m_naji
عضو جدید
تبریک
مهندسی گازه فردوسی رو میاری ایشالا فک کنم اصفهانم بیاری
خیلی ممنون
گاز خوبه یا بیو شیمی فردوسی؟؟
تبریک
مهندسی گازه فردوسی رو میاری ایشالا فک کنم اصفهانم بیاری
پویا جان من نصف بیشتر رفیقام پارسال هشتصد و خورده ای شدنمیگم که صنعتی اصفهان شبانه اموزش محورش تا چند میاره؟
خودم میدونستم هاا الان از استرس یادم رفته![]()
صد در صد گاز بهترهخیلی ممنون
گاز خوبه یا بیو شیمی فردوسی؟؟
اراک و سمنان که صد درصد باید قبول بشه این رتبه شیراز و اصفهان و فردوسی هم فک کنم بشه گرایشای پایینترسلام بچه ها. 717 جایی قبول می شه؟
اراک و سمنان که صد درصد باید قبول بشه این رتبه شیراز و اصفهان و فردوسی هم فک کنم بشه گرایشای پایینتر
1040 چی؟
320 بایو هم؟
بایو فک نکنم جایی بیاد1040 چی؟
320 بایو هم؟
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
| 1-نمرات اکتسابي
|
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
| 1-نمرات اکتسابي
|
اونایی که مصاحبه مالک رفتن اگه رد شن چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انگار نمیتونی دو تا رشته رو با هم بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sahar-farj شما چند شدی نگفتی؟
فک کنم شبانه یا روزانه نانو کاشان بیاد روزانشو شک دارم ولی احتتمال زیاد شبش بیاداخه عالی شدم...بابام میگه بکسی نگو چشمت میزنن!!!!!!!!!!!
1200 شدم....دارم به زاهدان فکر میکنم......کسی بام نمیاد؟شبانه کاشان تو اون فایل زده میارم اما بعید میدونم
روزانه که فک نکنم ولی شبانه مالک مهماتی چیزی شاید بیارهبچه ها 1500 روزانه امیدی هست؟؟شبانه کجاها میاره؟
فک کنم شبانه یا روزانه نانو کاشان بیاد روزانشو شک دارم ولی احتتمال زیاد شبش بیاد
خب الان که ظرفیت ها رو نگاه کردم مهندسی داروسازی 7 نفر روزانه و شبانه میگیره و من رتبم هشت شده به نظرتون قبول میشم؟![]()
ایشالا قبول میشی احتمالن نفراتی هستن از اون 7 نفره قبلت میم شیمی رو ترجیح میدن و توی میم شیمی هم رتبه خوبی آوردنخب الان که ظرفیت ها رو نگاه کردم مهندسی داروسازی 7 نفر روزانه و شبانه میگیره و من رتبم هشت شده به نظرتون قبول میشم؟![]()
والا منم اینو شنیدم که نانو کاشان رو میشه اورد.حالا زیاد خوشحال نشو بعد خدا نکرده روزشو نیاوردی فوش بم بدیاگه روز کاشانو بیارم بجون خودم ی شیرینی اساسی بهت میدم.....مرسی.....هرچند بعید میدونم اما ممنون!خیلی خوشحال شدم هرچند خیلی بعیده(اخه کاشان بهم نزدیکه برام عالیه)
بهت قول میدم روزانه قبول میشی دانشگاه تهران
دوست منم ۸ شده بود و روزانه داره میخونه
ایشالا قبول میشی احتمالن نفراتی هستن از اون 7 نفره قبلت میم شیمی رو ترجیح میدن و توی میم شیمی هم رتبه خوبی آوردن
خوب روزانه 736 نفر(کاهش 23 نفری نسبت به پارسال)شبانه 294 نفر (افزایش 12 نفری نسبت به پارسال)
با رتبه 1170 شبانه گیلان میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
من شنیدم که میشه تو تاپیک کنکوریای پارسال نگا کن فک کنم یکی گفته بودبا رتبه 1170 شبانه گیلان میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
البته دفترچه امسال رو ندیدم، ولی این داستان جدیدشون هستش، که ظرفیت های روزانه رو خیلی پایین میاران، ظرفت های شبانه رو هم یکم افزایش میدن، بعدش کلی ظرفیت میدن به واحد های پردیس و اینجور دانشگاه ها، بعدشم میگن در کل ما ظرفیت ها رو زیاد کردیم، میگم دفترچه امسال رو ندیدم، ولی پارسال که اینطوری بودمرسی از محاسباتت!!!س کلا ظرفیت پایین اومده دیگه!!!!!