[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
BULGARIA جان اگه گاز شرکت میکردی و رتبشو میاوردی گاز رو انتخاب میکردی یا دانشگا تهرانو؟:confused:

ئدز

عضو جدید
سایت پارسه انتخاب رشته گذاشته اما انگار پولیه کسی انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرایش هم میده یا مثل اونی که بچه ها معرفی کردن فقط یونی رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نرفت سراغ این.....................اگه خوبه 25 تومن دیگه هم در راه علم خرج کنم

Hds A

عضو جدید
:exclaim::exclaim::exclaim: متاسفانه با خبر شدیم و کشف کردیم که:Dبعضی ها با 2 تا ایدی میان اینجا و در مورد بعضی دانشگاها بد میگن که کسی نزنتشون تا خودشون بتونن بیارن:exclaim:وجدانتون کجا رفته:exclaim:
ای بابا ! کل اطلاعاتی که از بچه های اینجا گرفتم رفت زیر سوال !! :)

BULGARIA

کاربر بیش فعال
BULGARIA جان اگه گاز شرکت میکردی و رتبشو میاوردی گاز رو انتخاب میکردی یا دانشگا تهرانو؟:confused:

چی بگم واله تصورش برام سخته:Dسعی کن بعترین تصمیمو بگیری حواست ب بعضیا ک میخوان سرت کلاه بذارن باشه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:exclaim::exclaim::exclaim: متاسفانه با خبر شدیم و کشف کردیم که:Dبعضی ها با 2 تا ایدی میان اینجا و در مورد بعضی دانشگاها بد میگن که کسی نزنتشون تا خودشون بتونن بیارن:exclaim:وجدانتون کجا رفته:exclaim:

رفته گل بچینه
برای بار دوم عرض کنین:D

mahboubrh

عضو جدید
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم

مریم جان صفحه چنده برم پیداش کنم؟ ممنون.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پست را پاک نموده ام ولی اون شخص اگه بخواد اشوب فکری به پا کنه :Dحالشو میگیرم:mad:

mohsenk71

عضو جدید
خير3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:11467552-شماره داوطلب:
مهندسي شيمينام رشته امتحاني اول:12574-کد رشته امتحاني اول:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز 6178 28 مجاز 5296 28 2884511

۱۷/۴۷7- معدل موثر :مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
۱۵/۵۶زبان عمومي وتخصصي
۵۷/۷۸انتقال حرارت 1و2
۷۱/۶۷ترموديناميك
۳۱/۱۱مكانيك سيالات
۱۳/۳۳كنترل فرايند
۶۶/۶۷انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۷۷/۷۸طرح راكتورهاي شيميايي
۶۰/۷۸رياضيات /كاربردي -عددي /

lockp

عضو جدید
سخت گیری تو دانشگاه های مشهد،کاشان،کرمان،یاسوج و صنعتی همدان کسی اطلاعی نداره چطوره؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خير3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:11467552-شماره داوطلب:
مهندسي شيمينام رشته امتحاني اول:12574-کد رشته امتحاني اول:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز617828مجاز5296282884511

۱۷/۴۷7- معدل موثر :مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
۱۵/۵۶زبان عمومي وتخصصي
۵۷/۷۸انتقال حرارت 1و2
۷۱/۶۷ترموديناميك
۳۱/۱۱مكانيك سيالات
۱۳/۳۳كنترل فرايند
۶۶/۶۷انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۷۷/۷۸طرح راكتورهاي شيميايي
۶۰/۷۸رياضيات /كاربردي -عددي /
مبارکت باشه !:)

mahboubrh

عضو جدید
دوستان کسی در مورد این مهندسی انرژی و هسته ای و ... اطلاعاتی داره؟ آینده شغلی دارن؟

sami131

عضو جدید
ای بابا همه اینجا بچه درس خون هستن من که با رتبه 1300 نمی دونم چه خاکی به سرم بریزم:cry:
بنظرتون روزانه قبول میشم عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:crying2::crying2:

amiri13

عضو جدید
بابا شما که همچیو گفتید بده!!!کاسپین بد انرژی بد پژوهشگاه بد!!!من بدبخ چی بزنم با680آخه:crying2::crying2:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا شما که همچیو گفتید بده!!!کاسپین بد انرژی بد پژوهشگاه بد!!!من بدبخ چی بزنم با680آخه:crying2::crying2:
داداش کی گفته کاسپین بده؟پژوهشگا بده؟بگو حالشو بگیرم!:)
اگه کاسپین مدرک دانشگا تهران بده که خوبه!
تازه وختی رفتی سر کار کسی دیگه نمیگه مدرکت چیه !
شریف بودی کاسپین بودی یا پیام نور! فقط گرایش خوبو انتخاب کن :D

*وارش*

کاربر فعال
حمزه هشتصد و هشتاد و هشت بالاخره موفق به انتخاب شدید؟ با توجه به توانایی هایی که من در شما میبینم این پتانسیل رو دارید که هر روز جلوی در مسئولین استخدام ظاهر بشید و بالاخره بهتون کار بدن. تهرانم وضعیت همینه. نگاه کنید که کدومو دوست دارید؟ اصلا این گروه A و این قضایا رو از کجا شنیدین؟ چرا با استادای شهرتون فردا که شنبه است مشورت نمیکنین شماره تلفن از استادهای محل تحصیل ندارین؟

بالا