BULGARIA
کاربر بیش فعال
خوب گرایشی که دوست داری برو بعد دانشگاهها رو اولویت بندی کن
تهران کنترل نداره
طراحیم که نمیاری
اگه کنترل نمیخای بری دانشگاه تهران نظر منه
من خودم شریفم
میدونم شما 170پارسال شدید

خوب گرایشی که دوست داری برو بعد دانشگاهها رو اولویت بندی کن
تهران کنترل نداره
طراحیم که نمیاری
اگه کنترل نمیخای بری دانشگاه تهران نظر منه
من خودم شریفم
نه جداسازی تک رقمی میخوادبقیه چی؟؟؟؟؟آقای مشاورمثل جداسازی
فردوسی
اتفاقن درساش شنیدم خیلی راحته ولی اصن کار واسش نیسداداش دوس داری طاق(تاق .......تاغ.خلاصه) بزنیم حالا چرا بده یعنی ادم صاف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با رتبه 45پس چکار کنم؟؟؟؟؟؟
بچه ها،من یک مشکل خنده دار پیدا کردم.لینک دفترچه ی فنی مهندسی میشه بذارین،
اتفاقن درساش شنیدم خیلی راحته ولی اصن کار واسش نیسقبلنم گفته بودم حاضرم اگه میشد رتبه بفروشم
![]()
خوب یادته هامیدونم شما 170پارسال شدیدآخه کاتالیست تهران 3نفر میگیره میترسم قبول نشم از طرفی محیط زیست هم بنظرم جالب نیس
نه جداسازی تک رقمی میخواد![]()
خوب یادته ها
به احتمال 99 درصد اگه کاتالیست میخای بری تهران قبولی
آخه اصولا همه اول طراحیو بعد جداسازی و کنترل میزنن هر دانشگاهیو تو تهران بعد کاتالیستو محیط زیستو صنایع غذایی
راستی مهدسی پزشکیم میزنن
نظرم عوض شد۱۰۰ درصد قبولی
نه منظورم جداسازی شریف بودنه بابا دوستم 200 و خورده ایی بود الان جداسازی تربیت مدرس میخونه البته مطمئن نیستم .چرا انقدر خلوته اینجا بقیه کجان ............پارسال چندتا رتبه یک داشتیم
داروسازی دکتراشو دارن میارنبا 231 م.شیمی دانشگاه های تهران چی میتونم قبول شم؟ من خودم داروسازی دوست دارم ولی اونم فقط ارشد داره حالا موندم که چیکار کنم![]()
آقا مهندسی پزشکیم هر کی رفته پشیمونهراستی قضیه این مهندسی پزشکیه چیه ؟پارسالم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی تاپه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مازندران و شاگرد اولم بودی بازم بگم؟؟؟؟؟خوب یادته ها
به احتمال 99 درصد اگه کاتالیست میخای بری تهران قبولی
آخه اصولا همه اول طراحیو بعد جداسازی و کنترل میزنن هر دانشگاهیو تو تهران بعد کاتالیستو محیط زیستو صنایع غذایی
راستی مهدسی پزشکیم میزنن
نظرم عوض شد۱۰۰ درصد قبولی
جدید نیست قبلنام بودراستی قضیه این مهندسی پزشکیه چیه ؟پارسالم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی تاپه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مهندسی پزشکیم هر کی رفته پشیمونه![]()
ااا داداش شما بودی که میگفتی جداسازی مهندسی نیس؟داروسازی دکتراشو دارن میارن من جای شما بودم داروسازی تهران میرفتم بدون شک
ای ناقلامازندران و شاگرد اولم بودی بازم بگم؟؟؟؟؟شاید بعدکاتالیست تهران شریف هارو بزنم اینجوری بهتر نیس؟؟؟؟؟/
داروسازی دکتراشو دارن میارن
من جای شما بودم داروسازی تهران میرفتم بدون شک
الانم میگمااا داداش شما بودی که میگفتی جداسازی مهندسی نیس؟الان چی میخونید ؟
بلههههههههههههههههههههههههههههههه کلا میخوای با لیسانسمون بریم شغل شریف حمل کننده بار بشیم .......خبی داداش حالا خودت ترکوندی فکر مجاز شده هام باش حالا شریف نشد خدا علم و صنعتو عزت بده .....طراحی نشد جهنم خدا استادای ترمو سینتیکو هدایت کنه
اگه شاگرد اول هستی چرا از این فرصت 10 درصد شاگرد ممتازا استفاده نمی کنی یادمه یکی پارسال با رتبه 100 و خوردهایی از شمال اومد طراحی شریف........ای ناقلا
شریف و تهران زیاد باهم فرق ندارن
اول گرایش مورد علاقه بعد دانشگاه
من خودم یکی در میون میزدم
مثلا
طراحی شریف
طراحی تهران
..........
الانم میگم
طراحی فرایند شریف
منظورم این بود که خیلی باید ریز شید در مقیاسه مولکول
شبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمنالانم میگم
طراحی فرایند شریف
منظورم این بود که خیلی باید ریز شید در مقیاسه مولکول
خیلی وقته که دکترشو ندارنآقا دستت درد نکنه انتخاب اولم مشخص شد![]()
دانشگاهها ی تهران دانشگاه مازندارن رو اصلا قبول ندارن که بخان بررسی کنناگه شاگرد اول هستی چرا از این فرصت 10 درصد شاگرد ممتازا استفاده نمی کنی یادمه یکی پارسال با رتبه 100 و خوردهایی از شمال اومد طراحی شریف........
مهمتر از همه چیز علاقست چند بار بگمشبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمن
داداش به نظرت گاز اهوازو رو برم یا یه چیزی تهران قبول شم اون رو برم؟شما اگه بودی چیکار میکردی؟
خواهشمرسی محسن جان لطف کردی![]()