مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
??????????salam dooostan be nazare shoma ye kaje mottabagh chand gheymate
دوست عزیز قیمت گیاه حداقل تو کشور ما مثل چیزای دیگه اصول خاصی نداره
اولا کع کاج مطبق جدید بود هم برای فروشنده هم خریدار و تازه وارد بازار شده بود طبقه ایی میفروختم
اما الان نهال ها اغلب بذری هستند و تو گلفروشی ها دو طیقه به بالا میبینید که از شش تومن شروع میشه به بالا
البته این قیمت رو من از یه گلفروشی میگم ممکنه گلفروشی بغلی بده 7 یا بقول افسون 15000

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام دوست عزیز

ما تو باغچه مون درخت انجیر و انار داریم و یه درخت خرما ی کوچیک یک ساله . در مورد افت هم باید بگم تو باغچه مون بجز کرم خاکی . خر خاکی هم داریم .بقیه افتها رو هم نمی شناسم و اگر هم باشه قادر به تشخیص اینکه چی هستن نیستم . در ضمن برگ های یه بوته کوچیک هندونه . سبزیهایی که کاشتیم و لوبیا و صیفی جات رو می خورن .در واقع هر گیاه بوته ایی که کاشتیم وخوردنی بود. فکر کنم بیشتر هم شبها سراغ گیاها میرن و یکشبه برگها شو میخورن:mad::cry::surprised::eek:
الان تو منطقه ما که فصل کشت گوجه و فلفل هست وجوذ این کرما زیاده که به کشاورزا سم پرمترین و دکترا معرفی میشه و مصرف میکنن و البته جواب هم میده اما ذقیقا چه این کرم مربوط به چه حشره ایی هست رو ممنون میشم افسون جان توضیحاتی برامون بدن
ممنونم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
کسی میتونه کودهای مورد نیاز گل وگیاها رو بهم معرفی کنه؟ و از کجا می تونم تهیه کنم؟
در ضمن یه نوع افت یا کرم تو باغچه خونمون هست که برگ گل وگیاهای جوون رو میخوره و باعث از بین رفتن گل وگیاه میشه . می تونید بهم بگید چه نوع افتی اینکار رو میکنه؟ و سموم دفعش چیا هستن؟ ممنون میشم در ضمن از کجا باید سمش رو تهیه کنم؟:gol:
دوست عزیز برای تعیه کود و سم باید به فروشگاه های محصولات کشاوری مراجعه کنی اونجا انواع کودها و سموم رو کذاشته که روشون فارسی هم نوشته و با مطالعه روی ظرف براحتی میتونی کود یا سم موردنظر خودتو تهیه کنی
موفق باشید

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اون آفتی که دوستمون گفتن باید لارو پروانه یا مگس باشه که برگها رو خورده

زهرا جان خسارتا چه جوریه؟برگها خورده شده یا طوقه؟
گوجه و فلفل آفت پروانه زیادی دارن مشخص کنی ممنون میشم
خسارت هاش چه جورین؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون آفتی که دوستمون گفتن باید لارو پروانه یا مگس باشه که برگها رو خورده

زهرا جان خسارتا چه جوریه؟برگها خورده شده یا طوقه؟
گوجه و فلفل آفت پروانه زیادی دارن مشخص کنی ممنون میشم
خسارت هاش چه جورین؟
فقط برگ میخورن و سبز رنگ هستند

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دوستمون یه سوالی کرد یادش رفته جواب بگیره

binahayat_m

عضو جدید
[سلام دوستان. يه هتلي هست كه ميخان طبقه آخرشو گل و گياه كار كنن. روبروش قراره كافي شاپ و سالن بازي كودك شه. به نظرتون چه گياه هايي مناسبه؟ كه هم زيبايي داشته باشه هم مناسب فضاي بسته؟ اين قسمت از بيرون هتلم ديد داره. ميخان از بيرون اون طبقه سبز باشه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
[سلام دوستان. يه هتلي هست كه ميخان طبقه آخرشو گل و گياه كار كنن. روبروش قراره كافي شاپ و سالن بازي كودك شه. به نظرتون چه گياه هايي مناسبه؟ كه هم زيبايي داشته باشه هم مناسب فضاي بسته؟ اين قسمت از بيرون هتلم ديد داره. ميخان از بيرون اون طبقه سبز باشه
ایا این محیط بسته هست یا بازه یعنی بالکن یا تراس مانند هست ؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيماريهاي کاج مطبق
آنتراکنوز کاج مطبق Anthracnose
برگهاي سوزني قسمت نوک شاخه هاي فرعي و اصلي قهوه اي مات شده و اندام بارده قارچ روي لکه هاي مسن تر ايجاد مي شود پراکندگي قارچ بيشتر در اثر باد و پاشش آب انجام مي شود. تنظيم شرايط رطوبتي محيط گلخانه در جلوگيري از گسترش بيماري مؤثر است. در صورت ابتلا، مي توان از قارچکشهاي محافظتي همانند مانکوزب و زينب به ميزان 5/1 در هزار به صورت محلولپاشي استفاده نمود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------کاج مطبق در همه‌جای دنیا یافت می‌شود. این گیاه برای قرار دادن پشت پنجره‌های روشن جنوبی و شمالی البته با فاصله، مناسب است. دمای مورد نیاز کاج مطبق نسبت به گیاهان دیگر پائین است. حدود ۵ الی ۲۵ درجه سانتی‌گراد مناسب است. این گیاه باید در محل‌های خنک نگهداری شود. بهترین خاک برای آن کمپوست است خاکی که نفوذپذیر بوده و مواد مغذی داشته باشد. این گیاه به رطوبت کافی نیاز دارد و در تابستان باید با آب ولرم اسپری شود. نیاز زیاد به کود ندارد. در صورت کوددهی نصف مقدار توصیه شدهٔ دیگر گیاهان از کود استفاده نمائید.
بهتر است برای نظافت این گیاه آن را با آب و صابون بدون عطر اسپری نمائید. توجه کنید که فاصلهٔ اسپری حدود ۲۰ سانتی‌متر باشد. سعی کنید این کار را از زوایای مختلف انجام دهید تا به همه جای گیاه رطوبت برسد. تعویق گلدان هر سه سال یک‌بار کافیست. در صورت بزرگ بودن گلدان می‌توانید مقداری خاکِ روی آن را برداشته و خاک تازه بریزید. تکثیر از طریق بذر و ساقه امکان‌پذیر است که البته کار مشکلی است

گلابتون

مدیر بازنشسته
بسته اس. ولي شيشه ايي به احتمال زياد.
پس احتمالا يه چيزي شبيه به پاسيو ميشه...ولي در ابعاد بزرگتر..آفتاب خورش چطوره؟؟اگه مكانش آفتابگير و مناسب باشه
با اجازه محمدرضا...من فيكوس برگ ويالوني رو پيشنهاد ميكنم...واقعا براي اينجور مكانها يه چيز ويژه و چشم گيره...رشدش هم خيلي عاليه..

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
منظورم گياه هاي آْپارتماني نيستا مثل بنجامين و آگلونما:redface: ميخام جديد باشن و تك. و مناسب فضاي بسته. بچه ها سيستم آبياريشم مهمه؟؟؟
راستش میخواستم پیشنهاد همون بنجامین رو بدم اما حالا که نمیخواین پیشنهادی براتون دارم که دردسر کمتری تو ابیاری و نگهداری داره ضمن اینکه منظره قشنگی ایجاد میکنه

باید برا این گیاهی که میگم یه گلدون به ابعاد چهل سانت پهنا و پنجاه سانتیمتر عمق و طولش رو یسره در نظر بگیر یعنی گلدونت یکپارچه باشه توش خاک بریز و بامبو تهیه کن این گیاه دایم سبز و منظره ای با بافت ریز اما جنگلی بهت میده و چون ریزوم دار هست خودش رو تو کلدون تکثیر میده و ضمن اینکه شاخه های ایستاده و مقاومی داره

hortilover

عضو جدید
اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم... شما دنبال گیاهی هستید که از دور توی چشم بیاد یعنی خود نمایی کنه!...بامبویی که دوستمون فرمودند گیاه بسیار قشنگ و کم توقعی هست منظره کاشت ردیفی شونم قشنگ می شه .. اما این گیاه بومی شرق آسیاست... حواستون باید به رطوبت محیط و خاکش باشه ها........به نظر من شما می تونید از گونه های لوکس کاج مطبق (آروکاریا) استفاده کنید ... قدرت رشد مناسبی داره و نور غیر مستقیم را می پسنده ... منظره فوق العاده ای هم داره.... پیشنهاد دیگه من استفاده از گونه های زینتی چری های (گیلاس مجلسی) .. یا مثلا کامکوات (نوعی مرکبات) هم می تونند با میوه های زیبا منظره قشنگی ایجاد کنند... همچنین گونه های پالماسه خیلی توانای رشد دارند اگر قصد دارید خیلی به چشم بیان... سیکاس هم گیاه زینتی سلطنتی و چشم گیری هست...... از این موارد که نام بردم می تونید با سلیقه و متناسب به هم استفاده کنید... موفق باشید

binahayat_m

عضو جدید
مرسي دوستان.آفتابگيرشو نمي دونم. ولي بامبو خوبه.اگه بخام بش حالت جنگلي بدم چه درختايو كار كرد؟ بركه هم خوب مي شه؟

binahayat_m

عضو جدید
اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم... شما دنبال گیاهی هستید که از دور توی چشم بیاد یعنی خود نمایی کنه!...بامبویی که دوستمون فرمودند گیاه بسیار قشنگ و کم توقعی هست منظره کاشت ردیفی شونم قشنگ می شه .. اما این گیاه بومی شرق آسیاست... حواستون باید به رطوبت محیط و خاکش باشه ها........به نظر من شما می تونید از گونه های لوکس کاج مطبق (آروکاریا) استفاده کنید ... قدرت رشد مناسبی داره و نور غیر مستقیم را می پسنده ... منظره فوق العاده ای هم داره.... پیشنهاد دیگه من استفاده از گونه های زینتی چری های (گیلاس مجلسی) .. یا مثلا کامکوات (نوعی مرکبات) هم می تونند با میوه های زیبا منظره قشنگی ایجاد کنند... همچنین گونه های پالماسه خیلی توانای رشد دارند اگر قصد دارید خیلی به چشم بیان... سیکاس هم گیاه زینتی سلطنتی و چشم گیری هست...... از این موارد که نام بردم می تونید با سلیقه و متناسب به هم استفاده کنید... موفق باشید

مرسي خيلي عالي بود.اينا همش گلدونيه؟؟ يا مي شه كاشت؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوب من همه چیز رو در نظر گرفتم چون دوستمون گفتند قراره محل بازی برا بچه ها بشه یک در هزار امکان اینکه یه بچه بخواد از میوه گیلاس مجلسی بخوره یا کامکوات دیگه قشنگی ازشون نمیمونه یا کاج مطبق که بسیار گرونه اما نمیشه ازش بعنوان جدا کننده استفاده کرد تک درختش اونم تو گلدون بسیار زیبا بنظر میاد اما با بعضی از گیاهان خانواده پالم موافقم البته سیکاس فکر نکنم برا طبقه چندم یه ساختمان مناسب باشه چون حتما دیدین که چقدر بزرگ میشه اما گونه هایی از نخلهای کم رشد و با برگهای بادبزنی و پهن رو میشه استفاده کرد

از گیاهان دیگه میشه از اختر بعنوان یک گیاه گل دهنده و ریزون دار استفاده کرد یوکا هم بنظر میاد مناسب باشه

اما هیچ کدوم از گیاهان بالا نمیتونن یک بافت متراکم و نرم ایجاد کنن

گلابتون

مدیر بازنشسته
من هم شفلرا و پيشنهاد ميكنم...در گلدانهاي بسيار بزرگ واقعا زيباست...اينو من خودم توي هتل شركت نفت توي محمود آباد ديده بودم..واقعا منظره معركه ايي داشت..نگهداريش هم خيلي راحته. براي جنگلي شدن هم همون فيكوس برگ ويالوني هم كه قبلا گفته بودم واقعا جلوه زيبايي داره.

گلابتون

مدیر بازنشسته
مي شه كاشت عمودي هم كار كرد؟؟ رو ديوار هتل يا شيشه؟؟
براي كاشت عمودي هم اگه بتونيد گلدانهاي مستطيل شكل رو به روي همديگه به شكلي قرار دهيد كه نيم به نيم همپوشاني كنند و در مسيري مارپيچ در كنار ديوار بالا بروند .. از گياهان رنگي مثل ترادسكانتينا يا حسن يوسف يا گياهان گلدار مثل آويز فوشيا يا بگونيا گلدار يا بلپرون ..استفاده كنيد كه بسيار زيبا ميشه.
اگر ميتونيد در مكانهاي مختلف گلدانهاي مجزا قرار دهيد ميتونيد از كاشت س تي سوس استفاده كنيد كه منظره بسيار جالب و جذابي داره.
اگر ميتونيد در جاهاي خاصي از گلدانهاي آويزي استفاده كنيد ..سيرپوس واقعا گياه زيبايي براي اينكار هست.
كلا توصيه اين حقير اينه كه كاشت گياهانتون رو به يك مكان محدود نكنيد و در جاهاي مختلف اينكار را انجام دهيد..

در ضمن خاطرتون باشه چون فضايي هست كه كودكان هم حضور دارند از گياهان سمي مثل ديفن باخيا ..استفاده نكنيد.

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال اگر دانستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آللوپاتی چیست؟
1-افزایش تعداد کروموزم در سلول گیاهی با استفاده از مواد شیمیایی و غیر شیمیایی
2-اثر مثبت کشت پیاپی گیاهان در یک محیط از طریق افزایش کمی وکیفی محصول
3-اثر زیان بار یک گیاه روی خود یا گیاهان دیگراز طریق وارد کردن ترکیبات شیمیایی مضر به محیط
4- روشی است که موجب افزایش محصول در نسل اول گیاهان می باشد

گلابتون

مدیر بازنشسته
مسعود جان
امروزه با روش كاشت گياهاني كه خاصيت آللوپاتيك دارند براي كنترل و كم نمودن حجم علفهاي هرز باغات استفاده ميكنن كه جايگزين مناسبي براي استفاده از سموم شيميايي هست...
اين نوع گياهان كه داراي موادي مثل فنول ها، آلكالوئيدها و فلاونوئيدها هستند تاثير بسزايي در كاهش علفهاي هرز خصوصا در باغات مركبات دارند.
مسعود جان فكر ميكنم گزينه سوم شما جواب صحيح باشه..
چندنوع از اين گياهان مثل مريم گلي يا سورگوم، خردل سياه و يولاف اشاره كرد
در ضمن كاشت اين گياهان فقط مختص خفه كنندگي علفهاي هرز نيست...گاهي براي پوشش سبز دادن به باغ يا به عنوان كود سبز هم استفاده ميشود.
بعضي از گياهان هم هستند كه با بقاياي خود موجب از بين رفتن علفهاي هرز ميشوند و باز هم اثر آللوپاتيكي دارند مثل چاودار، گندم و ماشك گل خوشه اي

موفق باشي عزيز

سوال دوم
خاصیت چیرگی انتهایی نتیجه اثر چه هورمونی است؟
1- اکسین
2-آبسازیک اسید
3-جیبرلین
4-سایتوکنین
:gol::)

سلام .اثر اكسينه.
سوال قبليم گزينه 3.در اصل آللوپاتي كنش هاي شيميايي بين گياهانه .يه جا خوندم نوشته بود درخت گردو زيرش هيچ گياهي به خوبي رشد نميكنه يا از بين ميره يا زرد ميشه به خاطر اون مواد اللو پاتيكي كه از خودش ترشح ميكنه.راستي ضرر اين مواد اللوپاتي براي خود گياه چيه من جايي نخوندم.تا الان فكر ميكردم فقط براي گياهان اطراف به خصوص از بين بردن علفاي هرزه.

نقره بارون

عضو جدید
سلام به دوستای گلم
من یه سوال در مورد خاک گلهام دارم
میخوام بدونم خاکبر رو میشه برای گلهایی که در محیط بیرون از اتاق هستن استفاده کرد؟
چه خاکی به درد گلهایی که در محیط بیرون از اتاق هستن مناسبه؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال شماره 3
(لاوا)چیست؟
1- نوعی خاک است
2- سبکی از بنسای است
3- بافت مرده چوب است
4- نوعی درخت مناسب برای بنسای

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشته اصلی توسط دختر بابا تکه

سلام .اثر اكسينه.
سوال قبليم گزينه 3.در اصل آللوپاتي كنش هاي شيميايي بين گياهانه .يه جا خوندم نوشته بود درخت گردو زيرش هيچ گياهي به خوبي رشد نميكنه يا از بين ميره يا زرد ميشه به خاطر اون مواد اللو پاتيكي كه از خودش ترشح ميكنه.راستي ضرر اين مواد اللوپاتي براي خود گياه چيه من جايي نخوندم.تا الان فكر ميكردم فقط براي گياهان اطراف به خصوص از بين بردن علفاي هرزه

احسنت آفرین :gol:;):)