تا کی میتونیم انتخاب رشته کنیم؟ تا ساعت 24 روز یکشنبه؟؟؟
سلام میشه احتمال قبولی در دانشگاه علموصنعتم بگید؟؟؟علمو صنعت خیلی از صنعتی اصفهان بالاتره؟؟
خواهشا مذخرف نگیدتویه پستهای قبلی baharz66دانشجوی علم وصنعته آمار رتبه هارو ذاشته-شیراز از علموصنعت بهتره
سلام عطیه خانم. اگه میشه در مورد خوابگاه ی کم توضیح بدین.من47 گاز شدم و ص.نفت رو میارم.فاصله یونی از شهر. رفت و امد به شهر.. اگه بریم تو گروه "الف" میتونیم استخدام شیم. باتوجه به اینکه خودتونم دخترین به دخترا توصیه میکنین؟BULGARIAجان والا من که هی میام سر میزنم، بذارین آقای حمزه هم بیان که اگه به راهنمایی و نظر من نیازی دارن یا سوالی درباره دانشگاه و شرایط استخدام و کارش دارن خودشون بپرسن.
خواهشا مذخرف نگید
دانشگاه های تهران هر جی باشن تهرانه و شهرستان هم شهرستانه
خواهشا مذخرف نگید
دانشگاه های تهران هر جی باشن تهرانه و شهرستان هم شهرستانه
یه کم ادب رو رعایت کنی بد نیس-من تویه فکر گمراه کردن هیچکس نیستم-علم و صنعت تویه مهندسی شیمی از شیراز ضعیفتره پویا و حمزه نیستند والا حرف منو تایید میکردند-
وقتی دانشجوهایی با رتبه های ضعیف تر اونجا میرن حالا استاداش خوب باشن چه بدرد میخورهدرست حرف بزن برادر من
علم و صنعت کجا شیراز و صنعتی اصفهان کجا
تنها مزیت علم و صنعت به تهران بودنشه
اساتید دانشگاهارو مقایسه کن امکاناتنو مقایسه کن
بعضی ها از فقر ای کیو دارن رنج میبرن ....
وقتی دانشجوهایی با رتبه های ضعیف تر اونجا میرن حالا استاداش خوب باشن چه بدرد میخوره
این جا صحبت کردن اصلا فایده نداره
همه میخان کاری کنن ملت دنبال دانشگاه های تهرانن نرن
من که انتخاب رشتمو کردم
23 بودم و شریف میارم بلا شک
داداش فردا صبح برات میپرسم.برات آخرین فرد قبول فرایند و جداسازی تهران رو میپرسم پلیمر روزانه شریف:اخرین فرد قبول 82 بوده.گفتم این شاید به دردت بخوره.اونو فردا صبح برات میپرسمزیزو جان آمار آخرین رتبه قبولی جداسازی پارسال تهرانو نداری؟
شما خودتو ناراحت نکن
فک کنم طرف اصلا نمیدونه علم وصنعت کجاست شریف کجاست شیراز ایران یا عراقه خلاصه شوت بودشفای عاجل طلب دارم براش
آخرن فرد قبول: روزانه جداسازی علم و صنعت: 165 روزانه کنترل و شبیه سازی علم و صنعت:247 روزانه ترمو سینتیک علم و صنعت:262سلام میشه احتمال قبولی در دانشگاه علموصنعتم بگید؟؟؟علمو صنعت خیلی از صنعتی اصفهان بالاتره؟؟
به به آقا یاسر.از این ورابه به دوباره آمد فصله بهاری. اقای زیزو دیده شده است بعضیها با رتبه 528 احتماله قبولی در تهران را دارند.درسته؟
من دانشجوی دانشگاه نفت اهوازمدقیقا![]()
ببینید فردوسی مشهد 2کشوره - ص اصفهان 7یا8 کشوره - اصفهان 19 کشوره - ص شیراز 50یا60 کشوره - البته اینا جنرال هست که من میدونم
داداش فردا صبح برات میپرسم.برات آخرین فرد قبول فرایند و جداسازی تهران رو میپرسم پلیمر روزانه شریف:اخرین فرد قبول 82 بوده.گفتم این شاید به دردت بخوره.اونو فردا صبح برات میپرسم
چه خبرهبچه ها من تو بالا زدن علاقه تو شبانه و روزانه موندم یعنی انتخاب بین علاقه و شهریه دادنه ...........................اینو یکی از بچه ها برام حساب کرده نزدیکه 3 تومنه ترم اول: 12 واحد + 2 واحد جبرانی 2525 ترم دوم: 12 واحد + 2 واحد سمینار حدودا 2725 ترم سوم: 2750 ترم چهارم: 2750
چه خبره.ترم اول 14 واحدددددد
آقا مهندسی پزشکیم هر کی رفته پشیمونه![]()
ن داداش زیزو شریف دیگه کلا نمیزنم واسه بچها-منو پویا داریم همه روگول میزنیم