بچه ها،رازی کرمانشاه یا سنندج با چند روزانه قبول میشن؟من شنیدم که میشه تو تاپیک کنکوریای پارسال نگا کن فک کنم یکی گفته بود
بچه ها،رازی کرمانشاه یا سنندج با چند روزانه قبول میشن؟من شنیدم که میشه تو تاپیک کنکوریای پارسال نگا کن فک کنم یکی گفته بود
اینا رونمیدونم ولی فک کنم گفتی 1045 شدی به نطر من اگه میتونی یه سال البته یه سال که نه 5 6 ماه بخوونی بهتره فک کنم انگیزه هم داشته باشیبچه ها،رازی کرمانشاه یا سنندج با چند روزانه قبول میشن؟
یه همکلاسیم ۱۲فراوری آورد داره روزانه دانشگاه تهران میخونهمرسی ازتون. امیدوارم که اینطور شما میگید بشه.
اینا رونمیدونم ولی فک کنم گفتی 1045 شدی به نطر من اگه میتونی یه سال البته یه سال که نه 5 6 ماه بخوونی بهتره فک کنم انگیزه هم داشته باشی
کرمانشاهو نمیدونم ولی یاسوج شاید بیاری اونم مطمئن نیستم
نا امید نکردم ک!عاخه خودمم دوبار ه کنکور دادم و اگه پارسال قبول میشدم پشیمون میشدم با اون رتبمناامید نکن حمزه جان دانشگاههای درجه 2و3شانس داره
نا امید نکردم ک!عاخه خودمم دوبار ه کنکور دادم و اگه پارسال قبول میشدم پشیمون میشدم با اون رتبم![]()
اینا رونمیدونم ولی فک کنم گفتی 1045 شدی به نطر من اگه میتونی یه سال البته یه سال که نه 5 6 ماه بخوونی بهتره فک کنم انگیزه هم داشته باشی
کرمانشاهو نمیدونم ولی یاسوج شاید بیاری اونم مطمئن نیستم
ناامید نکن حمزه جان دانشگاههای درجه 2و3شانس داره
نا امید نکردم ک!عاخه خودمم دوبار ه کنکور دادم و اگه پارسال قبول میشدم پشیمون میشدم با اون رتبم![]()
چیکار کنم بیکارم دیگهخوب مشاوره میدی ها![]()
جای دور نزن که خداوکیلی ارزششو ندارهآخه این دوتا،نزدیکن به من،می ترسم مسافت دور برم و ارزششو نداشته باشه و از جو درس خارج بشم.
آره چرا که نه ولی بیشتر کسایی که زدن پشیموننکسی قضیه مهندسی هسته ایی که با همین کد 1257(صفحه 15 دفترچه فنی) م شیمیه خبری داره یعنی میتونیم بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیکار کنم بیکارم دیگهحالا خودت کجا میخوای بزنی همکلاسی ؟
![]()
کسی قضیه مهندسی هسته ایی که با همین کد 1257(صفحه 15 دفترچه فنی) م شیمیه خبری داره یعنی میتونیم بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربون دهنت!الان 8 شدی کلی کیف میکنی !منم پارسال رتبم هزارو خورده ای شد ولی یه سال دیگه نشستم خوندم. به نظر من که آدم در سال دوم هم انگیزه داره هم اینکه بهتر میدونه چطوری باید درس بخونه
مهندسی شیمی دانشگاه تهران از شریف سرتره به غیر از طراحی و کنترلرفیقام میگن بیا تهران ولی تهران ظرفتیا کم شده ولی شریف زیاد شده فک کنم محکومم ب شریف![]()
میری شریف یه پارچه بت میدم تبرک بکش درو دیوارش واسم بیاررفیقام میگن بیا تهران ولی تهران ظرفتیا کم شده ولی شریف زیاد شده فک کنم محکومم ب شریف![]()
آره چرا که نه ولی بیشتر کسایی که زدن پشیمونن
مهندسی شیمی دانشگاه تهران از شریف سرتره به غیر از طراحی و کنترل
میری شریف یه پارچه بت میدم تبرک بکش درو دیوارش واسم بیارفک کنم کنترلشو بیاری
قربون دهنت!الان 8 شدی کلی کیف میکنی !
منم با خودم حساب کردم اگه پارسال میرفتم شاید ارشد 3 ساله تموم میکردم ولی به خودم قول دادم اگه امسال رو دوباره بخوونم سعی کنم ارشدو 2 ساله تموم کنم اگه خدا بخوادالانم خداروشکر از تصمیمم راضیم
آره پس کجا برگزار میشه؟اصلا چی هست کلاسا تو تهران برگزار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا ضوابط خاص داره من هنوز دفترچه رو کامل نخوندم
خوب گرایشی که دوست داری برو بعد دانشگاهها رو اولویت بندی کنبا رتبه 45پس چکار کنم؟؟؟؟؟؟
دوستان فردوسی خوبه یا اصفهان؟
آره پس کجا برگزار میشه؟شما که رتبت خوبه طرفه این رشته نرو خداوکیلی
دوستان فردوسی خوبه یا اصفهان؟