فک کنم ص اصفهان مثه اوین بوده همه مینالنآخه یه بار تو اون یکی تاپیک جواب دادی اصفهان بزنم ؟؟؟؟ عمراااااا ... کارشناسی رو تو صنعتی اصفهان خوندم که واسه هفتپشتم کافیه :|

فک کنم ص اصفهان مثه اوین بوده همه مینالنآخه یه بار تو اون یکی تاپیک جواب دادی اصفهان بزنم ؟؟؟؟ عمراااااا ... کارشناسی رو تو صنعتی اصفهان خوندم که واسه هفتپشتم کافیه :|
نه شبانه نانو کاشان میاد از بین اینا فقط فک کنم اونم مطمئن نیستم![]()
آره اگه وقتو حوصله و انگیزه داری حتمن بخوونامسال هیچی 3ماهه اخر نخوندم بنظرت بزارمش سال بعد؟
فک کنم ص اصفهان مثه اوین بوده همه مینالن![]()
خیلی چیزاسلام به نظرتون من با 188 تهران چی میارم؟![]()
بعضی از دوستان اونجا میخونن ازشون میپرسمخوابگاه نمی دونی میدن یانه؟
آقا محسن با توجه به اینکه شاگرد اولا یه مقداری از ظرفیتارو پر میکنن به نظرت من طراحی یا جداسازیه کجا رو میارم؟بعضی از دوستان اونجا میخونن ازشون میپرسم
عزیز دل شاگرد اولا ظرفیتشون جداگونستآقا محسن با توجه به اینکه شاگرد اولا یه مقداری از ظرفیتارو پر میکنن به نظرت من طراحی یا جداسازیه کجا رو میارم؟
داداش دمت گرمعزیز دل شاگرد اولا ظرفیتشون جداگونست
به ازای هر ۳ ظرفیت یه ظرفیت مخصوص شاگرد اولا اضافه میشه
نمیشه دقیق گفت ولی جداسازی تهران احتمالش هست
امیر کبیر که اصلا جزو آمار نیستداداش دمت گرماینو نمیدونستم فک میکردم میان ظرفیتارو پر میکنن
خدا بهت شادی بده ایشالا به نظرت امیر کبیر بهتره یا تهران؟
ای بابا اینجا هم که نمیشه بریمامیر کبیر که اصلا جزو آمار نیست
بعدشم مطمین باش از یک تا ۵۰ فوقش یه نفر شاگرد اول باشه
شاگرد اولا واسه شاگردیشون میخونن نه کنکور مثل من![]()
یه لقبی دادن نمیدونم درسته یا نهای بابا اینجا هم که نمیشه بریمبه خاطر دکتر سهرابی و دکتر کاغدچی میخواستم برم
![]()
اتفاقن من با پیرمرد پیرزنا خوب ارتباط برقرار میکنمیه لقبی دادن نمیدونم درسته یا نه
میگن استاداشون فسیل شدن
به همشون که نه ولی به بعضیامطمئنی علم وصنعت به شبانه ها خوایگاه میده؟
صنعتی بابل خودگردان میده ، 8 نفره 2خوابه . حول ماهی 100 تومن هزینشه ، اینترنت هم دارهکسی نمیدونه شبانه صنعتی بابل وشبانه تبریز و شبانه سهند خوابگااه میده یا نه؟
ممنون اگه بپرسی و خبر بدیبعضی از دوستان اونجا میخونن ازشون میپرسم
بعضی از دوستان اونجا میخونن ازشون میپرسم
گفتن که به شبانهاش نمیدنمرسی لطف میکنی
ولی فکر کنم بتونی بیرون از پردیسای خودگردان استفاده کنیمرسی لطف میکنی
یا تهران یا استان خودتاقا با 900 ما چیکار کنیم![]()
اقا با 900 ما چیکار کنیم![]()
من پارسال شبانه تبریز قبول شدم،می گفتن بخ هیچ عنوان به شبانه ها خوابگاه نمیدن کلا خوابگاهاش کمه به روزانه ها هم خیلی وقتا تا ترم دوم هم نمیدنکسی نمیدونه شبانه صنعتی بابل وشبانه تبریز و شبانه سهند خوابگااه میده یا نه؟
سلام
اولویت بندی این داشگاها چ جوریه؟رازی کرمانشاه،اراک،سهند تبریز،بوشهر،کرمان،کاشان،سمنان،همدان
ینی کذوم بهتره ب نظر شما؟؟
شما رشتتون چیه؟ چ کنکوری دادین که دو مرحله ایه؟داشتم فک میکردم بیخیال این رشته شم برم یه رشته یه مرحله ای که ظرفیتش خوبه
بعد مث شما اردیبهشت نتیجه رو ببینم تا آخر تابستون حال کنم
نه اینجوری که تازه یه ماه دیگه باز برم کنکور بدم![]()
من 700 شدم تقریبا! تبریز که فک نکنم قبول شم ، سهند یا اراک قبول میشم؟؟تبریز-سهند-اراک-رازی-بوشهر-کرمان و کاشان-صنعتی همدان(نه خود همدان)