با سلام خدمت همه دوستان
میشه روش کاشت زعفران توی گلدون رو به من یاد بدید؟؟؟؟؟؟؟
سلام مهندسان عزیز. میشه روش کاشت زعفران در گلدون رو به من آموزش بدید![]()
مشاهده پیوست 216295
سلام دوستان. این گلدونو من 1سال و نیمه دارم. فکرکنم اسمش قاشقه است. اوایل گل داشت ولی دیگه گل نداد. خیلی برگاش زیاد شدن و شاخه داده. یه چند روزیه روی برگاش (توی عکس هست) لکه های تیره پیدا شده. کم جون شده و یه شاخه ی کوچیکشم کلا داره می پوسه. میشه راهنماییم کنین؟؟ممنون میشم.
درود خدمت همه دوستان عزیز
دوستان من یه سوالی داشتم اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم....
ببنید جلوی منزل ما یه سطح شیب دار خاکی هست شاید مساحتش حدود ۲۰۰ متر بشه که خاکش هم تقریبا سفت هست الانم فقط توش سروهای کوتاه و خیلی کم زرشک کاشتن اما اصلا به این منطقه رسیدگی نمیکنن و اب هم اصلا نمیدن اگه تا الان هم این گیاهان موندن فقط از اب بارون و برفی که خدا نازل میکنه استفاده کردن....
متاسفانه ۲ ۳ مرتبه هم عده ای اومدن و میخواستن اینجا رو اتش بزنن که زدن و قیامتی به پا شد و با تلاش خیلی دیر هنگام ماموران اتش نشانی حدود ۲۰ تا درخت از بین رفت و تبدیل به خاکستر شد.... ما موضوع رو پیگیری کردیم و از شهرداری پرسیدیم که جریان چیه که به این قسمت اصلا رسیدگی نمیشه!!!! گفتن چون این قسمت سطحش شیب داره و خاکش سفته نمیتونن کاری بکنن....
حالا من میخواستم بدونم ببینم شما پیشنهادی دارین برای طراحی فضای سبز این قس—مت؟اینکه چه گیاهانی که مقاوم باشن میشه کاشت؟ از نظر جغرافیایی هم شمال شرق تهران هست وشیب هم حدود ۲۵ % میشه ....
سلام دوستان من پارسال خاکشیر کاشتم ولی سبز نشد حتی جاهایی که خاکشیر به صورت خودرو سبز شده بود هم سبز نشد نظرتون چیه
کلا برا سطح شیبدار درخت بهترین گزینه است !!درود
از قدیم گفتن:
چون قافیه به تنگ آید......شاعر به جفنگ آید
شهرداری در مقابل خواسته شما وا مونده به ناچار جفنگ فرمودن...نمیخوان رسیدگی کنن ایراد بنی اسرائیلی میگیرن...اتفاقا مورد تقریبا مشابه ای هم من با شهرداری داشتم!
بهشون گفتم چرا علفهای کف پارک جنگلی فلان رو با علف کش رانداپ از بین نمیبرید که تابستون بساط آتیش رو فراهم نکنن...در جواب فرمودن رانداپ؟!مگه میشه؟ در ختا خشک میشن...گفتم خب قرار نیس رو دختا بپاشین...کمی به ذهنش فشار آورد و گفت از طریق آبیاری وارد ریشه گیاه میشه و درختا خشک میشن...؟؟؟؟؟!!!
با این حرفش گند زد به کل سیستم حفظ نباتات دنیا!!!...یکی نیس بگه بیسوادی که اونجا مسوول شدی خو رانداپ سیستمیکه و از ریشه و دیواره چوبی وارد بافت گیاه نمیشه...
مخروطیانی مث کاج یا سرو با توجه به کمبود آب اون منطقه بهترین گزینه هاستن.این درختا به کم آبی مقاومن
درود
از قدیم گفتن:
چون قافیه به تنگ آید......شاعر به جفنگ آید
شهرداری در مقابل خواسته شما وا مونده به ناچار جفنگ فرمودن...نمیخوان رسیدگی کنن ایراد بنی اسرائیلی میگیرن...اتفاقا مورد تقریبا مشا. حالا اقای مهندس اگه به ابیاری اون منطقه رسیدگی کنن یا شیب اون قسمت رو از بین ببرن گیاهان زینتی میشه کاشت ای هم من با شهرداری داشتم!
بهشون گفتم چرا علفهای کف پارک جنگلی فلان رو با علف کش رانداپ از بین نمیبرید که تابستون بساط آتیش رو فراهم نکنن...در جواب فرمودن رانداپ؟!مگه میشه؟ در ختا خشک میشن...گفتم خب قرار نیس رو دختا بپاشین...کمی به ذهنش فشار آورد و گفت از طریق آبیاری وارد ریشه گیاه میشه و درختا خشک میشن...؟؟؟؟؟!!!
با این حرفش گند زد به کل سیستم حفظ نباتات دنیا!!!...یکی نیس بگه بیسوادی که اونجا مسوول شدی خو رانداپ سیستمیکه و از ریشه و دیواره چوبی وارد بافت گیاه نمیشه...
مخروطیانی مث کاج یا سرو با توجه به کمبود آب اون منطقه بهترین گزینه هاستن.این درختا به کم آبی مقاومن
ممنونم اقای مهندس از راهنماییتون. بله یه عده ای متاسفانه در جایی که نباید بشینن نشستن.... اگه به کار علاقه ای وجود نداشته بتشه و علمش هم نباشه همین اتفاقی میفته که برای من و شما افتاده..... و جامعه هم هیچوقت پیشرفت نمیکنه .اقای مهندس اگه به اب اونجا رسیدگی کنن میشه گیاه زیمتی کاشت؟ یا مثلا شیب اونجا رو از بین ببرن. من خودم تو نظرم بود که از این بلوکهای سیمانی بذارن
و داخلش گیاه زینتی بکارن مثل کنار اتوبانها به نظر شما میشه؟ و اینکه چه گیاهانی بهتره؟
سلام..چطور کاشتی؟کجا کاشتی؟چه زمانی؟سلام دوستان من پارسال خاکشیر کاشتم ولی سبز نشد حتی جاهایی که خاکشیر به صورت خودرو سبز شده بود هم سبز نشد نظرتون چیه
سلام...واسه پایان نامه میخواین یا واسه کار!؟!؟سلام دانشجوی بیوتکنولوژی کشاورزی هستم آیا کسی میتونه موضوع خوب برای کشت بافت گیاهان زینتی بهم پیشنهاد کنه که پول ساز هم باشه؟؟؟
با سلام خدمت حضار محترم، دوستان هم محلی و بازدیدکنندگان عزیز...
اینجا قراره محلی باشه برای طرح سوالهای شما در ارتباط با مسائل مختلف کشاورزی و مهندسی کشاورزی. درخواستهایی که دارید هم همینجا مطرح کنید تا اگه از دوستان کسی تونست پاسخ بده. بنابراین انتظار داریم که از درج تاپیک مجزا برای هر سوال یا درخواست خودداری کنید تا هم مطالب انسجام و نظم بهتری داشته باشه و هم اینکه دوستانی که مشترک این تاپیک هستن در اسرع وقت سوال یا درخواست شما رو ببینن و پاسخگو باشن...
صمیمانه تشکر میکنم و حضور همه عزیزان و دلبندانم را ارج مینهم![]()
![]()
دوستان اگه می تونن سایتی را معرفی کنند که بشه سوالای این ازمون را دانلود رایگان یا خرید اینترنتی با اطمینان کرد؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید
کارشناس دادگستری در زمینه کشاورزیه !!؟!
بعد کسب که قبول بشه وظیفه اش چیه دقیقا !؟!
سلام. دوستان کسی spss کار کرده یه سوال کوچیک دارم
پرسیدنش ضرر نداره! بپرس شاید یکی رد شد بلد بود جواب داد![]()
مرسی مهندس جانیه سوال خیلی ساده دارم یعنی یادم رفته. وقتی درسطح 1 درصد معنی دار میشد دو تا ستاره میذاشتیم درسته؟؟؟ بعدش امکان داره که از آزمون t استفاده کنیم و اختلاف معنی دار بشه اما برای نشون دادن نتایج از نمودار استفاده بشه بعدش بالاش a و b بذاریم یا فقط در آزمون دانکن میشه از a و b استفاده کرد؟؟!!! چون من همش فکر میکنم a و b مربوط به دانکن بود و علامت ستاره هم مربوط به آزمون t
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |