[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

daneshpour123

عضو جدید
نمیدونم داداش اینقدرم رتبم ضایعس که روم نمیشه باهاش جایی برم............وگرنه میرفتم سراغ اساتید نازنین
بابا بچه ها من لیسانسمو علم و صنعت بودم. اونقدام بد نیست. جداسازیش که بهترین جداسازی های ایرانه. چون دکتر تورج محمدی استادشه. که حرف اول جداسازی رو میزنه.راستی من یه مقاله ISI هم تو دوره لیسانس دادم و ممتاز پژوهشی بودم. به نظرتون میتونه کمکم کنه الان؟ مثل شاگرد اولی یا حداقل یه کم رتبه امو بهتر کنه؟ یا میدونید اصلا از کجا میتونم سوال کنم درموردش؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا بچه ها من لیسانسمو علم و صنعت بودم. اونقدام بد نیست. جداسازیش که بهترین جداسازی های ایرانه. چون دکتر تورج محمدی استادشه. که حرف اول جداسازی رو میزنه.راستی من یه مقاله ISI هم تو دوره لیسانس دادم و ممتاز پژوهشی بودم. به نظرتون میتونه کمکم کنه الان؟ مثل شاگرد اولی یا حداقل یه کم رتبه امو بهتر کنه؟ یا میدونید اصلا از کجا میتونم سوال کنم درموردش؟
آره والا منم میگم علم و صنعت خوبه خدایی :D نه تو رتبه تاثیر نداره ولی تو دکتری ایشالا خیلی تاثیر داره

daneshpour123

عضو جدید
من میتونستم بدون کنکور همون سال برم ارشد. بخاطر همین ممتاز پژوهشی بودن. اما نرفتم. حالا ببین چه فلاکتی دارمها... :(
آره والا منم میگم علم و صنعت خوبه خدایی :D نه تو رتبه تاثیر نداره ولی تو دکتری ایشالا خیلی تاثیر داره

majid_potter7

عضو جدید
اون که دیرتر از اهواز پر میشه :D

نه..پارسال اهواز پر نشد یا مطمئنا خیلی دیرتر پر شد،تو کارنامه سبز دیدم...اون دفعه هم که اون رشته رو گفتم پر نشد با این اشتباه گرفته بودم.....دوستم داره میخونه، تهران خیلی زود پر میشه...

آخرین ویرایش:

majid_potter7

عضو جدید
یعنی صنایع شیمیایی علم و صنعت بهتر از نانو یا صنایع غذایی تو شریف و امیر کبیره (میشه راجع به این گرایش بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) صنایع غذایی دکتراش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی تو شریف و امیر کبیر نمیزارن با این گرایش وارد مباحث گرایشای دیگه بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا این زیست پزشکی تراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟دانشکده علوم و فنون نوین خارج از کمپ دانشکاه اصلی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بده یا خوبه

صنایع غذایی امیرکبیرو که من دارم میبینم فقط اسمش صنایع غذاییه..شما وقتی بیای بخونی همون استاد تو ،استاد یه دانشجوی جداسازی هم هست و پروژه تونم هیچ فرقی تقریبا با هم ندارن بس که با سوادن استادا و پروژه های مختلف تعریف میکنن..

Arrrrash

عضو جدید
من درصدام از خیلی از رتبه های زیر 200 بهتره اما رتبم 205 شد :(
آخه چرا؟معدل مگه چقد تاثیر داره؟اصلا مگه معدل تو انتخاب رشته تاثیر نداره؟پس چرا من انقد رتبم کم شده؟؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من درصدام از خیلی از رتبه های زیر 200 بهتره اما رتبم 205 شد :(
آخه چرا؟معدل مگه چقد تاثیر داره؟اصلا مگه معدل تو انتخاب رشته تاثیر نداره؟پس چرا من انقد رتبم کم شده؟؟؟

معدل خیلی تاثیر داره این مشکل منم هست:cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه..پارسال اهواز پر نشد یا مطمئنا خیلی دیرتر پر شد،تو کارنامه سبز دیدم...اون دفعه هم که اون رشته رو گفتم پر نشد با این اشتباه گرفته بودم.....دوستم داره میخونه، تهران خیلی زود پر میشه...
ینی میگی اهواز پر نشده؟؟؟؟

هزینه ماهانه پانسیون در تهران برای دانشجویانی که احتمالا در مقطع ارشد در تهران پذیرفته میشن اما خوابگاه بهشون تعلق نمیگیره :
به نظرم بد نیست دوستان شهرستانی قبل انتخاب رشته یک برآوردی از هزینه ها داشته باشن.

هزینه پانسیون تهران

baran_rm

عضو جدید
بچه ها لطفا هر کی میدونه بگه دانشگاه تهران شبانه پلیمر تا چه رتبه ای میگیره؟با 100 میگیره.من دلم می خواد برم دانشگاه تهران ولی با این رتبه نمی دونم چی میشه .یه سال بمونم؟آقای pouriatiz تا جایی که می تونستن کمکم کردن.بقیه هم اگه چیزی میدونن بگن. من دیگه دارم قاطی می کنم.تو رو خدا کمکم کنید. :cry::cry::crying::crying:

یکی منو دریابه.
با100شبانه امیر کبیریا دانشگاه تهران مهندسی پلیمر میارم؟؟هیچ کس تو این تالار مهندسی نیست که دانشجو ارشد پلیمر باشه بهم کمک کنه:(؟؟؟؟؟؟؟اگه اطلاعاتی دارید لطفا امکانش بود تو صفحه ی خودم پیام بذارید.

majid_potter7

عضو جدید
ینی میگی اهواز پر نشده؟؟؟؟

والا کارنامه سبز پارسالو تا اونجا که یادمه خیلی دیرتر از تهران پر شد..ولی اینکه پر نشده رو یکی میگفت..من از قول خودم نگفتم و نمیدونم واقعا...تهرانو زودتر میزنن به هر حال..مخصوصا که امریه و حتی شرایط استخدام خوبی داره گاز تهران..تو خود سایت وزارت نفت هم نوشته که 4و5 تا دانشگاه تهران تو اولویت هستن..چه برسه به این رشته اش که کلا 17،18 تا فارغ التحیل داره :D به خاطر همین میگم زودتر میزنن تهرانو ک حین تحصیلم یه شانسی واسه کار داشته باشن..من خودمم دارم تحقیق میکنم..اولاشم تازه :D تو که سمنانی یه دو روز میومدی تهران با استادای اینجا صحبت میکردی..خیلی خوب راهنمایی میکنن...

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا کارنامه سبز پارسالو تا اونجا که یادمه خیلی دیرتر از تهران پر شد..ولی اینکه پر نشده رو یکی میگفت..من از قول خودم نگفتم و نمیدونم واقعا...تهرانو زودتر میزنن به هر حال..مخصوصا که امریه و حتی شرایط استخدام خوبی داره گاز تهران..تو خود سایت وزارت نفت هم نوشته که 4و5 تا دانشگاه تهران تو اولویت هستن..چه برسه به این رشته اش که کلا 17،18 تا فارغ التحیل داره :D به خاطر همین میگم زودتر میزنن تهرانو ک حین تحصیلم یه شانسی واسه کار داشته باشن..من خودمم دارم تحقیق میکنم..اولاشم تازه :D تو که سمنانی یه دو روز میومدی تهران با استادای اینجا صحبت میکردی..خیلی خوب راهنمایی میکنن...
ولی فک کنم تا خرخره پر شده پارسال !رفیقم میگفت پر شده! فک کنم تهرانم بیارم به احتمال زیاد ولی باز باید آزمون استخدامی بدم که حال و حوصلشو ندارم :D سمنان که نیستم الان شهرمونم ولی حتمن با استادا مشورت میکنم :)

majid_potter7

عضو جدید
ولی فک کنم تا خرخره پر شده پارسال !رفیقم میگفت پر شده! فک کنم تهرانم بیارم به احتمال زیاد ولی باز باید آزمون استخدامی بدم که حال و حوصلشو ندارم :D سمنان که نیستم الان شهرمونم ولی حتمن با استادا مشورت میکنم :)

میگمپر هم شده باشه بعدشه :)
کجایی هستی مگه؟ آره استادا خیلی خوبن...من از انتخاب رشته کارشناسی فهمیدم که باید با اینجور آدما صحبت کرد...با آدمای رقیب خودت واقعا نمیشه مشورت کرد..راحت گول میزنن آدمو..مخصوصا که ازشون جلوتر باشی، میخوان آدمو کنار بزنن..این قضیه واقعا تو انتخاب رشته کارشناسی داشت به فنام میداد که خدا رو شکر نشد:)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگمپر هم شده باشه بعدشه :)
کجایی هستی مگه؟ آره استادا خیلی خوبن...من از انتخاب رشته کارشناسی فهمیدم که باید با اینجور آدما صحبت کرد...با آدمای رقیب خودت واقعا نمیشه مشورت کرد..راحت گول میزنن آدمو..مخصوصا که ازشون جلوتر باشی، میخوان آدمو کنار بزنن..این قضیه واقعا تو انتخاب رشته کارشناسی داشت به فنام میداد که خدا رو شکر نشد:)
همدان! بعد خووندن جمله ی سومت این شکلی شدم :cry: خدا خیرت بده

m_naji

عضو جدید
دوستان نظرتون درباره مهندسی گاز چیه؟آینده اش؟
میگن دکترا خیلی سخت میشه ادامه داد؟آره؟؟:(

majid_potter7

عضو جدید
همدان! بعد خووندن جمله ی سومت این شکلی شدم :cry: خدا خیرت بده

استرس نگیر..هرچی خیره همون میشه...مشورت، فقط مشورت کن ...من از روزی که رتبه ها اومده تهرانم فقط دارم میپرسم..از در و دیوارم سوال میکنم :)))))
دوستان نظرتون درباره مهندسی گاز چیه؟آینده اش؟
میگن دکترا خیلی سخت میشه ادامه داد؟آره؟؟:(

خیلی با گرایشهای دیگه فرقی نداره...به سیالاتِ خفن اگه علاقه داری بد نیس...تحقیقاتو بکن..اگه میخوای بخونیش دانشگاه شیراز از بقیه بهتره....نسبت به فردوسی و ..

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استرس نگیر..هرچی خیره همون میشه...مشورت، فقط مشورت کن ...من از روزی که رتبه ها اومده تهرانم فقط دارم میپرسم..از در و دیوارم سوال میکنم :)))))

خیلی با گرایشهای دیگه فرقی نداره...به سیالاتِ خفن اگه علاقه داری بد نیس...تحقیقاتو بکن..اگه میخوای بخونیش دانشگاه شیراز از بقیه بهتره....نسبت به فردوسی و ..
مجید جان من سیالاتم تعریفی نداره هاا میدونم بیشتر درساش سیالاتیه :cry: 45% زدم :cry: خیلی بی خیالم باید پاشم برم تهران بپرسم

danialn95

عضو جدید
سلام
بچهها کسی درباره شبانه کاشان اطلاعاتی داره؟مشکل خوابگاه پیدا میکنم؟

daneshpour123

عضو جدید
بچه ها میدونید دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران یعنی چی؟! تو همون دانشگاه ه دیگه؟ فقط یه دانشکده دیگه است غیر دانشکده مهندسی شیمی. آرههه؟

mahsa1187

عضو جدید
بچه ها میدونید دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران یعنی چی؟! تو همون دانشگاه ه دیگه؟ فقط یه دانشکده دیگه است غیر دانشکده مهندسی شیمی. آرههه؟

دانشکده مهندسی شیمی نیست، تو پردیس فنی و مرکزی هم نیست اما جاش خوبه! یه دانشکده جداست واسه خودش

daneshpour123

عضو جدید
دانشکده مهندسی شیمی نیست، تو پردیس فنی و مرکزی هم نیست اما جاش خوبه! یه دانشکده جداست واسه خودش
میدونی پردیس خودگردان البرز تو کرج که مال دانشگاه تهرانه موضوعش چیه؟ هزینه تحصیل و اعتبار مدرکش چطوریه؟

hadi216

عضو جدید
سلام نارحت نباش.فک کنم پژوهشگاه تهرانو بیاری اینجور که بچه ها میگن پایان نامه نداره من که نمیفهمم چه طوریه ولی میگن برای دکتری شاید به مشکل بر بخوری .

اتفاقا آموزش محور پایان نامه نداره ، پژوهش محور داره خوبشم داره
سال 91 پژوهشگاه
571 و 318 م شیمی
616 و 676 م انرژی تجدید پذیر
قبول شدن

hadi216

عضو جدید
دوستان یه سوال ، کسی اطلاعاتی در مورد گرایش "طراحی ، شبیه سازی و کنترل فرایندها " داره ؟؟
من فقط اینو میدونم که کنترل فرایندت باید خوب باشه . کنترل رو دوس ندارم ولی کلا کد نویسی رو خیلی دوس دارم ( به شرطی که کاربردی باشه) . پروژه هاش تو چه مایه هاییه
نمیشه زمینه کاریت کنترلی نباشه ؟؟؟؟؟؟؟
برای بار سوم میپرسم آیا وکیلم که کسی کمک کنه؟؟؟؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
برای بار سوم میپرسم آیا وکیلم که کسی کمک کنه؟؟؟؟
گرایش خیلی خوبیه .. فکر نکنید که فقط کنترل فراینده !! نه .. خیلی شبیه همون گرایش طراحیه فرایند هست که بیشتر دانشگاه ها دارن.
یعنی توی این گرایش بیشتر روی مسائل طراحی و شبیه سازی و بهینه یازی فرایند ها کار میشه و معمولا پروژه ها توی این زمینه ها هست مثل انتگراسیون فرایند و اپتیمایزیشن انرژی

برای مثال این می تونه درس های اختیاری باشه که توی این گرایش میشه انتخاب کرد :
اصول مهندسی فرآيند
بهينه سازی
مدلسازی و مشابه سازی
طراحی به کمک کامپيوتر
انتگراسيون فرآيندها
بازيافت انرژی در صنعت
طراحی تجهيزات فرآيندی

که این موارد همشون کد نویسی هم دارن.
بحث کنترل که میگید بیشتر مربوط به رشته مهندسی برق میشه ...

بالا