سلام و خسته نباشید
کسی که تاریخ 1390/06/30 فارق التحصیل شده می تونسته در آزمون خرداد 93 شرکت کنه ؟
سلام.
بله.
سلام و خسته نباشید
سلام و خسته نباشید
سلام.
بله.
طراحی نمیتونین چون 3 سالتون پر نشده ،نظارتو میتونین..
دانلود جزوات کلید واژه نظام مهندسی معماری و عمران رایگان برای اولین بار (قیمت اصلی 24 هزار تومان)
kelid vaje.rar
طراحی هم میتونسته چون 3 سالش باید تا شهریور 93 پر بشه که می شده
مرسی از راهنماییت یه سوال دیگه اینکه من شنیدم که برای قبولی تو اجرا حتما باید نظارت رو قبول شده باشیم وگرنه فاییده نداره.
این درسته؟
اینکه کلاس های آمادگی آزمون نظام بریم لازمه و موثر هست یا بدون این کلاسا هم از پسش بر میایم؟
دوست عزیزمون holooooooooo درست میگن
آزمون در خرداد ماه برگزار میشه و تا حرداد هم سه سال تموم نمیشه فکر کنم زمان شرکت در آزمون برای محاسبه سنوات در نظر گرفته میشه نه زمان اعلام نتایج
در کل محاسبه سنوات برای آزمونهای عیر از طراحی منظور میشه
دوست عزیزمون holooooooooo درست میگن
آزمون در خرداد ماه برگزار میشه و تا حرداد هم سه سال تموم نمیشه فکر کنم زمان شرکت در آزمون برای محاسبه سنوات در نظر گرفته میشه نه زمان اعلام نتایج
در کل محاسبه سنوات برای آزمونهای عیر از طراحی منظور میشه
سلام
تو سایت نوشته بود کسانی که تا آخر شهریور 90 فارغ التحصیل شدن میتونن شرکتت کنن در آزمون خرداد ماه.واسه آزمون طراحی هم استثنا قائل نشده بود.
حامد جوون داداشی-دستت درد نکنه-همیشه موفق بشی ایشالهدانلود جزوات کلید واژه نظام مهندسی معماری و عمران رایگان برای اولین بار (قیمت اصلی 24 هزار تومان)
kelid vaje.rar
سلام.ممنون بچه هاحامد جوون داداشی-دستت درد نکنه-همیشه موفق بشی ایشاله![]()
ممنون
یعنی چه مدتی از پروانه اشتغالمون بگذره حق شرکت در این دوره ها رو داریم؟
مثل اینکه 2 سال باید بگذره.درسته؟یعنی مدرک این دوره ها تا 2 سال معتبره که کلا میشه 4 سال از تاریخ پروانه اشتغال که می تونیم پایه 2 بشیم.
یه سوال دیگه:
تاریخی که پروانه اشتغال صادر شده (برای شمارش 4 سال بعد از گرفتن پروانه)ملاکه یا تاریخ قبولی در آزمون؟آخه تاریخ قبولی در آزمون من مربوط به سال 91 ولی تاریخ قبولی که پشت پروانه اشتغال نوشته مربوط به سال 90 هست!
کدوم ملاکه؟
سلام.ممنون بچه ها
میشه بگید دقیقا چطور میتونیم بهترین استفاده رو از کلید واژه ببریم؟اینکه بخواهیم سر جلسه بر اساس حروف الفبا پیدا کنیم خودش کلی طول میکشه.....
واسه عضویت باید مدرکتونو گرفته باشید.سلام دوستان
بنده ترم بعد کارشناسی ناپیوسته ی معماری رو میگیرم
کاردانیم رو تووی دانشگاه غیر انتفاعی خوندم و عنوان رشته کاردانی پیوسته معماری - معماری بود
کارشناسیم هم تووی دانشگاه آزاد خوندم و عنوان رشته کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی معماری بود
حالا از استاتید یه مشاوره و راهنمایی میخواستم که بنده برای شروع چیکار کنم و کلا مراحل آزمون های نظام مهندسی چه جوریه ، اصلا بنده میتونم آزمون بدم یا نه و...
عضو نظام مهندسی چه جوری باید بشم؟
شرایط و مراحلشون چیه
کلا چیزی از نظام مهندسی نمیدونم اگه تاپیکی هست که از ابتدا در مورد عضو شدن و آزمون ها و شرایط نظام مهندسی مطلب داره ممنون میشم معرفی کنید
الان که ترم آخر هستم میتونم عضو نظام بشم؟ عضو شدن چه مزایایی داره و چه طور باید عضو بشم؟
ضمنان دیپلمم هم معماری هس (فنی حرفه ای)
واسه عضویت باید مدرکتونو گرفته باشید.
هم مدرک کاردانی رو لازم دارید هم مدرک کارشناسی بنابراین الان نمیتونید عضو شید.
از هردو مدرک کپی برابر اصل میگیرید و با سایر مدارک خواسته شده خودتون میبرید (که البته تو تهران ثبت نامش اینترنتی شده : سایت نظام مهندسی تهران )
یه حق عضویت سالانه داره عضویت تو نظام و یه حق عضویت اولیه که حدودا تا پارسال واسه تهران این مبلغ 100 تومن میشد. 50000 تومن واسه عضویت اولیه و حدود 50000 تومن هم حق عضویت سالانه. شما عضو که بشید دیگه واسه سالهای بعدتون فقط حق عضویت 50000 تومنی میدید و دیگه 50تومن اولیه نیازی نیست. فقط حواستون باشه که این حق عضویت سالانه به سال شمسی گرفته میشه. یعنی اگه شما 20 اسفند هم ثبت نام کنید فروردین که برید باید دوباره حق عضویت سالانه رو بدید چون اون واسه سال قبل بوده! پس حواستون باشه اگه خیلی الزامی ندارید اخر سال نرید عضو بشید که الکی حق عضویت بدید.
عضویت هم مزیت خاصی نداره فقط میتونید بعدش از کلاسهای اموزشی که گهگاه سازمان میذاره یا امکانات رفاهی و تخفیفات و ... ش استفاده کنید که خب اگه علاقمند باشید خوبه. و خب برای شرکت تو ازمونها هم باید حتما قبلش عضو بوده باشید. ولی واسه شرکت تو ازمونهاش باید چندسال از مدرکتون گذشته باشه. اگه اشتباه نکنم واسه نظارت 2 سال و واسه طراحی 3سال از مدرک کارشناسی باید گذشته باشه. که اگه از مدرک کاردانیتون 5سال گذشته باشه هم خودش یکسال حساب میشه. (این 2 و 3 رو مطمئن نیستم البته الان یادم نیست)
ازمونهای نظام هم معمولا سالی دوبار برگزار میشه که این تاریخ مشخصی نداره و هرسال ممکنه عوض بشه. یا یکسال یه بار و یکسال دیگه سه بار برگزار بشه. درکل باید حواستون باشه که از این سایت پیگیر اخبارش باشید http://www.inbr.ir
واسه اینکه بببینید ایا میتونید ازمونهارو شرکت کنید یا نه (بخاطر جریان کارشناسی ناپیوسته که پیش اومده) باید برید نظام مهندسی استانتون و درخواست استعلام ریزنمرات بدید. اونوقت بهتون میگن میتونید شرکت کنید یا نه.
مراحل شرکت تو ازمونهاشم اینطوریه که هرزمان اعلام شد مثل ثبت نام کنکورهاش شما به چنین سایتی (اینجا ) وارد میشید و مراحل عضویت رو طی میکنید. در اخر بعد حدود یک هفته دوباره با اطلاعات کدرهگیری و ... که بهتون داده وارد یوزرتون میشید و اگه مجاز به شرکت باشید اونجا ثبت نامتون رو تایید میکنه و اگه نباشید عدم تایید میزنه. معمولا بعد یک هفته اعلام میشه.
اینجا هم هم میتونید اطلاعات کاملتری بگیرید و نمونه سوالات و ... رو ببینید.
سامانه ازمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای تجربی
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون بزرگوار ، لطف کردید
واقعا شرمنده شدم....
پس یعنی در واقع بعد از گرفتن مدرک کارشناسی میتونم ارشد امتحان بدم؟ (تووی همون مدتی که ارشد میخونم اوون 2 سال هم میگذره... و بعدش آزمون نظارت و طراحی بدم)
بعدش اینکه با مدرک کارشناسی وارد بازار کار میتونم بشم؟ از نظر درآمدی زیاد هدفم نیست ، بیشتر هدفم کسب تجربه هست و بعد از گرفتن مدرک کارشناسی کجا ها میتونم فعالیت کنم؟
خواهش میکنم
اره عزیز میتونی چرا که نه
این دوتا منافاتی با هم نداره
اتفاقا مدرک ارشد داشته باشی ممکنه اون قضیه محدودیت حق امضا و .. ت هم برطرف بشه. چون یسری شنیدم که گفتن اگه مدرک ارشد داشته باشی مشکل حل میشه ولی خب یسری دیگه هم میگن به مدرک پایه نگاه میشه. ولی درهرصورت اطلاعات کاملتر رو همونطور که قبلا گفتم باید از کمیسیون هم ارزی نظام مهندسی استان خودتون بپرسید و استعلام کنن و بگن میتونید یا نه.
از نظر بازار کار هم شما اشنا داشته باشی با سیکل هم میتونی بری سرکارزیاد به مدرک ربطی نداره. خیلیها هستن که بدون مدرک میرن وارد بازار کار میشن و بعد تازه میرن دانشگاه و مدرک کاردانی و بعد کارشناسی و ... میگیرن و موقعیتشونو تثبیت میکنن. اما بدون اشنا بیشتر همه سابقه میخوان و تجربه و بعد اون مدرک مهم میشه. الان هم میتونی بری سر کار و حتی قبلتر از این هم میتونستی بری. ولی خب میگم الان بیشتر باید یا اشنا داشته باشی که بواسطه اون وارد بشی به بازار کار یا شانس یا عوامل دیگه که بتونی بدون سابقه یه کار خوب پیدا کنی. ولی میتونی مشکلی نیست. پیگیرباش ایشالله یه کار خوب هم پیدا میکنی و چه بهتر اگه از همین الان بری بجای اینکه وایسی ارشد بگیری. یسری جاها هم کاراموز میگیرن که اگه شرکت خوبی باشه خیلی خوبه واسه کسب تجربه.
به این تاپیک هم سر بزنی بد نیست
مشاوره و راهنمایی درسی و شغلی معماران
دوستای خوبم یک سوال دارم
اینکه در آزمون طراحی کار رو با روان نویس ارایه بدیم یا مداد در نمره دادنشون تاثیر میزاره؟
از اول کار رو در هر طبقه شما روان نویسی میکنین یا میزارین آخر تو وقت اضافه میکشین؟
دوستای خوبم یک سوال دارم
اینکه در آزمون طراحی کار رو با روان نویس ارایه بدیم یا مداد در نمره دادنشون تاثیر میزاره؟
از اول کار رو در هر طبقه شما روان نویسی میکنین یا میزارین آخر تو وقت اضافه میکشین؟