[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟:confused:

بستگی به هدف آیندتون داره
رتبه ها نشون میده جداسازی صنعتی اصفهان رو بالاتر میزنن
شخصا سیستم های انرژی رو بخاطر تهران بودن و دانشگاه تهران بودن ترجیح میدم

berjis68

عضو جدید
سلام دوستان
با 550 کجا رو میارم
به نظر شما اگر بیارم کدو یکی بهتره؟
پلیمر شیراز
امیرکبیر واحد ماه شهر
تهران_ رضوانشهر
پژوهشگاه

ضمنا پژوهشگاه دقیقا چطوریه؟

شبانه های تهران کدوما رو امکان داره بیارم؟ پلیمر امیر کبیر چی؟
پژوهشگاه اعتبار داره؟ امکانش هست ک بیارم؟
با توجه به اینکه کارای پژوهشی رو بیشتر دوس دارم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آرزو بر جوانان عیب نیست ( کنترل شریفو میگم ):D

آره تازه با این وضع پیش آمده که آقای وزیر گفتن همینایی هم که پارسال آزمون دادن رو استخدام نمیکنن دیگه ریکسش خیلی بالاست:)
عاخه اگه کنترل کارشناسی بود درساش بلت بودم ولی برنامه نویسی یه بار افتادم :redface: الان تاپیکشون بخوونی اشکت درمیاد که چه کلاه گشادی سرشون گذاشتن نامردا !استخدامو میگم

mahsa1187

عضو جدید
منم موندم یعنی عزیزان هیچچچچچچچچ کی دانشجو نیست بره از چند تا استاد بپرسه ببینه قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما رتبه تون چند شده؟ من دوستام هستن که بخونن این گرایشو! میگن سطحه علمیش خیلی خوب نیس اما خوبه کلا از بقیه نظرها

mersadd

عضو جدید
کی میدونه با رتبه 220 امیرکبیر غیر از محیط زیست و صنایع غذایی میشه چیزه دیکه ای اورد؟

amiri13

عضو جدید
بچه ها پارسال خبر نداره شبانه صنایع شیمیایی علم و صنعتو چند اوردن؟امسال نیس
جاش پلیمره

m_naji

عضو جدید
ممنون از تاپیک خوبتون.من رتبم 948 شده.امکان روزانه فردوسی گرایش پلیمر یا بایو یا صنایع غذایی رو دارم.مشهدی هستم. اگه اینارو روزانه نیارم شبانه جداسازی فردوسی رو به روزانه دانشگاهای دیگه ترجیح بدم؟؟؟ممنون میشم کمک کنید

فردوسی امکان قبولیتون روزانه ضعیفه شاید بیوشمی و شبانه پلیمر حتما میارید.

m_naji

عضو جدید
دوستان مالک اشتر چطور دانشگاهیه؟؟کسی اطلاعاتی داره؟

به نظرتون مالک اشتر یا فردوسی؟؟

baran_rm

عضو جدید
اره لعنتی برنامه نویسیه رو مخه من عاشق کنترلم گفتم شاید شبانه علم وصنعت بیارم اماااااااااااااا دوست ندارم جایی برم که تازه بخوام از صفر شروع کنم اونم با بچه های الان که ماشااله مدرکاشونو رو هم بزاری قد یه دکتری چیز یاد گرفتن........
اقاااااااااااااااااااااا سر جدتون اگه شبانه کسی رو سراغ دارید بپرسید ترمیییییییییییییییییییییی چقدر پیاده میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امروز رفته بودم درباره ی انتخاب رشته م بپرسم درباره ی هزینه شبانه هم پرسیدم زنگ زد به کسی پرسید گفت دانشگاه تهران حدود 1700 ترمی میشه که خوابگاه هم نداره.

baran_rm

عضو جدید
این سایت همگام با سنجش که میگن دوستان کدوم قسمت انتخاب رشته داره؟؟؟؟؟

اگه روزانه قبول بشم و در حین درس خوندن انصراف بدم میشه سال دیگه باز کنکور داد؟؟؟؟؟قبل از کنکور باید انصراف داد؟؟

miaadbaf

عضو جدید
منم 118 شدم.یکی از شمابیشتر.به نظرتون چی میتونیم قبول شیم؟؟؟؟؟

رتبتون مبارکه
والا من هنوز نمی دونم چی بزنم زورانه شبانه کدوم دانشگاه کدوم گرایش اصلا ایده ی خاصی ندارم ولی خب دوس دارم دانشگاه خودمون بمونم اگه بشه البته نه به هر قیمتی

hamed_hmk7

عضو جدید
چرا الکی میگن ظرفیتا زیاد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تمام دانشگاه های تهران ظرفیتش کم شده به جاش پردیسا یا شهرستان هارو یکم بالا بردن.تازه در مجموع ظرفیت کم شده :mad:

m_naji

عضو جدید
اره لعنتی برنامه نویسیه رو مخه من عاشق کنترلم گفتم شاید شبانه علم وصنعت بیارم اماااااااااااااا دوست ندارم جایی برم که تازه بخوام از صفر شروع کنم اونم با بچه های الان که ماشااله مدرکاشونو رو هم بزاری قد یه دکتری چیز یاد گرفتن........
اقاااااااااااااااااااااا سر جدتون اگه شبانه کسی رو سراغ دارید بپرسید ترمیییییییییییییییییییییی چقدر پیاده میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هزینه های شبانه ترمی حدود 2 درمیاد که 1 تومنشو وام میدن اونم آخر ترم که به پولش احتیاج نداری!!!
ولی برای پروژه خیلی بیشتر از این حرفا درمیاد چون تمام وسایل اعم از امکانات آزمایشگاهی و طراحی و... رو خودت باید هزینه هاشو پرداخت کنی!
در هر صورت رو ترمی 2 تومن شیرین حساب باز کن.

فرناز شی

عضو جدید
دوستان نظرتون درباره مهندسی گاز چیه؟آینده اش؟
میگن دکترا خیلی سخت میشه ادامه داد؟آره؟؟:(
سلام
ببینید رشته ی مهندسی شیمی گرایش گاز با مهندسی گاز فرق داره
مهندسی شیمی گرایش گاز کلا ترمودینامیک هست و کنکور دکترا هم با باقی گرایشهای مهندسی شیمی یکسان هست
مهندسی گاز تا جایی که من می دونم دکترا نداره
دانشگاه شیراز هم مهندسی شیمی گرایش گاز رو داره

amiri13

عضو جدید
جنابان کمک کنید سال پیش صنایع شیمیایی علم و صنعت شبانه چن برداشته بود؟امسال پلیمر چن میشه بنظرتون؟با 680من امیدی هس؟

majid_potter7

عضو جدید
مجید جان من سیالاتم تعریفی نداره هاا میدونم بیشتر درساش سیالاتیه :cry: 45% زدم :cry: خیلی بی خیالم باید پاشم برم تهران بپرسم
اوه او..مخصوصا سیالات دوفازیم داره من پرسیدم..تو برعکس منی پس..من عااشق سیالاتم :دی آره بیا...بیا تهرانو شریف بپرس..امیرکبیر نیا که همه گمراهت میکنن...یه عده ... ریختن اینجا!

بدون شک جداسازی!واسه کار میگم!
لامصب جداسازی هم واسه رفتن خوبه هم واسه کار عالیه

سیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟:confused:
من شنیدم که سیستم های انرژی هنو جا نیفتاده..چند سال زمان لازمه..ولی ممکنه بعدتر خوب باشه...منم میگم جداسازی فعلا :)

عاخه اگه کنترل کارشناسی بود درساش بلت بودم ولی برنامه نویسی یه بار افتادم :redface: الان تاپیکشون بخوونی اشکت درمیاد که چه کلاه گشادی سرشون گذاشتن نامردا !استخدامو میگم
اون به خاطر طرح بسیار زیبای:D مهر آفرین دولت قبلی بود که واسه رای آوردن همه رو از دم زد تو همه وزارت خونه ها استخدام کرد..همه ملغی شده فعلا..نه فقط وزارت نفت..همه وزارتخونه ها...پول ندارن بدن که:دی
محیط زیست امیرکبیر تا چند میشه آورد؟
با 205 امیدی هست؟
شانس بیاری آره..امید که حتما هست

بالا