[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه هشتصد و هشتاد و هشت بالاخره موفق به انتخاب شدید؟ با توجه به توانایی هایی که من در شما میبینم این پتانسیل رو دارید که هر روز جلوی در مسئولین استخدام ظاهر بشید و بالاخره بهتون کار بدن. تهرانم وضعیت همینه. نگاه کنید که کدومو دوست دارید؟ اصلا این گروه A و این قضایا رو از کجا شنیدین؟ چرا با استادای شهرتون فردا که شنبه است مشورت نمیکنین شماره تلفن از استادهای محل تحصیل ندارین؟
تقریبن آره!گاز رو میخوام بزنم!آره پوستشونو میکنم استخدامم نکنن:D این گروهAو ... رو از بچه هایی که اونحجا درس میخوونن و کسایی که فارق یا فارغ تحصیل شدن پرسیدم.اتفاقن ایشالا فردا عازم دانشگاه میشم!

amiri13

عضو جدید
داداش کی گفته کاسپین بده؟پژوهشگا بده؟بگو حالشو بگیرم!:)
اگه کاسپین مدرک دانشگا تهران بده که خوبه!
تازه وختی رفتی سر کار کسی دیگه نمیگه مدرکت چیه !
شریف بودی کاسپین بودی یا پیام نور! فقط گرایش خوبو انتخاب کن :D

انرژی چی؟من میخواستم شبانه انرژی ها رو بزنم یجور شده دارم منصرف میشم:(

*وارش*

کاربر فعال
تقریبن آره!گاز رو میخوام بزنم!آره پوستشونو میکنم استخدامم نکنن:D این گروهAو ... رو از بچه هایی که اونحجا درس میخوونن و کسایی که فارق یا فارغ تحصیل شدن پرسیدم.اتفاقن ایشالا فردا عازم دانشگاه میشم!

:) تبریک میگم. خب بچه های اونجا که باید بهتر از هرکس دیگه ای بدونن پس شک نکن. موفق باشی

• Like
واکنش ها: .6.

abdollahi.ut

عضو جدید
اون که دیرتر از اهواز پر میشه :D
تاجاییکه من دیدم و شنیدم و پرسیدم اول تهران پر میشه یا شایدم خواستن به دانشگاهمون جو بدیم اگه اینجوری که شما میگین باشه که خوش به حال من میشه گاز دانشگاهمونو با 47 میارم دیگه!!

majid_potter7

عضو جدید
تاجاییکه من دیدم و شنیدم و پرسیدم اول تهران پر میشه یا شایدم خواستن به دانشگاهمون جو بدیم اگه اینجوری که شما میگین باشه که خوش به حال من میشه گاز دانشگاهمونو با 47 میارم دیگه!!

آره..اول تهران پر میشه از شانس تو :)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انرژی چی؟من میخواستم شبانه انرژی ها رو بزنم یجور شده دارم منصرف میشم:(
سلام به نطر من تصمیم درستی گرفتی.به نطر خودت اگه بری بخوونی کار گیرت میاد؟ دفترچه رو نگا میکنی n نفر میگیره از هر رشته ای !میگن این رشته تو ممیزی انرژی و ... کار داره که واسه اون کار هم از این رشته استفاده نمیشه تو صنعت!

ئدز

عضو جدید
بچه ها به نظرم تاپیک به طرز فجیهی داره میره تو خاکی انگار دور یه میز گرد نشستیم هی تو گوش هم پچ پچ میکنیم.........هی من شنیدم.....اون گفت ..بابا این چه وضعیه حتی رشته های بالامون هم تو شکن ....لطفا اطلاعات موثق بدید ..........اگه با سایت یونی ها اشنایید لطفا اطلاعات هر گرایش و اماکنات ازمایشگاهیشون و بزارید اینجا .............حمزززززززززززززززززززززززززززززززززززززه دستم بهت برسههههههههههههههه بابا یعنی تو همدان کسی شما ازش بپرسی بابا تو نباید با زیر دکترا مشورت کنی......اینم نتیجش ............انقدر حرفای مایوس کننده نزنید بابا ما رسما صاف شدیم تا این لعنتی بگذره ..........حالا همه گیر گرایشایی تاپن از بچه های طراحیم بپرسی ناراضین کلا من تا حالا ادم راضی تو مملکت ندیدم ..............

abdollahi.ut

عضو جدید
بچه ها میدونید دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران یعنی چی؟! تو همون دانشگاه ه دیگه؟ فقط یه دانشکده دیگه است غیر دانشکده مهندسی شیمی. آرههه؟
علوم و فنون انتهای کارگر شمالیه با ژئوفیزیک یه جاست.حتی زیرنظر دانشکده فنی هم نیست اینارو نمیگم که ناامید کنما.یکی از ذوستام با شاگرد اولیش رفت اونجاو راضیه (البته اون به شهرستان ترجیحش داد )

*وارش*

کاربر فعال
بچه ها به نظرم تاپیک به طرز فجیهی داره میره تو خاکی انگار دور یه میز گرد نشستیم هی تو گوش هم پچ پچ میکنیم.........هی من شنیدم.....اون گفت ..بابا این چه وضعیه حتی رشته های بالامون هم تو شکن ....لطفا اطلاعات موثق بدید ..........اگه با سایت یونی ها اشنایید لطفا اطلاعات هر گرایش و اماکنات ازمایشگاهیشون و بزارید اینجا .............حمزززززززززززززززززززززززززززززززززززززه دستم بهت برسههههههههههههههه بابا یعنی تو همدان کسی شما ازش بپرسی بابا تو نباید با زیر دکترا مشورت کنی......اینم نتیجش ............انقدر حرفای مایوس کننده نزنید بابا ما رسما صاف شدیم تا این لعنتی بگذره ..........حالا همه گیر گرایشایی تاپن از بچه های طراحیم بپرسی ناراضین کلا من تا حالا ادم راضی تو مملکت ندیدم ..............
کلا من حرف انقدر منطقی نشنیدم این چند روز. والا من تا میام انتخاب رشتمو تموم کنم دوباره یه چیز میشنوم عوض میکنم

majid_potter7

عضو جدید
مجید جان قضیه ی این دوستت چیه؟از رشته گاز پشیمونه یا از دانشگاهش؟:cry:

دانشگاش که تهرانه خوبه بد نیس..تو دانشکده نفتش هم هست...استاداشم خوبن..میگفت مثلا یکیشون یک گاز ایرانه، خیلی تو صنعت و ایناس...از رشته اش هم اینکه خیلی جزئیه و کلی نیس میگفت که خوب نیس..میگفت کاش یه رشته ای که اینقد جزئیه نمیرفتم، دستم باز نیست واسه بعد..آخه چند جا واسه کار و اینا و مصاحبه رفته ..مخصوصا که از نمایشگاه نفت و گاز اومده بود میگفت :))) بازم باید مشورت کنم باهاش :)

• Like
واکنش ها: .6.

majid_potter7

عضو جدید

آخ یکی حرف دل منو زد....مخصوصا همونجور که آقا پویا گفت اتفاقات بدی هم داره میفته...:razz:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من مگه چی گفتم :D
:cry:

ئدز

عضو جدید
اقا کسی نرفت انتخاب رشته مجازی پارسه ببینه به درد میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بلاخره من 24 تومن خرج کنم یا نه عقل خودم بهتره

abdollahi.ut

عضو جدید
نمره ایی که بهتون میده بعد اعلان درصداتون با نمره کنکور خودتون مقایسه کنید بعد یه درس رو انتخاب کنید درصدتون رو بالا ببرید تا نمره سامانه با نمره کنکورتون یکی بشه
لااقل رتبه تخمینی میزد میشد بهش اعتماد کرد ما حتی اگه نمرمون رو هم باهاش یکی کنیم نمیدونیم که رتبه چند پارسال شدیم.شاید ترازای ما (به دلیل سختی درسا)بالاتر از ترازای پارسال باشه که هست:)

BULGARIA

کاربر بیش فعال
اقا کسی نرفت انتخاب رشته مجازی پارسه ببینه به درد میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بلاخره من 24 تومن خرج کنم یا نه عقل خودم بهتره

یه نفر تویه صفحات قبلی گفت گرایش نمیزنه-خود دانی;)

abdollahi.ut

عضو جدید
این سایت همگام با سنجش که میگن دوستان کدوم قسمت انتخاب رشته داره؟؟؟؟؟ اگه روزانه قبول بشم و در حین درس خوندن انصراف بدم میشه سال دیگه باز کنکور داد؟؟؟؟؟قبل از کنکور باید انصراف داد؟؟
یکسال محروم میشی چه ثبتنام نکنی چه ثبتنام کنی و انصراف بدی...

abdollahi.ut

عضو جدید
کمک...محیط زیست امیر کبیر بهتره یا کنترل و طراحی علم و صنعت؟؟؟؟؟
منم تو همین برزخ گیر افتادم ولی امیرکبیرو ترجیح میدم یعنی بالاتر میزنم "باشدکه خدا برامون بخوادش" بچه های یونی مون میگن هیچ فرقی بین محیط و بقیه گرایشا نیست تاکید میکنم هیچ فرقی

hothit

عضو جدید
من حضوری ش رو رفتم بدرد نمیخورد چه برسه به این که مجازیه! عقل خودت بهتره.

بالا