واااا...خو حالا كه ديگه هست ديگه...نميشه كه درختشون ببخشيد گلخونه اشون رو خراب كنن كه...سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که!... خب آقا مگه زوره!؟ هرجایی مناسب هرکاری نیس...مث اینه که روی قله دماوند درخت موز پرورش بدی بعد ....!!!!

واااا...خو حالا كه ديگه هست ديگه...نميشه كه درختشون ببخشيد گلخونه اشون رو خراب كنن كه...سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که!... خب آقا مگه زوره!؟ هرجایی مناسب هرکاری نیس...مث اینه که روی قله دماوند درخت موز پرورش بدی بعد ....!!!!
من توی این پست عکسی نمیبینم...نمیدونم گذاشتین یا نه....
حالا که اینقده اصرار دارین برای حفظ این گلخونه من 2تا پیشنهاد دارم
اگه حجم کمی داره یا از کولر گازی و یا از کولینگ تاور استفاده کنین
یه فکری !!! کلا سقف گلخونه را بردارید و مدل گنبدییش کنید !! مث سقف های گنبدی که تو یزد هستاااا !! البته از نوع پلاستیکیش !! شاید جواب بده
میگن این سقف گنبدی ها تو تابستون زیرش خنکه تو زمستون گرم !!
سقفش یه دریچه بزرگ داره! که باز و بسته میشه. فقط مشکلم اینه که اگه در رو زیاد باز کنم رطوبت از دست میره و دستگاه رطوبت ساز پدرش در میاد تا رطوبت تولید کنه!!! یه در هست اون بالا که وقتی کولر روشنه هوا از اونجا میره بیرون
![]()
یه فکری !!! کلا سقف گلخونه را بردارید و مدل گنبدییش کنید !! مث سقف های گنبدی که تو یزد هستاااا !! البته از نوع پلاستیکیش !! شاید جواب بده
میگن این سقف گنبدی ها تو تابستون زیرش خنکه تو زمستون گرم !!
فکر کنم قراره هزینه بردار نباشه هااا . اگه قرار بر این بود خب تشکیلات سقف رو جمع میکرد از تو شید میذاشت ...![]()
باسلام آیاامکانش هست من عکس گیاه براتون بفرستم شمااسم واطلاعاتی بهم بدید؟ممنون میشم.
سلامباسلام آیاامکانش هست من عکس گیاه براتون بفرستم شمااسم واطلاعاتی بهم بدید؟ممنون میشم.
یه نگاهی به این تاپیک بنداز کمکت می کنه:شدیدا و فوری به جواب نیاز دارم
1.انواع کاربرد کامپیوتر رادر علم گیاهپزشکی نام برده و توضیح دهید؟
2.چند مورد از نرم افزارهای پرکاربرد درعلم گیاهپزشکی را نام برده و مختصر توضیح دهید؟
سلام دوستان...ممنون ميشم راهنمايى کنيد
من کشاورزى نخوندم ولى کلا ب گل و گياه و دار و درخت علاقه دارم ... خدارو چ ديدين شايد ى روز همکار شديم .. سرتونو درد نيارم ... ميخام کشت هيدروپونيک رو تو خونه آزمايش کنم ... ممنون ميشم ى سرى منابع قابل اعتماد و کاربردى معرفى کنيد مخصوصا فيلم.
من فردا مصاحبه دارم براي قبولي دكتري كشاورزي اما حس خوبي ندارم حالم بده![]()
من فردا مصاحبه دارم براي قبولي دكتري كشاورزي اما حس خوبي ندارم حالم بده![]()
سلام چه نوع سبزی و چه زمانی و درچه مساحت و چه نوع خاکی کاشتید ؟ کی آبیاری کردید ؟ چقدر آب دادید ؟ لطفا توضیح بیشتری بدید !سبزیجات کاشتم تاجوانه زد خشک شداصلانابودشدعلتش چیه اب وهوامون هم گرم وخشک
با سلام و آرزوی قبولی طاعات شما عزیزان
آیا کسی هست که بتواند راجع به گیاه بوقناق و شرایط زیست محیطی و رویشگاهی آن به بنده اطلاعاتی دهد؟
با سپاس فراوان
21.04.93
بوقناق صحرايي گياهي است از تيره مركبات و پايا كه لاتين آن Eryngium Campestre مي*باشد.
يه جا خوندم كه شماليها بهش ميگن چوچاخ ...كه ديگه اينو بايد داداش حمزه تاييد كنه..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |