[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mhz2

عضو جدید
بچه ها برای مصاحبه نیاز نیست از الان کاری کنیم
منظورم تکمیل فرمی ، ثبت نامی یا چیزه دیگه ای؟؟؟؟؟

hadi216

عضو جدید
یعنی من الان ترازم 4600 هستش باید تنظیم کنم نرم افزارو روی 4600 دیگه آره درصدا رو باید ی خورده بالا پایین کنم نه!!!اونجا نوشته بود میارم روزانه اردبیل,قوچان,زاهدان,صنایع غذایی فردوسی,بهشهر
منظوره من اینه که تراز واسه هر سال با سال دیگه فرق داره ، یه سال تراز 4600 میاره 1200 ، ی سال دیگه 4600 میاره 900 ، در ضمن اطلاعات تعاونی سنجش بر مبنای سال 91 بوده . کلا توجه نکن بهش چرت و پرته .
حالا که زدی ایشالله همون فردوسی رو میاری

hadi216

عضو جدید
پویا بشین بخون دادا از الان زمانش می زنن حالا,معارف سعی کن بخونی تا اون موقع ریشاتم نزن ی مدت :D مثل امام خمینی(ره) شوو:thumbsup2::weirdsmiley:
الان دوره ی این کارا گذشته که بتونی با ریش کارتو جلو ببری ، بی تاثیر نیستا ولی مثه قبلا نیس که انقدر راحت گول بخورند . به نظر من یه ریش ساده و کوتاه داشته باشیم خوبه .

کسی در مورد استخدام کردن یا نکردن مالک اطلاعی داره ؟؟ تو دفترچه نوشته که جذب از بین ممتازین برای ارگان های وابسته به وزارت دفاع

kianoosh-s

عضو جدید
الان دوره ی این کارا گذشته که بتونی با ریش کارتو جلو ببری ، بی تاثیر نیستا ولی مثه قبلا نیس که انقدر راحت گول بخورند . به نظر من یه ریش ساده و کوتاه داشته باشیم خوبه .

کسی در مورد استخدام کردن یا نکردن مالک اطلاعی داره ؟؟ تو دفترچه نوشته که جذب از بین ممتازین برای ارگان های وابسته به وزارت دفاع
فکر می کنی داداش,شما نمی دونی طرزتفکرا چقدر با هم متفاوته برای ماها و خیلیا فکر می کنیم تموم شده ولی هنوز طرز تفکر اقلیت های حاکم بر اکثریت ها حتی ی ذره ام تغییر نکرده

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر می کنی داداش,شما نمی دونی طرزتفکرا چقدر با هم متفاوته برای ماها و خیلیا فکر می کنیم تموم شده ولی هنوز طرز تفکر اقلیت های حاکم بر اکثریت ها حتی ی ذره ام تغییر نکرده

دقیقاً درست میگه دوستمون
هنوز 60 یا 70 درصد جامعه ای که ما میخایم بریم توش در دهه 60 زندگی می کنن

http://persiandrive.com/652631
امیدوارم این فایل به کار دوستانی که میخان تو مصاحبه شرکت کنن بیاد
موفق

kianoosh-s

عضو جدید
دقیقاً درست میگه دوستمون

موفق
البته 70 درصد زیاده داداش 20 درصد ماکزیمم

naser.66

عضو جدید
سلام دوستان.به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:یکم دیر شد ولی باید بگم دانشگاه فردوسی از این ترم به شبانه ها هم خوابگاه میده.البته با ظرفیت محدود.

kianoosh-s

عضو جدید
سلام دوستان.به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:یکم دیر شد ولی باید بگم دانشگاه فردوسی از این ترم به شبانه ها هم خوابگاه میده.البته با ظرفیت محدود.
سلام فردوسی شبانه فرآوری یا پلیمر نمی دونی تا چند میگیره؟

sungirl5

عضو جدید
دقیقاً درست میگه دوستمون

موفق

بشینید 288صفحه حفظ کنید!!!!! واسه خودش کنکوریه ها!!!:d

hothit

عضو جدید
بچه ها جایی رو برای اموزش متلب و بقیه نرم افزار های شیمی سراغ دارین که خوب باشه ؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی برم کتاب خود اموز بگیرم بهتره از کلاس؟ اگه کتابی یا جزوه ای میشناسی بگو بخرم یا دانلود کنم سان گرل جان. ممنون
سلام اگه درباره هایسیس سوالی داری از خانم JAVAHERY سوال کن به من که خیلی کمک کرد یه سری مثال خوب هم بهم داد در ضمن کتاب باغمیشه رو در این زمینه به من معرفی کردن.البته تو باشگاه قسمت مهندسی شیمی بری همه چی پیدا میشه.

hadi216

عضو جدید
سلام اگه درباره هایسیس سوالی داری از خانم JAVAHERY سوال کن به من که خیلی کمک کرد یه سری مثال خوب هم بهم داد در ضمن کتاب باغمیشه رو در این زمینه به من معرفی کردن.البته تو باشگاه قسمت مهندسی شیمی بری همه چی پیدا میشه.
آره کتاب باغمیشه بد نیست ، دانشگاه به ما از رو همون درس دادن

keyvanm

عضو جدید
بچه ها جایی رو برای اموزش متلب و بقیه نرم افزار های شیمی سراغ دارین که خوب باشه ؟

سلام دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن کتاب باغمیشه خوبه ..ولی اگه میخوای از این شرکت هم میتونی اموزش همه نرم افزار های مهندسی شیمی رو تهیه کنی من از اموزش هایسیس اون راضی بودم
http://www.etookrayan.com/default.a...&BRANDF=نرم افزارهای آموزشی مهندسی&catid=7465

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن کتاب باغمیشه خوبه ..ولی اگه میخوای از این شرکت هم میتونی اموزش همه نرم افزار های مهندسی شیمی رو تهیه کنی من از اموزش هایسیس اون راضی بودم
http://www.etookrayan.com/default.asp?ACTION=ALLPRODUCTS&BRANDF=%D9%86%D8%B1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C&catid=7465

قیمتش چنده؟؟

farhad urmia

عضو جدید
سلام. برای شبانه مالک رشته بیو اسمم اومده. مصاحبه ش چه جوریه ؟ چه چیزایی از ت می پرسن؟
اگه شبانه مالک قبول شدی امید هست که بت.نی شبانه شهند رو برای رشته بیو بیاری ؟ لطفا ج بدید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. برای شبانه مالک رشته بیو اسمم اومده. مصاحبه ش چه جوریه ؟ چه چیزایی از ت می پرسن؟
اگه شبانه مالک قبول شدی امید هست که بت.نی شبانه شهند رو برای رشته بیو بیاری ؟ لطفا ج بدید

در مورد مصاحبه چند صفحه قبل توضیح داده شده
این قبول شدن نیست الان همه ما فقط به مصاحبه دعوت شدیم نه که قبول شدیم.معمولا 4 یا حتی 6 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنه مالک که تعداد زیاد بشه 5هزار تومن بابت مصاحبه از همه میگیره
بعد هرکی که رتبه اش نمیخوننه رو رد میکنه تعدادم خیلی زیاده متاسفانه

kianoosh-s

عضو جدید
در مورد مصاحبه چند صفحه قبل توضیح داده شده
این قبول شدن نیست الان همه ما فقط به مصاحبه دعوت شدیم نه که قبول شدیم.معمولا 4 یا حتی 6 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنه مالک که تعداد زیاد بشه 5هزار تومن بابت مصاحبه از همه میگیره
بعد هرکی که رتبه اش نمیخوننه رو رد میکنه تعدادم خیلی زیاده متاسفانه
حالا این مالکم شاخ شده واسه ما,انگار قطب صنعتی کشور از اونجا شروع مشه ول کنین,نشد میرین ی جا دیگه...

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داوطلبان گرامی مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93-94، به سامانه ثبت نام اولیه و تحویل مدارک مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی مالک اشتر خوش آمدید.
به اطلاع می رساند برای انجام فرایند مصاحبه، نخست از تاریخ و محل مصاحبه خود در لینک های مربوطه مطلع گردید. سپس مدارک مورد نیاز خود را به طور کامل تبدیل به فایل الکترونیکی نموده و در فرایند ثبت نام و در مرحله مربوطه، آنها را در سایت آپلود نمایید.
دقت داشته باشید که اصل مدارک خود را در هنگام مصاحبه حضوری و در محل دانشگاه (تهران یا اصفهان) تحویل افراد مربوطه دهید. بدیهی است نباید هیچ گونه مغایرتی بین فایلهای بارگذاری شده در این سامانه و اصل مدارک تحویلی در روز مصاحبه وجود داشته باشد. وجود هر گونه مغایرت، منجر به لغو مصاحبه و گزینش متقاضی خواهد شد.
نکته بسیار مهم: حداکثر فرصت ثبت نام در این سامانه و بارگزاری فایلهای مربوطه، تا ساعت 24 روز جمعه 93/3/23 می باشد. افرادی که در بازه زمانی فوق به سامانه مراجعه ننمایند و مدارک خود را به صورت الکترونیکی ارسال نکنند، نمیتوانند در فرایند گزینش و مصاحبه حضوری شرکت کنند.
الف: زمان مصاحبه (بر اساس حرف اول نام خانوادگی متقاضی و با توجه به جدول زیر)

یکشنبه 3/25
دوشنبه 3/26
سه شنبه 3/27
چهارشنبه3/28
پنجشنبه 3/29
یکشنبه 4/1
دوشنبه 4/2
سه شنبه 4/3
چهارشنبه 4/4
تهران
الف - پ
ت - ر
ز - ع
غ - ل
م - ی

اصفهان

الف - چ
ح - س
ش - ک
گ - ی

ب: محل مصاحبه
تهران: لویزان- خیابان شهید شعبانلو- دانشگاه صنعتی مالک اشتر- ساختمان معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی
اصفهان: شاهین شهر- انتهای خیابان فردوسی- دانشگاه صنعتی مالک اشتر- ساختمان خوارزمی- اداره کل امور آموزش

توجه: 1- در صورت معرفی شدن یک داوطلب در کد رشته های مراکز تهران و اصفهان، شرکت در مصاحبه یک مرکز کافی می باشد.
2- داوطلبان متقاضی در کد رشته های شیراز، جهت انجام ثبت نام و گزینش، به اصفهان مراجعه نمایند.
مدارک مورد نیاز
o روگرفت تمامی صفحات شناسنامه به همراه اصل آن در ثبت نام حضوری
o روگرفت کارت ملی به همراه اصل آن در ثبت نام حضوری
o روگرفت مدرک کارشناسی (و کاردانی) با قید معدل به همراه اصل آن در ثبت نام حضوری
o در صورت شاغل بودن در نیروهای مسلح، گواهی اشتغال از محل کار مربوطه
o دو قطعه عکس 3*4 مربوط به سال جاری
o تاییدیه فارغ التحصیلی تا 93/6/31 (برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی) همراه با معدل واحدهای گذرانده
o ارائه مدرک جهت تعیین وضعیت نظام وظیفه
و ارائه اصل فیش پرداختی به مبلغ 50000 ریال به حساب بانک انصار به شماره 1-406360-42-1862 بنام تمرکز درآمد اختصاصی دانشگاه صنعتی مالک اشتر (قابل پرداخت توسط دستگاه پوز در محل ثبت نام)

بالا