gsm1
کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی درباره سم تیوریدازین هیدرو کلرید داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
باسلام
این ترکیب سم نیست ویک داروی ضد افسردگی و عصبانیت هست
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی درباره سم تیوریدازین هیدرو کلرید داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
این مطالب درست و بجا و بیشتر جنبه پیشگیری داره.
اما بعد ازحمله آفت هرس شاخه های صدمه دیده و استفاده از خمیر زئوزران یا آنتی تارلو هم پیشنهاد میشه
سلام برای من یه سوال پیش اومده ممنون میشم اگه کمکم کنین.من برای کاشت فلفل و سبزی ورمی کمپوست خریدم تا حالا از نزدیک ندیده بودم منتها بعد از خرید دیدم1 سری کرم های ریز زنده توی بسته در حال حرکت هستن .سوالم اینه که اگه تو خاکم این کود رو ترکیب کنم این کرمها ریشه ی گیاهی که میکارم رو نمیخورن؟؟
سلامسلام برای من یه سوال پیش اومده ممنون میشم اگه کمکم کنین.من برای کاشت فلفل و سبزی ورمی کمپوست خریدم تا حالا از نزدیک ندیده بودم منتها بعد از خرید دیدم1 سری کرم های ریز زنده توی بسته در حال حرکت هستن .سوالم اینه که اگه تو خاکم این کود رو ترکیب کنم این کرمها ریشه ی گیاهی که میکارم رو نمیخورن؟؟
نه این شکلی نیستن یه عالمه کرم ریز سفید2یا3 میلی متری و سفید هستن شاید لارو باشن!حالا چیکار کنم؟؟تو رو خدا کمکم کنین![]()
آقا افشین من1 سم کانفیدور دارم به نظرتون اثر میکنه؟؟بعد ازینکه سمو بزنم دوره کارنسش چقدره تا بعدش بتونم چیزی بکارم؟؟؟
سلامولی نخی شکل هم نیس من گفتم که کاملا سفیدن و اندازشون به2 یا3 میلی میرسه.به هر حال از راهنماییهاتون ممنون .خودم بشینم 1 فکری به حالشون بکنم.
سفید !! بدون پا هم هستند ؟!؟!ولی نخی شکل هم نیس من گفتم که کاملا سفیدن و اندازشون به2 یا3 میلی میرسه.به هر حال از راهنماییهاتون ممنون .خودم بشینم 1 فکری به حالشون بکنم.
سلام
دوستان برای شروع فصل در همین زمان به روش چالکود چه کودی و برای در یک درخت 2 تا 3 ساله چه میزان کود پیشنهاد میکنید؟
یکی از دوستام یه باغ سنتی خارج از شهر داره.انواع درختها هم توش کاشته شده.نسبت به باغهای همسایه کمترین حجم حمله ی آفات رو در سال داره...
علت عمده ی اونم یه چیزه...هوار تا مرغ و خروس داخل باغش نگه میداره!!!! هم دردسر بعضی از آفتاش کم شده هم کلی تخم مرغ تازه گیرش میاد...
ظاهراً اینجوریه که تعداد زیادی از حشرات پایین پرواز و فرمهای خاکزی آفات رو می خورن!نتیجه !!! مرغ و خروس آفت میخورند ؟! صداشون آفات کلافه می کنند در میرند ؟؟!؟
ترکیب بردو تقریبا روی همه قارچ ها موثر !!! فقط برا هر قارچی با یه درصدی ترکیبش ساخته میشه !!!سلام مجدد
دوستان بردوفیکس روی فوزاریوم لوبیا تاثیر داره اگر نداره چه قارچکشی مناسبه
سلام مجدد
دوستان بردوفیکس روی فوزاریوم لوبیا تاثیر داره اگر نداره چه قارچکشی مناسبه
تشکر از دوستان
میخواستم ببینم میشه برای پیشگیری از فوزاریوم قبل از کاشت از محلول بردو استفاده کرد منظورم همراه با اب ابیاری برای پیشگیری؟