مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

میلاد معمار

عضو جدید
سلام...خوبید بچه ها ......لیسانس معماری دارم...و پایه 3 نظارت معماری...دوبارم امتحان طراحی دادم ک قبول نشدم.خخخخخخخخخخخخخخخخخخ...
تازه با این سایت اشنا شدم........کلا خیلی خوبه ......تایپیک بچه ها رو ک میخوندم با خیلی چیزا اشنا شدم.........تقریبا یک ماه و نیم دیگ امتحان طراحی دارم..امیدوارم همراه خوبی باشم واسه شما...

arefeh

کاربر ممتاز
دانلود جزوات کلید واژه نظام مهندسی معماری و عمران رایگان برای اولین بار (قیمت اصلی 24 هزار تومان)
kelid vaje.rar

شما دوسته عزیزی ک اینقدر مرام گذاشتی....یه محبتی کن نمونه نقشه هایی هم ک توی امتحان نظام نمره قبولیه خوبی گرفتن هم بزار برامون.....لطف میکنیاااااا:D

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
طراحی هم میتونسته چون 3 سالش باید تا شهریور 93 پر بشه که می شده

دوست عزیزمون holooooooooo درست میگن
آزمون در خرداد ماه برگزار میشه و تا حرداد هم سه سال تموم نمیشه فکر کنم زمان شرکت در آزمون برای محاسبه سنوات در نظر گرفته میشه نه زمان اعلام نتایج
در کل محاسبه سنوات برای آزمونهای عیر از طراحی منظور میشه

آخرین ویرایش:

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییت یه سوال دیگه اینکه من شنیدم که برای قبولی تو اجرا حتما باید نظارت رو قبول شده باشیم وگرنه فاییده نداره.
این درسته؟
اینکه کلاس های آمادگی آزمون نظام بریم لازمه و موثر هست یا بدون این کلاسا هم از پسش بر میایم؟

قبولی توی آزمون اجرا ربطی به قبولی توی آزمون نظارت نداره ولی اگر کسی بخواهد صلاحیت اجرا بگیره باید قبل از اون حتما صلاحیت نظارت رو گرفته باشه . برای طراحی هم قراره به قول رییس نظام مهندسی استان قم یک صلاحیت به نام طرح و ساخت ایجاد بشه
ولی در کل هنوز مشخص نیست چه فکری بر ای ارحاع و نخوه کار صلاحیت اجرا در نظر گرفتن . کلاس آمادگی آزمون هم میتونه مفید باشه

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
آزمون در خرداد ماه برگزار میشه و تا حرداد هم سه سال تموم نمیشه فکر کنم زمان شرکت در آزمون برای محاسبه سنوات در نظر گرفته میشه نه زمان اعلام نتایج

سلام
تو سایت نوشته بود کسانی که تا آخر شهریور 90 فارغ التحصیل شدن میتونن شرکتت کنن در آزمون خرداد ماه.واسه آزمون طراحی هم استثنا قائل نشده بود.

• Like
واکنش ها: agin

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
تو سایت نوشته بود کسانی که تا آخر شهریور 90 فارغ التحصیل شدن میتونن شرکتت کنن در آزمون خرداد ماه.واسه آزمون طراحی هم استثنا قائل نشده بود.

سلام
بله آقا فرزاد درست میگن
توی راهنمای ثبت نام نوشته کسانیکه تا شهریور93 سنواتشون پر میشه میتونن شرکت بکنن ، ملاک نه امتحانه نه زمان پاسخ ها ، ملاک تاریخیه که توی دستورالعمل ثبت نام اعلام میکنن

سائ

عضو جدید
حامد جوون داداشی-دستت درد نکنه-همیشه موفق بشی ایشاله :gol:
سلام.ممنون بچه ها
میشه بگید دقیقا چطور میتونیم بهترین استفاده رو از کلید واژه ببریم؟اینکه بخواهیم سر جلسه بر اساس حروف الفبا پیدا کنیم خودش کلی طول میکشه.....

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون
یعنی چه مدتی از پروانه اشتغالمون بگذره حق شرکت در این دوره ها رو داریم؟
مثل اینکه 2 سال باید بگذره.درسته؟یعنی مدرک این دوره ها تا 2 سال معتبره که کلا میشه 4 سال از تاریخ پروانه اشتغال که می تونیم پایه 2 بشیم.
یه سوال دیگه:
تاریخی که پروانه اشتغال صادر شده (برای شمارش 4 سال بعد از گرفتن پروانه)ملاکه یا تاریخ قبولی در آزمون؟آخه تاریخ قبولی در آزمون من مربوط به سال 91 ولی تاریخ قبولی که پشت پروانه اشتغال نوشته مربوط به سال 90 هست!
کدوم ملاکه؟

خواهش میکنم
تاریخی که پروانه برای شما صادر شده محاسبه میشه نه تاریخ قبولی آزمون

جهان گرد

عضو جدید
سلام نمیدونم این نظام مهندسی ارومیه یه آدم توش پیدا نمیشه براشون برنامه ریزی کنه و اطلاع رسانی فردا کلاس توجیهی گذاشتن برای کسانی که تو آزمون قبول شدن حالا من کهبرای کاری به شهرستان رفتم چطوری خودم و برسونم بعد تو اطلاعیه زده که شرکت در دوره برای صدرو پروانه ضروریه با این برنامه هاشون فقط بلدن واسه ما دردسر درست کنن.

arch100

عضو جدید
سلام.ممنون بچه ها
میشه بگید دقیقا چطور میتونیم بهترین استفاده رو از کلید واژه ببریم؟اینکه بخواهیم سر جلسه بر اساس حروف الفبا پیدا کنیم خودش کلی طول میکشه.....

کلیدواژه برای نظام مهندسی نظارت و اجرا خیلی خوبه ولی برای زراحی خیلی فایده نداره . چون شما باید طراحی کنید . نمی خواهید که تست بزنید . روش کار کلیدواژه اینه که بر اساس واژه کلیدی که توی هر تست هست شما اون واژه رو از واژه نامه پیدا می کنید و به صفحه مورد نظر از مبحث مربوطه مروید و تست را جوایشو می دهید .
توی آزمون طراحی بهتره شما یک جزوه از نکات مهم برای طراحی همراهتون داشته باشید و چند تا شابلون آماده از رمپ و باکس پله و ... که نمونه اش رو توی سایت آزمونلاین دات کام می تونین تهیه کنین .
موفق باشید

Architect Abbas

عضو جدید
قابل توجه دوستاني كه ثبت نامه اون ها تاييد نشده
عنوان: اطلاعيه عودت هزينه ثبت نام داوطلبان آزمون خرداد ماه 93 تاريخ: شنبه 20 اردیبهشت 1393
بسمه تعالي
اطلاعيه عودت هزينه ثبت نام داوطلبان آزمون خرداد ماه 93
قابل توجه داوطلبان آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت حرفه‌اي معماران تجربي مورخ 22 و 23 خرداد ماه 93 كه فاقد تائيديه ثبت‌نام بوده و درخواست استرداد وجه ثبت نام خود را دارند،نامبردگان مي بايست درخواست خود را منحصراً بصورت كتبي و صرفاً در قالب فرم زير حداكثر تا تاريخ 30/4/93 از طريق پست الكترونيكي به آدرس tasalot@sanjeshserv.com (سازمان سنجش آموزش كشور) ارسال نموده و از پيگيري حضوري و يا تلفني پرهيز نمايند. بديهي است در صورتيكه پس از یک ماه پس از تاريخ 30/4/93 در خصوص استرداد وجه اقدامي بعمل نيامد مي توانند با تلفن 3الي88844791-021 تماس حاصل نمايند.
http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=407

mh.aramesh

عضو جدید
راهنمایی برای آزمون های نظام مهندسی برای شروع یک تازه کار

راهنمایی برای آزمون های نظام مهندسی برای شروع یک تازه کار

سلام دوستان
بنده ترم بعد کارشناسی ناپیوسته ی معماری رو میگیرم
کاردانیم رو تووی دانشگاه غیر انتفاعی خوندم و عنوان رشته کاردانی پیوسته معماری - معماری بود
کارشناسیم هم تووی دانشگاه آزاد خوندم و عنوان رشته کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی معماری بود

حالا از استاتید یه مشاوره و راهنمایی میخواستم که بنده برای شروع چیکار کنم و کلا مراحل آزمون های نظام مهندسی چه جوریه ، اصلا بنده میتونم آزمون بدم یا نه و...
عضو نظام مهندسی چه جوری باید بشم؟
شرایط و مراحلشون چیه

کلا چیزی از نظام مهندسی نمیدونم اگه تاپیکی هست که از ابتدا در مورد عضو شدن و آزمون ها و شرایط نظام مهندسی مطلب داره ممنون میشم معرفی کنید

الان که ترم آخر هستم میتونم عضو نظام بشم؟ عضو شدن چه مزایایی داره و چه طور باید عضو بشم؟

ضمنان دیپلمم هم معماری هس (فنی حرفه ای)

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
بنده ترم بعد کارشناسی ناپیوسته ی معماری رو میگیرم
کاردانیم رو تووی دانشگاه غیر انتفاعی خوندم و عنوان رشته کاردانی پیوسته معماری - معماری بود
کارشناسیم هم تووی دانشگاه آزاد خوندم و عنوان رشته کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی معماری بود

حالا از استاتید یه مشاوره و راهنمایی میخواستم که بنده برای شروع چیکار کنم و کلا مراحل آزمون های نظام مهندسی چه جوریه ، اصلا بنده میتونم آزمون بدم یا نه و...
عضو نظام مهندسی چه جوری باید بشم؟
شرایط و مراحلشون چیه

کلا چیزی از نظام مهندسی نمیدونم اگه تاپیکی هست که از ابتدا در مورد عضو شدن و آزمون ها و شرایط نظام مهندسی مطلب داره ممنون میشم معرفی کنید

الان که ترم آخر هستم میتونم عضو نظام بشم؟ عضو شدن چه مزایایی داره و چه طور باید عضو بشم؟

ضمنان دیپلمم هم معماری هس (فنی حرفه ای)
واسه عضویت باید مدرکتونو گرفته باشید.
هم مدرک کاردانی رو لازم دارید هم مدرک کارشناسی بنابراین الان نمیتونید عضو شید.
از هردو مدرک کپی برابر اصل میگیرید و با سایر مدارک خواسته شده خودتون میبرید (که البته تو تهران ثبت نامش اینترنتی شده : سایت نظام مهندسی تهران )
یه حق عضویت سالانه داره عضویت تو نظام و یه حق عضویت اولیه که حدودا تا پارسال واسه تهران این مبلغ 100 تومن میشد. 50000 تومن واسه عضویت اولیه و حدود 50000 تومن هم حق عضویت سالانه. شما عضو که بشید دیگه واسه سالهای بعدتون فقط حق عضویت 50000 تومنی میدید و دیگه 50تومن اولیه نیازی نیست. فقط حواستون باشه که این حق عضویت سالانه به سال شمسی گرفته میشه. یعنی اگه شما 20 اسفند هم ثبت نام کنید فروردین که برید باید دوباره حق عضویت سالانه رو بدید چون اون واسه سال قبل بوده! پس حواستون باشه اگه خیلی الزامی ندارید اخر سال نرید عضو بشید که الکی حق عضویت بدید.

عضویت هم مزیت خاصی نداره فقط میتونید بعدش از کلاسهای اموزشی که گهگاه سازمان میذاره یا امکانات رفاهی و تخفیفات و ... ش استفاده کنید که خب اگه علاقمند باشید خوبه. و خب برای شرکت تو ازمونها هم باید حتما قبلش عضو بوده باشید. ولی واسه شرکت تو ازمونهاش باید چندسال از مدرکتون گذشته باشه. اگه اشتباه نکنم واسه نظارت 2 سال و واسه طراحی 3سال از مدرک کارشناسی باید گذشته باشه. که اگه از مدرک کاردانیتون 5سال گذشته باشه هم خودش یکسال حساب میشه. (این 2 و 3 رو مطمئن نیستم البته الان یادم نیست)

ازمونهای نظام هم معمولا سالی دوبار برگزار میشه که این تاریخ مشخصی نداره و هرسال ممکنه عوض بشه. یا یکسال یه بار و یکسال دیگه سه بار برگزار بشه. درکل باید حواستون باشه که از این سایت پیگیر اخبارش باشید http://www.inbr.ir

واسه اینکه بببینید ایا میتونید ازمونهارو شرکت کنید یا نه (بخاطر جریان کارشناسی ناپیوسته که پیش اومده) باید برید نظام مهندسی استانتون و درخواست استعلام ریزنمرات بدید. اونوقت بهتون میگن میتونید شرکت کنید یا نه.

مراحل شرکت تو ازمونهاشم اینطوریه که هرزمان اعلام شد مثل ثبت نام کنکورهاش شما به چنین سایتی (اینجا ) وارد میشید و مراحل عضویت رو طی میکنید. در اخر بعد حدود یک هفته دوباره با اطلاعات کدرهگیری و ... که بهتون داده وارد یوزرتون میشید و اگه مجاز به شرکت باشید اونجا ثبت نامتون رو تایید میکنه و اگه نباشید عدم تایید میزنه. معمولا بعد یک هفته اعلام میشه.

اینجا هم هم میتونید اطلاعات کاملتری بگیرید و نمونه سوالات و ... رو ببینید.
سامانه ازمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای تجربی

mh.aramesh

عضو جدید
واسه عضویت باید مدرکتونو گرفته باشید.
هم مدرک کاردانی رو لازم دارید هم مدرک کارشناسی بنابراین الان نمیتونید عضو شید.
از هردو مدرک کپی برابر اصل میگیرید و با سایر مدارک خواسته شده خودتون میبرید (که البته تو تهران ثبت نامش اینترنتی شده : سایت نظام مهندسی تهران )
یه حق عضویت سالانه داره عضویت تو نظام و یه حق عضویت اولیه که حدودا تا پارسال واسه تهران این مبلغ 100 تومن میشد. 50000 تومن واسه عضویت اولیه و حدود 50000 تومن هم حق عضویت سالانه. شما عضو که بشید دیگه واسه سالهای بعدتون فقط حق عضویت 50000 تومنی میدید و دیگه 50تومن اولیه نیازی نیست. فقط حواستون باشه که این حق عضویت سالانه به سال شمسی گرفته میشه. یعنی اگه شما 20 اسفند هم ثبت نام کنید فروردین که برید باید دوباره حق عضویت سالانه رو بدید چون اون واسه سال قبل بوده! پس حواستون باشه اگه خیلی الزامی ندارید اخر سال نرید عضو بشید که الکی حق عضویت بدید.

عضویت هم مزیت خاصی نداره فقط میتونید بعدش از کلاسهای اموزشی که گهگاه سازمان میذاره یا امکانات رفاهی و تخفیفات و ... ش استفاده کنید که خب اگه علاقمند باشید خوبه. و خب برای شرکت تو ازمونها هم باید حتما قبلش عضو بوده باشید. ولی واسه شرکت تو ازمونهاش باید چندسال از مدرکتون گذشته باشه. اگه اشتباه نکنم واسه نظارت 2 سال و واسه طراحی 3سال از مدرک کارشناسی باید گذشته باشه. که اگه از مدرک کاردانیتون 5سال گذشته باشه هم خودش یکسال حساب میشه. (این 2 و 3 رو مطمئن نیستم البته الان یادم نیست)

ازمونهای نظام هم معمولا سالی دوبار برگزار میشه که این تاریخ مشخصی نداره و هرسال ممکنه عوض بشه. یا یکسال یه بار و یکسال دیگه سه بار برگزار بشه. درکل باید حواستون باشه که از این سایت پیگیر اخبارش باشید http://www.inbr.ir

واسه اینکه بببینید ایا میتونید ازمونهارو شرکت کنید یا نه (بخاطر جریان کارشناسی ناپیوسته که پیش اومده) باید برید نظام مهندسی استانتون و درخواست استعلام ریزنمرات بدید. اونوقت بهتون میگن میتونید شرکت کنید یا نه.

مراحل شرکت تو ازمونهاشم اینطوریه که هرزمان اعلام شد مثل ثبت نام کنکورهاش شما به چنین سایتی (اینجا ) وارد میشید و مراحل عضویت رو طی میکنید. در اخر بعد حدود یک هفته دوباره با اطلاعات کدرهگیری و ... که بهتون داده وارد یوزرتون میشید و اگه مجاز به شرکت باشید اونجا ثبت نامتون رو تایید میکنه و اگه نباشید عدم تایید میزنه. معمولا بعد یک هفته اعلام میشه.

اینجا هم هم میتونید اطلاعات کاملتری بگیرید و نمونه سوالات و ... رو ببینید.
سامانه ازمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای تجربی

خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون بزرگوار ، لطف کردید
واقعا شرمنده شدم....

پس یعنی در واقع بعد از گرفتن مدرک کارشناسی میتونم ارشد امتحان بدم؟ (تووی همون مدتی که ارشد میخونم اوون 2 سال هم میگذره... و بعدش آزمون نظارت و طراحی بدم)

بعدش اینکه با مدرک کارشناسی وارد بازار کار میتونم بشم؟ از نظر درآمدی زیاد هدفم نیست ، بیشتر هدفم کسب تجربه هست و بعد از گرفتن مدرک کارشناسی کجا ها میتونم فعالیت کنم؟

archi_arch

مدیر بازنشسته
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون بزرگوار ، لطف کردید
واقعا شرمنده شدم....

پس یعنی در واقع بعد از گرفتن مدرک کارشناسی میتونم ارشد امتحان بدم؟ (تووی همون مدتی که ارشد میخونم اوون 2 سال هم میگذره... و بعدش آزمون نظارت و طراحی بدم)

بعدش اینکه با مدرک کارشناسی وارد بازار کار میتونم بشم؟ از نظر درآمدی زیاد هدفم نیست ، بیشتر هدفم کسب تجربه هست و بعد از گرفتن مدرک کارشناسی کجا ها میتونم فعالیت کنم؟

خواهش میکنم
اره عزیز میتونی چرا که نه
این دوتا منافاتی با هم نداره
اتفاقا مدرک ارشد داشته باشی ممکنه اون قضیه محدودیت حق امضا و .. ت هم برطرف بشه. چون یسری شنیدم که گفتن اگه مدرک ارشد داشته باشی مشکل حل میشه ولی خب یسری دیگه هم میگن به مدرک پایه نگاه میشه. ولی درهرصورت اطلاعات کاملتر رو همونطور که قبلا گفتم باید از کمیسیون هم ارزی نظام مهندسی استان خودتون بپرسید و استعلام کنن و بگن میتونید یا نه.

از نظر بازار کار هم شما اشنا داشته باشی با سیکل هم میتونی بری سرکار :D زیاد به مدرک ربطی نداره. خیلیها هستن که بدون مدرک میرن وارد بازار کار میشن و بعد تازه میرن دانشگاه و مدرک کاردانی و بعد کارشناسی و ... میگیرن و موقعیتشونو تثبیت میکنن. اما بدون اشنا بیشتر همه سابقه میخوان و تجربه و بعد اون مدرک مهم میشه. الان هم میتونی بری سر کار و حتی قبلتر از این هم میتونستی بری. ولی خب میگم الان بیشتر باید یا اشنا داشته باشی که بواسطه اون وارد بشی به بازار کار یا شانس یا عوامل دیگه که بتونی بدون سابقه یه کار خوب پیدا کنی. ولی میتونی مشکلی نیست. پیگیرباش ایشالله یه کار خوب هم پیدا میکنی و چه بهتر اگه از همین الان بری بجای اینکه وایسی ارشد بگیری. یسری جاها هم کاراموز میگیرن که اگه شرکت خوبی باشه خیلی خوبه واسه کسب تجربه.

به این تاپیک هم سر بزنی بد نیست
مشاوره و راهنمایی درسی و شغلی معماران

مهديه مقدم

عضو جدید
بچه ها کمک لطفا جواب بدین من موقع ثبت نام دیدیم تائید شد اما پرینت یا سیو نکردم الان چی میشه؟مشکل میشه برام؟:cry:

mh.aramesh

عضو جدید
خواهش میکنم
اره عزیز میتونی چرا که نه
این دوتا منافاتی با هم نداره
اتفاقا مدرک ارشد داشته باشی ممکنه اون قضیه محدودیت حق امضا و .. ت هم برطرف بشه. چون یسری شنیدم که گفتن اگه مدرک ارشد داشته باشی مشکل حل میشه ولی خب یسری دیگه هم میگن به مدرک پایه نگاه میشه. ولی درهرصورت اطلاعات کاملتر رو همونطور که قبلا گفتم باید از کمیسیون هم ارزی نظام مهندسی استان خودتون بپرسید و استعلام کنن و بگن میتونید یا نه.

از نظر بازار کار هم شما اشنا داشته باشی با سیکل هم میتونی بری سرکار :D زیاد به مدرک ربطی نداره. خیلیها هستن که بدون مدرک میرن وارد بازار کار میشن و بعد تازه میرن دانشگاه و مدرک کاردانی و بعد کارشناسی و ... میگیرن و موقعیتشونو تثبیت میکنن. اما بدون اشنا بیشتر همه سابقه میخوان و تجربه و بعد اون مدرک مهم میشه. الان هم میتونی بری سر کار و حتی قبلتر از این هم میتونستی بری. ولی خب میگم الان بیشتر باید یا اشنا داشته باشی که بواسطه اون وارد بشی به بازار کار یا شانس یا عوامل دیگه که بتونی بدون سابقه یه کار خوب پیدا کنی. ولی میتونی مشکلی نیست. پیگیرباش ایشالله یه کار خوب هم پیدا میکنی و چه بهتر اگه از همین الان بری بجای اینکه وایسی ارشد بگیری. یسری جاها هم کاراموز میگیرن که اگه شرکت خوبی باشه خیلی خوبه واسه کسب تجربه.

به این تاپیک هم سر بزنی بد نیست
مشاوره و راهنمایی درسی و شغلی معماران

واقعا با توضیحات کاملتون شرمنده کردید استاد
به خدا اگر استادای دانشگاه مثل اعضای این فروما همه ی تجربه و دونسته هاشون رو در اختیار دانشجو ها بزارن ، موفق ترین دانشجو ها رو خواهیم داشت :(

خیلی خیلی ممنونم از بابت توضیحاتتون

soudabeh.k

عضو جدید
دوستای خوبم یک سوال دارم
اینکه در آزمون طراحی کار رو با روان نویس ارایه بدیم یا مداد در نمره دادنشون تاثیر میزاره؟
از اول کار رو در هر طبقه شما روان نویسی میکنین یا میزارین آخر تو وقت اضافه میکشین؟

آخرین ویرایش:

soudabeh.k

عضو جدید
پاسخ : مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

دوستای خوبم یک سوال دارم
اینکه در آزمون طراحی کار رو با روان نویس ارایه بدیم یا مداد در نمره دادنشون تاثیر میزاره؟
از اول کار رو در هر طبقه شما روان نویسی میکنین یا میزارین آخر تو وقت اضافه میکشین؟

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستای خوبم یک سوال دارم

تاثیری نداره، فقط اینکه تمیز تر میشه همین! ولی به نظر من اول با مداد ولی یه سری چیزارو از اول با راپید مثل اندازه گذاری ( که در آخر کار انجام میشه)
مثل آکس بندی( در آخر کار) و اینطور چیزاو مبلمان...

leila9948

عضو جدید
سلام دوستان چند نکته رو این روزهای آخر بگم برا آزمون مفید است:

1-سعی کنید تمام مباحث رو حتی شده به صورت روزنامه وار بخونید
2- حتما برا خودتون یه فهرست واژه درست کنین اگر وقت درست کردن ندارید از سایت زیر با قیمت مناسب بخرید
www.engfa.ir

3- سوال های سال قبل رو حتما مرور کنید نزدیک 30 درصد الی 50 درصد سوالات مشابه سالهای گذشته است.

4- برای روز امتحان حتما به فکر یه صندلی دیگر به غیر از صندلی خودتون برا گذاشتن کتابا ضروری است (اگر کلاس یا سالن صندلی نبود بردن موکت و نشستن روی زمین مفید است)

5- اصلا روی سوالات سخت وقت نگذارید مهمترین اصل تو امتحان زمانه

6- به خدا توکل کنید

elnaz65

عضو جدید
دوستای خوبم یک سوال دارم

فک نمیکنم تاثیری داشته باشه..من خودم همه رو با اتود کشیدم و قبولم شد ...سعی کن شیت خالی نداشته باشی و با چندتا روان نویس رنگی هم یه سری دیتیل بنویس...موفق باشین

بالا