[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز هم آمد و رفت؛ وباز همچون همیشه ی هر رقابتی عده ای معدود به آنچه میخواستند رسیدندو عده ای هم از آنچه میخواستند بازماندند؛ و من نمیدانم تو که خواننده ی این سطور هستی از کدام گروهی.اما بک چیز را میدانم و از آن بیم دارم که در میان این هیاهوها، شخصیت انسانی تو تبدیل به یک عدد شده باشد،حالا یک رقمی یا دو رقمی یا سه یا چهار رقمی اش فرقی نمیکند.شاید این روزها، روزهایی باشد که همگان خودشان را به صورت یک عدد می بینند که در پای کارنامه شان درج شده، و این ، مستقل از اینکه آن عدد چند باشد ،کوچک یا بزرگ،یک رقمی یا nرقمی،چیزی نیست جز به حقارت کشیدن ظرفیت های وجودی انسان! زندانی ها از وقتی وارد زندان می شوند،دیگر نام و فامیل و هویت بیرونی ندارند؛ تبدیل می شوند به یک شماره، که در همان بدو ورود به زندان،پلاک آن را می اندازند گردنشان ویک عکس روبه رو و یک عکس نیم رخ می گیرند وآن زندانی از آن پس خودش را با آن شماره معرفی میکند؛ از آن پس یک عدد است نه یک آدم! وچقدر سخت است که ما هر سال شاهد یک زندان 1 میلیون نفری (یا 1.5 میلیونی اش تو کارشناسی) باشیم،که همه ی آدم هایش به یک شماره تبدیل میشوند و از این نظر فرقی بین آن ها نیست ،حتی شماره های 1 ، 2 و3 اش عکس تمام رخشان را میبینند که اینجا وآنجاچاپ میشود ،اگر عکس نیم رخشان هم چاپ میشد در کنار همان تمام رخ، شاید اندکی به خود می آمدند واز قید غرور خطرناکی که میتواند تا سال ها زندانیشان کند خلاصی می یافتند وآن یکی ها که رقمشان بیشتر از آنی است که می خواستند ،به کنجی می خزند وخود را در زندان غم اسیر میکنند. زندانی ، زندانی است . چه فرقی می کند که زندانی ، زندانی غرور باشد یا زندانی غم .و این که انسان با تمام خصوصیات روحی اش با تمام حساسیت هایش با تمام انسانیت هایش، با تمام دغدغه هایش ، با تمام خوبی ها و بدی هایش را تبدیل کنیم به یک عدد واین بشود معیار ارزشگذاری ، چیزی نیست جز به حقارت کشیدن وجود بشر..... و مایه ی تاسف است.
اما این با توست که در میان این قیل وقال از کدام گروه باشی .میتوانی به این حقارت تن دردهی و همرا با جریان سیلابی که شخصیت انسانی ات را به قهقرا میبرد ، همراه شوی .میتوانی در غرور رتبه ی خوبت گم شوی یا در غم رتبه ای که مناسب خود نمیدانی اسیر.اما........ میتوانی جوردیگری هم باشی. میتوانی زنچیر ها را پاره کنی ،خودت را از زندانتنگ آن چند رقم لعنتی رها کنی ، به سوی حقیقت فرار کنی ریه هایت را پر از اکسیژن انسانیت کنی بر فراز قله ی توانایی های بشربایستی ... دستانت را از هم باز کنی و بلند فریاد بزنی:
«من یک انسانم! »
وقتی برخی برخورد ها را میبینم بر خود لعنت می فرستم که مترهامان را چه شده؟! آیا داریم ارزش انسانی یک فرد را با این اندازه میگیریم که توانسته است در چند دقیقه به چند سوال از سوالای فلان درس پاسخ دهد!! دوست عزیز؛ ما هرگز تو را به صورت یک عدد نمیبینیم ما هرگز ابعاد بزرگ وجود انسانی تو را با چند زقم معامله نمیکنیم. خواه آن عدد بزرگ باشد یا کوچک . بدان که ما برای تو به عنوان یک انسان ، بسیار بیش از این ها ارزش قائلیم، بسیار بیشتر از آنکه فکرش را بکنی

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهمتر از همه چیز علاقست چند بار بگممن جای شما بودم اول تهران بعد استان خودم
عاخه من دنبال اینم که کارگیرم بیاد اگه صنعت نفت بری میگن جزو گروش A میشیو بهت کارمیدن میگی من چکار کنم ؟:cry: تهران برک بعدش کار گیرم میاد؟:cry:

BULGARIA

کاربر بیش فعال
باز هم آمد و رفت؛ وباز همچون همیشه ی هر رقابتی عده ای معدود به آنچه میخواستند رسیدندو عده ای هم از آنچه میخواستند بازماندند؛ و من نمیدانم تو که خواننده ی این سطور هستی از کدام گروهی.اما بک چیز را میدانم و از آن بیم دارم که در میان این هیاهوها، شخصیت انسانی تو تبدیل به یک عدد شده باشد،حالا یک رقمی یا دو رقمی یا سه یا چهار رقمی اش فرقی نمیکند.شاید این روزها، روزهایی باشد که همگان خودشان را به صورت یک عدد می بینند که در پای کارنامه شان درج شده، و این ، مستقل از اینکه آن عدد چند باشد ،کوچک یا بزرگ،یک رقمی یا nرقمی،چیزی نیست جز به حقارت کشیدن ظرفیت های وجودی انسان! زندانی ها از وقتی وارد زندان می شوند،دیگر نام و فامیل و هویت بیرونی ندارند؛ تبدیل می شوند به یک شماره، که در همان بدو ورود به زندان،پلاک آن را می اندازند گردنشان ویک عکس روبه رو و یک عکس نیم رخ می گیرند وآن زندانی از آن پس خودش را با آن شماره معرفی میکند؛ از آن پس یک عدد استنه یک آدم! وچقدر سخت است که ما هر سال شاهد یک زندان 1 میلیون نفری (یا 1.5 میلیونی اش تو کارشناسی) باشیم،که همه ی آدم هایش به یک شماره تبدیل میشوند و از این نظر فرقی بین آن ها نیست ،حتی شماره های 1 ، 2 و3 اش عکس تمام رخشان را میبینند که اینجا وآنجاچاپ میشود ،اگر عکس نیم رخشان هم چاپ میشد در کنار همان تمام رخ، شاید اندکی به خود می آمدند واز قید غرور خطرناکی که میتواند تا سال ها زندانیشان کند خلاصی می یافتند وآن یکی ها که رقمشان بیشتر از آنی است که می خواستند ،به کنجی می خزند وخود را در زندان غم اسیر میکنند. زندانی ، زندانی است . چه فرقی می کند که زندانی ،زندانی غرور باشد یا زندانی غم .و این که انسان با تمام خصوصیات روحی اش با تمام حساسیت هایش با تمام انسانیت هایش، با تمام دغدغه هایش ، با تمام خوبی ها و بدی هایش را تبدیل کنیم به یک عدد واین بشود معیار ارزشگذاری ، چیزی نیست جز به حقارت کشیدن وجود بشر..... و مایه ی تاسف است.
اما این با توست که در میان این قیل وقال از کدام گروه باشی .میتوانی به این حقارت تن دردهی و همرا با جریان سیلابی که شخصیت انسانی ات را به قهقرا میبرد ، همراه شوی .میتوانی در غرور رتبه ی خوبت گم شوی یا در غم رتبه ای که مناسب خود نمیدانی اسیر.اما........ میتوانی جوردیگری هم باشی. میتوانی زنچیر ها را پاره کنی ،خودت را از زندانتنگ آن چند رقم لعنتی رها کنی ، به سوی حقیقت فرار کنی ریه هایت را پر از اکسیژن انسانیت کنی بر فراز قله ی توانایی های بشربایستی ... دستانت را از هم باز کنی و بلند فریاد بزنی:
«من یک انسانم! »
وقتی برخی برخورد ها را میبینم بر خود لعنت می فرستم که مترهامان را چه شده؟! آیا داریم ارزش انسانی یک فرد را با این اندازه میگیریم که توانسته است در چند دقیقه به چند سوال از سوالای فلان درس پاسخ دهد!! دوست عزیز؛ ما هرگز تو را به صورت یک عدد نمیبینیم ما هرگز ابعاد بزرگ وجود انسانی تو را با چند زقم معامله نمیکنیم. خواه آن عدد بزرگ باشد یا کوچک . بدان که ما برای تو به عنوان یک انسان ، بسیار بیش از این ها ارزش قائلیم، بسیار بیشتر از آنکه فکرش را بکنی

بسیار زیبا بود مرسی پویا جان

"Che.Engineer"

عضو جدید
عاخه من دنبال اینم که کارگیرم بیاد اگه صنعت نفت بری میگن جزو گروش A میشیو بهت کارمیدن میگی من چکار کنم ؟:cry: تهران برک بعدش کار گیرم میاد؟:cry:
مطمین باش که دانشگاهای تراز اول درس بخونی کار گیرت میاد
نمیدونم شرایط صنعت نفت چطوره ولی یادم میاد همکلاسیم جلوی چشم من به یکی از استادای شریف زنگ زد همونجا دو سه تا ‌کار براش پیدا کرد با حقوق ۱.۴۰۰
پارتی حرف اول رو میزنه

• Like
واکنش ها: .6.

8822443018

عضو جدید
اینم رتبه و درصدای من . جرم نابود کرد منو :((
ب : اطلاعات رشته امتحاني اول​
خير3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:2-شماره داوطلب:
مهندسي شيمينام رشته امتحاني اول:12574-کد رشته امتحاني اول:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز6178484مجاز529648548460691

۱۳/۸۶7- معدل موثر :مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
سفيدزبان عمومي وتخصصي
۴۰/۴۸انتقال حرارت 1و2
۶۱/۶۷ترموديناميك
۲۸/۵۷مكانيك سيالات
سفيدكنترل فرايند
۲۱/۶۷انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۷۱/۱۱طرح راكتورهاي شيميايي
۵۴/۹۰رياضيات /كاربردي -عددي /

BULGARIA

کاربر بیش فعال
نمیدونم شرایط صنعت نفت چطوره ولی یادم میاد همکلاسیم جلوی چشم من به یکی از استادای شریف زنگ زد همونجا دو سه تا ‌کار براش پیدا کرد با حقوق ۱.۴۰۰
پارتی حرف اول رو میزنه

تهران چی اساتیدش میتونن کار جور کنند اگه بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارتی حرف اول رو میزنه
دمت گرم ممنون از راهنماییت :gol:

sahar_farj

عضو جدید
توروخدا بگین مهندسی شیمی تا چه رتبه ای قبولی داره و کدوم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟زودتر بگین، ممنون

رتبه 1000تقریبا اخر روزانه هاس(البته با 1100 یکم این طرف اون طرف تر هم روز باهنر یا زاهدان شاید بشه اورد)فکنم تا 1400 دیگه اخر شبانههاس البته بازم بستگی داره ببقیه!مجازی هم که با 2400هم میشه اورد..بالاترشو نمیدونم....

sungirl5

عضو جدید
بچه ها من!!!!!:cry:
دیگه نوبت منه!!!
اول ترتیب گریشاروبهم بگید؟
بعد اینکه گرایش پایین یه دانشگاه بالاترو اول بزنم یا اینکه گرایش بالاتر دانش پایین تر؟
سوم ، با رتبه من 135 احتمالش کجا هست بیارم؟ جداسازی تربیت مدرس احتمالش هست؟

"Che.Engineer"

عضو جدید
شما خواب ندارید
من که رفتم بخوابم
شمام جداسازی تربیت مدرس احتملش هست
چون اکثر بچه ها دانشگاهای تاپ رو به گرایشهای تاپ ترجیه میدن، شاید درست باشه ولی من زیاد این کارو قبول ندارم

sahar_farj

عضو جدید
بچه ها من!!!!!:cry:
دیگه نوبت منه!!!
اول ترتیب گریشاروبهم بگید؟
بعد اینکه گرایش پایین یه دانشگاه بالاترو اول بزنم یا اینکه گرایش بالاتر دانش پایین تر؟
سوم ، با رتبه من 135 احتمالش کجا هست بیارم؟ جداسازی تربیت مدرس احتمالش هست؟

عزیزم بنظرم گرایشیو انخاب کن که دوس داری چون اینده هیچکدوم معلوم نیس....حداقل کاریو انجام دادی و چیزیو خوندی که علاقه داشتی

na88na88

عضو جدید
بچه ها لطف کنید راجع به کنکور بایو به این صفحه سر بزنیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...وره-برای-انتخاب-دانشگاه?p=7586261#post7586261

بالا