[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها،رازی کرمانشاه یا سنندج با چند روزانه قبول میشن؟
اینا رونمیدونم ولی فک کنم گفتی 1045 شدی به نطر من اگه میتونی یه سال البته یه سال که نه 5 6 ماه بخوونی بهتره فک کنم انگیزه هم داشته باشی
کرمانشاهو نمیدونم ولی یاسوج شاید بیاری اونم مطمئن نیستم

BULGARIA

کاربر بیش فعال
اینا رونمیدونم ولی فک کنم گفتی 1045 شدی به نطر من اگه میتونی یه سال البته یه سال که نه 5 6 ماه بخوونی بهتره فک کنم انگیزه هم داشته باشی

ناامید نکن حمزه جان دانشگاههای درجه 2و3شانس داره

ئدز

عضو جدید
کسی قضیه مهندسی هسته ایی که با همین کد 1257(صفحه 15 دفترچه فنی) م شیمیه خبری داره یعنی میتونیم بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lakistan

عضو جدید

ناامید نکن حمزه جان دانشگاههای درجه 2و3شانس داره

نا امید نکردم ک!عاخه خودمم دوبار ه کنکور دادم و اگه پارسال قبول میشدم پشیمون میشدم با اون رتبم:redface:

آخه این دوتا،نزدیکن به من،می ترسم مسافت دور برم و ارزششو نداشته باشه و از جو درس خارج بشم.

ea26

عضو جدید
بچه ها الان ما باید خودمونو با رتبه های 92 مقایسه کنیم؟؟؟
آخه امسال خیلی سخت تر بود!!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی قضیه مهندسی هسته ایی که با همین کد 1257(صفحه 15 دفترچه فنی) م شیمیه خبری داره یعنی میتونیم بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره چرا که نه ولی بیشتر کسایی که زدن پشیمونن

*وارش*

کاربر فعال
نا امید نکردم ک!عاخه خودمم دوبار ه کنکور دادم و اگه پارسال قبول میشدم پشیمون میشدم با اون رتبم:redface:

منم پارسال رتبم هزارو خورده ای شد ولی یه سال دیگه نشستم خوندم. به نظر من که آدم در سال دوم هم انگیزه داره هم اینکه بهتر میدونه چطوری باید درس بخونه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما رتبه ات علم و صنعت روزانه رو شاخشه.دیگه خودتو اذیت نکن

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم پارسال رتبم هزارو خورده ای شد ولی یه سال دیگه نشستم خوندم. به نظر من که آدم در سال دوم هم انگیزه داره هم اینکه بهتر میدونه چطوری باید درس بخونه
قربون دهنت!الان 8 شدی کلی کیف میکنی !
منم با خودم حساب کردم اگه پارسال میرفتم شاید ارشد 3 ساله تموم میکردم ولی به خودم قول دادم اگه امسال رو دوباره بخوونم سعی کنم ارشدو 2 ساله تموم کنم اگه خدا بخواد :Dالانم خداروشکر از تصمیمم راضیم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفیقام میگن بیا تهران ولی تهران ظرفتیا کم شده ولی شریف زیاد شده فک کنم محکومم ب شریف:D
میری شریف یه پارچه بت میدم تبرک بکش درو دیوارش واسم بیار :D فک کنم کنترلشو بیاری

*وارش*

کاربر فعال
قربون دهنت!الان 8 شدی کلی کیف میکنی !
منم با خودم حساب کردم اگه پارسال میرفتم شاید ارشد 3 ساله تموم میکردم ولی به خودم قول دادم اگه امسال رو دوباره بخوونم سعی کنم ارشدو 2 ساله تموم کنم اگه خدا بخواد :Dالانم خداروشکر از تصمیمم راضیم

انشالله که موفق باشی البته تو داروسازی پارسال رتبم 90 شده بود اون هزار و خورده ای مربوط به م.شیمی بود که در هر صورت امسال راضی بودم

• Like
واکنش ها: .6.
بالا