[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

yaser.sdg

عضو جدید
به به دوباره آمد فصله بهاری.
اقای زیزو دیده شده است بعضیها با رتبه 528 احتماله قبولی در تهران را دارند.درسته؟

mishmimi

عضو جدید
سلام میشه احتمال قبولی در دانشگاه علموصنعتم بگید؟؟؟علمو صنعت خیلی از صنعتی اصفهان بالاتره؟؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
سلام میشه احتمال قبولی در دانشگاه علموصنعتم بگید؟؟؟علمو صنعت خیلی از صنعتی اصفهان بالاتره؟؟

تویه پستهای قبلی baharz66دانشجوی علم وصنعته آمار رتبه هارو ذاشته-شیراز از علموصنعت بهتره

abdollahi.ut

عضو جدید
BULGARIAجان والا من که هی میام سر میزنم، بذارین آقای حمزه هم بیان که اگه به راهنمایی و نظر من نیازی دارن یا سوالی درباره دانشگاه و شرایط استخدام و کارش دارن خودشون بپرسن.
سلام عطیه خانم. اگه میشه در مورد خوابگاه ی کم توضیح بدین.من47 گاز شدم و ص.نفت رو میارم.فاصله یونی از شهر. رفت و امد به شهر.. اگه بریم تو گروه "الف" میتونیم استخدام شیم. باتوجه به اینکه خودتونم دخترین به دخترا توصیه میکنین؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهشا مذخرف نگید
دانشگاه های تهران هر جی باشن تهرانه و شهرستان هم شهرستانه

درست حرف بزن برادر من
علم و صنعت کجا شیراز و صنعتی اصفهان کجا
تنها مزیت علم و صنعت به تهران بودنشه
اساتید دانشگاهارو مقایسه کن امکاناتنو مقایسه کن
بعضی ها از فقر ای کیو دارن رنج میبرن ....

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خواهشا مذخرف نگید
دانشگاه های تهران هر جی باشن تهرانه و شهرستان هم شهرستانه

یه کم ادب رو رعایت کنی بد نیس-من تویه فکر گمراه کردن هیچکس نیستم-علم و صنعت تویه مهندسی شیمی از شیراز ضعیفتره پویا و حمزه نیستند والا حرف منو تایید میکردند-

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کم ادب رو رعایت کنی بد نیس-من تویه فکر گمراه کردن هیچکس نیستم-علم و صنعت تویه مهندسی شیمی از شیراز ضعیفتره پویا و حمزه نیستند والا حرف منو تایید میکردند-

شما خودتو ناراحت نکن
فک کنم طرف اصلا نمیدونه علم وصنعت کجاست شریف کجاست شیراز ایران یا عراقه خلاصه شوت بود:Dشفای عاجل طلب دارم براش

mersadd

عضو جدید
درست حرف بزن برادر من
علم و صنعت کجا شیراز و صنعتی اصفهان کجا
تنها مزیت علم و صنعت به تهران بودنشه
اساتید دانشگاهارو مقایسه کن امکاناتنو مقایسه کن
بعضی ها از فقر ای کیو دارن رنج میبرن ....
وقتی دانشجوهایی با رتبه های ضعیف تر اونجا میرن حالا استاداش خوب باشن چه بدرد میخوره
این جا صحبت کردن اصلا فایده نداره
همه میخان کاری کنن ملت دنبال دانشگاه های تهرانن نرن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی دانشجوهایی با رتبه های ضعیف تر اونجا میرن حالا استاداش خوب باشن چه بدرد میخوره
این جا صحبت کردن اصلا فایده نداره
همه میخان کاری کنن ملت دنبال دانشگاه های تهرانن نرن

باشه اگه اینجا گولت میزنن پس بارتو بزار رو کولتو برو دیگه فکم نزن

ziiizooo

عضو جدید
زیزو جان آمار آخرین رتبه قبولی جداسازی پارسال تهرانو نداری؟
داداش فردا صبح برات میپرسم.برات آخرین فرد قبول فرایند و جداسازی تهران رو میپرسم پلیمر روزانه شریف:اخرین فرد قبول 82 بوده.گفتم این شاید به دردت بخوره.اونو فردا صبح برات میپرسم

ziiizooo

عضو جدید
آخرن فرد قبول: روزانه جداسازی علم و صنعت: 165 روزانه کنترل و شبیه سازی علم و صنعت:247 روزانه ترمو سینتیک علم و صنعت:262

BULGARIA

کاربر بیش فعال
داداش فردا صبح برات میپرسم.برات آخرین فرد قبول فرایند و جداسازی تهران رو میپرسم پلیمر روزانه شریف:اخرین فرد قبول 82 بوده.گفتم این شاید به دردت بخوره.اونو فردا صبح برات میپرسم

ن داداش زیزو شریف دیگه کلا نمیزنم واسه بچها-منو پویا داریم همه روگول میزنیم

ئدز

عضو جدید
بچه ها من تو بالا زدن علاقه تو شبانه و روزانه موندم یعنی انتخاب بین علاقه و شهریه دادنه ...........................اینو یکی از بچه ها برام حساب کرده نزدیکه 3 تومنه
ترم اول:
12 واحد + 2 واحد جبرانی
2525
ترم دوم:
12 واحد + 2 واحد سمینار
حدودا
2725
ترم سوم:
2750
ترم چهارم:
2750

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها من تو بالا زدن علاقه تو شبانه و روزانه موندم یعنی انتخاب بین علاقه و شهریه دادنه ...........................اینو یکی از بچه ها برام حساب کرده نزدیکه 3 تومنه ترم اول: 12 واحد + 2 واحد جبرانی 2525 ترم دوم: 12 واحد + 2 واحد سمینار حدودا 2725 ترم سوم: 2750 ترم چهارم: 2750
چه خبره :D.ترم اول 14 واحدددددد.مگه کارشناسیه؟؟؟:D

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی اگه بخواد رشته ای انتخاب کنه باید به این عناوین دقت کنه؟ " آموزشی و پژوهشی" "آموزش محور" "پژوهش محور"
منظورم اینه که چقد اهمیت دارن؟ یا کدومش بهتره؟

ئدز

عضو جدید
چه خبره :D.ترم اول 14 واحدددددد

چارت درسی دانشگاه ها اینطوری بود دو ترم 12 تایی و ترم3 سمینار و ترم 4 پایان نامه و پیش نیازم که خود دانشکده میزاره ...........چرا انقدر گرون در میاد دوستام تو ازاد نزدیک 2 تومن میدنننننننننننننننننن گرونهههههههههههههه

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا مهندسی پزشکیم هر کی رفته پشیمونه :D

بچه ها منظورتون همون "مهندسی شیمی_ زیست پزشکی" هست؟
اینو هم میشه انتخاب کرد؟ آخه کدشم همون1257 هست؟
حالا این چی هست؟کسی آشنایی با این رشته داره؟ بدرد میخوره؟

mhz2

عضو جدید
رفقا تو سایت سنجش کسی واسه انتخاب رشته مجازی رفته؟؟
اعتبار داره؟؟
واسم با رتبه 1397 زده روزانه اصفهان و شبانه فردوسی

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن داداش زیزو شریف دیگه کلا نمیزنم واسه بچها-منو پویا داریم همه روگول میزنیم

واقعا اینجا خیلی جوش دوستانست . خیلی خوبه که همه اطلاعات مفیدشونو در اختیار بقیه میزارن

انشالله که هیچکس اینجا با سوء نیت فعالیت نمیکنه. نهایتا هر کسی مزد زحمات خودشو میگیره.

آقای mersad شماانگار تازه واردید . حتما اگه در جریان کامل فعالیت های دوستان قرار بگیرید نظرتون عوض میشه

بعد هم اینجا هر کسی تجربه و نظر خودش رو میگه ، در نهایت شنونده باید عاقل باشه.

یکی از آشنایان من سالهاست تو صنعت نفته ازش پرسیدم گفت که علم و صنعت اگر چه دانشگاه خیلی بالایی نیست و صنعتی اصفهان درجه علمیش بیشتره اما تو مهندسی شیمی در زمینه شبیه سازی و نرم افزار قویه.

بالا