ramin.cyrus
عضو جدید
help me please
help me please
tasavire marhale be marhale peivand zadane shekamy mikham
help me please
tasavire marhale be marhale peivand zadane shekamy mikham

چرا عزيزم...ميتوني يه عكس ازش بگيري برامون بذاري....؟سنبل آبی من داره ازبین می ره...*..تو خونه جلوی پنجره ی روبه جنوب و نور زیاد غیر مستقیم داره، دو تا برگ جدیدی که زده بود دارن شروع می کنن به پژمردن!!..چیکارش کنـــــم؟
![]()
mamnun az delsozit rastesh man be gole roz alaghe ziadi daram makhsosan roze holandi ama hanuz natonestam in rozo be nastaran peivand bezanam ehtiaj be tasvir daramالهی حالا چرا بغض میکنی
دوستانی که دارند تصاویرو یه کمکی بکنندبچه گلوش میگیره شب عیدی![]()
چرا عزيزم...ميتوني يه عكس ازش بگيري برامون بذاري....؟
خانومي عكسش رو بگير ببينم چجوري شده...امروز دیدم رو همه ی برگاشو یه چیزی مثل تار عنکبوت پوشونده!! با چیزای سفید ریز!!
فلن بهش سم دیازینون زدم تا ببینم چی میشه..
امروز دیدم رو همه ی برگاشو یه چیزی مثل تار عنکبوت پوشونده!! با چیزای سفید ریز!!
فلن بهش سم دیازینون زدم تا ببینم چی میشه..
خانومي عكسش رو بگير ببينم چجوري شده...
اگه كپك باشه...يا شپشك آرد آلود با ديازينون هيچيش نميشه...
با سلام خدمت دوستان .من مقاله در مورد فلوم و شوت و به طور کلی سرریزها لازم دارم.هر نوع مطلب یا مقاله ای هست ممنون میشم برای من بفرستید
فریزر فکر نکنم جواب باشه چون نباید یخ زدگی در بافت ایجاد بشه
تا جایی که می دونم بالای صفر نیاز داره مثل پسته حدودا شاید بین 2-4 درجه اما فردا می تونم درستش رو بگم
اگه لازمه ترجمه کنم ولی مطمئنم خودتون میتونید بخوبی بخونید.
امید وارم بدردتون بخوره
امین رخ
If you plant the seed of a peach you have just eaten,chances are the seed will germinate and grow into a tree. However, the resultng tree will probably not bear fruit similar to the fruit you ate. This is because most fruit sold in grocery stores are from hybrid trees and hybrid tree seeds seldom germinate into plants which are similar to the parent plant. To grow the seed plant it twice as deep as its length into a pot filled with good potting soil that is damp but not soggy. Place the pot inside a plastic baggie inside the fridge (not freezer) for 3 months. After that, take the pot out of the bag and place in a sunny window keeping the soil moist and the temperature at about 70 degrees. Germination should occur within 30-180 days. If it hasn't germinated in 6months repeat the procedure. Another way to do it is to plant the seed as directed above and leave the pot outside for the winter. Keep the pot watered because it will dry out faster out of doors. Let it go through the entire winter and germination should occur in the spring. Most fruit trees like peaches, apples, pears, plums the seeds will require a cold and ensuring warm period in order to brak the dormancy. Dormancy is nature's way of protecting the seed from germinating in the late fall when the fruit falls to the ground. If the seed were to germinate the subsequent winter would kill the seedling before it had a chance to become strong enough to withstand the cold. I hope this helps.
منبع
http://en.allexperts.com/q/Seeding-Propagation-733/Peach-seeds.htm
سلام بچه ها ،
میخواستم ببینم کسی اینجا روش کاشت گل سنبل و نگهداریشو بلده؟؟؟
من از پارسال پیاز گلمو دارم، الانم یه کم جوونه زده ولی نمیدونم چه جوری بکارمشو بهش آب بدم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
سلام دوست عزیز!
در این مورد تجربه ای ندارم!
اما این طور سوالها رو برو توی بخش گفت و گوی قسمت باغبانی بزن ، دوستان عزیزی اونجا بهت خیلی کمک خواهند کرد...
منم دوست دارم بدونمدوستان يه سوال تكنيكي![]()
كسي ميدونه براي ايجاد هرس داربستي روي پيچ گليسين هم ميشه كار كرد...اگه ميشه ميخوام اينكارو بكنم...
سوال بعدي اينه كه اگه ميشه چون ديوار سيماني هست از چه وسيله ايي براي نصب شاخه ها به ديوار استفاده كنم...
كلا راهنمايي ميخوام....ممنون ميشم.![]()
با مطالعه این تاپیک حتما به جوابات میرسی : سنبلسلام بچه ها ،
میخواستم ببینم کسی اینجا روش کاشت گل سنبل و نگهداریشو بلده؟؟؟
من از پارسال پیاز گلمو دارم، الانم یه کم جوونه زده ولی نمیدونم چه جوری بکارمشو بهش آب بدم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
با سلام خدمت دوستان .من مقاله در مورد فلوم و شوت و به طور کلی سرریزها لازم دارم.هر نوع مطلب یا مقاله ای هست ممنون میشم برای من بفرستید
خوب بله من میدونم چون رز رو همینطور رو دیوار فرستادم بالادوستان يه سوال تكنيكي![]()
كسي ميدونه براي ايجاد هرس داربستي روي پيچ گليسين هم ميشه كار كرد...اگه ميشه ميخوام اينكارو بكنم...
سوال بعدي اينه كه اگه ميشه چون ديوار سيماني هست از چه وسيله ايي براي نصب شاخه ها به ديوار استفاده كنم...
عه من که اینو توضیح دادمدوستان يه سوال تكنيكي![]()
خوب بله من میدونم چون رز رو همینطور رو دیوار فرستادم بالا
خیلی راحت میتونیداز نجاری ها ی محله خودتون چوبهای نازک پرتی که دو سه متر طول و یکی دو سانت مقطع دارندتهیه کنیدو باهاش داربست نربانی درست کنید و بخش اتصالات اون رو با سیم و انبردست ببندین و به دیوار خونه میخ یا پیچ کنید
حالا هر گیاه داربستی رو رو این داربست هدایت کنید و در فصل گل از زیباییش لذت ببرید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |