اره خودش قرار نیست بره میگه خوبهاز پویا بپرس![]()
سایت پارسه انتخاب رشته گذاشته اما انگار پولیه کسی انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرایش هم میده یا مثل اونی که بچه ها معرفی کردن فقط یونی رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا ! کل اطلاعاتی که از بچه های اینجا گرفتم رفت زیر سوال !!متاسفانه با خبر شدیم و کشف کردیم که
بعضی ها با 2 تا ایدی میان اینجا و در مورد بعضی دانشگاها بد میگن که کسی نزنتشون تا خودشون بتونن بیارن
وجدانتون کجا رفته
![]()
BULGARIA جان اگه گاز شرکت میکردی و رتبشو میاوردی گاز رو انتخاب میکردی یا دانشگا تهرانو؟![]()
ای بابا ! کل اطلاعاتی که از بچه های اینجا گرفتم رفت زیر سوال !!![]()
متاسفانه با خبر شدیم و کشف کردیم که
بعضی ها با 2 تا ایدی میان اینجا و در مورد بعضی دانشگاها بد میگن که کسی نزنتشون تا خودشون بتونن بیارن
وجدانتون کجا رفته
![]()
متاسفانه با خبر شدیم و کشف کردیم که
وجدانتون کجا رفته
![]()
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم
ای بابا نگو که دلم کبابه ازشونچی بگم واله تصورش برام سختهسعی کن بعترین تصمیمو بگیری حواست ب بعضیا ک میخوان سرت کلاه بذارن باشه
اینم حرفیهحمزه من میگم یه سال دیگه بشین فقطم مهندسی شیمی شرکت کن که دیگه دچار 2 دلی نشی![]()
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
| 1-نمرات اکتسابي
|
مبارکت باشه !
خير 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: 1146755 2-شماره داوطلب: مهندسي شيمي نام رشته امتحاني اول: 1257 4-کد رشته امتحاني اول: 5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش مجاز 6178 28 مجاز 5296 28 28 8451 1
۱۷/۴۷ 7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: 1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد نام درس ۱۵/۵۶ زبان عمومي وتخصصي ۵۷/۷۸ انتقال حرارت 1و2 ۷۱/۶۷ ترموديناميك ۳۱/۱۱ مكانيك سيالات ۱۳/۳۳ كنترل فرايند ۶۶/۶۷ انتقال جرم وعمليات واحد1و2 ۷۷/۷۸ طرح راكتورهاي شيميايي ۶۰/۷۸ رياضيات /كاربردي -عددي /
فعلا که اینده شغلی ندارن.اگه علاقه داشته باشی فقط بری بخونی.دوستان کسی در مورد این مهندسی انرژی و هسته ای و ... اطلاعاتی داره؟ آینده شغلی دارن؟
تروخدا اونو باز اپ نکنید دیگه انقدر اون فایل رو دیدم مردم
اون مال سال 90ه به روز نیست
اوفففففففففففففففففف ... بالاخره به صفحه آخر رسیدم![]()
اجرت با صاحب تاپیک![]()
داداش کی گفته کاسپین بده؟پژوهشگا بده؟بگو حالشو بگیرم!بابا شما که همچیو گفتید بده!!!کاسپین بد انرژی بد پژوهشگاه بد!!!من بدبخ چی بزنم با680آخه![]()
پارسال گاز تهران 6 نفر میگرفت ولی امسال 3 نفر اگه ظرفیت مثل پارسال بود که منم امیدوار میشدم (47 گاز شدمدوستم پارسال با 41 آورد..تازه چند تا هم بعد از اون قبول شده بودن