حالا چرا میخای یکی دو ماه بزاری؟؟؟چیکار کنم موز حدود یک تا دو ماه سالم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
چیکار کنم موز حدود یک تا دو ماه سالم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
به نظر شما برای یک پسر مجرد کارشناس ارشد کشاورزی کدام موقعیت بهتر است؟
تحصیل در رشته مدیریت یا حسابداری و مدیریت کامل یک دفتر نمایندگی بیمه در تهران (هم اکنون در بخشی از آن مشغول به کار است)
یا مهاجرت به خارج از کشور و تحصیل در یک رشته دیگر و شروع کار جدید به منظور سکونت دائمی؟
شما اگر به جای این شخص باشید کدام را انتخاب میکنیدو چرا؟
لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه دارد مطرح کند.
با سپاس
سلام بر دوستان گرامی
نقشه جغرافیایی زمینهای کشاورزی در سال 1350 را چ جوری سرچ کنم خیلی برام مهمه خواهشمندم کمکم کنید![]()
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من ساکن ازروستاهای جنوب شرق هرمزگان هستم که شغل90درصدمردم اینجا کشاورزی صیفی کاریه اززن ومرد گرفته تا پیروجوان باسوادوبیسواد کارمند-معلم و...هرکدوم به اندازه توانشون به عنوان شغل اول یادوم کشاورزی میکنند
منم امسال حدود2هکتارخیارسبز وگوجه فرنگی فضای ازاددارم چون اطلاعات زیادی درمورد کشاورزی ندارم وبیشتر با راهنمایی کسانی که تجربه شون ازمن بیشتره کارمیکنم میخوام با همکاری دوستان یک مزرعه نمونه ای داشته باشم که انشاالله دراخرفصل مزرعه نمونه بابیشترین بازدهی داشته باشیم البته اینوبگم اگه دوستان قول بدن تااخرفصل مرحله به مرحله منودرموردتغذیه ومبارزه باافات وغیره راهنمایی کنند من تایپیک روادامه بدم وحداقل هفته ای یک بارتصاویری ازمراحل رشد وافات وغیره دراین تایپیک بذارم
دوستانی که مایل به همکاری هستند اعلام کنند اگه استقبال شدادامه بدم
سلام.سلام
آیا حقیقت داره به مهندسی کشاورزی وام تا سقف یک میلیارد تومان میدن؟!
آیا به همه رشته هام هم میدن؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه! احتمالا آقای رئیس برای خودش گفته وام چقدر میده! وگرنه من از بانک های کشاورزی شهر تهران سوال کردم و زنگ زدم به شماره تلفن روابط عمومی بانک کشاورزی 81301 به این شماره زنگ بزنین و از خودشون بپرسین. منم از یک رئیس بانک سوال کردم... اینجوری گفت بهم... توی اعتبارات سال 91 اینا نوشته شده... البته چیزی که من میگم مال فارغ التحصیلان قشر کشاورزی هست... نمیدونم رئیس جهاد کشاورزی شهر بزرگ چه منابع مالی دیگری را در دست دارن... حتما پروژه ملی باید بوده باشه... این رقمی که فرمودید یک گردان مهندس کشاورزی رو شاغل میکنه...نه بابا جهاد میده به بانک کشاورزی؟!
پرسیدم میگن تا وام 1250000000تومان وام داده
اونم کی گفته رئیس جهاد یه شهرستان بزرگ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |