟
با سلام دوستان عزیز
من 20 خرداد رفتم گزینش شرکت ملی نفت فرم پر کردم. 2 هفته پیش آمدن محلمون واسه تحقیقات محلی نمی دانم حدودا کی بهم زنگ میزنن واسه مصاحبه اعتقادی
راستش یک مسافرت 10 روزه مهم م م م در پیش دارم نمی دانم برم یا ممکنه باهام تماس بگیرن؟
ظاهران بچه های گل این تاپیک اکثرا استخدام شدن و دارن در مورد کارهاشون صحبت می کنن
ولی دوستای من یکی هم جواب منو بده
به نظرتون من برم مسافرت؟؟؟
با سلام دوستان عزیز
من 20 خرداد رفتم گزینش شرکت ملی نفت فرم پر کردم. 2 هفته پیش آمدن محلمون واسه تحقیقات محلی نمی دانم حدودا کی بهم زنگ میزنن واسه مصاحبه اعتقادی
راستش یک مسافرت 10 روزه مهم م م م در پیش دارم نمی دانم برم یا ممکنه باهام تماس بگیرن؟