چقدر سریع تاپیک با سرعت داره پیش میره-زیزو جان تصمیم چی شد-من ک خدا خدا میکنم جداسازی تهرانو بیارم نشد کاتالیست تهران
سلام دوستان
با 550 کجا رو میارم
به نظر شما اگر بیارم کدو یکی بهتره؟
پلیمر شیراز
امیرکبیر واحد ماه شهر
تهران_ رضوانشهر
پژوهشگاه
ضمنا پژوهشگاه دقیقا چطوریه؟
شبانه های تهران کدوما رو امکان داره بیارم؟ پلیمر امیر کبیر چی؟
من خودم کارشناسی سهند بودم
غیر از اونجا کجاها بهتره؟
پیشاپیش ممنونم
نمره ایی که بهتون میده بعد اعلان درصداتون با نمره کنکور خودتون مقایسه کنید بعد یه درس رو انتخاب کنید درصدتون رو بالا ببرید تا نمره سامانه با نمره کنکورتون یکی بشهبه نظر من هم درست نیست
آخه درصدای پارسال که با امسال قابل مقایسه نیستن
سختی درسا که یکی نیست که اینجوری حدس میزنه
ای بابا نمیدونم این سنجش ش...ش داره انقد سریع میخواد انتخاب رشته کنه و درشو ببنده ! باید یه ماهی وخت میذاشت تا درس حسابی انتخاب کنن مردم والا
آره یه عضویته الکیه دیگه رفت تو پاچمونحتما باید عضو سایته شد تا راه بده واسه انتخاب مجازی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوکیلی من از اول مهر و 3 ماهه دیگم خبر ندارم اگه میذاشت اون آخرا حداقل تصمیم بهتری می گرفتم!با این وجود باز هم اون موقع جوابا اعلام میشه !یه جور تایم میذارن امنگار 1 ماه دیگه جواب نهایی رو میدنخوب باید به فکر دانشجوها هم باشه دیگه
امتحان دارن خو
همه که مث ما بیکار نیستن
آقا من سر دو راهی هستم.نمی دونم فرایند روزانه تربیت مدرس رو بزنم یا جداسازی وکاتالیست شبانه دانشگاه تهران.از اون ور خیلی دوست دارم بیام دانشگاه تهران.خیلییی.از اون ورم بحث پوله .به نظرت چی کا کنم؟
نمره ایی که بهتون میده بعد اعلان درصداتون با نمره کنکور خودتون مقایسه کنید بعد یه درس رو انتخاب کنید درصدتون رو بالا ببرید تا نمره سامانه با نمره کنکورتون یکی بشه
با توجه به این موضوع که داره قیمتها تو فاز دوم آزاد میشه یه تصمیمه اقتصادی بگیر!چی بگم والهبا بچهای تهران و مدرس مشورت کن
خداوکیلی من از اول مهر و 3 ماهه دیگم خبر ندارم اگه میذاشت اون آخرا حداقل تصمیم بهتری می گرفتم!با این وجود باز هم اون موقع جوابا اعلام میشه !یه جور تایم میذارن امنگار 1 ماه دیگه جواب نهایی رو میدن
شیراز
بژوهشگاه
رضوانشهر
ماهشهر
اگه سیستمهای انرژی قبول شم راضی ام. ممنونماصلا نگران نباشید.شما میتونید پژوشگاه مهندسی شیمی قبول شین.حتی میتونید شبانه سیستمهای انرژی دانشگاه تهران را هم بیاورید
آها یعنی تراز ها رو مقایسه میکنه؟
بعد ترازها همیشه عددای ثابتی هستن؟
ببخشید من اطلاعاتم تو این زمینه کمه
با توجه به این موضوع که داره قیمتها تو فاز دوم آزاد میشه یه تصمیمه اقتصادی بگیر!
ممنون از تاپیک خوبتون.من رتبم 948 شده.امکان روزانه فردوسی گرایش پلیمر یا بایو یا صنایع غذایی رو دارم.مشهدی هستم. اگه اینارو روزانه نیارم شبانه جداسازی فردوسی رو به روزانه دانشگاهای دیگه ترجیح بدم؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
ان شالله. حالا دوستتون چی قبول شد؟انشالله قبول میشید
البته من در مورد پژوهشگاهها نمیدونم چطورن
اما پارسال یکی از دوستام که خیلی خیلی درسخون بود رتبه کنکوزش نزدیک شما بود
یه چیزی قبول شد که همه تعجب کردیم!
شاید برای شما هم اتفاق بیفته
والا مثه ... تو گل موندم! با این بازار کار خراب نمیتونم ریکس کنم و همون تضمین کوچیک اهوازم واسم کلی امید میاره! تهرانم که بریم معلوم نیس که بعد 2 سال بازم هدفم تغییر نکرده باشه یعنی معلوم نیس که بخوام تا اون موقع دکتری بخوونم !بعدشم واسه اونایی که تهران میخوونن باز آزمون وجود دازه و همه جذب نمیشن!ولی خو دوس دارم کنترل شریفم قبول شم با اینکه برنامه نویسیسو زیره صفرهبالاخره اهواز یا تهران؟
نه من منظورم کلیه ی هزینه های جانبی بود اون که واسه همه گرون میشهیعنی چییییییییییییییییی بابا با قیمتای دفترچه من حسابکردن ترمی 5/1 در میاد مثلا یعنی یه چیز دیگس من لیسانسم ازاد بوده بگید اگه زیاد شبانه نزنم میخوام با پول برم صفا سیتیراستی این سایته چرا گرایش نمیده اینجوری من تو تمام یونی های کشور قبولم
ممنون از راهنماییتون.روزانه فردوسی بعیده
صنایع غذایی شاید
آره شبانه بهتره شهر خودتون باشید که دیگه مشکل خوابگاه نداشته باشید
والا مثه ... تو گل موندم! با این بازار کار خراب نمیتونم ریکس کنم و همون تضمین کوچیک اهوازم واسم کلی امید میاره! تهرانم که بریم معلوم نیس که بعد 2 سال بازم هدفم تغییر نکرده باشه یعنی معلوم نیس که بخوام تا اون موقع دکتری بخوونم !بعدشم واسه اونایی که تهران میخوونن باز آزمون وجود دازه و همه جذب نمیشن!ولی خو دوس دارم کنترل شریفم قبول شم با اینکه برنامه نویسیسو زیره صفره
ان شالله. حالا دوستتون چی قبول شد؟