سلام ایشالا که روزانه گاز فردوسی و شیرازو اصفهان +پژوهشکدهبچه ها یکی هم به من توجه کنهمن با 524کجا می تونم قبول شم روزانه و شبانه
میدونم سمنان اولینهتبریز-سهند-اراک-رازی-بوشهر-کرمان و کاشان-صنعتی همدان(نه خود همدان)
سهند پارسال هفصد و خورده ای فک کنم پدیده انتقال اورده اراکم ایشالا به احتمال زیاد قبولیمن 700 شدم تقریبا! تبریز که فک نکنم قبول شم ، سهند یا اراک قبول میشم؟؟
من 700 شدم تقریبا! تبریز که فک نکنم قبول شم ، سهند یا اراک قبول میشم؟؟
احتمال خیلی زیاد روزانه نمیاد ولی پارسال با 1350 حدودن شبانه مالک اومدهسلام من کاربر جدیدم.رشته ام مهندسی شیمیه.راستش رتب شد 1400.خیلی هم خوندم.حقم این نبود.با این رتبه روزانهکجا قبول میشم؟لطفا جواب بدین.مرسی
احتمال خیلی زیاد روزانه نمیاد ولی پارسال با 1350 حدودن شبانه مالک اومده
کسی ک پدیده میخونه آخرش تو چ حوضه ایی کار گیرش میاد؟؟من نمیدونم چ گرایشی برم ک بدرد بخور باشهسهند زودتر از تبریز پر میشه
احتمال زیاد پیشرفته تبریزو میاری
پدیده سهند رو هم شاید بیاری ...
جدی این مهماتم خوب چیزیه هااشاره کن که مالک گرایش مهمات نه فرایند که![]()
جدی این مهماتم خوب چیزیه هاهمیشه دوس داشتم نظامی بشم ولی نشد
![]()
![]()
احتمالن میدن چرا ندن آخه؟سلام دوستان
اصفهان خوابگاه میده؟
سلام میگن ترمی حدودن 1.5 در میاد یعتی تو هرسال میشه دوترم کلن 3 تومن یعنی ماهی 300 تومن حدودن.سلام بچهها کسی میدونه کاشان بشبانهاش خوابگاه میده یا نه؟
اخرین روز کاشان چنده؟من رتبم 1200(با شرمندگی زیاد) بوده!!!نمیارم نه؟
بابم میگه روز که هیچی !شبم اگه بیاری شانس اوردی!
کسی هزینه شب رو میدونه؟ترمی چند میشه؟
اخرین روز کرمان و سیستان هم اگه میدونید بگید...ممنونم
چرا؟یکی یه پسگردنی برنه به این![]()
آقا پویا من 1400 شدم.میخوام فقط روزانه قبول میشم.کجا میارم؟شانسم چقده؟ها؟
احتمالن میدن چرا ندن آخه؟
گفتم شاید ندن. خواهرم گفت اصفهان بهتره. i changed my opinion
میشه راهنمایی بکنید: تهران و تربیت روی هم 21 نفر واسه گرایش من میگیره و رتبه منم 25 شده .از طرفی اصفهان 6 نفر میگیره.بنظرتون من اصفهانو میارم؟
یا خدااااااااا
خب انصرافم از شبانه را اعلام میکنم
با1200 امیدی ب روزلنه هیچ جا نسی؟نه؟کاشان؟کرمان؟رشت؟سیستان؟
گفتم شاید ندن. خواهرم گفت اصفهان بهتره. i changed my opinion
میشه راهنمایی بکنید: تهران و تربیت روی هم 21 نفر واسه گرایش من میگیره و رتبه منم 25 شده .از طرفی اصفهان 6 نفر میگیره.بنظرتون من اصفهانو میارم؟
احتمال اینکه تهرانم بیاری زیاده ها
چون یه عده با اینکه رتبشون خوبه ترجیح میدن شهر خودشون بمونن
شبانه هاشونو خوب میاری مثه گیلان ولی قبلنم گفتم نانو روزانه کاشانو شاید بیاری .سیستان دور نیس بخوای بری حتی روزانشو؟؟؟یا خدااااااااا
خب انصرافم از شبانه را اعلام میکنم
با1200 امیدی ب روزلنه هیچ جا نسی؟نه؟کاشان؟کرمان؟رشت؟سیستان؟
دیگه صد درصد تو یکی از این 3 تا دانشگاهی
از بیسو هفت نفر 25 هستی حالا شاید بعضی ها شهر دور نرن مثلن اصفهانیا یا مشهدیا شهر خودشونو بزنن تهرانم قبول شی ولی احتمال خیلی خیلی زیاد اصفهان رو قبولی
جداسازیبچه ها بنظرتون اول کاتالیست امیرکبیرو بزنم یا جداسازی تربیت مدرس؟