[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

(M&M)

کاربر بیش فعال
خوبه اسمم اوستاست نه برگ چغندر

خابگاه پردیس 5 حالت سوئیته تو هر سوئیت دوتا اتاقه یه آشپزخونه حموم و توالت اتاقاشم 2 نفری گمونم
طبقه دو باشه تراسم داری
طبقه اول حیاط داره

پردیس 3 و 4 هم تقریبا تمیزن ولی آشپزخونه و توالت اینا مشترکه بین همه و حالت سوئیت نیست
مث زندان اتاق اتاقه

پردیس 1 و 2 هم قدیمین اصن لهن
اتاقا نیم وجبی

فک کنم جدیدنم خابگاه ساخته باشن من مطلع نیستم
برو سایتش ببین معمولا توضیح داره
اون نواز بالاییش قسمت دانشکده ها میتونی درموردشون بخونی

um.ac.ir
آدرسشه

ازت ممنونم.خیلی اطلاعاتت کامله. خودت دوست نداری بری اونجا؟گفتم شاید اونجا با هم باشیم.:smile:

(M&M)

کاربر بیش فعال
چرا فقط اونایی که میخوان برن دانشگاه های تهران فکر میکنن میتونن برن خارج؟:razz:

angels_eye2006

عضو جدید
سلام ذوستان جوابه منم بدیم توروخدا با بیو با 110 مهندسی شیمی 1250 شبانه دانشگاه های تهران راه داره شبانه ارک چطور؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ذوستان جوابه منم بدیم توروخدا با بیو با 110 مهندسی شیمی 1250 شبانه دانشگاه های تهران راه داره شبانه ارک چطور؟
سلام اراک رو مهندسی شیمی نمیاری ولی بیو رو اصفهان و بابل احتمال زیاد میاری :D

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست ما رو هم بگیر :D
حمزه اینو یادت باشه کسی که میره تهران درس میخونه دیگه اصن نمیاد بره توو شرکت نفت و توو گرمه کار کنه واسه 2.5 میلیون!!!
یه استاد داشتیم رتبه ی 1 ارشد بود.امیرکبیر خونده بود واسه همین با رتبه ی 1 هم همونجا موند پیش استاداش.
میدونی چی میگفت؟؟؟
میگفت من با تلفن فقط روزی 500 هزارتومن رو کاسب هستم برای مشاوره هایی که میدم و پروژه هایی که انجام میدم!!!!
کجا توو اهواز چنین چیزایی هست؟؟؟
قید پدر و حرفاش و نداریاشو بزن.
حتی شده شبا کار کنی برو تهران.
من خودم الان کارم انجام پروژه و ترجمه های دانشجوییه.راحت برجی 1 میلیون درآمد دارم.
تهران رو از دست نده.
اصن خودم برات پروژه جور میکنم تا خرجتو در بیار ولی این شانس رو از خودت نگیر.بخدا حیفی...
من دل سوزی میکنم برات.
تهران که بری میتونی تووی شرکتای خصوصی بشی مشاور و ... از چند شرکت میتونی پول بگیری و حقوق بگیری...خودتو محدود نکن...

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه اینو یادت باشه کسی که میره تهران درس میخونه دیگه اصن نمیاد بره توو شرکت نفت و توو گرمه کار کنه واسه 2.5 میلیون!!!
یه استاد داشتیم رتبه ی 1 ارشد بود.امیرکبیر خونده بود واسه همین با رتبه ی 1 هم همونجا موند پیش استاداش.
میدونی چی میگفت؟؟؟
میگفت من با تلفن فقط روزی 500 هزارتومن رو کاسب هستم برای مشاوره هایی که میدم و پروژه هایی که انجام میدم!!!!
من خودم الان کارم انجام پروژه و ترجمه های دانشجوییه.راحت برجی 1 میلیون درآمد دارم.
تهران رو از دست نده.
اصن خودم برات پروژه جور میکنم تا خرجتو در بیار ولی این شانس رو از خودت نگیر.بخدا حیفی...
من دل سوزی میکنم برات.
تهران که بری میتونی تووی شرکتای خصوصی بشی مشاور و ... از چند شرکت میتونی پول بگیری و حقوق بگیری...خودتو محدود نکن...
دمت گرم واقعن پدر نداری بسوزه:D آره والا اگه بشه تو تهرونم سرو سامون گرفت بد نیس بزنمش :)

hadi216

عضو جدید
نه بخدا من تو خابگاه پسرا نرفتم
باید خابگاهی مشهدی پسر پیدا کنیم

من نگفتم که شما رفتی تو خوابگاه پسرا ، گفتم شاید آمار خوابگاه پسرارو داشته باشی همین ، :lol:
یه سوال دیگه ، اخلاق شما مشهدیا چطوریه ؟؟:biggrin:
مثلا من بابل بودم ، اساتیدش خیلی هوای بابلیا رو داشتن خدایی ، میخواستم ببینم اونجا هم همین وضعه ؟؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچهای مهندسی شیمی موفق در ارشد براتون آرزوی قبولی توو رشته و شهر مورد نظرتون رو دارم.سنگر علم رو خالی نزارین.
شب خوش.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
میدونی چی میگفت؟؟؟
تهران رو از دست نده.
من دل سوزی میکنم برات.
مهندی جان ی راهنمایی مارو می کنی ما رشتمون دانشگاهای تهران فقط تهران یونیورسیتی ,شهید بهشتی و مدرس و علم وصنعت داره
برا پذیرشو اینجور حرفا ب نظرت ترتیبش چجوره؟!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگفتم که شما رفتی تو خوابگاه پسرا ، گفتم شاید آمار خوابگاه پسرارو داشته باشی همین ، :lol:
مثلا من بابل بودم ، اساتیدش خیلی هوای بابلیا رو داشتن خدایی ، میخواستم ببینم اونجا هم همین وضعه ؟؟
آخ آخ اخلاقو نگو:D آدمای خوبی هستن:razz::D ولی خدایی لهجه قشنگی دارن

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بچه ها جواباتون اومده .. اونقدر رتبتون خوب بوده یادتون رفته الان وقت خوابه ؟ :D
بهتون تبریک میگم .. ولی برید بگیرید بخوابید :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندی جان ی راهنمایی مارو می کنی ما رشتمون دانشگاهای تهران فقط تهران یونیورسیتی ,شهید بهشتی و مدرس و علم وصنعت داره
برا پذیرشو اینجور حرفا ب نظرت ترتیبش چجوره؟!
اوسا نکنه تو هم میخوای بری کانادا بفرمایید شام شرکت کنی؟ :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

نه ندیدم استادی رو ک ایطو باشه
اینجا پاچه خاری ناجور جواب میده :)
مشدیا کلا اخلاقای زیاد بد دارن مردمش
منو ببین مشدیم ولی مشدی نیسم
یعنی مثشون نیسم فگ نکنی مث منن
اگه اومدی مواظب باش نتیغنت
ااگه تهران رفتی ک هی اگه اومدی مشهد قبلش نکات ایمنی رو بگو بگم
ی بنده خدایی میخاست بیاد مصاحبه دکترا فردوسی حتی تا کرایه تاکسی از ایستگاه قطار تا دانشگاهو بش گفتم بعدم رفتم دانشگاه ک بهش ادرس جاهای مختلفو بدم چون مشهدیا بد ادرس میدن

P O U R I A

مدیر تالار
قربونت :D من که واقعن خوابم نمیبره:redface: :D
عجب :D
انشالله در آینده همین جور می ترکونی :D
چندتا از پیام های وحید آقا رو خوندم .. راست میگه .. تهران رو از دست ندید .. اگر به فکر پیشرفت هستید ... فقط تهران.
و یه چیز دیگه .. کم توقع نباشید ... فرصت براتون زیاد پیش میاد !
آدم زرنگی باشی تو تهران راحت می تونی کار خوب پیدا کنی.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب :D
انشالله در آینده همین جور می ترکونی :D
چندتا از پیام های وحید آقا رو خوندم .. راست میگه .. تهران رو از دست ندید .. اگر به فکر پیشرفت هستید ... فقط تهران.
و یه چیز دیگه .. کم توقع نباشید ... فرصت براتون زیاد پیش میاد !
آدم زرنگی باشی تو تهران راحت می تونی کار خوب پیدا کنی.
دمت گرم:) کلن یکی دو ساعته دوباره متحول شدم:D اگه کار گیرم بیاد تهرانو میزنم:cry:
ممنون :gol:

hadi216

عضو جدید
نه ندیدم استادی رو ک ایطو باشه
اینجا پاچه خاری ناجور جواب میده :)
مشدیا کلا اخلاقای زیاد بد دارن مردمش
منو ببین مشدیم ولی مشدی نیسم
یعنی مثشون نیسم فگ نکنی مث منن
اگه اومدی مواظب باش نتیغنت
ااگه تهران رفتی ک هی اگه اومدی مشهد قبلش نکات ایمنی رو بگو بگم
ی بنده خدایی میخاست بیاد مصاحبه دکترا فردوسی حتی تا کرایه تاکسی از ایستگاه قطار تا دانشگاهو بش گفتم بعدم رفتم دانشگاه ک بهش ادرس جاهای مختلفو بدم چون مشهدیا بد ادرس میدن

مرسی ، جالبه خونواده اومده بودند مشهد ، آدرس رو که از هر کی میپرسیدند طرف میگفت ، منم مسیرم همون وره بشینم تا نشونتون بدم ؟؟؟

P O U R I A

مدیر تالار
نه من هدفم هاروارده
میخام برم نیویورک زندگی کنم در اینده
اگه رفتی حمزه منم ببر با خودت :(
خارج خیلی خوبه .. ولی اراده می خواد .. ادم باید یه تصمیم جدی بگیره و تا ته ادامش بده .
متاسفانه من از این اراده ها نداشتم !

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه من هدفم هاروارده
میخام برم نیویورک زندگی کنم در اینده
اگه رفتی حمزه منم ببر با خودت :(
چیپس پفک نوشابه هم خواستس بگو؟؟؟:surprised:هارواررررررد؟؟؟مگه نیویورکه هاروارد؟اصن هاروارد چیه؟ خوردنیه؟ :D
ایشالا یه سفر زیارتی سیاحتی با هم میریم :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خارج خیلی خوبه .. ولی اراده می خواد .. ادم باید یه تصمیم جدی بگیره و تا ته ادامش بده .
متاسفانه من از این اراده ها نداشتم !
پوریا جان من از خیلیا شنیدم میگن همین ایران بهتره بعد میریم اونجا کافر میشیم کی میخواد جوابشو بده :D
ولی میگه مثلن شریف از خودش جذب میکنه دیگه زیاد مدرک کشورا خارجی فرقی تداره واسش

بالا