[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر کبیر 7 تا جداسازی و طراحی میگیره
شریف کنترل 6 تا طراحی 5 تا جداسازی 9 تا کاتالیست9 تا
تهران طراحی 7 تا جداسازی 6 تا کاتالیست 3 تا
کلن این گرایش خوبا 50 تا میخوان ای خدا :cry:

efattahi

عضو جدید
خير3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:2-شماره داوطلب:
مهندسي شيمينام رشته امتحاني اول:12574-کد رشته امتحاني اول:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز 6178 297 مجاز 5296 297 29765941

۱۴/۵۰7- معدل موثر :مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
سفيدزبان عمومي وتخصصي
۵۷/۷۸انتقال حرارت 1و2
۵۱/۶۷ترموديناميك
۶۰/۰۰مكانيك سيالات
۱۷/۷۸كنترل فرايند
۳۵/۰۰انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۴۸/۸۹طرح راكتورهاي شيميايي
۴۲/۵۹رياضيات /كاربردي -عددي /

efattahi

عضو جدید
جرم به فنام داد :(
ولی خداروشکر :)
به نظرتون من الان چی انتخاب بکنم ؟؟؟!!!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبارکت باشه فک کنم علم و صنعت روزانه یا شبانه بیاری

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پارسال شنیدم با دویستو بیس یا بیشتر کنترل علم و صنعت اورده بودن حالا دیگه نمیدونم بستگی داره به بقیه یه گرایشم معدنی داره علم و صنعت اونم فک کنم بیاد البته میگم که فک میکنم :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اجازه آقا حمزه
با رتبه 297 کجا می تونم قبول شم ؟!!!
قربون شکلت چرا اجازه میگیری؟:D اگه شبانه بزنی علم و صنعتو حتمن قبولی ولی صنعتی اصفهانو ... هم قبولی حتمن البته من زیاد خبر ندارما :D
به نظر من نزدیک شهرت بزن اگه تهرانی شبانه ها رو بزن اکه تزدیک شیرازی اونو بزن اصفهانم همینطور :D

na88na88

عضو جدید
کسی نمیدونه شبانه صنعتی بابل وشبانه تبریز و شبانه سهند خوابگااه میده یا نه؟

na88na88

عضو جدید

hothit

عضو جدید
این بدون گرایش ها همون پیشرفته ست؟این پیشرفته بالاخره خوبه یا بده؟

na88na88

عضو جدید

asma_rosie

عضو
نمره به درصد نام درس
۱۰/۰۰ زبان عمومي وتخصصي
۳۵/۵۶ انتقال حرارت 1و2
۴۵/۰۰ ترموديناميك
۲۶/۱۹ مكانيك سيالات
سفيد كنترل فرايند
۵۱/۶۷ انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۴۸/۸۹ طرح راكتورهاي شيميايي
۳۷/۲۵ رياضيات /كاربردي -عددي /
معدل 14/98
رتبه 524

hadi216

عضو جدید
بیدارم :)
نظر من کلا رو تهرانه .. من اگه خودم باشم هر جوری شده هر گرایشی میزنم تا تهران بمونم ... از همه مهمتر دانشگاهی هست که ادم درس می خونه .. درسته .. فردوسی و صنعتی خیلی دانشگاه های خوبی هستن .. ولی هیچی تهران نمیشه. تهران پایتخته ... مرکز توجه و بودجه و اقتصاد و همچی !
علم و صنعت هم برای شبانه زدن خیلی خوبه .. اخه اگه بری اونجا دعوا کنی بهت خوابگاه میدن. یعنی یکم گیر باشی می تونی ازشون خوابگاهو بگیری ... در حالی که دانشگاه های دیگه اینجوری نیستن ..
ولی اومدی تهران باید تلاش کنی تا بتونی موفق بشی ... یعنی بسترش هست .. بقیش بستگی به خودت و هدفت داره.
تشکر ، آره من حتی حاضرم کار کنم ولی تهران باشم ، دوستام روزانه علم و صنعت میخونند (البته مکانیک ) ، میگن به شبانه ها خوابگاه میدن ولی یکم دیرتر و اتاق 5 نفره رو به 7 نفر میدن
در مورد ترموسینیتیک و کاتالیست علم و صنعت نظری دارید ؟؟
پژوهشگاه شیمی چی ؟؟
خودتون چه گرایشی رو با این رتبه واسه تهران موندن پیشنهاد میکنید ؟؟؟

hadi216

عضو جدید
سلام
تبریک به همه دوستانی که رتبه خوب آوردن
کسی میدونه غیر انتفاعی آمل بابل تا رتبه چند میگیرن ؟
شمال آمل و علوم فنون بابل تا 1600 ( شمال آمل سطحش بد نیست ) اونجا پروفسور عیسی زاده استاد خودمون تدریس میکنه - بازنشسته صنعتی بابل
کاوش محمود آباد تا 1900 اونجا رییسش دکتر جهانشاهیه ( رییس دانشکده م شیمی صنعتی بابل - جز 5 نفر برتر نانو بیوتکنولوژی کشور ) - دکتر قریشی هم درس میده که ایشون فوق العاده باسوادن از همون صنعتی بابل - دانشیار

na88na88

عضو جدید
تشکر ، آره من حتی حاضرم کار کنم ولی تهران باشم ، دوستام روزانه علم و صنعت میخونند (البته مکانیک ) ، میگن به شبانه ها خوابگاه میدن ولی یکم دیرتر و اتاق 5 نفره رو به 7 نفر میدن
در مورد ترموسینیتیک و کاتالیست علم و صنعت نظری دارید ؟؟
پژوهشگاه شیمی چی ؟؟
خودتون چه گرایشی رو با این رتبه واسه تهران موندن پیشنهاد میکنید ؟؟؟
مطمئنی علم وصنعت به شبانه ها خوایگاه میده؟

efattahi

عضو جدید
قربون شکلت چرا اجازه میگیری؟:D اگه شبانه بزنی علم و صنعتو حتمن قبولی ولی صنعتی اصفهانو ... هم قبولی حتمن البته من زیاد خبر ندارما :D
به نظر من نزدیک شهرت بزن اگه تهرانی شبانه ها رو بزن اکه تزدیک شیرازی اونو بزن اصفهانم همینطور :D

آخه یه بار تو اون یکی تاپیک جواب دادی
اصفهان بزنم ؟؟؟؟ عمراااااا ... کارشناسی رو تو صنعتی اصفهان خوندم که واسه هفتپشتم کافیه :|

alitj

عضو
بازم سلام به همه دوستان
فایل زیر رو از سایت موسسه پارسه گرفتم، ( امیدوارم پست تکراری نباشه جون فرصت نکردم همه پست های قبلی رو بخونم ) برنامه مشاوره برای انتخاب رشته برای رشته های مختلف از جمله مهندسی شیمی رو داده، اگه امکانشو دارید حتما یه سر بزنید، البته امیدوارم دوستانی که میرن بعدش آمار قبولی رو به سایر دوستانی که به این مشاوره دسترسی نداشتند بدن که همه استفاده کرده باشن،
مشاهده پیوست Parseh_93.pdf

بالا