ممنونمشما از NeuroSolutions هم میتونی استفاده کنی که تخصصی برای شبکه عصبی ساخته شده. کار باهاش هم راحته
داده های رو بهش میدی (اکسل) نوع شبکه و تعدا لایه ها و ... رو انتخاب می کنی و خروجی می گیری. در نهایت بهترین مدل رو انتخاب می کنید.
اینجا رو هم نگاهی بیندازید
سلام دوستان عزیزدارم رو پروپوزال باغبانی ارشدکارمی کنم کسی از انگورنداره ؟
سلام دوستان عزیز دارم برانوشتن پروپوزال باغبانی ارشدآماده میشم اگه دوستان پروپوزالی داره براآشناشدنم بفرسته ممنون میشم
سلام.يه سوال دارم."علوم "كشاورزي همون باغبانيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سلام،سلام، ببخشيد ميتونيد منو راهنمايي كنيد كه چطوري ميشه گل رزو تكثير كرد (قلمه زدن ) .
با آموزش تصويري
من قبلا اینو جواب دادم!![]()
همون طور که گفتم اوایل پاییز پس می شه اوایل مهر! معمولاً توصیه می شه که در پایان فصل گلدهی، تا حد امکان، گیاه رو هرس کنید تا در دوره ی بعد گل های بیشتری تولید کنه!سلام ، دستتون درد نكنه سخته ولي ان شالله يكاريش ميكنم. كدوم ماه پاييز؟؟
يه سوال ديگمم اينه كه من يه گل رز دارم خيلي شاخ و برگش زياده الان كه ميخواد غنچه هاش گل وا كنه تو دوره بعدي خوب گل نميده احساس ميكنم خاكش ضعيفه، و چون تو حياط كاشتمش نميتونمم جا بزرگ كنم چون فقط تو يه جاي 30*30 كاشته شده . اينم بگم خيلي شته ميزنه سم پاشي ام كرد شته ها از بين رفتن ولي امروز ديدم كم كم دارن ظاهر ميشن؟!!!
سلام
دوستان
.
.
.
.
.
.
.
.
حدود 15 روز وقت دارم برای کنکور بخونم
از 20 خرداد تا روز کنکور
دانشجو ترم 4 مهندسی کشاورزی آب(روزانه) هستم
میخوام دانشگاهم عوض کنم
دانشکده کشاورزی تربت جام
به نظر شما اگه از صفر شروع کنی تو 15 روز تو کنکور کارشناسی منطقه 2 رتبه ات چند میشه؟!
آیا میشه تو ای مدت مهندسی کشاورزی -آب دانشگاه خوب مثل فردوسی یا شیراز یا... قبول شد
ممنون میشم کمکم کنید
نه عوض نکن به جاش سرمایه گذاری کن واسه ارشدت از الان تا یه دانشگاه خوب قبول شیسلام
دوستان
.
.
.
.
.
.
.
.
حدود 15 روز وقت دارم برای کنکور بخونم
از 20 خرداد تا روز کنکور
دانشجو ترم 4 مهندسی کشاورزی آب(روزانه) هستم
میخوام دانشگاهم عوض کنم
دانشکده کشاورزی تربت جام
به نظر شما اگه از صفر شروع کنی تو 15 روز تو کنکور کارشناسی منطقه 2 رتبه ات چند میشه؟!
آیا میشه تو ای مدت مهندسی کشاورزی -آب دانشگاه خوب مثل فردوسی یا شیراز یا... قبول شد
ممنون میشم کمکم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |