[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
من شنیدم که برای تحقیق خودت باید آدرس چن دوست رو بدی و اونا برای تحقیق (احیاناً) میرن پیش همونا.
آیا تعریف ربا تیکه ای سنگین هست؟؟؟
میدونی که رفیق با دوست فرق داره دیگه؟

نه فکر کنم ادرس فامیل میگیرن یعنی یکی از فامیلامون که چند بار براش اومد تحقیق برای کارش قبلش بهمون خبر داد که ادرس ما رو داده حواسمون باشه.........خب البته اون بنده خدا مشکلی نداشت اما ادرس هر کسی رو نده

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه در خواست :
دوستانی که رفتن مصاحبه بیان بگن چه اتفاقی افتاد و چه مدارک دیگه ای خواستن؟
و آیا پرداخت اون هزینه تو دانشگاه خیلی وقت گرفت؟
ما دوستمون رفتِ ولی به نظر میرسه نرفته.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه در خواست :
QUOTE]

دوستانی که رفتن مصاحبه بیان بگن چه اتفاقی افتاد و چه مدارک دیگه ای خواستن؟
و آیا پرداخت اون هزینه تو دانشگاه خیلی وقت گرفت؟
ما دوستمون رفتِ ولی به نظر میرسه نرفته.

hadi216

عضو جدید
سلام بر و بچ
اگه کسی مصاحبه رفته میاد بگه چه خبره اونجا چی میگن چی میخوان؟؟؟

0910

عضو جدید
سلام بر و بچ
اگه کسی مصاحبه رفته میاد بگه چه خبره اونجا چی میگن چی میخوان؟؟؟
سلام
من امروز با دوستم رفتم مصاحبه....قبل 7 اونجا بودیم صبر کردیم تا 7.30 بشه و فرآیند مصاحبه شروع بشه....تو همون ابتدا یه فرمی بهتون میدن که پر کنین.... مشخصات شخصی تونه.....بعد میبرنتون آمفی تئاتر باقرالعلوم اونجا دوبرگه منگه شده بهتون میدن......که یکیش علاوه بر مشخصات شخصی مشخصات خانواده و 3 تن از دوستانتون که بیش از 5 سال باهاشون دوستینو میپرسن..... علاوه براین از فعالیت های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی تونم مپرسن....برگه دومش تاییده و امضا و اثر انگشت میخواد
بعد شماره میخونن و شما باید یرید روی سن و مدارکی که خواسته بودن و این برگه ها رو تحویل بدید.....فیشم به راحتی میتونین اونجا پرداخت کنین
بعد منتظر میمونید تا اسم تونو بخونن وبه اتاق مصاحبه برید
دوستم نفر اول بود و من نفر دوم....ابتدا یه 7-8دقیقه ای در مورد خودت و خانواده ت میپرسن...بعدش سوالا شروع میشه...فقط دعا دعا کنیدمصاحبه تون مثل مصاحبه من نباشه
کلا اعتقادات مو بردن زیر سوال
کلا یا در مورد ولایت فقیه پرسیدن یا در مورد انتخابات88و 92 و اصول گرایان و اصلاح طلبان
هرچی هم میگفتم باز ازجوابم سوال طرح میکرد.....تو انتخابات به چه گروهی رای دادی چرا رای دادی چرا چرا ....
ولایت و توضیح بده....ول کنم نبود هر چی میگفتم قانع نمیشد.....اصولگرا و اصلاح طلب و توضیح بده....کدوم گروه و قبول داری.....مبانی انقلاب چیه...تغی یه چه معناست(اینو اصلا نمیدونم چطوری نوشته میشه)
خداییش میخواستم دیگه به سوالاش جواب ندم
درست جواب میدادم میگفت غلطه وقتی یه چیزدیگه میگفتم میگفت همون اول که گفتی درست بود!!!!!!!!!!!
انشالله که هرچی خیره براهممون اتفاق بیفته
موفق باشید

0910

عضو جدید
فوری فوری
سلام دوستان
کسی یرنامه نویسی به زبان c بلده ؟
اگه بله میشه این دوتاسوال و هر چه سریع تر برام حل کنه ؟
1-برنامه ای بنویسید تا حداکثر یک متن 5خطی را از ورودی دریافت کرده ابتدا کلمات این متن را در آرایه ای قرار دهد . توجه کنید که از هر کلمه تکراری فقط یکی را حفظ کند. به دنبال آن ایندکس بسازد .
2- تهیه ی یک دفتر تلفن با امکان اضافه کردن و تصحیح کردن و حذف کردن و مرتب سازی و مشاهده صفحه به صفحه .
تا فردا صبح فقط وقت دارم
ممنون میشم واقعا

ئدز

عضو جدید
سلام
من امروز با دوستم رفتم مصاحبه....قبل 7 اونجا بودیم صبر کردیم تا 7.30 بشه و فرآیند مصاحبه شروع بشه....تو همون ابتدا یه فرمی بهتون میدن که پر کنین.... مشخصات شخصی تونه.....بعد میبرنتون آمفی تئاتر باقرالعلوم اونجا دوبرگه منگه شده بهتون میدن......که یکیش علاوه بر مشخصات شخصی مشخصات خانواده و 3 تن از دوستانتون که بیش از 5 سال باهاشون دوستینو میپرسن..... علاوه براین از فعالیت های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی تونم مپرسن....برگه دومش تاییده و امضا و اثر انگشت میخواد
بعد شماره میخونن و شما باید یرید روی سن و مدارکی که خواسته بودن و این برگه ها رو تحویل بدید.....فیشم به راحتی میتونین اونجا پرداخت کنین
دوستم نفر اول بود و من نفر دوم....ابتدا یه 7-8دقیقه ای در مورد خودت و خانواده ت میپرسن...بعدش سوالا شروع میشه...فقط دعا دعا کنیدمصاحبه تون مثل مصاحبه من نباشه
کلا یا در مورد ولایت فقیه پرسیدن یا در مورد انتخابات88و 92 و اصول گرایان و اصلاح طلبان
هرچی هم میگفتم باز ازجوابم سوال طرح میکرد.....تو انتخابات به چه گروهی رای دادی چرا رای دادی چرا چرا ....
ولایت و توضیح بده....ول کنم نبود هر چی میگفتم قانع نمیشد.....اصولگرا و اصلاح طلب و توضیح بده....کدوم گروه و قبول داری.....مبانی انقلاب چیه...تغی یه چه معناست(اینو اصلا نمیدونم چطوری نوشته میشه)
درست جواب میدادم میگفت غلطه وقتی یه چیزدیگه میگفتم میگفت همون اول که گفتی درست بود!!!!!!!!!!!
موفق باشید

تقیه روشی بوده که امام سجاد در زمان خودشون استفاده میکردن راهی بوده که علاوه بر زنده نگه داشتن جونشون بتونن اسلام رو زنده نگه دارن......البته میدونید که ایشون از راه دعا اعقایدشون و مخالفتشون با حاکمان زمان رو نشون میدادن

hadi216

عضو جدید
سلام
موفق باشید
مرسی ، یعنی از رساله چیزی نپرسید ؟؟؟؟؟
میشه یکم بیشتر در مورد سوالا بگی ؟؟

0910

عضو جدید
تقیه روشی بوده که امام سجاد در زمان خودشون استفاده میکردن راهی بوده که علاوه بر زنده نگه داشتن جونشون بتونن اسلام رو زنده نگه دارن......البته میدونید که ایشون از راه دعا اعقایدشون و مخالفتشون با حاکمان زمان رو نشون میدادن
اینو که میدونم منظورش تقیه نبود
گفت توغا یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم تغی نوشته میشه

0910

عضو جدید
مرسی ، یعنی از رساله چیزی نپرسید ؟؟؟؟؟
میشه یکم بیشتر در مورد سوالا بگی ؟؟
بقیه سوالاش راحت بود.... دقیقا همونایی که بچه ها تو سایت گذاشتن
سوره های سجده دار و نام ببرید......آب مضاف چیست.....انواع غسل .....وضو جبیره....خمس چیست.....سال خمسی چیه.....سجده سهو و نماز احتیاط را توضیح دهید...شعار امسال چیه.....عزم ملی را توضیح دهید
این چیزایی بود که یادم بود و ازم پرسیدن

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ... من همین الان از مصاحبه اومدم
خودم تعجب کردم از من 1 دونه سوالم نپرسید فقط در مورد صفحه شخصیو ماهواره پرسید

0910

عضو جدید
سلام ... من همین الان از مصاحبه اومدم
خودم تعجب کردم از من 1 دونه سوالم نپرسید فقط در مورد صفحه شخصیو ماهواره پرسید
خوش به حالتون.....رتبه تون چند بود؟ هیچ امتیاز و سهمیه ای نداشتین؟
فکر کنم قیافه م غلط اندازه:(

آخرین ویرایش:

0910

عضو جدید
فوری فوری
سلام دوستان
کسی یرنامه نویسی به زبان c بلده ؟
اگه بله میشه این دوتاسوال و هر چه سریع تر برام حل کنه ؟
1-برنامه ای بنویسید تا حداکثر یک متن 5خطی را از ورودی دریافت کرده ابتدا کلمات این متن را در آرایه ای قرار دهد . توجه کنید که از هر کلمه تکراری فقط یکی را حفظ کند. به دنبال آن ایندکس بسازد .
2- تهیه ی یک دفتر تلفن با امکان اضافه کردن و تصحیح کردن و حذف کردن و مرتب سازی و مشاهده صفحه به صفحه .
تا فردا صبح فقط وقت دارم
ممنون میشم واقعا
بچه ها کسی برنامه نویسی بلد نیست؟ کسی رو نمیشناسین که بلد باشه؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته من رفتم پیش مدیر گروه مهندسی شیمی:Dاز دوستان بودن:Dبعد ایشون گفت که جلوی در شرایط نظامی و بده ولی محیط دانشگاه اصلا اینطوری نیست جو اش نگران نباش یه کم از سطح استادا و سابقشون گفت که خیلی خوشایند بود
حالا ببینم یا اینو قبول میشم یا اموزش محور صنعتی ااصفهان و دیگه
از همه دوستانم ممنون به خصوص soroor و hadi:gol:

0910

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه بیو علم و صنعت تا چند میگیره؟ اصلا تو بیو فکر کنم سطحش بالا نباشه ...فقط 2 تا استاد دارن که گرایششون بیو ا

hothit

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه بیو علم و صنعت تا چند میگیره؟ اصلا تو بیو فکر کنم سطحش بالا نباشه ...فقط 2 تا استاد دارن که گرایششون بیو ا
پارسال با 86 روزانشو اوردن.میدونی صنعتی اصفهان تا چند میگیره بیو؟

0910

عضو جدید
پارسال با 86 روزانشو اوردن.میدونی صنعتی اصفهان تا چند میگیره بیو؟
نه .... ولی پارسال 150 اصفهان قبول شد ..... فکر کنم صنعتی اصفهان بالاتر از این قبول شن .... چون تازه اومده .... من که خودم آخری رو صنعتی اصفهان زدم

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
ما همه بنده خدا هستیم. خواهشا فرقه بندی نفرمایید!
هر چه ویرانی یست از نفاق است....دیگه این که کاملا باید بر همه مشهود باشه !
عقاید شخصی محترم !!!ولی بهتر این است که همان شخصی بماند.
با تشکر

aghh

عضو جدید
سلام بارتبه1312امیدی به قوچان یا زاهدان هست سال قبل بارتبه1576باروزانه قوچان 65و زاهدان 125اختلاف داشتم اخرین رتبه روزانه قوچان چنده امسال شبانه هم گرفته

kianoosh-s

عضو جدید
سلام بارتبه1312امیدی به قوچان یا زاهدان هست سال قبل بارتبه1576باروزانه قوچان 65و زاهدان 125اختلاف داشتم اخرین رتبه روزانه قوچان چنده امسال شبانه هم گرفته
سلام منم 1267 هستم,قوچان آخرین رتبه ی قبولی ارشد روزانه ی پارسال 1280 شده,تازه امسال 15 نفر شده پارسال 12 تا بود,شبانه صد درصد میاری ولی روزانه 40 درصد,شبانه زاهدان صددرصد ولی روزانش رشته ی بد میاری فقط

kianoosh-s

عضو جدید
درضمن منابع اطلاعاتیم بگم: واسه قوچان ZIIZO برام از پارسه پرسید بهش اینا رو گفتن,و زاهدان و از سایت سازمان سنجش تکمیلی پرسیدم.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
سلام منم 1267 هستم,قوچان آخرین رتبه ی قبولی ارشد روزانه ی پارسال 1280 شده,تازه امسال 15 نفر شده پارسال 12 تا بود,شبانه صد درصد میاری ولی روزانه 40 درصد,شبانه زاهدان صددرصد ولی روزانش رشته ی بد میاری فقط

کیانوش این 40درصدرو از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟:surprised:

sahar_farj

عضو جدید

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟پ چ دل خوشی من دارم با رتبه1200 فک میکردم روزانه باهنر میارم....تازه ب شبانه کاشان هم امیدوارم
اخه دوستم پارسال با هزار و صد خورده ای باهنر اوردااااااااااا...................کسی درباره باهنر نظری نداره؟

بالا