با سام اگر درنگ بفرمایید سوال شما را با دوستان متخصص درمیان خواهم گذاشتظاهرا کسی نیست باید خودم دست به کار بشم ، ما را به خیر شما امید نیست...
سلام یه چاه آب دارم قبلا الکترو موتور و پمپش آّّب را از عمق 138 متری به سطح می آورد اما الان یه لوله 900 متری در سطح افق با زاویه 5درصد بهش وصل کردیم این 900 متر معادل چند متر ارتفاع به چاه پمپ و الکتروموتور فشار وارد میکند و چقدر از عمر چاه در ازای سال کم میشه این لوله به مدت 30 ساعت در 300 استفاده میشه لوله چاه پلاستیکی با قطر 4 اینچ هست و دبی چاه 30 لیتر در ثانیه
2. جدار فلزی بهتره یا جدار پلاستیکی و چرا
لطف کنید به آدرس mahmouie@yahoo .com یا به صورت پیغام خصوصی بفرستید
اگه اشتباه نکنم پایه های پاکوتاه کننده علاوه بر اینکه باعث زودرسی میوه ها میشه، یکسری از ویژگی ها رو به رقمی که روش پیوند میشه القا میکنه.... مثل مقاومت به سرما....خشکی.... بیماری.....سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.
1 سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
چرا از پايه هاي پا كوتاه كننده درختان ميوه استفاده ميشه و اصلا چه جوري استفاده اش ميكنن؟
داری برا ارشد میخونی تست می زنی؟؟؟؟؟ هی به رخم می کشی درس نخوندم!!!!!!!!! 7 روز یکبار؟؟؟ شانسی دارم میگما!!!!!9- تعداد دفعات آبیاری کاهو در اراضی رسی شنی چند روز یک بار است؟
1- 5
2- 7
3- 10
4- 15
سلام در مورد يه گياه مشخص اگه ميگفتي بهتر نبود ميدوني كه همه ي دانه دار يا هسته دار كه يه جور پايه ندارن سازگاريشونم مختلفهاطلاعات در باره نحوه کشت- اسامی پایه ها- سازگاریهای محیطی- و ..........(ناگفته نماندکه تا حدود زیادی اطلاعات و... دارم ولی برای نوشتن یک مقاله فکر میکنم،کم باشه برای همین ازدوستانی که باغبانی خوندن درخواست کمک دارم)
بیشتر برای برداشت کاربرد جهت کاهش هزینه برداشت(هزینه کارگری)_مبارزه با آفات وبیماریها_کاهش هزینه های سمپاشیسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.
1 سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
چرا از پايه هاي پا كوتاه كننده درختان ميوه استفاده ميشه و اصلا چه جوري استفاده اش ميكنن؟
گزینه210-هدف از شاسی مضاعف کدام است؟
1- پیشگیری از بادهای شدید
2- حفظ گرما
3- محافظت از تاسیسات گرم کننده
4- ممانعت از نفوذ باران
10-هدف از شاسی مضاعف کدام است؟
1- پیشگیری از بادهای شدید
2- حفظ گرما
3- محافظت از تاسیسات گرم کننده
4- ممانعت از نفوذ باران
برنده کسی نیست جز alestromeria
تشویق فرمایید
جواب : گزینه 2
می دونم فقط می خوام دانستنی هایمان بیشتر بشهمرسی مسعودجان،ولی این بخش برای گذاشتن سوال بصورت مسابقه ای نیست، تو این بخش هر کسی مشکلی داره یا سوالی براش پیش میادو میپرسه تا دیگران کمکش کنن.
با سلام کسی راجع به بحث اکوپونیک اطلاعاتی داره؟
عجبسلام
یه تاپیک زدیم بعد مدتها
یه کمکی بدین مطلعین عزیزو گل و دوست داشتنی و دوستام
یه بستر کشت هیدروپونیک برای گلخونه 500 متری خیار
کشت میخواد در ارتفاع با پایه و یه بستر ذوزنقه ای گالوانیزه اجرا بشه:
ابعاد ذوزنقه و فاصله ردیف ها؟
می خوایم از دو طرف گلخونه به وسط گلخونه شیب بدیم
ارتفاع پایه ها از زمین و درصد شیب؟
خوبه؟
یا نظر بهتری دارین؟
با تشکر
جوهر
عجب
پول دار
خوبش که خوبه
پول می خواد
پوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
ماشالله شما هم داری
بچه ها اسم این گیاه چیه؟
من تو فیلم های امریکایی زیاد دیدم دوست دارم بدونم اسمش چیه!
chamedora
ممنونمتشكرم كاكتوس جان ..زحمت كشيدي عزيز
روح الامين جان اينم اطلاعات بيشتر خدمت شما
شامه دورا
▪ نام علمی:Chamaedorea Elegans
▪ خانوادهALMACEAE
مناسب برای پشت پنجره های شمالی و شرقی
▪ نیازها: ، هرچند وقت سطح برگ ها را با آب مقطر ولرم شست وشو داده و برگ های تغییر رنگ داده را از ساقه جدا کنید. هفته ای یکبار باید خاک آن را غرقاب نمود، در فاصله بین دو آبیاری اجازه دهید سطح خاک خشک شود. در فصل بهار و تابستان ماهی یک بار از کود مایع استفاده کنید.
ازدیاد: از طریق کاشت بذر تازه در بهار درون خاکبرگ، مدت دو سال نشاءها را در محیطی گرم و مرطوب با درجه حرارت ۳۰-۲۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
[
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |