یکی از طبقه هاش خوب رشد نکرده و دیگه کاریش هم نمیشه کرداینم عکسای کاجم .چرا برگای طبقه سومش اینجوریه؟ اگه نورش کم باشه چی میشه؟ همونجا گلدونشو (توی گل فروشی)عوض کردن یه چند بسته خاک برگ ریختن پاش.ابدهیش چه جور باشه؟
مشاهده پیوست 43578مشاهده پیوست 43577
نه این برگ موقع تشکیل مشکل داشته و نشده این قسمتش خوب رشد کنه الان دیگه برنمیگردهاینم یه عکس دیگه به نظرتون این برگ مشکل داره؟مشاهده پیوست 43579
چه حسن یوسفای قد بلندی اقا کوتاهشون کن
عزيزجان...اين گلدونت رو كجا گذاشتي ظاهرا هرجا هست نورش خيلي كمه...و احتمالا جاش سرد هم هست...در ضمن يه پنسمان هم لازم داره..
حالا ببينيم نظر محمدرضا و بقيه بچه ها چيه
چه حسن یوسفای قد بلندی اقا کوتاهشون کن
نه چه مشکلی داره اون برگش نیست شاخه درخت کاج مطبق هست احتمالا اون قسمتش که جند تا برگ نداره ضربه خورده وگرنه گیاه سالم و سر حال هستاینم یه عکس دیگه به نظرتون این برگ مشکل داره؟مشاهده پیوست 43579
من توضیحات رو تو خصوصی دادم منتحی همون که گلاب و زهرا گفتن رو تائیید مجدد میکنم
یعنی خانمی؟جلو در ورودی خونه است
نورش که بد نبود ولی جاش خیلی گرم بود
پنسمان و محمدرضا برام توضیح داد . ولی خیلی جوونه های ریز داره . خراب نمیشه ؟
آقا خودتی
بعد دوباره بکارمشون ؟ جوونه هاش چی میشه ؟
پانسمان یا pinching یا هرس حسن یوسف ... هر چی دوست دارید بگید.یعنی خانمی؟
من جای تو بودم به قول محمدرضا هرس سنگین میکردم جوری که فقط یه بند از هر ساقه بمون
اصلا صبر کن من تا شب یکی از گلدونامو هرس میکنم عملی ببینی بهتره
خب پس گرما باعث بي حاليش شده....من فكر كردم شايد جاش سرد بوده...به هرحال تنش دمايي داشتهجلو در ورودی خونه است
نورش که بد نبود ولی جاش خیلی گرم بود
پنسمان و محمدرضا برام توضیح داد . ولی خیلی جوونه های ریز داره . خراب نمیشه ؟
انجام دادم اما کچل کردم اما خوب دوستمونم باید همین کارش کنه چون ساقه ها خیلی بلند شدنخب پس گرما باعث بي حاليش شده....من فكر كردم شايد جاش سرد بوده...به هرحال تنش دمايي داشته
دست محمدرضا هم درد نكنه ...خب عزيزم پنسمان باعث ميشه كه همون جوونه ها رشد كنن و گياهت پرپشت بشه...مشكلي پيش نمياد
حالا كه زهرا جون هم ميخواد عملي نشونت بده...دستشم طلا
صبركن ببين چيكارميكنه تو هم همون كار رو بكن...اينجوري بهتره.![]()
منم تشکرام تمو شده :دیزهرا جوووون تشكر ندارم...دستت بي بلا عزيز...واقعا زحمت كشيدي...![]()
انجام دادم اما کچل کردم اما خوب دوستمونم باید همین کارش کنه چون ساقه ها خیلی بلند شدن
یک نکته تو هرس کردن وجود داره اونم اینه که نباید بترسید چون گیاه از بین نمیره بلکه جوونتر میشه و زیبا ترانجام دادم اما کچل کردم اما خوب دوستمونم باید همین کارش کنه چون ساقه ها خیلی بلند شدن
نه اتفاقا خوبه پس سعی کن هر چند وقت یکبار گلدونت رو اروم بچرخونیبچه ها اگه از پشت پنجره یکی دوساعت به قسمتی از کاجم نور خورشید بخوره بده؟روش تکثیر بگونیا رکس؟ من میتونم گلدونمو تکثیر کنم؟ایا شمعدونی در هوای بسیار گرمو شرجی از بین میره؟
برا بامبو باید مواظب بود که ابی که توش بامبو هست رو سر موقع عوض کنی تا بد بو نشه برا اینکه دیرتر بد بو بشه هم یه تیکه زغال بندازی داخل اب بد نیستیادم رفت بگم چرا این شکلکا بگیر نگیر داره یه روز میاد یه روز نمیاد؟؟؟؟یکی از دوستای من بامبو داره بامبوهاش دارن از پایین خشک میشن مشکل چیست ایا؟من اگه روزی یه سوال از شما نکنم میمیرم!!!!
خوب اره گفتم قلمه اما این قلمه اش شرایط خودشو داره در حقیقت قلمه اون قلمه برگ هست و باید برگ رو که بالغ هست بکنی بزاری تو یه گلدون که خاک ماسه توش هست و مقداری ماسه رو برگ بریزی و ماسه رو هم همیشه مرطوب نگه داریمرسی محمد رضا جان که جوابمو دادی نمی دونی از اینکه فهمیدم میتونم با قلمه زیادش کنم چقدر ذوقیدم.قلمه زدنش نکته خاصی نداره؟
یه سوال دیگه این بچه های کاکتوسا اگه چند مدت افتاده با شن وکسی تو خاک نگذاشته باشه میتونم بکارمشون ؟کاکتوس میشن یا مردن؟
خوب اره گفتم قلمه اما این قلمه اش شرایط خودشو داره در حقیقت قلمه اون قلمه برگ هست و باید برگ رو که بالغ هست بکنی بزاری تو یه گلدون که خاک ماسه توش هست و مقداری ماسه رو برگ بریزی و ماسه رو هم همیشه مرطوب نگه داری
راه دیگه تکثیر برا بگونیا رکس تکثیر از راه تقسیم بوته هست اینم راه راحتی هست و باید دقت کنی موقع تقسیم طوقه کیاه نشکنه و فقط به دو نیم بشه
برا کاکتوس هم تا وقتی که گیاه پلاسیده نشده میشه اون رو تو ماسه بکاری
ببخشید منظورت اینه که برگ را تا نیمه با ساقش بکنم تو شن ایا؟
طوقه یعنی کجاش؟
راستی این گلدونایی که من از بیرون اماده می خرم چرا همشون هزار پا دارن چیکارشون کنم؟ البته گیاهم با همونا رشدشون خوبه؟ ولی ایا هزار پا از تو گلدون در نمیاد؟
درسته گلاب جاندستت درست خانومي...زحمت كشيدي...![]()
البته دوستمون هم بايد بدونه كه اينكار ديگه اسمش پنسمان نيست....به اين ميگن هرس...اونم از نوع سنگينش...درواقع به اين ميگن كف بر كردن...
کاجتک همحمدرضا گفت.بچه ها اگه از پشت پنجره یکی دوساعت به قسمتی از کاجم نور خورشید بخوره بده؟روش تکثیر بگونیا رکس؟ من میتونم گلدونمو تکثیر کنم؟ایا شمعدونی در هوای بسیار گرمو شرجی از بین میره؟
ببخشید منظورت اینه که برگ را تا نیمه با ساقش بکنم تو شن ایا؟
طوقه یعنی کجاش؟
راستی این گلدونایی که من از بیرون اماده می خرم چرا همشون هزار پا دارن چیکارشون کنم؟ البته گیاهم با همونا رشدشون خوبه؟ ولی ایا هزار پا از تو گلدون در نمیاد؟
یعنی یه برگ رو دا میکنی با دمبرگش میکاری یا اینکه برگ رو با تکه ایی از ساقه که بهش وصله جدا میکنی و میکاری.
![]()
![]()
متاسفانه شرایط عمل اوری خاکبرگ ها تو ایران انگار خوب و استاندارد نیست چون انواع گرم و خرخاکی و هزارپا و ... رو میشه توشون دید.هزارپاها رو جدا کن خصوصا اگر گیاه رو تو خونه میزاری خطرناک میره تو گوش .ولی کاری با خود گیاه بعید میدونم داشته باشه
این لینک رو ببین کلا در مورد تکثیر بگونیاست : http://mygarden.uphero.com/students.html
سلام دوستان
لطفا اگه راجع به الگوريتم SEBAL جهت برآورد تبخير و تعرق اطلاعاتي داريد منو راهنمايي کنيد
ممنون
یعنی یه برگ رو دا میکنی با دمبرگش میکاری یا اینکه برگ رو با تکه ایی از ساقه که بهش وصله جدا میکنی و میکاری.
![]()
![]()
متاسفانه شرایط عمل اوری خاکبرگ ها تو ایران انگار خوب و استاندارد نیست چون انواع گرم و خرخاکی و هزارپا و ... رو میشه توشون دید.هزارپاها رو جدا کن خصوصا اگر گیاه رو تو خونه میزاری خطرناک میره تو گوش .ولی کاری با خود گیاه بعید میدونم داشته باشه
این لینک رو ببین کلا در مورد تکثیر بگونیاست : http://mygarden.uphero.com/students.html
هزارپا رو چطور جدا کنم ایا؟
مرسی محمدرضا جان خیالم راحت شد اخه یکی از دوستام میگفت بعد از عید که اینجا هوا گرم شه شمعدونیهات میمیرن.منم شدید دپرس شدم.
ممنونم از زهرای عزیز برا توضیحات کامل و قشنگش
برا شمعدونی اینو میتونم بگم چون همیشه سبزه بنا بر این هوای گرم و شرجی رو میپسنده اما افتاب عامل اصلی گل دادنش هست
بنا بر این در باره شمعدونی دوتا کار نه سه تا کار لازمه
اول هرس مداوم
دوم مکان افتابی
سوم اگه رشدش خوبه ولی گل نمیده حتی تو افتاب بهش تنش خشکی بده یعنی یکی دو هفته اب بهش نده تا به حالتی که کمی برگهاش پژمرده بشن برسه و بعدش اروم اروم اب رو به گیاه بده اینطوری گیاه تحریک به گل دادن میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |