مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

kaveh5

عضو جدید
سلام دوست خوب متاسفانه نمیتونید واسه طراحی امتحان بدین با این شرایط .تازه ما که هر دوتا مقطع معماری خوندیم به زور تونستیم
سلام
من به دلیل کمبود وقت نمیتونم کل تاپیک رو مطالعه کنم.فکر نمیکنم سه تا تاپیک همه ی تاپیک های این سایت باشه.اگر ضروری نمیبود مطمئن باشید این کار رو نمیکردم.

mamanii

عضو جدید
سلام دوست خوب متاسفانه نمیتونید واسه طراحی امتحان بدین با این شرایط .تازه ما که هر دوتا مقطع معماری خوندیم به زور تونستیم

ممنون.خیلی حیف شد:cry:یعنی اینهمه طرح پاس کردم برام فایده ای ندارن:mad:

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون.خیلی حیف شد:cry:یعنی اینهمه طرح پاس کردم برام فایده ای ندارن:mad:

دسته قبول توی آزمون نظام مهمه وی این به این معنا نیست که اونایی که حق امضا تو نظام ندارن حق طراحی هم نداشته باشن
همه چیز که قبولی تو نظام نیست

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چطور میشه بدون داشتن پروانه طراحی کرد؟:que:

اول اینو باید بدونید که اکثر طراحی هایی که برای نظام هست کسی که مهر و امضا همون کسی نیست که طراحی مینکه ، یعنی اکثر مهندسین تو دفاتر کار طراحی رو میدن به تازه کارها یا کسایی که تو دفتر هستن ولی مهر ندارن
دوم موضوع هم اینکه حیطه کار طراحی معماری خیلی فراتر از طراحی سهمیه مهندسین تو نظامه
من به شخصه دیدم معمارهای خیلی معروف و موفقی که اصلا عضو نظام هم نیستن
در واقع کارهایی که از طرف نظام ارجا میشه یه جور کار جنبی در کناز کار طراحی اصلی باید باشه

mamanii

عضو جدید
اول اینو باید بدونید که اکثر طراحی هایی که برای نظام هست کسی که مهر و امضا همون کسی نیست که طراحی مینکه ، یعنی اکثر مهندسین تو دفاتر کار طراحی رو میدن به تازه کارها یا کسایی که تو دفتر هستن ولی مهر ندارن
دوم موضوع هم اینکه حیطه کار طراحی معماری خیلی فراتر از طراحی سهمیه مهندسین تو نظامه
من به شخصه دیدم معمارهای خیلی معروف و موفقی که اصلا عضو نظام هم نیستن
در واقع کارهایی که از طرف نظام ارجا میشه یه جور کار جنبی در کناز کار طراحی اصلی باید باشه
با این حساب اگه من دفتر فنی مهندسی تو شهرمون بزنم به عنوان یه معمار میتونم طراحی کنم؟بعد نمیان جلوم بگیرن بگن چرا بدون داشتن پروانه طراحی کردم؟

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
با این حساب اگه من دفتر فنی مهندسی تو شهرمون بزنم به عنوان یه معمار میتونم طراحی کنم؟بعد نمیان جلوم بگیرن بگن چرا بدون داشتن پروانه طراحی کردم؟

شما واسه خود اون دفتر فنی باید پروانه داشته باشید.شما یه سوپرمارکت هم بخواید بزنید باید پروانه داشته باشید دیگه.
تو خود دفتر فنی واسه طراحی هاتون باید برگه بگیرید.شما اگه خودتون هم پروانه نظام مهندسی داشته باشید ممکنه سهمیه سالانتون کفاف تعداد طراحی هاتون رو نده و در اونصورت هم باید برگه های مهندسی رو از بیرون و دریافت کنید.

mana_memari

عضو جدید

اینجا که بدون مهر هم میشه طراحی کرد و دفتر داشت. یه دفتر می زنی حالا اسمش هر چی طراحی پلان و نما و ..... بعد کارفرما میبره به یه معمار مهر دار میده مهر میکنه از کانال نظام می گذره و تمام! کسی کاری نداره بابا. انگار داری واسه پسر خالت طراحی می کنی. کسی نمی تونه بگه چرا! مهم اینه که بشناسنت. بگن این کارش خوبه. مهر نظام نفعش به اینه که به افراد تلقین میشه تو معماری حتی اگه کار بلد نباشی

shaghayeghman

عضو جدید
سلام دوستان من کارشناسی پیوسته مهندسی معماری خوندم طرح نهایی مو 25آذر تحویل دادم و مدرک موقتمو20بهمن تحویل گرفتم...با این اوصاف من امتحان نظام مهندسی چه سالی میتونم شرکت کنم؟ آخه هرسالی هم تاریخش فرق میکنه.یه دفعه آذر یه دفعه اسفند!!!بعد از 3سال 3تا آزمون طراحی،نظارت،اجرا رو میتونم شرکت کنم؟!

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان من کارشناسی پیوسته مهندسی معماری خوندم طرح نهایی مو 25آذر تحویل دادم و مدرک موقتمو20بهمن تحویل گرفتم...با این اوصاف من امتحان نظام مهندسی چه سالی میتونم شرکت کنم؟ آخه هرسالی هم تاریخش فرق میکنه.یه دفعه آذر یه دفعه اسفند!!!بعد از 3سال 3تا آزمون طراحی،نظارت،اجرا رو میتونم شرکت کنم؟!

20 بهمن 95 سه سالتون پر میشه اگه اسفند 95 امتحان باشه میتونید امتحان بدید اگه نباشه باید آذر 96 امتحان بدید، ولی نظارت رو آذر 95 هم که امتحان باشه میتونید شرکت کنید

x-architect

عضو جدید
سلام
من ارشد معماری می خونم ولی سربازی نرفتم, الان به لحاظ سنوات میتونم تو آزمون شرکت کنم, آیا اگه قبول بشم میتونم با گواهی اشتغال به تحصیل پروانمو بگیرم یا حتماً باید کارت پایان خدمت باشه؟ اصل مدارک کاردانی و کارشناسی رو هم با گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم.
با تشکر

amir987

عضو جدید
سلام دوستان... من به ترتیب در رشته های کاردانی نقشه کشی معماری (تاریخ فراغت: 30/11/85)، کارشناسی علمی کاربردی معماری (تاریخ فراغت: 23/6/89) و کارشناسی ارشد مهندسی معماری (تاریخ فراغت: 30/6/92) تو تاریخهایی که نوشتم فارغ التحصیل شدم. حالا: 1- میخوام بدونم تو آزمون بعدی نظام تو کدوم یکی از صلاحیتهای طراحی، نظارت و اجرا می تونم شرکت کنم؟ 2- در صورتی که سنواتم برای شرکت در آزمون طراحی کافی نباشه با سنوات کارشناسیم که سه سال ازش گذشته میتونم آزمون طراحی رو شرکت کنم؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین...

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من ارشد معماری می خونم ولی سربازی نرفتم, الان به لحاظ سنوات میتونم تو آزمون شرکت کنم, آیا اگه قبول بشم میتونم با گواهی اشتغال به تحصیل پروانمو بگیرم یا حتماً باید کارت پایان خدمت باشه؟ اصل مدارک کاردانی و کارشناسی رو هم با گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم.
با تشکر

برای عضویت توی نظام گواهی اشتغال کافیه ولی توی مدارک تحویلی برای درخواست پروانه قید شده حتما کارت پایان خدمت لازمه

asaall

عضو جدید
من واسه امادگی ازمون نظام مهندسی پیش اقای مهندس کزازی رفتم اطلاعات بسیار خوبی داره و همرو دقیق میگه

Architect Abbas

عضو جدید
از دوستاني كه در كلاس هاي طراحي جهت آزمون طراحي نظام شركت كرده اند و پس از آن توانسته اند در آزمون قبول شود و حضور در كلاس را مفيد ميدانند لطفا آدرس و تلفني محل كلاس را براي استفاده ديگر دوستان ذكر نماييد.

sahar528

عضو جدید
سلام دوستان
من دو تا سوال داشتم
1-تو دو ماه میشه برای آزمون طراحی و نظارت آماده شد یا نه وقت بیشتری میخواد و اینکه حتما باید کلاس بریم؟
2-وقتی تو آزمون قبول شدیم دیگه چه مدارکی لازمه که بتونیم پروانه اشتغال بگیریم؟
ممنون میشم بهم جواب بدین

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من دو تا سوال داشتم
1-تو دو ماه میشه برای آزمون طراحی و نظارت آماده شد یا نه وقت بیشتری میخواد و اینکه حتما باید کلاس بریم؟
2-وقتی تو آزمون قبول شدیم دیگه چه مدارکی لازمه که بتونیم پروانه اشتغال بگیریم؟
ممنون میشم بهم جواب بدین
اگر 2 ماه رو وقت بذارید بله میشه، برای نظارت که به نظر من نیاز به کلاس نیست باید به منابع ذکر شده مسلط باشید حداقل یک دور روخونی بشود تا بدونید هر مبحث مربوط به چه موضوعاتی میشه، در مورد طراحی ام اگر تا به حال در این زمینه کار نکردید و اطلاعات چندانی ندارید بهتره کلاس برید یا اینجا تایپیکای مربوط به طراحی رو کامل مطالعه کنید و نمونه سوالای سال های پیش رو طراحی کنید و کارتونو اینجا بذارید تا بچه ها ایراداتونو بگیرن، فقط و فقط تمرینه که مهمه
در مورد سوال دومتونم اگر به سایت نظام مهندسی شهرتون مراجعه کنید و یه سرچه اجمالی داشته باشین مدارک مورد نیاز اونجا ذکر شده...

Architect Abbas

عضو جدید
دوستان لطفا بند 5 و 6 دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون رو مطالعه كنيد كه
1-آيا آزمون اجرا هم شامل جدول شماره 6 ميشه يا نه؟
2- آيا حدنصاب 37.5 درصد تو بند6-5 شامل كسايي كه آزمون اجرا رو قبول شدن ميشه يا نه؟

اينم دفترچهمشاهده پیوست sabtenameAzmon.pdf

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
2- آيا حدنصاب 37.5 درصد تو بند6-5 شامل كسايي كه آزمون اجرا رو قبول شدن ميشه يا نه؟

اينم دفترچهمشاهده پیوست 202410
نه اقا جا ن شامل نمیشه بیاین دعا کنیم که حد نصاب قبولی نشه هفتاد !! 50 خیلی جای شکر داره

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز

اينم دفترچهمشاهده پیوست 202410

طبق جدول 6 قبولی آزمون اجرا آذر92 باعث میشه حدنصاب قبولی شما از 50 درصد به 37.5 برسه.برو حالشو ببر.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق جدول 6 قبولی آزمون اجرا آذر92 باعث میشه حدنصاب قبولی شما از 50 درصد به 37.5 برسه.برو حالشو ببر.
اشتباه نکن دل اوا این جدول واسه کساییه که قبل 91 ازمون دادن و نصفشو قبول شدن و نصفش مونده وگر نه اجرا و نظارت اکنون هیچ ربطی به هم ندارن .

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
یه بار دیگه جدولو نگاه کن آزمون آذر 92 هم شامل میشه.مشاهده پیوست 202431

عزیزم منم اشتباه شما رو میکردم....بهتم گفتم دست نیگه دار تا متوجه نشدیم دوباره ثبت نام نکن....
کسایی هستن ک قبل 91 آزمون داده بودن و قبول نشدن و همچنان دارن آزمونو میدن آذر هم امتحان دادن بازم قبول نشدن این امتیاز برای اونهاست...اینجور دوستان گفتن ...من امروز رفتم نظام ...ولی اینقدر شلوغ بود فراموش کردم ک ازشون سئوال کنم....

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم منم اشتباه شما رو میکردم....بهتم گفتم دست نیگه دار تا متوجه نشدیم دوباره ثبت نام نکن....
کسایی هستن ک قبل 91 آزمون داده بودن و قبول نشدن و همچنان دارن آزمونو میدن آذر هم امتحان دادن بازم قبول نشدن این امتیاز برای اونهاست...اینجور دوستان گفتن ...من امروز رفتم نظام ...ولی اینقدر شلوغ بود فراموش کردم ک ازشون سئوال کنم....
arefeh عزیز واقعا جدی میگی؟؟کاش مجددثبت نام نمیکردم.نمیدونم چرا اینا نمیان یه دستورالعمل ساده وشفاف تدوین کنن.همه کاراشون همینطوره.ماهم که دهه شصتی هستیم و داستان همچنان ادامه دارد.

arefeh

کاربر ممتاز
arefeh عزیز واقعا جدی میگی؟؟کاش مجددثبت نام نمیکردم.نمیدونم چرا اینا نمیان یه دستورالعمل ساده وشفاف تدوین کنن.همه کاراشون همینطوره.ماهم که دهه شصتی هستیم و داستان همچنان ادامه دارد.

متاسفانه دوستان اینجور میگن....حالا فردا سئوال میکنم ...(البته اگه این همه کار بعد از 5 روز تعطیلی بهم این اجازه رو بده...:razz:)...شاید معجزه شد و..../...شما هم بهتره پیگیر برای اخذ اون 50 تمونه مجدد کنید...چون الان دو تا کد پیگیری و داوطلبی بهت میدن و بعدا دردسر ساز میشه برات....;)

Rebika

عضو جدید
سلام دوستان
من بر اثر يه اشتباه همه ي اطلاعات يوزر وپسورد و رمز ورود و.... رو گم كردم!!
تاييديه ثبت نام هم هنوز نگرفتم
چه جوري بايد تاييديه رو بگيرم؟:(((
و يوزر و پسوردش كه ميخواد چي هست؟؟
خواهش ميكنم اگه ميتونيد كمكم كنيد
ممنون

سلام .اینکه اطلاعات رو گم کردی نمی دونم راهش چیه اما جهت گرفت تاییدیه باید بری این لینک http://92.242.195.129/regmohandesanfani9212/
سمت راست نوشته
"قبلا ثبت نام نموده ام"
"مشاهده و پرینت"
بعدش یه سری اطلاعات می خواد رو وارد می کنی در نهایت بهت تاییدیه میده
موفق باشی

بالا