[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mohammad2946

عضو جدید
سلام به دوستای دعوت شده به مصاحبه مالک
این تاییدیه فارغ التحصیلی با ریز نمرات چیه؟؟؟
ما که هنوز فارغ التحصیل نشدیم چی کار باید کنیم؟
من تا یکم تیر امتحان دارم،مصاحبه ام افتاذه 29 ام ،نمی دونید مصاحبه با تاخیر داره یا نه؟

0910

عضو جدید
سلام به دوستای دعوت شده به مصاحبه مالک
این تاییدیه فارغ التحصیلی با ریز نمرات چیه؟؟؟
ما که هنوز فارغ التحصیل نشدیم چی کار باید کنیم؟
من تا یکم تیر امتحان دارم،مصاحبه ام افتاذه 29 ام ،نمی دونید مصاحبه با تاخیر داره یا نه؟
وعلیکم السلام
برا شما که فارغ التحصیل نشدین اگه ترم 8 هستین باید برید آموزش دانشکده تون و ریز نمرات 7 ترم تونو بگیرید ومهر دانشکده تونم زیر ریز نمرات بزنید و اگه تونستید امضای مدیر گروهتونم بگیرید
این میشه اصل... یه کپی هم بگیرید حله
اونو دیگه نمیدونم....مصاحبه من 2شنبه ست .... اگه یادم باشه میپرسم و بهتون اطلاع میدم..

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 2 شنبه افتادم
خوبه امسال اصفهانم مصاحبه داره اینطوری شلوغی کمتره
الان باید از چی اسکن بگیریم بفرستیم براشون؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا از میدان ارژانتین بهترین راه واسه رفتن به مالک رو کی میدونه؟:D

hadi216

عضو جدید
آقا من فارغ التحصیلم ولی هنو گواهی موقت واسم صادر نشده چیکار کنم واسه مالک ؟؟
این فرم نظام وظیفه رو باید از دانشگاه بگبریم ؟؟؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من فارغ التحصیلم ولی هنو گواهی موقت واسم صادر نشده چیکار کنم واسه مالک ؟؟
این فرم نظام وظیفه رو باید از دانشگاه بگبریم ؟؟؟؟

باید ریز نمره بگیری از دانشگاه منم امروز گرفتم
فرم نظام وظیفه ام اره همون معافیت تحصیلیه
هادی تو چند شنبه اس مصاحبه ات؟؟

این فیش پول رو الان باید واریز کنیم بعد اسکن کنیم یا همون موقع ثبت نام میشه واریز کرد؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این فیش پول رو الان باید واریز کنیم بعد اسکن کنیم یا همون موقع ثبت نام میشه واریز کرد؟

پویا جان این قضیه ریز نمراتو مطمئنی؟ آقا ما فارغوالتحصیلیما؟
من امروز رفتم دانشگاه گفت برا مدرک موقت هم نیاز به کارت پایان داری گفت که میتونی همین برگه تعیین وضیعت نظام وظیفه رو بهشون بدی
بابت فیش که تو سایت برای آپلود کردن فیش یه قسمتی گذاشتن ولی از طرفی هم گفتن که دستگاه پوز اونجا هست و میتونی بکشی (این قسمتش فک کنم اختیاریه)

راستی دوستان تو واژه ولایت مطلقه فقیه کلمه مطلقه یعنی چی؟

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویا جان این قضیه ریز نمراتو مطمئنی؟ آقا ما فارغوالتحصیلیما؟
من امروز رفتم دانشگاه گفت برا مدرک موقت هم نیاز به کارت پایان داری گفت که میتونی همین برگه تعیین وضیعت نظام وظیفه رو بهشون بدی

مدرک موقت که یا کارت پایان خدمت میخواد یا برگه اعزام خدمت
دیگه من به یارو گفتم پس من چطور ثابت کنم درسم تموم شده:Dگفت ریز نمره بگیر
اون بالاشم نوشته که فلانی فارغ اتحصیل شده از اینجا:w05:
به نظرم ریز نمره ببریم با برگه تاییدیه معدل و اون نظام وظیفه که به مشکل نخوریم اونجا
هرچی دارید بیارید:D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توضیحات تکمیلی الی ماشالله:D
اول به سایت دانشگاه مالک اشتر یعنی http://www.mut.ac.ir برید سپس در سمت چپ نوشته اطلاعیه زمان و مکان مصاحبه روش کلیک کنید وارد صفحه ای به نام دریافت اطلاعات و مستندات پذیرفته شدگان مرحله اول کارشناسی ارشد میشید درست وسط صفحه نوشته شروع ثبت نام با بالای صفحه کاری نداشته باشین روی شروع ثبت نام کلیک کنید صفحه ای باز میشه که نوشته وارد کردن اطلاعات از قبیل کدام شهر مدرکتونو گرفتین شماره تلفن و آدرس منزل و… بعد پایین صفحه نوشته تایید و ادامه روش کلیک کنید وارد صفحه مرحله دوم یعنی ارسال اسکن مدارکتون میشید مدارکی که ارسال اونها مهمن اینها هستن : اسکن عکس-اسکن تمامی صفحات شناسنامه-اسکن کارت ملی پشت و رو-مدرک کارشناسی – مدرک جهت تعیین وضعیت نظام وظیفه اسکن فیش بانکی واریز ۵۰۰۰۰ ریال به حساب بانک انصار به شماره حساب : ۱-۴۰۶۳۶۰-۴۲-۱۸۶۲ به نام تمرکز درآمد اختصاصی دانشگاه صنعتی مالک اشتر (اگه الان پرداخت کنید در زمان صبت نام هم مراحل سریع تر انجام میشه و هم تو زمان ثبت نام اگه بخوای از دستگاه خود پرداز دانشگاه واریز کنی خیلی شلوغه و وقتت گرفته میشه و در ضمن اسکن فیش رو هم خواستن اگه الان بریزی به نفعته اول و آخر باید بریزی) در مورد ارائه مدرک دقت کنید : دو حالت افراد وجود داره کسایی که الان دانشجو هستن و حداکثر تا تاریخ ۳۱-۳-۹۳ فارغ التحصیل میشن این دسته افراد اگه یادشون باشه در دفترچه ثبت نام آخر دفترچه یه برگی به نام فرم مخصوص واحد های گذرانده شده سال آخر سال آخر دوره کارشناسی شرکت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی از این فرم یه پرین بگیرن و ببرن مسئول آموزش دانشگاهشون تعداد واحد های گذرانده شده و میانگین معدلشون رو خودش مینویسه و امضا میکنه بعد میبری معاون آموزش هم امضا میکنه بعد دبیر خانه مهر دانشگاه رو میزنه و تمام+ چون مشغول تحصیل هستن و پایین نوشته مدرک جهت تعیین وضعیت نظام وظیفه حتما باید یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری و باید هم مدارکی رو که اول نوشته بودم + فرم مخصوص معدل و واحد های گذرانده شده + گواهی اشتغال به تحصیل رو اسکن کنن و بفرستن. اما دوستایی که در نیمسال اول یا دوم ۹۲ یعنی قبل عید فارغ التحصیل شدن بخصوص پسر ها که باید ۶ ماه از تسویه حساب دانشگاهشون گذشته باشه بعد از این شش ماه ابتدا دانش نامه سپس گواهی موقت میاد و بعد اصل مدرک میادش بعدشم برای گرفت اصل مدرک پسر ها یا باید کارت پایان خدمت داشته باشن یا برگه اعزام در غیر اینصورت اصل مدرک رو اصلا نمیدن در این حالت یک عده وجود دارن که هنوز شش ماه از تسویه حساب از دانشگاهشون نگذشته در این صورت باید برگه قبولی برای مصاحبه مالک اشتر رو ببرن واحد امتحانات دانشگاهشون و ریز نمراتی که پایینش مهر دانشگاه داره + تاییدیه تحصیلی که ثابت کنه فارغ التحصیل هستین رو بفرستین برای محکم کاری برگه تسویه همون برگه که ۲۰ تا امضا گرفتین زمان فارغ التحصیل شدن اسکن این سه مورد بالا + اگه نسبت به اعزام اقدام کردین و برگه سبز یا برگه آبی تون که زمان اعزام به سربازی و یگان آموزش که پست در خونتون آورده اسکن این یا اگه این رو ندارین اسکن برگه ابطلال معافیت تحصیلی که توش سال شروع و پایان کارشناسی و معدلتون هست رو برای روشن شدن وضعیت سربازی یا همون خدمت وظیفه رو که حتما میخوان رو اسکنش کنین و بفرستین و در نهایت دوستایی که ۶ ماه از تصویه حساب از دانشگاهشون گذشته الان اگه به دانشگاهشون سر بزنن حتما گواهی موقت و دانشنامه کارشناسی شون اومده اگه این برگ رو بخوایین یا باید کارت پایان خدمت یا کفالت یا معافیت پزشکی یا برگه اعزام به خدمت رو نشون اداره فارغ التحصیلان دانشگاهتون بدین تا این برگ رو بهتون بدن بازم از نزدیک برین از دانشگاهتون بپرسین چون حداکثر وقت ارسال و اسکن مدارک ۲۳-۳-۹۳ هست خیلی وقت کمه در ارسال مدارک خیلی حساس اند .

masti11

عضو جدید
رتبه قبولی

رتبه قبولی

سلام بچه ها دانشگاه صنعتی اصفهان برای روزانه حدودا چ رتبه ای میخواد؟ با رتبه 370 روزانه قبول میشم؟

0910

عضو جدید
سلام بچه ها
من دچار یه مشکل بسیار بزرگی شدم......مرحله اول ثبت نام و انجام دادم تو مرحله دوم مدارکم کامل نبود وبرگشتم و صفحه رو بستم
البته شماره پرونده و کد رهگیری رو ذخیره کردم اما حالا هر کاری میکنم صفحه ای که ذخیره کردم شماره هارو بهم نمیده....فکر کنم ذخیره نشد
الان چطوری وارد سامانه شم و مدارکمو بزارم
الان هیچ شماره ای دستم نیست...... کمکم کنید
باتشکر

hadi216

عضو جدید

واسه من 4شنبه اس ، واسه تو چند شنبه اس ؟؟
احتمال زیاد میشه همون روز ثبت نام هم واریز کرد چون نوشته امکانش فراهمه

masti11

عضو جدید
نظرخواهی

نظرخواهی

بچه ها کسی میدونه با رتبه 370 م شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان میشه روزانه قبول شد؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من گد رهگیری اینامو ذخیره نکردم الان با اطلاعات شخضی هم وارد نمیشه چیکار کنم:cry:

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
چک کردم اونجا نیمره
زنگم زدم هم به تهران هم به اصفهان اصلا جواب نمیدن

فردا اول صبح تماس بگیر...شماره آموزشش رو که زده توی همون پیج.
یا ایمیل بده به آدرس ایمیلش.نگران نباش...درست میشه ایشالا
==========================================

آدرس : تهران - بزرگراه شهید بابایی - لویزان - جنب دانشگاه شهید رجایی- دانشگاه صنعتی مالک اشتر-ساختمان معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی. تلفن : 6-22945141 دور نگار :22935341 آدرس : اصفهان -شاهین شهر - انتهای بلوار فردوسی - دانشگاه صنعتی مالک اشتر - ساختمان خوارزمی- اداره کل امور آموزشتماس با اداره کل آموزش : 45912251-031 یا 45912351-031 یا 45912451-031

رایانامه مدیریت تحصیلات تکمیلی: takmili@mut-es.ac.ir

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فردا اول صبح تماس بگیر...شماره آموزشش رو که زده توی همون پیج.
یا ایمیل بده به آدرس ایمیلش.نگران نباش...درست میشه ایشالا
==========================================

آدرس : تهران - بزرگراه شهید بابایی - لویزان - جنب دانشگاه شهید رجایی- دانشگاه صنعتی مالک اشتر-ساختمان معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی. تلفن : 6-22945141 دور نگار :22935341آدرس : اصفهان -شاهین شهر - انتهای بلوار فردوسی - دانشگاهصنعتی مالک اشتر - ساختمان خوارزمی- اداره کل امور آموزشتماس با اداره کل آموزش : 45912251-031 یا 45912351-031 یا 45912451-031

رایانامه مدیریت تحصیلات تکمیلی: takmili@mut-es.ac.ir

خیلی خیلی ممنون لطف کردید
حل شد :gol: دستتون درد نکنه

mhz2

عضو جدید
بچه ها دانشگاه ما تاایید فارغ التحصیلی تا 31/6/93 رو نمیده میگه که ممنوع هست دادن همچین نامه ای چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترم 8 هستم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها دانشگاه ما تاایید فارغ التحصیلی تا 31/6/93 رو نمیده میگه که ممنوع هست دادن همچین نامه ای چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترم 8 هستم

یعنی اون فرم اخر دفترچه سنجش رو پر نمیکنن براتون؟؟؟:eek:
کدوم دانشگاهید شما؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این اولی چی بود من نگرفتم :D
دومی رو ولی خیلی کامل متوجه شدم خیلیییی:biggrin:اسپانیای بچه سسول همیشه با پنالتی میره بالا:cool:

یادش بخیر Incisive vote

همیشه قرمزبه آبی میگه یخ باز ما به قرمزا میگیم (شیشپانیا)

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان یه مطالعه ای داشتم رو رساله چن تا چیز یدم به نظر ....
اگر کسی کالایی را با کالی هم جنس، مبادله کند و در مقابل، از همان جنس افزونتر بگیرد (مانند فروش 10 کیلو گندم به 12 کیلو گندم) یا علاوه بر آن کالا مقداری پول بگیرد، ربا و حرام است.
البته بعداً تبصره هایی هم بهش اضافه شده به نظر خودتون قضاوت کنین.
منبع : تحریر الوسیله / جلد 1 / صفحه 531 رساله توضیح المسائل / مساله 2072

یه جمله هم بود تو کتاب راه سبز - صفحه 17 (احکام ویژه پسران مقطع متوسطه) خوندم در حالی که توامان بود با خروج فاگ از سرم ولی برام جالب بود
اگر در عصر پاکان می زیستیم دین را از آنها فرا می گرفتیم ولی صد حیف که : دست ما کوتاه و خرما بر نخیل...
:que:

S.Mehran.S

عضو جدید
الان یه مطالعه ای داشتم رو رساله چن تا چیز یدم به نظر ....
اگر کسی کالایی را با کالی هم جنس، مبادله کند و در مقابل، از همان جنس افزونتر بگیرد (مانند فروش 10 کیلو گندم به 12 کیلو گندم) یا علاوه بر آن کالا مقداری پول بگیرد، ربا و حرام است.
البته بعداً تبصره هایی هم بهش اضافه شده به نظر خودتون قضاوت کنین.
منبع : تحریر الوسیله / جلد 1 / صفحه 531 رساله توضیح المسائل / مساله 2072

یه جمله هم بود تو کتاب راه سبز - صفحه 17 (احکام ویژه پسران مقطع متوسطه) خوندم در حالی که توامان بود با خروج فاگ از سرم ولی برام جالب بود
اگر در عصر پاکان می زیستیم دین را از آنها فرا می گرفتیم ولی صد حیف که : دست ما کوتاه و خرما بر نخیل...
:que:
هادی جان هر چی که اینجا بنویسی بعدا توی مصاحبه علیه خودت استفاده میشه ! حواست رو جمع کن !!!! این نکته رو هم فراموش نکن که برای تحقیق از شما شاید به بنده مراجعه کردند ، اونوقت بهشون میگم که هی تیکه های سنگین مینداختی :D

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هادی جان هر چی که اینجا بنویسی بعدا توی مصاحبه علیه خودت استفاده میشه ! حواست رو جمع کن !!!! این نکته رو هم فراموش نکن که برای تحقیق از شما شاید به بنده مراجعه کردند ، اونوقت بهشون میگم که هی تیکه های سنگین مینداختی :D

من شنیدم که برای تحقیق خودت باید آدرس چن دوست رو بدی و اونا برای تحقیق (احیاناً) میرن پیش همونا.
آیا تعریف ربا تیکه ای سنگین هست؟؟؟
میدونی که رفیق با دوست فرق داره دیگه؟

بالا