kianoosh-s
عضو جدید
هر چقدر کثیف ترباشین شانستون بیشترهیه عکس هم از خودتون بگیرید،بیینیمتون چه شکلی شدید!!!!
موفق باشید! برای همتون دعا میکنم![]()

هر چقدر کثیف ترباشین شانستون بیشترهیه عکس هم از خودتون بگیرید،بیینیمتون چه شکلی شدید!!!!
موفق باشید! برای همتون دعا میکنم![]()
پویا بشین بخون دادا از الان زمانش می زنن حالا,معارف سعی کن بخونی تا اون موقع ریشاتم نزن ی مدتاین زمان مصاحبه رو هنوز نزدن چرا![]()
منظوره من اینه که تراز واسه هر سال با سال دیگه فرق داره ، یه سال تراز 4600 میاره 1200 ، ی سال دیگه 4600 میاره 900 ، در ضمن اطلاعات تعاونی سنجش بر مبنای سال 91 بوده . کلا توجه نکن بهش چرت و پرته .یعنی من الان ترازم 4600 هستش باید تنظیم کنم نرم افزارو روی 4600 دیگه آره درصدا رو باید ی خورده بالا پایین کنم نه!!!اونجا نوشته بود میارم روزانه اردبیل,قوچان,زاهدان,صنایع غذایی فردوسی,بهشهر
الان دوره ی این کارا گذشته که بتونی با ریش کارتو جلو ببری ، بی تاثیر نیستا ولی مثه قبلا نیس که انقدر راحت گول بخورند . به نظر من یه ریش ساده و کوتاه داشته باشیم خوبه .پویا بشین بخون دادا از الان زمانش می زنن حالا,معارف سعی کن بخونی تا اون موقع ریشاتم نزن ی مدتمثل امام خمینی(ره) شوو
![]()
فکر می کنی داداش,شما نمی دونی طرزتفکرا چقدر با هم متفاوته برای ماها و خیلیا فکر می کنیم تموم شده ولی هنوز طرز تفکر اقلیت های حاکم بر اکثریت ها حتی ی ذره ام تغییر نکردهالان دوره ی این کارا گذشته که بتونی با ریش کارتو جلو ببری ، بی تاثیر نیستا ولی مثه قبلا نیس که انقدر راحت گول بخورند . به نظر من یه ریش ساده و کوتاه داشته باشیم خوبه .
کسی در مورد استخدام کردن یا نکردن مالک اطلاعی داره ؟؟ تو دفترچه نوشته که جذب از بین ممتازین برای ارگان های وابسته به وزارت دفاع
فکر می کنی داداش,شما نمی دونی طرزتفکرا چقدر با هم متفاوته برای ماها و خیلیا فکر می کنیم تموم شده ولی هنوز طرز تفکر اقلیت های حاکم بر اکثریت ها حتی ی ذره ام تغییر نکرده
البته 70 درصد زیاده داداش 20 درصد ماکزیممدقیقاً درست میگه دوستمون
هنوز 60 یا 70 درصد جامعه ای که ما میخایم بریم توش در دهه 60 زندگی می کنن
http://persiandrive.com/652631
امیدوارم این فایل به کار دوستانی که میخان تو مصاحبه شرکت کنن بیاد
موفق
شما رتبتون چنده؟؟احساس می کنم مثل من رتبه ی توام غریبهایشالا که همتون قبولید ...![]()
سلام فردوسی شبانه فرآوری یا پلیمر نمی دونی تا چند میگیره؟سلام دوستان.به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:یکم دیر شد ولی باید بگم دانشگاه فردوسی از این ترم به شبانه ها هم خوابگاه میده.البته با ظرفیت محدود.
دقیقاً درست میگه دوستمون
هنوز 60 یا 70 درصد جامعه ای که ما میخایم بریم توش در دهه 60 زندگی می کنن
http://persiandrive.com/652631
امیدوارم این فایل به کار دوستانی که میخان تو مصاحبه شرکت کنن بیاد
موفق
بچه ها جایی رو برای اموزش متلب و بقیه نرم افزار های شیمی سراغ دارین که خوب باشه ؟
خودت بشین بخون! بهتر یادمیگیری!
سلام اگه درباره هایسیس سوالی داری از خانم JAVAHERY سوال کن به من که خیلی کمک کرد یه سری مثال خوب هم بهم داد در ضمن کتاب باغمیشه رو در این زمینه به من معرفی کردن.البته تو باشگاه قسمت مهندسی شیمی بری همه چی پیدا میشه.یعنی برم کتاب خود اموز بگیرم بهتره از کلاس؟ اگه کتابی یا جزوه ای میشناسی بگو بخرم یا دانلود کنم سان گرل جان. ممنون
آره کتاب باغمیشه بد نیست ، دانشگاه به ما از رو همون درس دادنسلام اگه درباره هایسیس سوالی داری از خانم JAVAHERY سوال کن به من که خیلی کمک کرد یه سری مثال خوب هم بهم داد در ضمن کتاب باغمیشه رو در این زمینه به من معرفی کردن.البته تو باشگاه قسمت مهندسی شیمی بری همه چی پیدا میشه.
بچه ها جایی رو برای اموزش متلب و بقیه نرم افزار های شیمی سراغ دارین که خوب باشه ؟
سلام دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن کتاب باغمیشه خوبه ..ولی اگه میخوای از این شرکت هم میتونی اموزش همه نرم افزار های مهندسی شیمی رو تهیه کنی من از اموزش هایسیس اون راضی بودم
http://www.etookrayan.com/default.asp?ACTION=ALLPRODUCTS&BRANDF=%D9%86%D8%B1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C&catid=7465
قیمتش چنده؟؟
من 1 سال هر دوسطح هایسیس که شامل دوتا پکیج میشه رو خریدم 25 تومن
توی سایتش باید درخواست بدین تا قیمت جدید رو بهتون بگن
شما رتبتون چنده؟؟احساس می کنم مثل من رتبه ی توام غریبه![]()
سلام فردوسی شبانه فرآوری یا پلیمر نمی دونی تا چند میگیره؟
سلام. برای شبانه مالک رشته بیو اسمم اومده. مصاحبه ش چه جوریه ؟ چه چیزایی از ت می پرسن؟
اگه شبانه مالک قبول شدی امید هست که بت.نی شبانه شهند رو برای رشته بیو بیاری ؟ لطفا ج بدید
حالا این مالکم شاخ شده واسه ما,انگار قطب صنعتی کشور از اونجا شروع مشه ول کنین,نشد میرین ی جا دیگه...در مورد مصاحبه چند صفحه قبل توضیح داده شده
این قبول شدن نیست الان همه ما فقط به مصاحبه دعوت شدیم نه که قبول شدیم.معمولا 4 یا حتی 6 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنه مالک که تعداد زیاد بشه 5هزار تومن بابت مصاحبه از همه میگیره
بعد هرکی که رتبه اش نمیخوننه رو رد میکنه تعدادم خیلی زیاده متاسفانه
| یکشنبه 3/25 | دوشنبه 3/26 | سه شنبه 3/27 | چهارشنبه3/28 | پنجشنبه 3/29 | یکشنبه 4/1 | دوشنبه 4/2 | سه شنبه 4/3 | چهارشنبه 4/4 |
تهران | الف - پ | ت - ر | ز - ع | غ - ل | م - ی | | | | |
اصفهان | | | | | | الف - چ | ح - س | ش - ک | گ - ی |