فردوسی اصفهان پژوهشکدهمن با 570 به نظرتون کجا رو میارم؟
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
| 1-نمرات اکتسابي
|
مبارکت باشه فک کنم علم و صنعت روزانه یا شبانه بیاری
قربون شکلت چرا اجازه میگیری؟با اجازه آقا حمزه
با رتبه 297 کجا می تونم قبول شم ؟!!!
سلام به نظر من شبانه گرایشا خوب علم و صنعتسلام دوستان!!با 318 دانشگاههای تهران کجا میشه قبول شد؟
شبانه کاتالیست بابل پارسال فکنم تا 600 گرفته بودکسی نمیدونه شبانه صنعتی بابل وشبانه تبریز و شبانه سهند خوابگااه میده یا نه؟
تشکر ، آره من حتی حاضرم کار کنم ولی تهران باشم ، دوستام روزانه علم و صنعت میخونند (البته مکانیک ) ، میگن به شبانه ها خوابگاه میدن ولی یکم دیرتر و اتاق 5 نفره رو به 7 نفر میدنبیدارم
نظر من کلا رو تهرانه .. من اگه خودم باشم هر جوری شده هر گرایشی میزنم تا تهران بمونم ... از همه مهمتر دانشگاهی هست که ادم درس می خونه .. درسته .. فردوسی و صنعتی خیلی دانشگاه های خوبی هستن .. ولی هیچی تهران نمیشه. تهران پایتخته ... مرکز توجه و بودجه و اقتصاد و همچی !
علم و صنعت هم برای شبانه زدن خیلی خوبه .. اخه اگه بری اونجا دعوا کنی بهت خوابگاه میدن. یعنی یکم گیر باشی می تونی ازشون خوابگاهو بگیری ... در حالی که دانشگاه های دیگه اینجوری نیستن ..
ولی اومدی تهران باید تلاش کنی تا بتونی موفق بشی ... یعنی بسترش هست .. بقیش بستگی به خودت و هدفت داره.
خوابگاه نمی دونی میدن یانه؟شبانه کاتالیست بابل پارسال فکنم تا 600 گرفته بود
دوستان با 1263 کجا قبول میشم؟
شمال آمل و علوم فنون بابل تا 1600 ( شمال آمل سطحش بد نیست ) اونجا پروفسور عیسی زاده استاد خودمون تدریس میکنه - بازنشسته صنعتی بابلسلام
تبریک به همه دوستانی که رتبه خوب آوردن
کسی میدونه غیر انتفاعی آمل بابل تا رتبه چند میگیرن ؟
مطمئنی علم وصنعت به شبانه ها خوایگاه میده؟تشکر ، آره من حتی حاضرم کار کنم ولی تهران باشم ، دوستام روزانه علم و صنعت میخونند (البته مکانیک ) ، میگن به شبانه ها خوابگاه میدن ولی یکم دیرتر و اتاق 5 نفره رو به 7 نفر میدن
در مورد ترموسینیتیک و کاتالیست علم و صنعت نظری دارید ؟؟
پژوهشگاه شیمی چی ؟؟
خودتون چه گرایشی رو با این رتبه واسه تهران موندن پیشنهاد میکنید ؟؟؟
قربون شکلت چرا اجازه میگیری؟اگه شبانه بزنی علم و صنعتو حتمن قبولی ولی صنعتی اصفهانو ... هم قبولی حتمن البته من زیاد خبر ندارما
به نظر من نزدیک شهرت بزن اگه تهرانی شبانه ها رو بزن اکه تزدیک شیرازی اونو بزن اصفهانم همینطور![]()
نه شبانه نانو کاشان میاد از بین اینا فقط فک کنم اونم مطمئن نیستمشاید شبانه کاشان .صنعتی اصفهان واراک