hosseinassar
مدیر ارشد
کسی قصد توهین و ضایع کردن نداشت
رشته ما هم کامپیوتر نیست
رشته ما هم کامپیوتر نیست
والا به خدا دیلیت کردن بلد بودم فکر کردم کل نوار ابزار هیستوری که سمت چپ مانیتور اومده رو باید پاک کنمcontrl + shift + delete بزنید میشه
برای پاک کردنه
منم نگفتم کسی توهین کردکسی قصد توهین و ضایع کردن نداشت
رشته ما هم کامپیوتر نیست
منم نگفتم کسی توهین کرد
اما گفتید بنده خدا حمید!!!
این احیانن به ضایع شدن ربط نداشت
خلاصه جدی نگیرید
ممنون از کمکهاتون
من بسياري از فايل هايي كه مي خوام دانلود كنم از rapidshare هستش
و باتوجه به error هاي خاص rapidshare كه مثلا يه نمونش ميگه شما داريد يه فايل ديگه رو الان دانلود ميكنيد! در حالي كه اينطور نيست
مجبور ميشم از rapidbaz استفاده كنم اما رپيدباز فايل هاي با حجم بيشتر از 20 مگا بايت رو نميتوني ازش دانلود كني و تنها اعضا مي تونن
خوب حالا شما دوستان مي تونين يه راه حلي جلو پاي من بذارين؟
thnx
سلام
در مورد RSS,google reader و از این جور چیزا.اطلاعات لازمم.در مورد این که چه جوری میشه ازشون استفاده کرد یا اینکه اصلاً به چه دردی می خورن.هرکی زودتر جواب بده صوابش بیشتره.ماه رمضون.صواب داره مشکل این بنده خدا رو حل کنید...
سلام من اصلا نمیتونم وارد سایت یاهو بشم نسبت به سایتهای دیگه خیلییییییی سرعتش پایینه یه ربع تا بیست دقیقه طول میکشه میخواستم بدونم کسانی که از dial up استفاده میکنن این مشکل رو دارن یا فقط مشکل منه؟؟!!!!
کدوم محیط جدید ؟سلام من مي خوام طريقه ي استفاده از ايميل رو توي اين محيط جديد بدونم، شما مي تونيد كمكم كنيد؟
دیلیت کردن بلدم پاک کردن هیستوری رو پرسیدم
چرا فکر می کنید دارم اذیت می کنم
کنترل + اچ رو که زدم سمت چپ مانیتور یک نوار ابزار عمودی اومد که توش 4تا گذینه بود رو تک تک کلیک راست +دیلیت زدم اما کماکان یوزرهام تو فایر فاکس سیون
اصلا" مطمئنید روشتون جواب می ده
میسییییییسلاام رفیق خودم به دادد می رسم :
برای حذف یوزر پس ها تو فایرفاکس این مسرو برو :
tools/optins/security/saved passwords
بعدش romove all همش پاک میشه
سییلام
من 2روزه اینترنتم هر سه چهار دقیقه قطع میشه
Adslام
کسی میدونه چرا؟؟کلافه شدم
سلام
در مورد RSS,google reader و از این جور چیزا.اطلاعات لازمم.در مورد این که چه جوری میشه ازشون استفاده کرد یا اینکه اصلاً به چه دردی می خورن.هرکی زودتر جواب بده صوابش بیشتره.ماه رمضون.صواب داره مشکل این بنده خدا رو حل کنید...
سلااااااااام ،
2
تا سوال ؛
1- چجوری میشه اسمو فامیلی رو که موقع ساخت ایمیل تو یاهو ؛ وارد کردمو ،تغییرش بدم ، ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- چرا گزینه compose ، ایمیلم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
از این طریق بوسیله یاهو مسنجر هم میشه وارد یاهو شد و پروفایلتون رو تغییر بدید
mesenger/my account info/password/
برو تو منوی دومی update your contact information رو بزن و اسم و فامیل و بقیه رو عوض کن
ممنون از راهنمایتون
، من قبلنا این کارا رو انجام داده بودم ، به ظاهر تغییر میکنه ، ,ولی زمانی که برا کسی پیام میفرستم ؛ همون اسم و فامیل قدیمی رو مینویسه
بله درستهممنون از راهنمایتون
، من قبلنا این کارا رو انجام داده بودم ، به ظاهر تغییر میکنه ، ,ولی زمانی که برا کسی پیام میفرستم ؛ همون اسم و فامیل قدیمی رو مینویسه
براي خوده من كه تغيير كرد
forwardاش کن واسه منسلام به یه ***** شکن خوب نیاز دارم لطفا واسم پیدا کنید...
واقعا!
آخه تو مسنجر تغییر میکنه ، اما تو ایمیلم که برا کسی پیام میدم باز همون قبلیه
سلام به یه ***** شکن خوب نیاز دارم لطفا واسم پیدا کنید...