[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خوب گرایشی که دوست داری برو بعد دانشگاهها رو اولویت بندی کن
تهران کنترل نداره
طراحیم که نمیاری
اگه کنترل نمیخای بری دانشگاه تهران نظر منه
من خودم شریفم

میدونم شما 170پارسال شدید:Dآخه کاتالیست تهران 3نفر میگیره میترسم قبول نشم از طرفی محیط زیست هم بنظرم جالب نیس

*وارش*

کاربر فعال
با 231 م.شیمی دانشگاه های تهران چی میتونم قبول شم؟ من خودم داروسازی دوست دارم ولی اونم فقط ارشد داره حالا موندم که چیکار کنم:confused:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش دوس داری طاق(تاق .......تاغ.خلاصه) بزنیم حالا چرا بده یعنی ادم صاف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اتفاقن درساش شنیدم خیلی راحته ولی اصن کار واسش نیس:D قبلنم گفته بودم حاضرم اگه میشد رتبه بفروشم :D

"Che.Engineer"

عضو جدید
میدونم شما 170پارسال شدید:Dآخه کاتالیست تهران 3نفر میگیره میترسم قبول نشم از طرفی محیط زیست هم بنظرم جالب نیس
خوب یادته ها
به احتمال 99 درصد اگه کاتالیست میخای بری تهران قبولی
آخه اصولا همه اول طراحیو بعد جداسازی و کنترل میزنن هر دانشگاهیو تو تهران بعد کاتالیستو محیط زیستو صنایع غذایی
راستی مهدسی پزشکیم میزنن
نظرم عوض شد۱۰۰ درصد قبولی

ئدز

عضو جدید
نه جداسازی تک رقمی میخواد :D

نه بابا دوستم 200 و خورده ایی بود الان جداسازی تربیت مدرس میخونه البته مطمئن نیستم .چرا انقدر خلوته اینجا بقیه کجان ............پارسال چندتا رتبه یک داشتیم

ئدز

عضو جدید
خوب یادته ها
آخه اصولا همه اول طراحیو بعد جداسازی و کنترل میزنن هر دانشگاهیو تو تهران بعد کاتالیستو محیط زیستو صنایع غذایی
راستی مهدسی پزشکیم میزنن

راستی قضیه این مهندسی پزشکیه چیه ؟پارسالم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی تاپه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا دوستم 200 و خورده ایی بود الان جداسازی تربیت مدرس میخونه البته مطمئن نیستم .چرا انقدر خلوته اینجا بقیه کجان ............پارسال چندتا رتبه یک داشتیم
نه منظورم جداسازی شریف بود

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خوب یادته ها
راستی مهدسی پزشکیم میزنن
مازندران و شاگرد اولم بودی بازم بگم؟؟؟؟؟:biggrin: شاید بعدکاتالیست تهران شریف هارو بزنم اینجوری بهتر نیس؟؟؟؟؟/

"Che.Engineer"

عضو جدید
راستی قضیه این مهندسی پزشکیه چیه ؟پارسالم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی تاپه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدید نیست قبلنام بود
خوب میزنن دیگه
اگه میخای بری فکر کنم فقط شریف داره، یادم نمیاد
تو ایران اصلا بدردت نمیخوره

ئدز

عضو جدید
آقا مهندسی پزشکیم هر کی رفته پشیمونه :D

بلههههههههههههههههههههههههههههههه کلا میخوای با لیسانسمون بریم شغل شریف حمل کننده بار بشیم .......خبی داداش حالا خودت ترکوندی فکر مجاز شده هام باش حالا شریف نشد خدا علم و صنعتو عزت بده .....طراحی نشد جهنم خدا استادای ترمو سینتیکو هدایت کنه

"Che.Engineer"

عضو جدید
مازندران و شاگرد اولم بودی بازم بگم؟؟؟؟؟:biggrin: شاید بعدکاتالیست تهران شریف هارو بزنم اینجوری بهتر نیس؟؟؟؟؟/
ای ناقلا
شریف و تهران زیاد باهم فرق ندارن
اول گرایش مورد علاقه بعد دانشگاه
من خودم یکی در میون میزدم
مثلا
طراحی شریف
طراحی تهران
..........

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلههههههههههههههههههههههههههههههه کلا میخوای با لیسانسمون بریم شغل شریف حمل کننده بار بشیم .......خبی داداش حالا خودت ترکوندی فکر مجاز شده هام باش حالا شریف نشد خدا علم و صنعتو عزت بده .....طراحی نشد جهنم خدا استادای ترمو سینتیکو هدایت کنه

فک کنم شما پیام نور تهرانم بزنی:biggrin:

ئدز

عضو جدید
ای ناقلا
شریف و تهران زیاد باهم فرق ندارن
اول گرایش مورد علاقه بعد دانشگاه
من خودم یکی در میون میزدم
مثلا
طراحی شریف
طراحی تهران
..........
اگه شاگرد اول هستی چرا از این فرصت 10 درصد شاگرد ممتازا استفاده نمی کنی یادمه یکی پارسال با رتبه 100 و خوردهایی از شمال اومد طراحی شریف........

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الانم میگم
طراحی فرایند شریف
منظورم این بود که خیلی باید ریز شید در مقیاسه مولکول
شبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمن
داداش به نظرت گاز اهوازو رو برم یا یه چیزی تهران قبول شم اون رو برم؟شما اگه بودی چیکار میکردی؟

"Che.Engineer"

عضو جدید
اگه شاگرد اول هستی چرا از این فرصت 10 درصد شاگرد ممتازا استفاده نمی کنی یادمه یکی پارسال با رتبه 100 و خوردهایی از شمال اومد طراحی شریف........
دانشگاهها ی تهران دانشگاه مازندارن رو اصلا قبول ندارن که بخان بررسی کنن
ولی بابل و صنعتی اصفهان و فردوسی با این روش قبول شدم

"Che.Engineer"

عضو جدید
شبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمن
داداش به نظرت گاز اهوازو رو برم یا یه چیزی تهران قبول شم اون رو برم؟شما اگه بودی چیکار میکردی؟
مهمتر از همه چیز علاقست چند بار بگم
من جای شما بودم
اول تهران بعد استان خودم

بالا