بچه ها منظورتون همون "مهندسی شیمی_ زیست پزشکی" هست؟
اینو هم میشه انتخاب کرد؟ آخه کدشم همون1257 هست؟
حالا این چی هست؟کسی آشنایی با این رشته داره؟ بدرد میخوره؟
نمیدونم زیست پزشکی موضوعش چیه
اما هر رشته ای که کدش 1257 هست میتونید انتخاب کنید
بچه ها منظورتون همون "مهندسی شیمی_ زیست پزشکی" هست؟
رفقا تو سایت سنجش کسی واسه انتخاب رشته مجازی رفته؟؟
اعتبار داره؟؟
واسم با رتبه 1397 زده روزانه اصفهان و شبانه فردوسی
سلام عطیه خانم. اگه میشه در مورد خوابگاه ی کم توضیح بدین.من47 گاز شدم و ص.نفت رو میارم.فاصله یونی از شهر. رفت و امد به شهر.. اگه بریم تو گروه "الف" میتونیم استخدام شیم. باتوجه به اینکه خودتونم دخترین به دخترا توصیه میکنین؟
باز هم آمد و رفت؛ وباز همچون همیشه ی هر رقابتی عده ای معدود به آنچه میخواستند رسیدندو عده ای هم از آنچه میخواستند بازماندند؛ و من نمیدانم تو که خواننده ی این سطور هستی از کدام گروهی.اما بک چیز را میدانم و از آن بیم دارم که در میان این هیاهوها، شخصیت انسانی تو تبدیل به یک عدد شده باشد،حالا یک رقمی یا دو رقمی یا سه یا چهار رقمی اش فرقی نمیکند.شاید این روزها، روزهایی باشد که همگان خودشان را به صورت یک عدد می بینند که در پای کارنامه شان درج شده، و این ، مستقل از اینکه آن عدد چند باشد ،کوچک یا بزرگ،یک رقمی یا nرقمی،چیزی نیست جز به حقارت کشیدن ظرفیت های وجودی انسان! زندانی ها از وقتی وارد زندان می شوند،دیگر نام و فامیل و هویت بیرونی ندارند؛ تبدیل می شوند به یک شماره، که در همان بدو ورود به زندان،پلاک آن را می اندازند گردنشان ویک عکس روبه رو و یک عکس نیم رخ می گیرند وآن زندانی از آن پس خودش را با آن شماره معرفی میکند؛ از آن پس یک عدد استنه یک آدم! وچقدر سخت است که ما هر سال شاهد یک زندان 1 میلیون نفری (یا 1.5 میلیونی اش تو کارشناسی) باشیم،که همه ی آدم هایش به یک شماره تبدیل میشوند و از این نظر فرقی بین آن ها نیست ،حتی شماره های 1 ، 2 و3 اش عکس تمام رخشان را میبینند که اینجا وآنجاچاپ میشود ،اگر عکس نیم رخشان هم چاپ میشد در کنار همان تمام رخ، شاید اندکی به خود می آمدند واز قید غرور خطرناکی که میتواند تا سال ها زندانیشان کند خلاصی می یافتند وآن یکی ها که رقمشان بیشتر از آنی است که می خواستند ،به کنجی می خزند وخود را در زندان غم اسیر میکنند. زندانی ، زندانی است . چه فرقی می کند که زندانی ،زندانی غرور باشد یا زندانی غم .و این که انسان با تمام خصوصیات روحی اش با تمام حساسیت هایش با تمام انسانیت هایش، با تمام دغدغه هایش ، با تمام خوبی ها و بدی هایش را تبدیل کنیم به یک عدد واین بشود معیار ارزشگذاری ، چیزی نیست جز به حقارت کشیدن وجود بشر..... و مایه ی تاسف است.
اما این با توست که در میان این قیل وقال از کدام گروه باشی .میتوانی به این حقارت تن دردهی و همرا با جریان سیلابی که شخصیت انسانی ات را به قهقرا میبرد ، همراه شوی .میتوانی در غرور رتبه ی خوبت گم شوی یا در غم رتبه ای که مناسب خود نمیدانی اسیر.اما........ میتوانی جوردیگری هم باشی. میتوانی زنچیر ها را پاره کنی ،خودت را از زندانتنگ آن چند رقم لعنتی رها کنی ، به سوی حقیقت فرار کنی ریه هایت را پر از اکسیژن انسانیت کنی بر فراز قله ی توانایی های بشربایستی ... دستانت را از هم باز کنی و بلند فریاد بزنی:«من یک انسانم! »وقتی برخی برخورد ها را میبینم بر خود لعنت می فرستم که مترهامان را چه شده؟! آیا داریم ارزش انسانی یک فرد را با این اندازه میگیریم که توانسته است در چند دقیقه به چند سوال از سوالای فلان درس پاسخ دهد!! دوست عزیز؛ ما هرگز تو را به صورت یک عدد نمیبینیم ما هرگز ابعاد بزرگ وجود انسانی تو را با چند زقم معامله نمیکنیم. خواه آن عدد بزرگ باشد یا کوچک . بدان که ما برای تو به عنوان یک انسان ، بسیار بیش از این ها ارزش قائلیم، بسیار بیشتر از آنکه فکرش را بکنی
منظورتون همگام سنجشه؟
اونجا که نمیشه رتبه وارد کنید.
سلام دوست عزیز. خوابگاه هاش عالیه. داخل خود دانشگاهست. اکثر اتاقاش واسه دانشجویان ارشد 2نفرست. تموم روزای هفته حتی روزای تعطیل غذا میدن. و همچنین کمک هزینه تحصیلی هم میدن . اگه بخای از این امکانات استفاده کنی باید تعهد بدی به ازای 2سال تحصیل 4سال واسه وزارت نفت کار کنی و تا اون موقع مدرک نمیدن بهتون. اگرم بخواین کار نکنین باید تعهدتو بخری که هزینش هرسال فرق می کنه. دانشگاهش تو یه محله اهواز به نام کوت عبدالله است (البته محلش اصلا تعریفی نداره) که اگه با تاکسی تا مرکز شهر بری تقریبا 20 دقیقه طول میکشه برسی. با گروه الف استخدامیش 100% نیست ولی نسبت به جاهای دیگه خیلی خیلی بیشتره. البته تا 3،4 سال پیش حتمی بود ولی الان نه. واسه دخترا هم مهندسی نفت که نه ولی مهندسی شیمی خوبه (اینو از لحاظ استخدام میگم وگرنه مدرک لیسانس خودم مهندسی نفته و راضیم). در کل اگه من میتونستم قبول شم حتما دانشگاه نفتو میزدم البته شیمی رو. دوست عزیز نمیخوام ناامیدت کنم ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم نهایت تا رتبه 20 و حتی کمتر شیمی ارشد اهواز قبول می شن. سوال دیگه ای هم هست در خدمتم.
میدونم
درصدها رو وارد کردم
نه اقا لطف کردید این مدت استفاده کردیم دستت درد نکنهاشتباه گفتن.هر دانشگاهی 12 واحد میده نهایت.اگه پیش نیاز بخورید باید با اون 12 بشه.سمینار هم ترم سه میدن.و ترم آخر هم ادامه پروژه.جوش نزنید نهایت 2.200 میشه.ببخشید دوستان من نمیتونم دیگه از فردا به تاپیک سر بزنم اگه خواستید خوشحال میشم پیام به خودم داده بشه.البته دوستان اینجا هستن کمک میکنن من دیگه پیش اونا هیچ کارم
من چارتشو تو اینترنت دیدم یه سرچ بزنید میبینیدبچه ها منظورتون همون "مهندسی شیمی_ زیست پزشکی" هست؟
ممنون از اطلاعات خوبتون
اضافه میکنم:
شما با مدرک مهندسی فراوری و انتقال گاز فارغ التحصیل میشید
پارسال تا رتبه 80 هم قبول شدن و این بستگی به رقبای امسالتون داره که علاقشون چی باشه
تعهد هم یکطرفست یعنی شما ملزمید برای نفت کار کنید اما نفت ملزم نیست که برای شما کار پیدا کنه
برای پایان نامه هم اگه خودتون زرنگ باشید منابع مالی خوبی در اختیارتون میزارن
متشکرم که تصحیح کردین رتبه رو. در ضمن اگه نتونن در عرض یک سال براتون کار پیدا کنن، می تونین بدون پرداخت هزینه مدرکتون رو آزاد کنین.
مطمانی اینو خانم؟
فقط صنعت نفت اینجوره؟یا همه دانشگاها؟مثلا یکی از تهران علموصنعتم بگیره بعد 1سال کار پیدا نشه میتونه آزاد نکرده بره؟
مهندس با این چیزایی که من شنیدم ما گاز شیراز قبول نمیشیممهندس محسنیان.بیخود دل خودتو به تهران خوش نکن.باهم میریم شیراز واسه مهندسی گاز.روزانه هم هست هم کاربردی تره.))))))))))))))
![]()
مطمانی اینو خانم؟
فقط صنعت نفت اینجوره؟یا همه دانشگاها؟مثلا یکی از تهران علموصنعتم بگیره بعد 1سال کار پیدا نشه میتونه آزاد نکرده بره؟
سلام بچه ها
منم رفتم همگام سنجش درصدا مو دادم جاهایی که احتمال قبولیم هست دادن.مثلا زده بارتبه من که779 م.شیمیه مهندسی شیمی -سیستم های انرژی شریفو میارم.مهندسی هسته ای م زده برام
آیا واقعا قبول مشم؟در ضمن به نظرشما این رشته ها نسبت به رشته بیو بهتره؟بیوتکنولوژی 143شدم
کجاها قبول میشم؟؟؟
سلام
یعنی چجوری؟ به منم بگین برم سنجش درصدامو بگم
کدوم قسمت؟ کجاش؟ لطفا راهنمایی کنین
بچه هااین همگام سنجش چقدربهش میشه اعتمادکرد؟؟؟؟ با1800 اردبیل اصفهان صنعتی بابل سمنان شبانه زده که میارممممممم - واقعا ممکنه؟؟؟؟
باید عضو سنجش بود حتما برای این همگام سنجش؟؟
من یوزر پسووردم رو یادم رفته
باید عضو سنجش بود حتما برای این همگام سنجش؟؟
من یوزر پسووردم رو یادم رفته
سلام خدمت دوستان و تشکر از عزیزانی که راهنماییم کردن بالاخره تونستم تایید انتخاب رشته رو گیرماین همه صفحه رو نخووندم اگه کسی از من سوالی داشته واسم پیام بفرسته ماشالا 30 صفحه رفتین جلو!!!من که وخت نکردم بخوونم
![]()
خواهشا مذخرف نگید
دانشگاه های تهران هر جی باشن تهرانه و شهرستان هم شهرستانه
همینجوری الکی میتونی ثبت نام کنی
من با اسمای چپندر قیچی عضو شدم موردی نداشت
راسی امروز حرم بودم اتفاقا تورو یادم اومد![]()