نه بابا ما اِند خلافمون این بود که موقع درس خوندن گندم شادونه بخوریم.....چه کیفیم میداد....ماریجوانا می زدین دیگه !
![]()

نه بابا ما اِند خلافمون این بود که موقع درس خوندن گندم شادونه بخوریم.....چه کیفیم میداد....ماریجوانا می زدین دیگه !
![]()
سلام دوستان اميدوارم مكان سوالم درست باشه
من ميخوام درباره رشته كشاورزي بدونم بصورت كلي اين رشته بيشتر دخترونه س يا پسرونه؟
چه گرايش هاييش بهتر ؟
شما فرض كنيد من هيچي نميدونم اگه لطف كنين كلا توضيح بدين![]()
سلام دوستان اميدوارم مكان سوالم درست باشه
من ميخوام درباره رشته كشاورزي بدونم بصورت كلي اين رشته بيشتر دخترونه س يا پسرونه؟
چه گرايش هاييش بهتر ؟
شما فرض كنيد من هيچي نميدونم اگه لطف كنين كلا توضيح بدين![]()
سلام
ببینین بستگی داره شما دیدتون چی باشه نسبت به این رشته
دختر و پسر اصلش نباید داشته باشه ولی تو شرایط ایران کارای مهندسی ناظریش که تو مزرعه هست و سرکله زدن با کشاورزا شاید یکم برای پسرا راحت تر باشه تا دخترا ولی خوب دخترم میتونه کار کنه و مشکلی نداشته باشه اینکه گفتم به خاطر جو حاکم هست
برای کار هم کار اداری تقریبا هیچی شاید در آینده بشه ولی تا حالا که مورد مناسبی نبوده
ولی جا برای کار خصوصی خیلی زیاد داره تو همه گرایشا هم هست
سرمایه داشته باشین میتوینن خیلی هم خوب موفق بشین.
در مورد گرایش ها هر کدومش تخصص خودشو داره و کار خودش هست خیلی هم ربطی ندارن به هم مگه اینکه کسی بخواد جای دیگه فعالیت کنه
کار واسه همش هست البته به صورت خصوصی
میگم افسون جون تو بعضی مسائل چقدر متفاوت فکر میکنیما!!!!![]()
مثلا چیا؟
مثلاً
در مورد گرایش ها هر کدومش تخصص خودشو داره و کار خودش هست خیلی هم ربطی ندارن به هم مگه اینکه کسی بخواد جای دیگه فعالیت کنه
از من میشنوین برین رشته مهندسی فضای سبز آیندش بهتره
به نظرمن این رشته خیلی کارایی نداره !!!
حداقل تو کشور ما و یا بهتر بگم تو شهر ما که اهمیت نداره !!!
به جز شهرداری کس دیگه ای حاضر نیس برا طراحی باغچه خونش یک مهندس بیاره و بهش پول بده !!!
رفتن شهرداری و این جور جاها هم که حتما نیاز به پارتی داره !!!
به نظرمن این رشته خیلی کارایی نداره !!!
حداقل تو کشور ما و یا بهتر بگم تو شهر ما که اهمیت نداره !!!
به جز شهرداری کس دیگه ای حاضر نیس برا طراحی باغچه خونش یک مهندس بیاره و بهش پول بده !!!
رفتن شهرداری و این جور جاها هم که حتما نیاز به پارتی داره !!!
بابا شما میتونین به استادی فکر کنین !!!ای بابا پس گیاه شناسا چی بگن ! نا شکری نکن !
مگه میشه تمام سی چهل نفر همکلاسیای من استاد بشن ؟ حتی به معلم زیست شدن تو دبیرستان هم امیدی نیست ! تو قم دو تا خانوم مهندس جوان با شهرداری قرارداد بستن برای فضای سبز یک منطقه از شهر ، خودشون گلایی که صلاح میدونن تو گلخونه پرورش میدن و باغبون و وانت میگیرن میارن تو میدونای شهر میکارن و کلی پول به جیب میزنن !بابا شما میتونین به استادی فکر کنین !!! بعدبا افسون خیلی موافقم !!! در جواب پژمان هم بگم شاید تو تهران که پایتخت این طوریه !!! شخصا تو اصفهان خیلی از همین اپارتمان ها را دیدم که یکی از این باغبان های پیر مرد که هیچ سواد علمی ندارن میارن با سر جمع 50 هزار تومن میگن حیاطشون دیزاین کنه !!! یعنی این نهایت ولخرجی اهالی یک اپارتمان و در غیر این صورت خودشون دست به کار میشن !!!!
خو قبول کن زیبا جوون !! رشته شما بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داره دیگه !!! چه انتظار هایی داری خو !!! برا پزشکی هم دیگه تازگی ها کار نیس از بس اشباع شده به فوق اشباع رسیده !!!مگه میشه تمام سی چهل نفر همکلاسیای من استاد بشن ؟ حتی به معلم زیست شدن تو دبیرستان هم امیدی نیست ! تو قم دو تا خانوم مهندس جوان با شهرداری قرارداد بستن برای فضای سبز یک منطقه از شهر ، خودشون گلایی که صلاح میدونن تو گلخونه پرورش میدن و باغبون و وانت میگیرن میارن تو میدونای شهر میکارن و کلی پول به جیب میزنن !
خو قبول کن زیبا جوون !! رشته شما بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داره دیگه !!! چه انتظار هایی داری خو !!! برا پزشکی هم دیگه تازگی ها کار نیس از بس اشباع شده به فوق اشباع رسیده !!!
کار هست ولی در امد نیس !!!یعنی اون در امد های خیالیمون نیس !!! شاید یک چیز جزئی !!!
این دو تا خانوم مهندس خبر داری چی خواندن ؟؟؟ شرط میبندم گرایششون باغبانی نه فضای سبز !!!!
اصفهان کوچک نیس !!! اما خدایش شهرداریش به خصوص به تو شهر خیلی میرسه بماند که با اطراف خیلی کاری نداره !!!
سلام بچه ها.میخواستم راجب بازار کار رشته بیوتکنولوژی در کشاورزی بپرسم.این رشته فقط اسم خوب داره یا کارهم داره؟؟
کارش در ایران خوبه یا رشته هایی مثل اصلاح نباتات بهتره البته از لحاظ بازار کار؟؟
کلا این رشته خوبه یا نه ؟ بیو بخونم یا اصلاح؟
خوب کسی نمیدونه حتما عزیزم !!! برو از مشاور ها بپرس !!!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png
چرا هیشکی به من جواب نمیده.بازار کار بیو چطوریه.با چه رتبه ای می تونم به ترتیب : دانشگاه تهران- شهیدبهشتی- تربیت مدرس- شاهد تهران-پژوهشگاه رو بیارم.امسال ظرفیت بیو رو کم کرده بودن.یعنی یکی نیست اطلاع داشته باشه؟؟؟؟
برام خیلی مهمه سه چهار روزه اینجا این سوالو می پرسم و فقط وقتم تلف شده.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png
چرا هیشکی به من جواب نمیده.بازار کار بیو چطوریه.با چه رتبه ای می تونم به ترتیب : دانشگاه تهران- شهیدبهشتی- تربیت مدرس- شاهد تهران-پژوهشگاه رو بیارم.امسال ظرفیت بیو رو کم کرده بودن.یعنی یکی نیست اطلاع داشته باشه؟؟؟؟
برام خیلی مهمه سه چهار روزه اینجا این سوالو می پرسم و فقط وقتم تلف شده.
شاخص سطح برگ یا همون (LAI) واحد نداره درسته ؟! یا واحدش میشه گرم در متر مربع؟!
2 تا مقاله دستمه.... هر کدومش یه چیزی گفته... توی اینترنت هم چیز درستی پیدا نکردم!! مرسی
بله درستهشاخص سطح برگ یا همون (LAI) واحد نداره درسته ؟! یا واحدش میشه گرم در متر مربع؟!
2 تا مقاله دستمه.... هر کدومش یه چیزی گفته... توی اینترنت هم چیز درستی پیدا نکردم!! مرسی
بله درسته
سطح برگ واحد داره اما شاخصش نه
منم دو سال پیش سر این موضوع با داورای مقالاتم کلنجار داشتم
و همون مقالاتی که میگیدو منم دیدم
بعضی ها میذارن
اگه داور گیر شدید داد و قانع نمیشه بذارش
خیلی خیلی ممنونم
من شاخص رو مینویسم که کمتر بهم گیر بدن اینجوری بهتره.. مگه نه ؟
نه نباید بنویسی
الان فرمولش یادم نیست که برات اثبات کنم ولی یادمه استادمون سر کلاس برامون معادلشو ساده کرد و موقع ساده کردن واحدا با هم ساده شد واسه همین این فرموله واحد نداره
یکم عجیبه ولی خوب جامعه اساتید کشاورزی قبول کردن یه فرمول بی واحد داشته باشن مام باید قبول کنیم
خیلی خیلی ممنونم
من شاخص رو مینویسم که کمتر بهم گیر بدن اینجوری بهتره.. مگه نه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |