اقا میلاد اینجا تاپیک مسابقه نیست اینجا بچه ها سوال طرح میکنن.سلام به دوستان سوال تصويري امروز با من
اگرم شوا سوال داری که درسته
در مرود عکست هم اصلا واضح نیست اما مشخصا لارو هست و احتمالا از این لارهای ریشه خواره...از خاک درش اوردی؟
اقا میلاد اینجا تاپیک مسابقه نیست اینجا بچه ها سوال طرح میکنن.سلام به دوستان سوال تصويري امروز با من
سوال دوم : کدوم منطقه هستید؟
اقا میلاد اینجا تاپیک مسابقه نیست اینجا بچه ها سوال طرح میکنن.
اگرم شوا سوال داری که درسته
در مرود عکست هم اصلا واضح نیست اما مشخصا لارو هست و احتمالا از این لارهای ریشه خواره...از خاک درش اوردی؟
سلام دوستای گلم من دارم در مورد مراحل کاشت و داشت و برداشت زردآلو کار میکنم نیاز به عکس دارم اگه بتونید راهنماییم کنید که چه سایتی این عکس ها رو داره ممنون میشم.![]()
زهرا جون من کرمانشاه ام.
راستی من رفتم از خونه مادربزرگم شمعدونی و یه چیزی شبیه برگ بیدی آوردم، حالا چطور بکارمشون؟ خاکشون چی باشه ؟برم خاک بخرم؟
تا اونجای که من میدانم تنها درختی که در منطقه ما بهش نمیرسند ولی محصول میده زردآلوست ,درخت داخل باغمون به گل نشسته خیلی زیباست
آری خانم مهندس شبیه به سوالی مسابقه,خونه ما خونه باغه که از این کرمها زیاد داره واسه درخت بادام خطرناکه فضای ما بین درخت ها کشت های دامی انجام میدم واسه کشت های دامی چه که اصولا یونجه و ذرت علوفه ای می کارم.
قصتم سوال بود نه مسابقه,در هر صورت ببخشید
کرمانشا...سردم شده :دی
بزار فکر کنم برای منظقه شما گیاه گلدار همیشه سبز : نسترن-انواع رزها-گل توری
اما با توجه به اینکه شما پاییز و زمستان یردی دارین و بهار هم تا اواسطش سرد هست شما برای بهار و تابستان گل فصلی بکاری بهتره...نظرت چیه؟
خوب میلاد جان یه چندتا عکس خوشگل بگیر ازش نشون ما هم بده
اخه من درخت زردآلو از نزدیک ندیدم تا حالا![]()
جدی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بذار برم باغمون برات با شکوفه هاش عکس بگیرم،تا آخر هفته میرم
دیگه چ درختایی رو ندیدی؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چندتا رز تو گلدون قلمه زدم، حدود 20 روز پیش، 1هفته ست که جوونه زده، اما قلمه ها دارن از بالا سیاه میشن، دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
پس گل فصلی بکار برو گلفروشی و فروشگاه های عرضه کننده محصولات کشاورزی ببین چی گیرت میاد...اسماشونو بگو ... فکر کنم اونجا الان موقع کاشت بنفشه و میمون و شب بو مینا باید باشه ...بهاره دیگهنمی دونم هرچی که شوما بفرماین!!!
من گل توری خیلی خیلی خیلی دوست دارم اما نمی دونم چطوری بکارم؟ این شمعدونی که من آورم پایین ساقه اش که تو آبه داره زرد میشه تو چه خاکی بکارمش؟ ببخشید زهرا جونم من در این زمینه صفر صفرم!!
رزا رو چی کارشون کنم؟ همون طوری تو گلدون بمونه یا بکارمشون؟ یه گلدونای بتنی بزرگی هستن به نظرت میشه تو اونا بکارمشون؟
یعنی چه خاکی بریزم ؟ با چیزی مخلوطش کنم؟ چقدر آب بدم؟ و....منظورت چیه نمیدونی چطوری بکاریش؟؟؟
گلدون بتنی؟؟چجوریه؟؟
چند روز گذشته باد زیادی امد برگ هاش ریختخوب میلاد جان یه چندتا عکس خوشگل بگیر ازش نشون ما هم بده
اخه من درخت زردآلو از نزدیک ندیدم تا حالا![]()
هیشششششششکی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من توت فرنگیامو تو خاک جنگل کاشتم!خاک جنگل همون پیت ماس هست؟به نظرتون خوبه؟
منظور از سرزنی شمعدونی چیه؟
برای توی خونه گلایی میخوام به غیر از شمعدونی که همیشه سبز و همیشه گلدار باشن مثل خود شمعدونی.
ممنون از کمکت دوست خوبم![]()
زهرا جان خودت باید دست بکار بشی دوستان نظر ندادن.
منظورتون از سمس چی؟؟بغییر از سم روش عملی داری؟؟
این عکس یونجه کشت سال گذشته است بخاطر کرم سفید ریشه خوار این بلا سرش امده
![]()
اینجا کجاست زردالوهاش شکوفه دادن چه خوشگله در ضمن چه بادی بوده برگها رو انداخته زردالو طول میکشه برگهاش در بیاد ؟؟؟؟؟؟؟/چند روز گذشته باد زیادی امد برگ هاش ریخت
![]()
![]()
![]()
![]()
اینجا کجاست زردالوهاش شکوفه دادن چه خوشگله در ضمن چه بادی بوده برگها رو انداخته زردالو طول میکشه برگهاش در بیاد ؟؟؟؟؟؟؟/
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |