بدون شک جداسازی!واسه کار میگم!سیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟![]()
سیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟![]()
سیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟![]()
عاخه اگه کنترل کارشناسی بود درساش بلت بودم ولی برنامه نویسی یه بار افتادمآرزو بر جوانان عیب نیست ( کنترل شریفو میگم )
آره تازه با این وضع پیش آمده که آقای وزیر گفتن همینایی هم که پارسال آزمون دادن رو استخدام نمیکنن دیگه ریکسش خیلی بالاست![]()
اگه سیستمهای انرژی قبول شم راضی ام. ممنونم
منم موندم یعنی عزیزان هیچچچچچچچچ کی دانشجو نیست بره از چند تا استاد بپرسه ببینه قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از تاپیک خوبتون.من رتبم 948 شده.امکان روزانه فردوسی گرایش پلیمر یا بایو یا صنایع غذایی رو دارم.مشهدی هستم. اگه اینارو روزانه نیارم شبانه جداسازی فردوسی رو به روزانه دانشگاهای دیگه ترجیح بدم؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
اره لعنتی برنامه نویسیه رو مخه من عاشق کنترلم گفتم شاید شبانه علم وصنعت بیارم اماااااااااااااا دوست ندارم جایی برم که تازه بخوام از صفر شروع کنم اونم با بچه های الان که ماشااله مدرکاشونو رو هم بزاری قد یه دکتری چیز یاد گرفتن........
اقاااااااااااااااااااااا سر جدتون اگه شبانه کسی رو سراغ دارید بپرسید ترمیییییییییییییییییییییی چقدر پیاده میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول دارم که خدا جای حق نشسته... مبارکش باشهیه چیزی که هممون تعجب کردیم دیگه
همکلاسیاش حداقل 200 تا با خودش اختلاف رتبه داشتن
واقعا فک کنم به خاطر اون زحمتی که کشید نتیجش اون شد .
منم 118 شدم.یکی از شمابیشتر.به نظرتون چی میتونیم قبول شیم؟؟؟؟؟
اره لعنتی برنامه نویسیه رو مخه من عاشق کنترلم گفتم شاید شبانه علم وصنعت بیارم اماااااااااااااا دوست ندارم جایی برم که تازه بخوام از صفر شروع کنم اونم با بچه های الان که ماشااله مدرکاشونو رو هم بزاری قد یه دکتری چیز یاد گرفتن........
اقاااااااااااااااااااااا سر جدتون اگه شبانه کسی رو سراغ دارید بپرسید ترمیییییییییییییییییییییی چقدر پیاده میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم تا رسیدم صفحه اخرخوشم میاد اینجا 99% قصد اپلای و کار در ایران رو همزمان دارن
![]()
برو بچ سایت همگام سنجش انتخاب رشته مجازی مجانی گذاشته حتما برید.نسبت به سال قبله.
سلامدوستان نظرتون درباره مهندسی گاز چیه؟آینده اش؟
میگن دکترا خیلی سخت میشه ادامه داد؟آره؟؟![]()
زیاد جالب نبود چون گرایش ندارهکو؟؟؟؟؟ کجای سایت؟
آره پیداش کردم.مرسیزیاد جالب نبود چون گرایش نداره
http://92.242.195.129/Sanjeshserv_Arshad_Prediction92/Index.aspx
اوه او..مخصوصا سیالات دوفازیم داره من پرسیدم..تو برعکس منی پس..من عااشق سیالاتم :دی آره بیا...بیا تهرانو شریف بپرس..امیرکبیر نیا که همه گمراهت میکنن...یه عده ... ریختن اینجا!مجید جان من سیالاتم تعریفی نداره هاا میدونم بیشتر درساش سیالاتیه45% زدم
خیلی بی خیالم باید پاشم برم تهران بپرسم
لامصب جداسازی هم واسه رفتن خوبه هم واسه کار عالیهبدون شک جداسازی!واسه کار میگم!
من شنیدم که سیستم های انرژی هنو جا نیفتاده..چند سال زمان لازمه..ولی ممکنه بعدتر خوب باشه...منم میگم جداسازی فعلاسیستم های انرژی دانشگاه تهران یا جداسازی صنعتی اصفهان به نظرتون؟!؟![]()
اون به خاطر طرح بسیار زیبایعاخه اگه کنترل کارشناسی بود درساش بلت بودم ولی برنامه نویسی یه بار افتادمالان تاپیکشون بخوونی اشکت درمیاد که چه کلاه گشادی سرشون گذاشتن نامردا !استخدامو میگم
شانس بیاری آره..امید که حتما هستمحیط زیست امیرکبیر تا چند میشه آورد؟
با 205 امیدی هست؟