سلام بر و بچ
اگه کسی مصاحبه رفته میاد بگه چه خبره اونجا چی میگن چی میخوان؟؟؟
سلام
من امروز با دوستم رفتم مصاحبه....قبل 7 اونجا بودیم صبر کردیم تا 7.30 بشه و فرآیند مصاحبه شروع بشه....تو همون ابتدا یه فرمی بهتون میدن که پر کنین.... مشخصات شخصی تونه.....بعد میبرنتون آمفی تئاتر باقرالعلوم اونجا دوبرگه منگه شده بهتون میدن......که یکیش علاوه بر مشخصات شخصی مشخصات خانواده و 3 تن از دوستانتون که بیش از 5 سال باهاشون دوستینو میپرسن..... علاوه براین از فعالیت های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی تونم مپرسن....برگه دومش تاییده و امضا و اثر انگشت میخواد
بعد شماره میخونن و شما باید یرید روی سن و مدارکی که خواسته بودن و این برگه ها رو تحویل بدید.....فیشم به راحتی میتونین اونجا پرداخت کنین
بعد منتظر میمونید تا اسم تونو بخونن وبه اتاق مصاحبه برید
دوستم نفر اول بود و من نفر دوم....ابتدا یه 7-8دقیقه ای در مورد خودت و خانواده ت میپرسن...بعدش سوالا شروع میشه...فقط دعا دعا کنیدمصاحبه تون مثل مصاحبه من نباشه
کلا اعتقادات مو بردن زیر سوال
کلا یا در مورد ولایت فقیه پرسیدن یا در مورد انتخابات88و 92 و اصول گرایان و اصلاح طلبان
هرچی هم میگفتم باز ازجوابم سوال طرح میکرد.....تو انتخابات به چه گروهی رای دادی چرا رای دادی چرا چرا ....
ولایت و توضیح بده....ول کنم نبود هر چی میگفتم قانع نمیشد.....اصولگرا و اصلاح طلب و توضیح بده....کدوم گروه و قبول داری.....مبانی انقلاب چیه...تغی یه چه معناست(اینو اصلا نمیدونم چطوری نوشته میشه)
خداییش میخواستم دیگه به سوالاش جواب ندم
درست جواب میدادم میگفت غلطه وقتی یه چیزدیگه میگفتم میگفت همون اول که گفتی درست بود!!!!!!!!!!!
انشالله که هرچی خیره براهممون اتفاق بیفته
موفق باشید