ziiizooo
عضو جدید
سلام.من شیمی 568 شدم.بیو هم 166 شدم.تبریک به دوستان
اگه میتونی کارنامتو بزار که همه بچه های سال بعد استفاده کنن از کارنامت .تبریک میگم
سلام.من شیمی 568 شدم.بیو هم 166 شدم.تبریک به دوستان
نوکرم داداش.شما هم که ترکوندیو راهی شریف شدی .مبارک باشه داداش.آره خواب دیده بودم 122 میشم که با خطای خیلی کم خوابم تعبیر شد![]()
شما هنوز تویه اما واگرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شما هنوز تویه اما واگرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من میترسم اون مالکم دعوت به مصاحبه نشم
بچهها رتبهاتونو دیدم براتون خوشححالی از خودم در کردم
شادی جون تبریک
اقا همزه مبارک باشه
داداش blu....که اخرش اسمتو یاد نگرفتم مبارک باشه
زی زی انشا.. موفق باشی
پپپووووییاااا جان داداشی ناراحت نباش.....من مطممئنم خیزی توش بوده...و دعا میکنم مالک قبول شی
سان گرل(دختر افتاب) خیللللللییی ززیااااااد تبریییک
تو سنجش بابا خیلی کمهههههههههههههههههههههههههههه انگار یا من فکرم غلطه بابا پارسال خیلی بیشتر بوددفترچه ها کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوکرم داداش.شما هم که ترکوندیو راهی شریف شدی .مبارک باشه داداش.آره خواب دیده بودم 122 میشم که با خطای خیلی کم خوابم تعبیر شد![]()
تبریک میگم نگفته بودی اینقد خوب ارشد دادی ناقلا![]()
فقط 45 بیو تو کل تهران روزانه و شبانه بابا من دیونه دارم میشم...................................
دفترچه کجاااس؟چرا من نمیبینم
من 900
من مثلن شریفو نگا کردم تو جداسازی پارسال 8 تا میگرفت انگار ولی امسال 9 تا میگیره.احتمالن زیادتر شده باشهبچهها کسی مقایسه کرده دفترچه امسالو پارسالو؟ظرفیتا کم شده؟تو رو خدا بگید که زیاد شده...ها؟
بچه ها،من یه سوال برام پیش اومده.برای هر دو تا رشته(یکی اصلی و یکی شناور)میشه انتخاب رشته کرد؟
من مثلن شریفو نگا کردم تو جداسازی پارسال 8 تا میگرفت انگار ولی امسال 9 تا میگیره.احتمالن زیادتر شده باشه
تبریکدوستان من 570 شدم!!
کجا قبول میشم؟تهران شبانه میارم؟روزانه اصفهان؟شیراز؟؟؟
کممممممممممممممممممممک