ئدز
عضو جدید
من حضوری ش رو رفتم بدرد نمیخورد چه برسه به این که مجازیه! عقل خودت بهتره.
منم حضوری رفتم سه برگ کاغذ دستش بود نه میدونست شرایط و امکانات یونی چیه نه هیچیه دیگه................
من حضوری ش رو رفتم بدرد نمیخورد چه برسه به این که مجازیه! عقل خودت بهتره.
بین اینایی که گفتی سهند از همش بهتره.من دوستم اونجا خونده میگه استاداش عالین و امکانات و ارمایشگاههای خیلی خوبی داره.درباره بدی هاش هم یکی خارج شهر بودن هست و اینکه کوچیکه و شبیه دبیرستان.و اینکه شهرش جو خوبی نداره دیگه غریبه ها اذیت میشن.من الان گیرم بین سمنان و سهند و صنعتی اصفهان اموزش محور
به نظر من کاسپین بهتره.چون اساتید دانشگاه تهران اونجا هستن و تو مدرک و کارت دانشگاه تهران میگیری.واینکه میتونی برای پروژت بیای تهران و اینکه محیط و شهرش خوبه.گرایش جداسازی هم خوبهیکی راهنمایی کنه:
اول کاسپین جداسازی
یا
رشته های سهند تبریز؟
با دلیل لطفا و اطلاعات
شما الان كجا مشغول به تحصيل هستيد؟سلام دوستان عزیز .صنایع غذایی هم همانند بیو رشته ای بیشتر برای دختراست.چون کارخانه جات کمتر پول میدن و بیشتر از اونا کار میکشن و محیطشون بیشتر زنانه است.ولی گرایش های دیگه مثل فروری و انتقال گازو جداسازی و مخازن از گرایش های تاپ به حساب میان.حداقل تو دانشگاه ما..این نکته هم وجود داره که در مدرک شبانه یا روزانه بودن قید نمیشه پس اگر کسی واقعا مشکل مالی نداره به گرایش خاصی که میخواد فکر کنه و بهترین دانشگاه رو بزنه.بعضی از دوستان هم که میخوان دوباره شرکت کنن ریسک میکنن.من خودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم سال بعدش به نسبت اینکه لیسانس رو آزاد خوندم رتبه بدی نیاوردم.و شهر خودم با گرایشی رو که دوست داشتم به تهران و گرایش هایی که نمیخواستم ترجیح دادم.پس با تفکر زیاد تصمیم بگیرید.همه چیز به اخلاق و کردار خودتون برمیگرده.ما فردی رو میشناسیم که سال اول پانصد شده سال دوم 25 و فردی که سال اول هفتصد و سال دوم 1200 پس به خودتون نگاه گنید.و جیب خودتون یا پدرتون.![]()
تو گرایش های تاپ نهایت یک نفر تفاوت داره حتی بعضی دانشگاه ها فرقی نداره.ولی گرایش های دیگه تا سه نفر هم افزایش داره.واینکه بومی بودن تو بعضی دانشگاه ها خیلی مطرح.دفترچه رو با دقت بخوونید دوستانبچه ها یه نکته بهتون گوش زد کنم تا خیالتون یکم راحت بشه!!
این ظفیتا که میبینید،زیادبهشون اعتاد نکنید! در آخر شاید یکی دوتا موقع قبولی بیشتر بگیره هر رشته!
مثلا تحصیلات تکمیلی 1دانشگاه میگه فلان رشته5تا میخوام سنجش میزنه 4تا،ولی همون 5تارو میگیره!
شما الان كجا مشغول به تحصيل هستيد؟
به همه وام دادن بستگی به دانشگاه داره پس اطمینان نمیشه داد.شما فکر کنید باید نهایت قسط بدید در طول ترم.اگه 12 واحد هر ترم نظری بردارید و همه واحد ها پولی باشن نزدیک دو میلیون میشه.از این لحاظ که تهران با فردوسی هزینه هاش مشابه.کدوم دانشگا ها حتما برای شبانه وام دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به همه میدن یا شرایط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من کاسپین بهتره.چون اساتید دانشگاه تهران اونجا هستن و تو مدرک و کارت دانشگاه تهران میگیری.واینکه میتونی برای پروژت بیای تهران و اینکه محیط و شهرش خوبه.گرایش جداسازی هم خوبه
ببخشید که من میجوابمو پارسال دوستم هردورو زیر 10 شد. الان طراحی شریف(همون رشته چیپه)رو میخونه امسال یکی دیگه از دوستام9 گاز شده64شیمی. اخرین بار تصمیمش رو گاز تهران بودBULGARIA جان اگه گاز شرکت میکردی و رتبشو میاوردی گاز رو انتخاب میکردی یا دانشگا تهرانو؟![]()
سلام دوستان عزیز .صنایع غذایی هم همانند بیو رشته ای بیشتر برای دختراست.چون کارخانه جات کمتر پول میدن و بیشتر از اونا کار میکشن و محیطشون بیشتر زنانه است.ولی گرایش های دیگه مثل فروری و انتقال گازو جداسازی و مخازن از گرایش های تاپ به حساب میان.حداقل تو دانشگاه ما..این نکته هم وجود داره که در مدرک شبانه یا روزانه بودن قید نمیشه پس اگر کسی واقعا مشکل مالی نداره به گرایش خاصی که میخواد فکر کنه و بهترین دانشگاه رو بزنه.بعضی از دوستان هم که میخوان دوباره شرکت کنن ریسک میکنن.من خودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم سال بعدش به نسبت اینکه لیسانس رو آزاد خوندم رتبه بدی نیاوردم.و شهر خودم با گرایشی رو که دوست داشتم به تهران و گرایش هایی که نمیخواستم ترجیح دادم.پس با تفکر زیاد تصمیم بگیرید.همه چیز به اخلاق و کردار خودتون برمیگرده.ما فردی رو میشناسیم که سال اول پانصد شده سال دوم 25 و فردی که سال اول هفتصد و سال دوم 1200 پس به خودتون نگاه گنید.و جیب خودتون یا پدرتون.![]()
من محیط امیرکبیر میرم احتمالن بیارم(176)صنعت نفت مثل برزیل برام خیلی دورهچه خوب انگار همکلاسیم![]()
ممنون از راهنماییت .منم بیخیال گازم فعلا و خدا خدا میکنم تربیت بیارم اگه نشد محیط امیرکبیردیروز صحبت میکردم باهاش...ناراضی بود شدید...تربیت مدرس میاورد نرفت :دی
خواهش میکنم!اتفاقن لطف کردی که جواب دادی!اگه میم شیمی منم زیر 10 میشدمببخشید که من میجوابمو پارسال دوستم هردورو زیر 10 شد. الان طراحی شریف(همون رشته چیپه)رو میخونه امسال یکی دیگه از دوستام9 گاز شده64شیمی. اخرین بار تصمیمش رو گاز تهران بود
یکی راهنمایی کنه:
اول کاسپین جداسازی
یا
رشته های سهند تبریز؟
با دلیل لطفا و اطلاعات
اگه بخوای بری اونور آب باید برا رفتن پول بدی مدرکتو از وزارت علوم ازاد کنیمن خیلی میترسم شبانه بزنم اما وقت پایان نامه خیلی هزینه بخواد و دانشگاه تامین نکنه.................راستی قضیه این پولی که باید برای ازاد کردن مدرک روزانه بدیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی میترسم شبانه بزنم اما وقت پایان نامه خیلی هزینه بخواد و دانشگاه تامین نکنه.................راستی قضیه این پولی که باید برای ازاد کردن مدرک روزانه بدیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 2 تومن میتونم بدم
واحد های درسی رو که نمیشه.ولی ظاهرن پروژه رو میتونید بیاید تهران.برای اینکه مطمعن بشید تماس بگیرید بپرسین ازشونمیدونید انتقالی یا میهمان میشه برداش برا خوده تهران؟
واحد های درسی رو که نمیشه.ولی ظاهرن پروژه رو میتونید بیاید تهران.برای اینکه مطمعن بشید تماس بگیرید بپرسین ازشون
شما از انتخابتون پشیمون نیستید؟یعنی شبانه تهران میرفتید بهتر نبود؟
من رتبه ام 570 شده احتمال اینکه گاز فردوسی بیارم زیاده شما پیشنهادش میکنید؟؟یا شبانه انرژی تهران یا روزانه مالک؟؟
برای دکترا مشکل نداره گرایش گاز؟میگن خیلی کم میگیره؟
و اینکه آیا گاز رو اول بزنم یا بیو رو؟کدومش آینده بهتری داره؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد!!![]()
شما روزانه مالک نمیاری![]()