نکنه میخوای سرشو ببری![]()
بابا یکی جواب ما رو هم بدهههههههههههه
از کجا بفهمم 128 شدم از بین چند نفر؟؟
بابا یکی جواب ما رو هم بدهههههههههههه
از کجا بفهمم 128 شدم از بین چند نفر؟؟
باشه دنگتو باید بدیآقا خاستین کباب کنین منم خبر کنینا وگرنه حلالتون نمب کنم![]()
آره پارسالروزانه؟؟؟ پارسال؟؟؟
تعدادشو هیچوقت نمیزنند خودت باید تحقیق کنی بچها زیاد از پلیمر خبر ندارند
خب مثلا نوشته:اخرین رتبه مجاز در رشته های غیر از پیام نور و غیرانتفاعی:966......یعنی دیگه داوطلبا از 966 تا بیشتر بودن حتما؟؟
دوستان،با عرض معذرت،با 1044 مهندسی شیمی و 345 بیو کجا میشه روزانه قبول شد؟ممنون میشم جواب بدین،چون میخوام برای سال بعد آماده بشم
خدایشش راست میگی چرا اینجوری شد پویا؟؟؟؟؟؟؟
سلام-با 1251 می شه شبانه یاسوج اورد؟
اهای اونایی که درخواست شیرینی میکنین از بنده! بدونین:
ما خودمون شدیدا در ان واحد هم زیر پوشش کمیته امدادیم هم بهزیستی.در ضمن از اسایشگاه کهریزک هم درخواست کمک کردیم قراره اخر هفته جواب بدن![]()
پس دانشگاه رفتن چ صیغه ایه
برو سر کار![]()
صیغه مفرد مذکر مخاطب
نه خوبه حداقل ی قمپزی درمیکنیم.هر چند که وسطای ترم یک از شدت فقر و گشنگی به درک واصل خواهم شد
نمیدونم لابد به خاطر 10 درصد ترموهههههه
| 1-نمرات اکتسابي
|
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
| 1-نمرات اکتسابي
|
یادت باشه قبل مرگ همون چندغازو بزار برا من
![]()
بچه ها چرا از این تاپیک به اون تاپیک می رید.من تو اون یکی تاپیک تبریک گفتم.
ziizoo جان یادمه گفته بودی که 122 میشی باریکلا موفق باشی
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش مجاز 6178 118 مجاز 5296 118 118 7469 1
۱۴/۰۶ 7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: 1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد نام درس سفيد زبان عمومي وتخصصي ۶۶/۶۷ انتقال حرارت 1و2 ۶۰/۰۰ ترموديناميك ۳۸/۱۰ مكانيك سيالات ۴۴/۴۴ كنترل فرايند ۴۱/۶۷ انتقال جرم وعمليات واحد1و2 ۷۱/۱۱ طرح راكتورهاي شيميايي ۵۶/۸۶ رياضيات /كاربردي -عددي / ج : اطلاعات رشته امتحاني دوم
خير 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: 1956813 2-شماره داوطلب: مجموعه بيوتكنولوژي وداروسازي نام رشته امتحاني دوم: 1285 4-کد رشته امتحاني دوم: 5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش عدم وجود ظرفيت پذيرش مجاز 500 14 14 8578 1 عدم وجود ظرفيت پذيرش مجاز 484 21 21 8156 2
۱۴/۰۶ 7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: 1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد نام درس ۸۲/۲۲ زبان عمومي وتخصصي /انگليسي / ۸۰/۰۰ سينتيك وطراحي راكتور ۶۵/۰۰ پديده هاي انتقال /انتقال جرم -مكانيك سيالات وحرارت / سفيد بيوشيمي وميكروبيولوژي عمومي ۶۶/۶۷ ترموديناميك سفيد رياضيات مهندسي -شيمي پايه -شيمي الي
برا رشته ما تا 41 تهران میاریم
تا 48 هنر تهران تو کرج
خدا کنه مرحله دو روطوری بدم که قبول شم رتبم زیر 40 بشه![]()
ziizoo جان یادمه گفته بودی که 122 میشی باریکلا موفق باشی