یه کم ادب رو رعایت کنی بد نیس-من تویه فکر گمراه کردن هیچکس نیستم-علم و صنعت تویه مهندسی شیمی از شیراز ضعیفتره پویا و حمزه نیستند والا حرف منو تایید میکردند-
آره اتفاقا کنار ضریح یادم بودی گفتم این سعید پلیمر التماس دعا داشت خدا جون ببین دردش چیهممنون.ایشالا که دعامونم کردی
این اصلا مهندسی پلیمر نداره که
یکی کمک کنه من کجا باید درصدامو بگم؟ یعنی مثل اونایی که سوال پرسیدن،منم سوال بپرسم؟
آره وسا ما که خوزستانی شدیم دیگه![]()
سلام. آقای حمزه من فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت هستم. اگه هنوز انتخاب رشته نکردید و راهنمایی درباره دانشگاه نفت و شرایطش میخواین میتونم کمکتون کنم.
آره اتفاقا کنار ضریح یادم بودی گفتم این سعید پلیمر التماس دعا داشت خدا جون ببین دردش چیه
نمی دونم اونجا چرا تو و اون حمزه خل از همه زودتر یادم اومدین)
برا رشته ما نداشت
ثبت نام که میکنی بعد برو تو سیستم تخمین رتبه وارد باید بشی با نام کاربریت
درصد میدی برا درسا بهت شهر میده
من نداشت رشتمو رفتم یکی یکی رشته ها رو زدم الکی درصد زدم)
خیلی خیلی تبریک میگم![]()
ای کاش منو هم دعا میکردی .![]()
منم رفتم نوشتم مهندسی مکانیک.معدلم 20 بوده.همه درسارم 100 زدم
نوشته امیرکبیر روزانه درمیای
اقا ما رفتیم امیرکبیر.التماس دعا بگین
خداییش اونجا همه یادم نیومدن گفتم هرکی التماس دعا داشت
ولی این دوتا خوب یادم بودن
احتمالا دوباره این هفته میرم برا توام دعا میکنم گوگولی
انگاری دعای من میگیره خخخ
گوگولی!
پس لطف کن واسم دعا کن تهران قبول شم.![]()
دستت درد نکنه مگر تو واسه ما دعا کنی ینی بقیه که هیچآره اتفاقا کنار ضریح یادم بودی گفتم این سعید پلیمر التماس دعا داشت خدا جون ببین دردش چیه
نمی دونم اونجا چرا تو و اون حمزه خل از همه زودتر یادم اومدین)
برا رشته ما نداشت
ثبت نام که میکنی بعد برو تو سیستم تخمین رتبه وارد باید بشی با نام کاربریت
درصد میدی برا درسا بهت شهر میده
من نداشت رشتمو رفتم یکی یکی رشته ها رو زدم الکی درصد زدم)
خیلی خیلی تبریک میگم![]()
دستت درد نکنه مگر تو واسه ما دعا کنی ینی بقیه که هیچ![]()
دستت درد نکنه مگر تو واسه ما دعا کنی ینی بقیه که هیچ![]()
میشه در مورد گرایش صنایع غذایی یه دید کلی بدید؟از مهندسی شیمی خیلی دور میشه؟با این گرایش مشکلی واسه استخدامی تو پتروشیمی به وجود نمیاد؟
میشه در مورد گرایش صنایع غذایی یه دید کلی بدید؟از مهندسی شیمی خیلی دور میشه؟با این گرایش مشکلی واسه استخدامی تو پتروشیمی به وجود نمیاد؟
بند پ مون کجا بود .بند پ داشتیم با دیپلم میرفتیم سر کار مثل الان که میبینم طرف با لیسانس تاریخ تو پتروشیمیه.مرسی در هر صورتچرا اتفاقا مشکل پیش میاره من ندیدم تا حالا توی استخدامیا باشه
البته بند پ همه چیو حل میکنه![]()
صنایع غذایی نرو ب هیج وجه بودند افرادی ک ارشد فقط بدین خاطر خوندن ک از شر صنایع غذایی راحت بشن
جدی؟؟؟از چه لحاظ میگی ؟میدونی چون من احتمال قبولی این گرایش رو تو روزانه دارم به نظرت شبانه گرایش فرایند یا جداسازی بزنم بهتره؟؟الان میخوای چه گرایشی بری؟بله دقیقا یکیشونم من هستم - به هیچ عنوان صنایع غذایی نزنین - من که خیلی خیلی پشیمونم
جدی؟؟؟از چه لحاظ میگی ؟میدونی چون من احتمال قبولی این گرایش رو تو روزانه دارم به نظرت شبانه گرایش فرایند یا جداسازی بزنم بهتره؟؟الان میخوای چه گرایشی بری؟
انشالله دفعه بعد یاد منم باشیهمینجوری الکی میتونی ثبت نام کنی
من با اسمای چپندر قیچی عضو شدم موردی نداشت
راسی امروز حرم بودم اتفاقا تورو یادم اومد![]()
جدی؟؟؟از چه لحاظ میگی ؟میدونی چون من احتمال قبولی این گرایش رو تو روزانه دارم به نظرت شبانه گرایش فرایند یا جداسازی بزنم بهتره؟؟الان میخوای چه گرایشی بری؟
سلام دوستان
دانشگاه تهران از چه ترمی باید موضوع پایان نامرو مشخص کنیم؟
من شنیدم امیرکبیر میگن یاید ترم اول موضوع مشخص بشه ، این درسته؟
سوال دیگه هم این که کلن استدای م. شیمی امیرکبیر قوی ترن یا تربیت مدرس؟
دوستان کسی در این زمینه اطلاع نداره؟
بچه ها من الان موندم از کجا شروع کنم؟؟؟؟ اول بیو یا انرژی یا هسته ای یا زیست پزشکی یا .....
الا آینده کدوم بهترهما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟؟.....کمکم کنید لطفا