she_nashveh
عضو جدید
اسم فارسی گیاه های پایینو میدونین؟
asplenium nidus
caryota mitis
chamaedorea spp
chrysalidocarpus lutescens
asplenium nidus
caryota mitis
chamaedorea spp
chrysalidocarpus lutescens
گلدون هم گرون در میاد و کیفیتشبخاطر محدودیت فضای ریشه کمتر از یک بستر پیوسته خواهد شد احتمالا
یه فکری کردم شاید خوب باشه از لوله های هیدروفیکس استفاده کنم کههم میشه6 اینچ و هم 8 اینچ استفاده کرد هزینش هم حدود 200 شاید بشه.
سلام به تمامی دوستان
با تلاشهای بسیار موفق به تاسیس یه باغ انار با مساحت 2 هکتار شدیم .
میخواهیم که آبیاری قطره ای راه اندازی کنیم . اگر بشود خودمان این کار را انجام بدهیم البته با کمک شما دوستان و مهنسان عزیز .
گوده ها با فاصله ی 4 متر از همدیگر زده شده اند .
و اما سوالت من :
نوع پمپ مورد نیاز
لوله مورد نیاز از استخر تا سر باغ با چه قطری باشد ؟
لوله ی مورد استفاده در عرض با چه قطری باشد ؟ (70 متری )
لوله های مورد استفاده دور درخت با چه قطری باشد ؟
سلام
یه تاپیک زدیم بعد مدتها
یه کمکی بدین مطلعین عزیزو گل و دوست داشتنی و دوستام
یه بستر کشت هیدروپونیک برای گلخونه 500 متری خیار
کشت میخواد در ارتفاع با پایه و یه بستر ذوزنقه ای گالوانیزه اجرا بشه:
ابعاد ذوزنقه و فاصله ردیف ها؟
می خوایم از دو طرف گلخونه به وسط گلخونه شیب بدیم
ارتفاع پایه ها از زمین و درصد شیب؟
خوبه؟
یا نظر بهتری دارین؟
با تشکر
جوهر
سلام
یه تاپیک زدیم بعد مدتها
یه کمکی بدین مطلعین عزیزو گل و دوست داشتنی و دوستام
یه بستر کشت هیدروپونیک برای گلخونه 500 متری خیار
کشت میخواد در ارتفاع با پایه و یه بستر ذوزنقه ای گالوانیزه اجرا بشه:
ابعاد ذوزنقه و فاصله ردیف ها؟
می خوایم از دو طرف گلخونه به وسط گلخونه شیب بدیم
ارتفاع پایه ها از زمین و درصد شیب؟
خوبه؟
یا نظر بهتری دارین؟
با تشکر
جوهر
سطح گلخانه قسمت عملیات کشت را با زئولیت به قطر 3 سانتی متر بپوشان ( مزایایش خودش رساله دارد برای خودش ! ) و گلدان پلاستیکی تهیه کن به تعداد کافی و درون ان زئولیت و کمپوست بریز ( اینجا دیگر بستگی به نوع محصول دارد ) . حالا میروی سراغ ابیاری قطره ای که یک شلنگ وصل میکنی سر شیر اب (شلنگ کولر ) و می اندازی روی گلدانها . حالا برویم سراغ براورد قیمت : زئولیت کیلویی 53 تومان یا 530 ریال تحویل در تهران که چند مدل دارد و همگی مرغوب است . هم کود و هم زهکش و هم نگهدارنده رطوبت است . گلدان هم ارزان است و نگران نباش برو پلاستیک فروشی به تعداد دانه ای هر عدد 100 تومان تا 5000 تومان قابل تهیه است . شیلنگ کولر هم متری 100 تومان داریم تا 500 تومان که حداقل 10 متر لازم دارید . ( یک سری مخلفات هم لازم داری که قابل شما اصلا نداره کلا میشه 10 هزار تومان . حالا شما بگو متراژ چقدره تا بگویم چکار کنی و ضمنا متراژ عملیاتی بگویید نه کل زمین در دسترس شما . تا همین جا کافیه برات .
تنها کاری که از دستم بر میاد اینست که اگر در محدوده شمال و غرب و شمال غرب تهران محل اجرای پروژه شماست من به رایگان میام کارت را راه می اندازم اما هزینه مواد مصرفی کشت با خود شماست . قبلا به امثال شما در شیراز و اراک و تهران و دماوند و بوشهر دقیقا همین طرح مورد نظرت عملا راهنماییشان کردم با متری حدود 10 هزار تومان تا حداقل 2 هزار تومان و الان خوشحالم میبینمشان از کشت پربرکتشان راضی هستند . شما در نظر داشته باشید که بیشترین هزینه در گلخانه مربوط به قیمت زمین و اب کم شور ان یا ایسی کم است بماند هزینه تاسیس بدنه و پوشش ان و اصولا هزینه کشت خیار خودش هزینه ناچیز است اما هزینه ثابت برای ساخت اولیه بنای ن زیاد است .
پس یعنی نمی خواهین روی پایه کار کنین، البته قیمت لوله بیشتره، 2 لایه 5 اینچش حدود 900- 800تومنه، گلدون(یادم نیست 7 یا 10 لیتری بود) حدود 200 تومن
چاکریم زوینا جانمهمون خوبه!!(رشته من که نیست!فقط اومدم سری بهت بزنم!!)
از ایده زئولیت خوشم اومد.اگه یه چندتا عکس از نمونه کارت بزاری اینجا ممنون میشم
فرض کنیم400 گلدون میخواد؟ چند تومن؟چند کیلو زئولیت ؟چقدر کمپوست؟این شکلی باید زیر گلدون ها مسیر زهکشی درست کنیم که راه حلش چی باشه؟ با شیب بندی مناسب؟هزینه لوله کشی مهم نیست چون از قبل داریم.
در واقع یه قطعه زمین ساخته میشه که اجزای خاک گیاه رو خودمون انتخابی انتخاب میکنیم؟عکس از نمونه کارم ندارم عزیزم من از کارهای تحقیقاتیم برای کنفرانس هایم عکس نمیگیرم چه برسه این کارای مدرسه ای ولی راحتتر بگم یا ساده تر اینکه سطح خاکت مسطح است یا شیب دار؟ خودت داری شیب دارش میکنی یا شیب دار هست؟ زئولیت و مخلوط با کمپوست درختی نه کمپوست زباله شهری بهترین ابزار هیدروپونیک خیار در دنیاست . خیار را چون درختیست نمیایند گلدانی کنند و اگر حرفم اجرا کنی هزینه گلدان هم حذف میکنی . شما کف زمینت از مواد زائد پاک سازی کن بعد زئولیت نرم میپاشی و ابیاری میکنی بعد زئولیت سنگوار میریزی و روی ان مخلوط زئولیت با کمپوست درختی باغی یا جنگلی ( خشک باشه و خرد شده ) میریزی و روی ان کود گوسفندی پوسیده میریزی و قبلش نشا کاری میکنی در لیوان یک بار مصرف دانه ای 10 تومانی و بهد منتقل میکنی به محیط کشتت و ابیاری میکنی طبق اصول کار . مشکل خاصی داری با این روش ؟ هم ارزان و هم قابلیت تکرار مجدد برای مصارف اموزشی دارد و هم پر درامد .
در واقع یه قطعه زمین ساخته میشه که اجزای خاک گیاه رو خودمون انتخابی انتخاب میکنیم؟
سلام دوست عزیز
ما تو باغچه مون درخت انجیر و انار داریم و یه درخت خرما ی کوچیک یک ساله . در مورد افت هم باید بگم تو باغچه مون بجز کرم خاکی . خر خاکی هم داریم .بقیه افتها رو هم نمی شناسم و اگر هم باشه قادر به تشخیص اینکه چی هستن نیستم . در ضمن برگ های یه بوته کوچیک هندونه . سبزیهایی که کاشتیم و لوبیا و صیفی جات رو می خورن .در واقع هر گیاه بوته ایی که کاشتیم وخوردنی بود. فکر کنم بیشتر هم شبها سراغ گیاها میرن و یکشبه برگها شو میخورن
کمک
درباره خشک سالی و تاثیرات آن بر محصولات کشاورزی لازم دارم ممنون می شم از راهنمایی تونمشاهده پیوست 36114
چرا؟!!اگه شمال کشور باشید از همین الان تا خود اوایل خرداد میتونید قلمه بزنید
اما جاهی دیگه کشور میتونید از اوایل بهار شروع کنین
چونکهچرا؟!!
عکس از نمونه کارم ندارم عزیزم من از کارهای تحقیقاتیم برای کنفرانس هایم عکس نمیگیرم چه برسه این کارای مدرسه ای ولی راحتتر بگم یا ساده تر اینکه سطح خاکت مسطح است یا شیب دار؟ خودت داری شیب دارش میکنی یا شیب دار هست؟ زئولیت و مخلوط با کمپوست درختی نه کمپوست زباله شهری بهترین ابزار هیدروپونیک خیار در دنیاست . خیار را چون درختیست نمیایند گلدانی کنند و اگر حرفم اجرا کنی هزینه گلدان هم حذف میکنی . شما کف زمینت از مواد زائد پاک سازی کن بعد زئولیت نرم میپاشی و ابیاری میکنی بعد زئولیت سنگوار میریزی و روی ان مخلوط زئولیت با کمپوست درختی باغی یا جنگلی ( خشک باشه و خرد شده ) میریزی و روی ان کود گوسفندی پوسیده میریزی و قبلش نشا کاری میکنی در لیوان یک بار مصرف دانه ای 10 تومانی و بهد منتقل میکنی به محیط کشتت و ابیاری میکنی طبق اصول کار . مشکل خاصی داری با این روش ؟ هم ارزان و هم قابلیت تکرار مجدد برای مصارف اموزشی دارد و هم پر درامد .
جناب زكي ميشه يه مقاله در مورد الكترو اسمز هم باي بنده بذاريد
خدا خيرتون بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |