[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم که صنعتی اصفهان شبانه اموزش محورش تا چند میاره؟
خودم میدونستم هاا الان از استرس یادم رفته:D
پویا جان من نصف بیشتر رفیقام پارسال هشتصد و خورده ای شدن:D پارسال یکیشون با هشتصدو خورده ای آموزش محور ص اصفهانو اورد

ئدز

عضو جدید
اونایی که مصاحبه مالک رفتن اگه رد شن چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انگار نمیتونی دو تا رشته رو با هم بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*وارش*

کاربر فعال
سلام اینم درصدهای من

ب : اطلاعات رشته امتحاني اول​
خير 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:
2-شماره داوطلب:
مهندسي شيمي نام رشته امتحاني اول:1257 4-کد رشته امتحاني اول:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کل گرايش
مجاز 6178 231 مجاز 5296 231 231 68581

۱۵/۱۱7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد نام درس
۱۱/۱۱زبان عمومي وتخصصي
۵۰/۰۰انتقال حرارت 1و2
۶۰/۰۰ترموديناميك
۱۹/۰۵مكانيك سيالات
سفيدكنترل فرايند
۴۵/۰۰انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۵۵/۵۶طرح راكتورهاي شيميايي
۶۴/۷۱رياضيات /كاربردي -عددي /
ج : اطلاعات رشته امتحاني دوم​
خير 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:
2-شماره داوطلب:
مجموعه بيوتكنولوژي وداروسازي نام رشته امتحاني دوم:1285 4-کد رشته امتحاني دوم:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کل گرايش
عدم وجود ظرفيت پذيرش مجاز 500 73 73 69551
عدم وجود ظرفيت پذيرش مجاز 484 8 8 8700 2

۱۴/۹۱7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد نام درس
۳۲/۲۲زبان عمومي وتخصصي /انگليسي /
۶۰/۰۰سينتيك وطراحي راكتور
۳۰/۰۰پديده هاي انتقال /انتقال جرم -مكانيك سيالات وحرارت /
۴۱/۶۷بيوشيمي وميكروبيولوژي عمومي
۶۰/۰۰ترموديناميك
۳۰/۰۰رياضيات مهندسي -شيمي پايه -شيمي الي

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اووووه
آفرین به شماها چه رتبه های خوبی

بچه ها کسی میدونه آخرین رتبه هایی که قبول شده بودن چه توی دولتی و چ توی پیام نور حدودا چند بوده؟؟؟

همیشه موفق باشید

• Like
واکنش ها: .6.

*وارش*

کاربر فعال
خب الان که ظرفیت ها رو نگاه کردم مهندسی داروسازی 7 نفر روزانه و شبانه میگیره و من رتبم هشت شده به نظرتون قبول میشم؟:D

• Like
واکنش ها: .6.

alitj

عضو
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
به همه دوستانی که قبول شدند تبریک میگم، ایشالا توی همه مراحل زندگی هم موفق باشید.
فایل پیوست رو دانلود کنید شاید به دردتون بخوره، البته کامل نیست، ولی تا حدودی سعی شده بود رتبه های قبولی در گرایش ها مختلف در سال های 90 و 91 با هم مقایسه بشه، ( به همراه تغییرات ظرفیت دانشگاه ها ). تجربه نشون داد که با تغییرات حتی تا 50 نفر میشه با این آمار استناد کرد، پیشنهاد می کنم آمار قبولی پارسال رو هم خودتون در بیارید ( کلاس هایی که پارسه برای ارائه آمار قبولی داره به نظرم خیلی مفیده - البته رایگان هم هست ). خودتون میتونید این فایل رو بیشتر تکمیل کنید و هر سال فایل به روز شده اون رو در اختیار دوستان دیگر قرار بدید.
مشاهده پیوست m.shimi.rar

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه عالی شدم...بابام میگه بکسی نگو چشمت میزنن!!!!!!!!!!!
1200 شدم....دارم به زاهدان فکر میکنم......کسی بام نمیاد؟شبانه کاشان تو اون فایل زده میارم اما بعید میدونم
فک کنم شبانه یا روزانه نانو کاشان بیاد روزانشو شک دارم ولی احتتمال زیاد شبش بیاد

sahar_farj

عضو جدید
فک کنم شبانه یا روزانه نانو کاشان بیاد روزانشو شک دارم ولی احتتمال زیاد شبش بیاد

اگه روز کاشانو بیارم بجون خودم ی شیرینی اساسی بهت میدم.....مرسی.....هرچند بعید میدونم اما ممنون!خیلی خوشحال شدم هرچند خیلی بعیده(اخه کاشان بهم نزدیکه برام عالیه)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب الان که ظرفیت ها رو نگاه کردم مهندسی داروسازی 7 نفر روزانه و شبانه میگیره و من رتبم هشت شده به نظرتون قبول میشم؟:D
ایشالا قبول میشی احتمالن نفراتی هستن از اون 7 نفره قبلت میم شیمی رو ترجیح میدن و توی میم شیمی هم رتبه خوبی آوردن

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه روز کاشانو بیارم بجون خودم ی شیرینی اساسی بهت میدم.....مرسی.....هرچند بعید میدونم اما ممنون!خیلی خوشحال شدم هرچند خیلی بعیده(اخه کاشان بهم نزدیکه برام عالیه)
والا منم اینو شنیدم که نانو کاشان رو میشه اورد.حالا زیاد خوشحال نشو بعد خدا نکرده روزشو نیاوردی فوش بم بدی :D

boy_nice7

عضو جدید
با رتبه 1170 شبانه گیلان میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون

*وارش*

کاربر فعال
بهت قول میدم روزانه قبول میشی دانشگاه تهران
دوست منم ۸ شده بود و روزانه داره میخونه

ایشالا قبول میشی احتمالن نفراتی هستن از اون 7 نفره قبلت میم شیمی رو ترجیح میدن و توی میم شیمی هم رتبه خوبی آوردن

مرسی ازتون. امیدوارم که اینطور شما میگید بشه.

alitj

عضو
مرسی از محاسباتت!!!س کلا ظرفیت پایین اومده دیگه!!!!!
البته دفترچه امسال رو ندیدم، ولی این داستان جدیدشون هستش، که ظرفیت های روزانه رو خیلی پایین میاران، ظرفت های شبانه رو هم یکم افزایش میدن، بعدش کلی ظرفیت میدن به واحد های پردیس و اینجور دانشگاه ها، بعدشم میگن در کل ما ظرفیت ها رو زیاد کردیم، میگم دفترچه امسال رو ندیدم، ولی پارسال که اینطوری بود

بالا