[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

naser.66

عضو جدید
سلام دوستان عزیز .صنایع غذایی هم همانند بیو رشته ای بیشتر برای دختراست.چون کارخانه جات کمتر پول میدن و بیشتر از اونا کار میکشن و محیطشون بیشتر زنانه است.ولی گرایش های دیگه مثل فروری و انتقال گازو جداسازی و مخازن از گرایش های تاپ به حساب میان.حداقل تو دانشگاه ما..این نکته هم وجود داره که در مدرک شبانه یا روزانه بودن قید نمیشه پس اگر کسی واقعا مشکل مالی نداره به گرایش خاصی که میخواد فکر کنه و بهترین دانشگاه رو بزنه.بعضی از دوستان هم که میخوان دوباره شرکت کنن ریسک میکنن.من خودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم سال بعدش به نسبت اینکه لیسانس رو آزاد خوندم رتبه بدی نیاوردم.و شهر خودم با گرایشی رو که دوست داشتم به تهران و گرایش هایی که نمیخواستم ترجیح دادم.پس با تفکر زیاد تصمیم بگیرید.همه چیز به اخلاق و کردار خودتون برمیگرده.ما فردی رو میشناسیم که سال اول پانصد شده سال دوم 25 و فردی که سال اول هفتصد و سال دوم 1200 پس به خودتون نگاه گنید.و جیب خودتون یا پدرتون.:biggrin:

amiri13

عضو جدید
یکی راهنمایی کنه:
اول کاسپین جداسازی
یا
رشته های سهند تبریز؟
با دلیل لطفا و اطلاعات

hothit

عضو جدید
من الان گیرم بین سمنان و سهند و صنعتی اصفهان اموزش محور
بین اینایی که گفتی سهند از همش بهتره.من دوستم اونجا خونده میگه استاداش عالین و امکانات و ارمایشگاههای خیلی خوبی داره.درباره بدی هاش هم یکی خارج شهر بودن هست و اینکه کوچیکه و شبیه دبیرستان.و اینکه شهرش جو خوبی نداره دیگه غریبه ها اذیت میشن.
اون اموزش محور هم به درد نمیخوره نه برای دکترای داخل خوبه و نه به درد ا‍‍پلای.پژوهشگاه شرف داره به اموزش محور.سمنان هم معمولی.بین این گزینه ها سهند بهتره.بابل و کاسپین هم خوبن .بزارشون تو گزینه ها.

hothit

عضو جدید
یکی راهنمایی کنه:
اول کاسپین جداسازی
یا
رشته های سهند تبریز؟
با دلیل لطفا و اطلاعات
به نظر من کاسپین بهتره.چون اساتید دانشگاه تهران اونجا هستن و تو مدرک و کارت دانشگاه تهران میگیری.واینکه میتونی برای پروژت بیای تهران و اینکه محیط و شهرش خوبه.گرایش جداسازی هم خوبه

861087518

عضو جدید
سلام دوستان عزیز .صنایع غذایی هم همانند بیو رشته ای بیشتر برای دختراست.چون کارخانه جات کمتر پول میدن و بیشتر از اونا کار میکشن و محیطشون بیشتر زنانه است.ولی گرایش های دیگه مثل فروری و انتقال گازو جداسازی و مخازن از گرایش های تاپ به حساب میان.حداقل تو دانشگاه ما..این نکته هم وجود داره که در مدرک شبانه یا روزانه بودن قید نمیشه پس اگر کسی واقعا مشکل مالی نداره به گرایش خاصی که میخواد فکر کنه و بهترین دانشگاه رو بزنه.بعضی از دوستان هم که میخوان دوباره شرکت کنن ریسک میکنن.من خودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم سال بعدش به نسبت اینکه لیسانس رو آزاد خوندم رتبه بدی نیاوردم.و شهر خودم با گرایشی رو که دوست داشتم به تهران و گرایش هایی که نمیخواستم ترجیح دادم.پس با تفکر زیاد تصمیم بگیرید.همه چیز به اخلاق و کردار خودتون برمیگرده.ما فردی رو میشناسیم که سال اول پانصد شده سال دوم 25 و فردی که سال اول هفتصد و سال دوم 1200 پس به خودتون نگاه گنید.و جیب خودتون یا پدرتون.:biggrin:
شما الان كجا مشغول به تحصيل هستيد؟

naser.66

عضو جدید
بچه ها یه نکته بهتون گوش زد کنم تا خیالتون یکم راحت بشه!!
این ظفیتا که میبینید،زیادبهشون اعتاد نکنید! در آخر شاید یکی دوتا موقع قبولی بیشتر بگیره هر رشته!
مثلا تحصیلات تکمیلی 1دانشگاه میگه فلان رشته5تا میخوام سنجش میزنه 4تا،ولی همون 5تارو میگیره!
تو گرایش های تاپ نهایت یک نفر تفاوت داره حتی بعضی دانشگاه ها فرقی نداره.ولی گرایش های دیگه تا سه نفر هم افزایش داره.واینکه بومی بودن تو بعضی دانشگاه ها خیلی مطرح.دفترچه رو با دقت بخوونید دوستان

naser.66

عضو جدید
کدوم دانشگا ها حتما برای شبانه وام دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به همه میدن یا شرایط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به همه وام دادن بستگی به دانشگاه داره پس اطمینان نمیشه داد.شما فکر کنید باید نهایت قسط بدید در طول ترم.اگه 12 واحد هر ترم نظری بردارید و همه واحد ها پولی باشن نزدیک دو میلیون میشه.از این لحاظ که تهران با فردوسی هزینه هاش مشابه.

amiri13

عضو جدید
به نظر من کاسپین بهتره.چون اساتید دانشگاه تهران اونجا هستن و تو مدرک و کارت دانشگاه تهران میگیری.واینکه میتونی برای پروژت بیای تهران و اینکه محیط و شهرش خوبه.گرایش جداسازی هم خوبه

میدونید انتقالی یا میهمان میشه برداش برا خوده تهران؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی اطلاع نداره از سهمیه شاگرد اولی میشه برای رشته ی شناور هم استفاده کرد یا نه؟خیلی مهمه اگه کسی اطلاع داره و بگه ممنون میشم

mahboubrh

عضو جدید
اینو یکی از دانشجوهای ارشد اصفهان گفته:

گروه مهندسی شیمی اینجا اصلا خوب نیست چون به کسی نمره نمیدن و در نتیجه معدل ها داغونه!!!در حدود 14. مشروطی و اخراجی هم هر ساله داره!!!
توصیه من اینکه پیشرفته اینجا رو اصلا انتخاب نکنید باز طراحی فرآیند و پلیمرش راحتتر میگیرن
بچه ها اینجا 3 ساله دفاع میکنن!!
دکتر بهشتی(دانشیار):
زمینه کاری شبیه سازی.
توصیه نمیکنم
دکترطلایی(دانشیار):
زمینه کاری سیالات. جذب روی نانو لوله
از نظر علمی خیلی با سواده اما سختگیره معمولا تزهاش خیلی طول میکشه
دکتر آقامیری(دانشیار):
زمینه کاری ترمودینامیک،مدلسازی رسوب آسفالتین
از نظر علمی خوبن اما برای دانشجو وقت نمیذاره!!
دکتر نوارچیان(دانشیار):
زمینه کاری پلیمر و غشا
بسیار خوب! از نظر علمی خوبه و بسیار خوش اخلاق
دکتر توکلی(دانشیار):
زمینه کاری انرژی خورشیدی
توصیه نمیکنم.
دکتر سلیمانی نظر(استادیار):
زمینه کاری بررسی خطوط لوله نفتی
توصیه نمیکنم.
دکتر نجاتی(استادیار)-طراحی فرآیند:
ایشون یکی از معدود طراحان واقعی پالایشگاه در ایران هستند کارش بیسته! تنها دلخوشی ما تو گروه مهندسی شیمیه!
دکتر رحیمی(دانشیار):
زمینه کاری مدلسازی جذب.از نظر علمی سطحشون بالاست .برای تز گرفتن خوبه.
دکتر حاتمی پور(دانشیار):

m_naji

عضو جدید
بچه ها راس میگن هر دانشگاهی ارشد بگیری برای دکترا هم فقط میتونی همونجا بخونی؟
یعنی نمیشه از فردوسی دکترا رفت تهران؟؟
امروز مشاوره سنجش رفتم گفت نه الان دیگه اینطور نیس خیلی آیتم های مختلفی تاثیر داره!ولی بقیه بهم میگن الـــــــــــــــــــــــــــــــــــکی گفته!!:razz:

abdollahi.ut

عضو جدید
BULGARIA جان اگه گاز شرکت میکردی و رتبشو میاوردی گاز رو انتخاب میکردی یا دانشگا تهرانو؟:confused:
ببخشید که من میجوابمو پارسال دوستم هردورو زیر 10 شد. الان طراحی شریف(همون رشته چیپه)رو میخونه امسال یکی دیگه از دوستام9 گاز شده64شیمی. اخرین بار تصمیمش رو گاز تهران بود

m_naji

عضو جدید

شما از انتخابتون پشیمون نیستید؟یعنی شبانه تهران میرفتید بهتر نبود؟
من رتبه ام 570 شده احتمال اینکه گاز فردوسی بیارم زیاده شما پیشنهادش میکنید؟؟یا شبانه انرژی تهران یا روزانه مالک؟؟

برای دکترا مشکل نداره گرایش گاز؟میگن خیلی کم میگیره؟
و اینکه آیا گاز رو اول بزنم یا بیو رو؟کدومش آینده بهتری داره؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد!!:(

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید که من میجوابمو پارسال دوستم هردورو زیر 10 شد. الان طراحی شریف(همون رشته چیپه)رو میخونه امسال یکی دیگه از دوستام9 گاز شده64شیمی. اخرین بار تصمیمش رو گاز تهران بود
خواهش میکنم!اتفاقن لطف کردی که جواب دادی!اگه میم شیمی منم زیر 10 میشدم:D شریف رو میرفتم

m_naji

عضو جدید
از این همه توجه و پاسخ گویی ممنونم!!

آقا یکی جواب سوالای منم بده :wallbash:

boy_nice7

عضو جدید
یکی راهنمایی کنه:
اول کاسپین جداسازی
یا
رشته های سهند تبریز؟
با دلیل لطفا و اطلاعات

سهند تبریز مهندسی شیمیش خیلی قویه ، امکانات آزمایشگاهیش بالاس ، ارشد هم یعنی آزمایشگاه ضمنا استاداش کمتر از تهران نیست
کاسپین درسته پردیس تهرانه ولی امکانات آزمایشگا هیش قوی نیس چون تا دو سال پیش گرایش صنایع کاغذ سازی بود جدیدا شده جداسازی

abdollahi.ut

عضو جدید
ورود خودم رو به صفحه اخر تیریک میگم کسی نیست اینجا به عنوان پلیس فروم اقدام به حذف مطالب نامرتبط کنه؟ فرومای دیگه دارنااا.

ئدز

عضو جدید
من خیلی میترسم شبانه بزنم اما وقت پایان نامه خیلی هزینه بخواد و دانشگاه تامین نکنه.................راستی قضیه این پولی که باید برای ازاد کردن مدرک روزانه بدیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 2 تومن میتونم بدم

amiri13

عضو جدید
من خیلی میترسم شبانه بزنم اما وقت پایان نامه خیلی هزینه بخواد و دانشگاه تامین نکنه.................راستی قضیه این پولی که باید برای ازاد کردن مدرک روزانه بدیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوای بری اونور آب باید برا رفتن پول بدی مدرکتو از وزارت علوم ازاد کنی
سالای پیش ارشد فک کنم 7 8 میلیون بود

amiri13

عضو جدید
آقا یکی ی کمکی کنه:
تبریز و سهند شبانه اش تا چه حدودی سال پیش برداشته؟

m_naji

عضو جدید
من خیلی میترسم شبانه بزنم اما وقت پایان نامه خیلی هزینه بخواد و دانشگاه تامین نکنه.................راستی قضیه این پولی که باید برای ازاد کردن مدرک روزانه بدیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 2 تومن میتونم بدم

این رو من امروز از مشاور پرسیدم گفت بعد از فارغ التحصیلی توی یه سایت(فک کنم کانون فارغ التحصیلان یا یه همیچین چیزی)باید ثبت نام کنی بعد دولت موظفه تا یه سال برات کار پیدا کنه چون به دولت دانشجوهای روزانه تعهد کاری دارن اگه تا یه سال نتونس که معمولا نمیتونه مدرک و آزاد میشه و میتونی ازش استفاده کنی و مثلا اپلای کنی ولی از این موعد زودتر باید هزینه تحصیلت رو به دولت پرداخت کنی که معادل همون هزینه که دولت برا یدوره کارشناسی و ارشد روزانه ها پرداخت کرده.

amiri13

عضو جدید
واحد های درسی رو که نمیشه.ولی ظاهرن پروژه رو میتونید بیاید تهران.برای اینکه مطمعن بشید تماس بگیرید بپرسین ازشون

مطمانی نمیشه میهمان گرف؟اگه کاسپین بری که اصلا برا پردیس تهرانه نمیشه میهمان بگیری ترم3 4 رو تهران؟پس چجور دوست من سالای پیش میهمان گرف از تهران به زنجان؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما از انتخابتون پشیمون نیستید؟یعنی شبانه تهران میرفتید بهتر نبود؟
من رتبه ام 570 شده احتمال اینکه گاز فردوسی بیارم زیاده شما پیشنهادش میکنید؟؟یا شبانه انرژی تهران یا روزانه مالک؟؟

برای دکترا مشکل نداره گرایش گاز؟میگن خیلی کم میگیره؟
و اینکه آیا گاز رو اول بزنم یا بیو رو؟کدومش آینده بهتری داره؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد!!:(

شما روزانه مالک نمیاری:D

بالا