مشاوره، سوال و درخواست مطالب مهندسی کشاورزی ...

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
یه راهه آسونتر برای از بین بردن ش÷شکها کشیدن یه ÷لاستیک رو .خاک گلدون بطور کامل
و شستن گیاه با ÷ودر لباسشویی هستش اینجوری همه شون از بین میرن و بعدش هم باید آب بکشید
البته ÷ودر نباید توی خاک وارد بشه
جدا محسن جان؟؟!!!!!!!!
واقعا با پودر لباسشويي ميشه از شرشون راحت شد؟؟!!!!
من هميشه از سموم سيستماتيك استفاده ميكردم...و يا همون سم دروسپان كه دوستمون آقا هادي به كاغذرنگي عزيز پيشنهاد داده بودند.معمولا سم متاسيستوكس بهترين گزينه براي اين موضوع بود...چون در شيره نباتي گياه نفوذ ميكرد و بيشتر در سرشاخه ها تجمع ميكرد و اكثر شپشكهاي آرد آلود و يا سپردار رو به راحتي ريشه كن ميكرد.
حالا اگه پيشنهاد شما با تجربه براتون اثبات شده باشه به شخصه استقبال ميكنم تا ببينم ميشه از اين راه از شرشون خلاص بشم يا نه.:w20:
من اين مشكل رو اساسا روي حسن يوسفهام دارم.
:w05:

گلابتون

مدیر بازنشسته
كاغذ رنگي جان مطمئني اينا شپشك هست؟؟؟
به نظرم كنه قرمز باشن....
نظر اساتيد چيه؟؟؟؟

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
بسیاااااااااااااااااااااااااار متشکرم:gol:
نه.خیلی مطمئن نیستم.:w20: اما از صحبتهای دوستان متوجه شدم(نمیدونم کدوم تاپیک و کدوم پست بود. میگردم اگه پیدا کردم حتما لینکشو میذارم):redface:
گلابتون عزیز میشه یه خورده از خصوصیات کنه قرمز بگید؟؟؟(البته اینو هم بگم تو عکس یه خورده به قرمزی میزنه و گرنه شپشکام:D اینقدر قرمز نیستن )

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
من طبق توصیه دوستان از گلایفوزیت بر علیه دم اسب استفاده کردم. نتیجه خیلی تعجب اور هست!در بعضی جاها کاملا سم اثر کرده و تمام دم اسبها را نابود کرده. در برخی جا ها اصلا اثر نکرده و در بعضی جا ها هم که عکسشو میزارم ، نتیجه عجیبه! یعنی جاهایی که مورد تماس سم رار گرفته قهوه ای شده و جاهایی ( از همون گیاه) که اسپری نشده سبز مونده!!!ببینید>

موفق باشید
امین رخ

پیوست ها

• domasb1.jpg
    domasb1.jpg
    67.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • domasb2.jpg
    domasb2.jpg
    90.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
جالبه امين جان
منم بار آخري كه از سم علف كش استفاده كردم دقيقا همين اتفاق افتاده بود...گياه از ريشه خشك شده بود...اما مابقي گياه كه سرشاخه ها رو تشكيل ميداد و از سم در امان مونده بود ..سالم و سبز و سرحال بودند...راستش منم نفهميدم موضوع چي بود.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تجربه عملی تمیز کردن دیفن باخ با پودر رخشتویی

تجربه عملی تمیز کردن دیفن باخ با پودر رخشتویی

سلام.
تجربه عملی من در مورد تمیز کردن دیفن باخ با پودر رخشتویی:

اول با پلاستیک روی خاک را کاملا پوشاندم. بهتره از دو سه تا پلاستیک استفاده کرد.چون من از یک پلاستیک استفاده کردم که یه خورده از بین درزهاش اب وارد گلدانم شد.
یه مقدار پودر رو تو یه مقدار کمی اب حل کردم. بعد با دستمال نرم برگها رو کاملا تمیز کردم.دقت کنید که توی درز رگبرگها شپشکهای ریز زیادی هست که با چشم به سختی دیده میشن.
خیلی مواظب باشید که برگها صدمه نبینن.
بهتره از برگهای بالایی شروع کرد.
بهتره اول زیر برگ رو تمیز کرد چون معمولا زیر برگها تجمع شپشک ها خیلی بیشتره
بعد ابکشی کردم. مرحله ابکشی خیلی باید با دقت بیشتری انجام بشه. چون امکان داره تعدادی از شپشک ها هنوز مونده باشن. حسابی رو برگها دست بکشید که حالت لزجی پودر از بین بره. (بین رگبرگها، لبه های برگ، ابتدا و انتهای برگ ها)
وقتی کار برگها تموم شد. رفتم سراغ قسمت انتهایی هربرگ یا همون دمبرگ. چون عرض خیلی کمی داره و به راحتی با پارچه تمیز نمیشه. ترجیح دادم از گوش پاکن استفاده کنم البته واسه هر قسمت از یه سر گوش پاکن استفاده کردم.چون بعد از هر تمیزی میدیدم کلی شپشک ریز به پنبه چسبیده. برای این کار سر گوش پاکن رو در محلول زدم و توی شکاف رو کاملا تمیز کردم. بعد موقع ابکشی با گوش پاکن های جدید جداگانه هر کدوم رو تمیز کردم( پر از شپشک های ریز بود)
ساقه دیفن فراموش نشه.
بعد که مطمئن شدم همه جا رو تمیز و ابکشی کردم. رفتم سراغ گلدان. اول روی پلاستیک رو چند بار پر اب کردو و خالی کردم که وقتی پلاستیک رو میخواستم در بیارم اگه از ابی که رو پلاستیک ریخته شده چیزی روی خاک بریزه.خیالم راحت باشه که نه از بازمانده های شپشک چیزی باشه و نه از اب پودر. بعد پلاستیک رو در اوردو اطراف گلدان رو ابکشی کردم.
و بعد تمام پاسیو رو یه شتسشو کلی کردم.

الحمدلله که فعلا مشکلی پیش نیومده. اما اگر اتفاق خاصی افتاد حتما اینجا مطرح میکنم...

نکته: البته توجه داشته باشید که اگه کسی تو قسمت ابکشی کمکتون کنه کارتون خیلی راحتتر میشه. و دیگه اینکه اگه خیلی حساس هستید این کار بسپرید یکی دیگه واستون انجام بده چون خیلی چندش اوره
...

یه خبر خیلیییییییی ناراحت کننده. این اواخر دیفنم کنار گل مریم هام بود که متاسفانه امروز دیدم که گل مریم هام هم شپشکی شدن. واسه ریشه کن کردن این افت مجبور شدم تمام گل مریم ها رو بچینم بریزم دور. کار خییییییلی سختی بود.

امیدوارم تونسته باشم با بیان این تجربه کمکی بهتون کرده باشم.

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام
من طبق توصیه دوستان از گلایفوزیت بر علیه دم اسب استفاده کردم. نتیجه خیلی تعجب اور هست!در بعضی جاها کاملا سم اثر کرده و تمام دم اسبها را نابود کرده. در برخی جا ها اصلا اثر نکرده و در بعضی جا ها هم که عکسشو میزارم ، نتیجه عجیبه! یعنی جاهایی که مورد تماس سم رار گرفته قهوه ای شده و جاهایی ( از همون گیاه) که اسپری نشده سبز مونده!!!ببینید>

موفق باشید
امین رخ
سلام امین جان:gol:
میگم این سمی که زدی رو بقیه گیاهات که اثری نداشت؟بعد یه مورد دیگه مگه سمپاشی چه جوری بوده؟از چی استفاده کردی؟شاید قسمتایی از گیاهت زیر قسمتای دیگش پنهان شده بوده که سم بهش نرسیده یا کم رسیده وگرنه تاثیرش باید یکسان باشه

afsoon6282

مدیر تالار
ممنون مریم جان که تجربتو اینجا گفتی:victory:
میگم خانومی این لکه های قرمز تو عکسات خود حشره هست یا خسارتی که زده خیلی واضح نیست.شپشکارو باید بتونی ببینی ولی اگه کنه باشه نمی تونی ببینی.
نتیجه این کارو بگو ببینیم

------------------------------------------------------------------------------------------------
یه راه حل براش شناختن کنه ها برای دوستان بگم شاید کمکتون کنه
برگی که مشکوک به کنه هستین رو روی یک کاغذ کاملا سفید تکونش بدین یعنی چند تا ضربه بزنین بهش بعد کاغذتون رو ببرین تو نور آفتاب اگه کنه باشه باید بتونین حرکتشون رو تو نور آفتاب به صورت نقطه های رنگی ببینینشون:w16:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون مریم جان که تجربتو اینجا گفتی:victory:
میگم خانومی این لکه های قرمز تو عکسات خود حشره هست یا خسارتی که زده خیلی واضح نیست.شپشکارو باید بتونی ببینی ولی اگه کنه باشه نمی تونی ببینی.
نتیجه این کارو بگو ببینیم

------------------------------------------------------------------------------------------------
یه راه حل براش شناختن کنه ها برای دوستان بگم شاید کمکتون کنه
برگی که مشکوک به کنه هستین رو روی یک کاغذ کاملا سفید تکونش بدین یعنی چند تا ضربه بزنین بهش بعد کاغذتون رو ببرین تو نور آفتاب اگه کنه باشه باید بتونین حرکتشون رو تو نور آفتاب به صورت نقطه های رنگی ببینینشون:w16:

خواهش میکنم عزیزم.
خود شپشک ها هستن. اینو دیگه مطمئنم
اینقدا هم که تو عکس امده قرمز نیشتن.نمیدونم چرا تو عکس اینقد قرمز میزنه
ممنونم .اما شپشکها خیلی راحت قابل دیدن هستن حتی شپشکهای ریز رو هم که روی گوش پاکن میامدن قابل دیدن بودن.
سپاسگذارم خانومی

Medical_eng87

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال؟؟؟

یه سوال؟؟؟

سلام به خدمت دوستان مهندسی کشاورزی
یه سوال داشتم می خواستم ببینم به نظر دوستان از لحاظ شغل و درآمد و آسون بودن دروس کدوم گرایش مهندسی کشاورزی بهتره؟؟؟
و یه سوال دیگه اینکه عمده دروس اصلی کشاورزی در تمامی گرایش ها چیه؟؟؟
ممنون از همگی

afsoon6282

مدیر تالار
سلام دوست عزیز:gol:
شما یه روزه سوال پرسیدین چرا ناراحت میشین؟
ببخشین که دیر شد
در مورد گرایش ها راستش خیلی تفاوتی ندارن با هم بعضیاشون جاهای خاصی کار دارن ولی خیلی کمه.مثلا با گیاهپزشکی میتوینن کلینیک بزنین با باغبانی در زمینه گلکاری و فضای سبز کار کنین و ...
ولی در کل وضعیت کاری مهندسی کشاورزی مناسب نیست مگه اینکه بتونین خصوصی کار کنین با سرمایه زیاد.جای دولتی میتونم بگم دیگه نیست.

در مورد دروس هم تا سال دوم بیشتر درسای عمومی خونده میشه مثل زراعت،باغبانی،حشره شناسی،آبیاری،اکولوژی،ماشین آلات کشاورزی و ... و از سال سوم هر گرایشی باشین درسای تخصصی اون رشته شروع میشه.مثلا گیاهپزشکی انواع آفات و بیماریها باغبانی اطلاعات در مورد انواع گل و میوه و ... و مهندسی آب اطلاعات در مورد روش های آبیاری و سدسازی و ...

اگه سوال دیگه داشتین بفرمایین در خدمتم.
:gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیز من رشته ام کشاورزی - باغبانیه
بنابرای هر چی میگم در زمینه باغبانیه:
اول دروسش رو میگم که واقعا شیرینه و موقع خوندن به راحتی قابل درکه خصوصا دروس تخصیصش:
1- گیاهشناسی : که دنیای زیبای گیاهان رو معرفی میکنه. و گوناگونی و مشخصات دنیای زیبای گیاهان رو بیان میکنه.
2- آبیاری
3- ژنتیک
4- اصلاح نباتات
5- امار و احتمالات
6- ریاضی
7- فیزیک
8- شیمی معدنی - آلی - بیوشیمی
9- سبزیکاری عمومی و تخصصی
10- میوکاری گرمسیری - معتدله - میوه های ریز
11- گلکاری
12- چمن کاری
13- درختچه های زینتی
14- عملیات باغبانی
15- زبان عمومی - زبان تخصصی
دیگه الان یادم نمیاد شاید درس دیگه ایی هم باشه.

در مورد کار هم باید بگم که بستگی کامل به خود فرد داره که با حداقل سرمایه میتونه کار کنه
1- به عنوان طرای فضای سبز
2- به عنوان نگه دارنده فضای سبز
3- مهندس ناظر در گلخانه ها و سر مزارع سبزی و صیفی و باغات میوه و نهالستانها
4- مدرس رشته های کشاورزی فنی و حرفه ایی
و.............................

a.heidari.a

عضو جدید
اميدوارم سوالي كه مي پرسم مكانش همين تاپيك باشه البته اين تاپيك رو دوست عزيزي به بنده معرفي كردند كه قبلا يكي از سوالاتم رو پاسخ داده اند

من قصد خريد دو گياه يا بگم گل بهتره رو داشتم كه متاسفانه به دليل نداشتن اطلاعات به در بسته خوردم:razz:

يكيش بنفشه آفريقايي بود يكيش هم سيكلامن ايراني كه در مورد اولي گفتند تو تبريز نمي توني گير بياري در مورد دومي هم فرمودند كه فصلش نيست و آخراي اسفند مياد اين سوال برام است كه آيا مي شه يذر اين گيا ها رو از جايي خريد يا بدست آورد و اونها رو كاشت

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما دوست عزیز شما میتونید بذرش رو بخرید از مغازه های محصولات کشاورزی و بکارید نگهداری چندان سختی هم ندارن.
اگر تو تبریز گیر نیاوردین بگید تا یه فکر دیگه ایی کنم و از شهر دیگه براتون تهیه کنیم.
اگر نیاز به اطلاعات دارید بفرمایید تا در اسرع وقت براتون بذارم.​

Medical_eng87

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه یه روز و 2 روز نداره ، مگه فقط مدیر باید این سوال ها را جواب بده؟؟؟ این تالار کلی رفت و آمد داره ، ولی متاسفانه هیچکس جواب نداده بودبه هرحال آخرش باز من یه جواب می خواماز لحاظ شغل و درآمد کدوم گرایش از بقیه بهتره؟ جواب من حداقل 2 گرایشه ، البته می دونم در کل کار خیلی کم داره ولی می خواستم بدونم در کل کدوم گرایش از نظر شغل و درآمد بهتره؟و همچنین کدوم گرایش از لحاظ راحتی درس ها بهتره؟ممنون میشم یه جواب بهم بدین

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:دوست عزیز ببخشید گاهی برخی از پست از چشم دوستان دور میومونه.
از نظر آسون بودن رشته ، باید بگم همونطور که میدونید هر رشته ایی سختی های خودش رو داره ولی به نظرم باغبانی آسون تر باشه چون مطالبی که در این درشته عنوان میشه بیشتر قابل دیدم در محیط اطراف هست و ملموس تر است.
من چون خودم باغبانی هستم اینو میگم ولی با آشنایی که با سایر گرایشات کشاورزی دارمم به نظرم اینجوری میاد که باغبانی راحت تر و شیرین تر و قابل دسترس تر از سایر رشته هاست ، خصوصا برای شهر شما اصفهان.

از نظر درآمد این وضعیت فعلی جامعه و در کل جهان که داره به سمت افزایش فضاس سبز شهری و حفظ و گسترش محیطهای سبز هست رشته های باغبانی ، گیاهشناسی از نظر شغلی مطلوب تر هستند.

هرچند ما اگر بخواهیم در کشاورزی پیشرفت کنیم نیاز به مهندسین باسواد در قسمت مهندسی آب و ماشین آلات کشاورزی داریم و اگرم بخواهیم دامد خوبی داشته باشیم باید یک اقتصادان فهمیده در زمینه کشاورزی داشته باشیم و الان این رشته با وجود اهمیت بسیار بالاشون در کشور ما مورد توجه نیستند و کار دست غیر کاردانهاست.

دوست عزیز بازم سوال بود بفرمایی ولی لطفا اینقدر کلی نپرسید کمی دقیق تر و ریزتر بپرسید راحت تر به جواب میرسیم.:gol::gol:
ممنون از حضورتون در این تالار:gol::gol::gol:

afsoon6282

مدیر تالار
آخه یه روز و 2 روز نداره ، مگه فقط مدیر باید این سوال ها را جواب بده؟؟؟ این تالار کلی رفت و آمد داره ، ولی متاسفانه هیچکس جواب نداده بودبه هرحال آخرش باز من یه جواب می خواماز لحاظ شغل و درآمد کدوم گرایش از بقیه بهتره؟ جواب من حداقل 2 گرایشه ، البته می دونم در کل کار خیلی کم داره ولی می خواستم بدونم در کل کدوم گرایش از نظر شغل و درآمد بهتره؟و همچنین کدوم گرایش از لحاظ راحتی درس ها بهتره؟ممنون میشم یه جواب بهم بدین
ببین عزیز بعضی گرایش ها مثل گیاهپزشکی مهندسی آب خاکشناسی به نظر سخت تر میاد چون یا حفضی هستن مثل گیاهپزشکی یا مفهومی هستن مثل مهندسی آب ولی گرایشایی مثل باغبانی که تعداد واحد عملی بیشتری دارن و بیشتر در ارتباط با گل و گیاه هستن راحت تر میتونن کار کنن.
از لحاظ راحتی درس همه گرایشا سخته یکی مثل گیاهپزشکی انواع اسامی علمی آفت و بیماری علف هرز رو باید بدونی باغبانی اسم تمام گل و میوه و درخت و ... رو بدونی مهندسی آب که برای رشته های ریاضی هست همش با فرمول سر و کار داری و ... ولی همه اینا جوری نیست که نتونی بگذرونی سعی کن چیزی رو انتخاب کنی که بیشتر دوست داری.

Medical_eng87

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از دو دوست عزیز که وقت گذاشتند و جواب دادند
عذر می خوام ولی گفتم تا اینا نگم انگار کسی نمی خواد جوابم را بده دیگه مجبور شدم اونجور بگم
توی تالار مهندسی پزشکی که منم هستم یه نفر سوال کرده و شاید 5-6 نفر که اونجا فعالند جواب دادند ولی اینجا که کلی فعال داره دیدم کسی جوابم را نداد
بازم ممنون و عذر می خوام:gol:

z_kahdouei

عضو جدید
سلام. راستش من هرچي جستجو كردم تو هيچ تالاري جواب سوالم رو پيدا نكردم. مي خواستم بدونم براي هندونه زرد كه الان كاشتم و داره قد ميكشه روزانه چقدر آب لازمه و كود و عمق خاك؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز:gol:

شرایط پرورش هندوانه :
هندوانه برای رشد نمو به یک دوره طولانی گرما نیاز دارد.
بذر در درجه حرارتهای 15 تا 20 درجه سانتی گراد یا بیشتر بهترین جوانه زنی را دارد.
هندوانه به سرما حساس است .
هندوانه در مناطقی با آب و هوای گرم و خشک و گرم و مرطوب بهترین رشد را دارد.
بهترین نوع خاک برای پرورش هندوانه خاکهای شنی - رسی می باشد. در این نوع زمین محصول زودرس خواهیم داشت.
اگرچه هندوانه گیاهی کم توقع است ولی مقدار عملکرد و کیفیت آن در گرو حاصلخیز بودن زمین و وجود آب کافی است.
بنابراین دادن کود دامی کاملا پوسیده به عنوان یک منبع تامین مواد غذایی و حافظ رطوبت خاک اهمیت زیادی دارد.
علاوه بر کود دامی دادن کود شیمیایی به مقادیر عنوان شده نیز توصیه می گردد. ( لازم به ذکر است این مقدار توصیه شده کود به صورت میانگین بوده و برای هر زمین کشاورزی باید آزمایش خاک صورت بگیر تا میزان مواد معدنی آن مشخص گردد و بر اساس آن کود به زمین داد. )
کود ازت ( کود سفید ) یا همان کود اوره نیز گویند : 100- 120 کیلو گرم در هکتار
فسفر : 80 - 100 کیلو گرم در هکتار
پتاس : 100 - 150 کیلو گرم در هکتار
البته به علت اینکه شما در سطح باغچه خانگی می خواهید کشت کنید بهتر است از کودهای کامل بسته بندی شده که در بازار وجود دارد استفاده کنید . که این کودها را از زمان به گل رفتن گیاه طی سه نوبت به گیاه می دهند و در هر نوبی 3 کیلو گرم در
خیس کردن بذر به منظور پیش جوانه زنی و کوتاه شدن مدت زمان سبز شدن گیاه انجام میگیرد.
کاشت بذر :
عمق کاشت 4 تا 5 سانتی متر است که در هر گوده 1 تا 3 عدد بذر قرار می دهند.
دقت شود که روی قسمتی که بذر کاشته شده سله بسته نشود زیرا در رویش اولیه بذر اختلال به وجود می آورد.
فاصله کاشت : فاصله روی ردیف ها 2 متر و بین ردیف ها 75 تا 100 سانتی متر است.
آبیاری : هندوانه دارای ریشه های کسترده و عمیق است به همین دلیل نسبت به آبیاری کم قانع است البته در ارقام میوه درشت میزان آبیاری باید زیاد باشد. ولی به طور کلی داشت آبیاری منظم و به موقع بسیار در کیفیت و میزان محصول اثر دارد.
در کل فاصله دور آبیاری بر اساس موارد زیر تعیین می شود :
1- جنس خاک
2- مرحله رشد گیاه
3- درجه حرارت محیط
در مزارع کشاورزی در روش سنتی جوی و پشته و در خاکهای سنگین هر 10 تا 12 روز یکبار آبیاری انجام می شود.
در روش جدید هر 6 روز یکبار آبیاری انجام می شود.

:) دوست عزیز به لینک های زیر هم میتونید مراجعه کنید :
رشد و هندوانه آناناسی

z_kahdouei

عضو جدید
ممنون از راهنماييتون. اين عكس هندوانه اي هست كه من كاشتم. توي بالكن توي گلدون. بعيد ميدونم به بار بشينه چون فكر ميكنم جاش كمه. نظر شما چيه؟ آيا به مرور ميتونم خاك بريزم كه مقدار خاكش بيشتر بشه چون گلدونش جا داره!!

اگر دوستان خاطرشون باشه من يه سري ريحون و جعفري و تره كاشته بودم!! متاسفانه همش خشك شد. ولي چون خيلي نااميد شده بودم هرروز هي بهشون آب ميدادم تا اينكه بعد از مدتي دوباره 3 تا از ريحون ها جوونه زد . اين عكسشه! فكر ميكنم بيچاره ها اونموقع جا نداشتند كه رشد كنند.

grateful

عضو جدید
رتبه بندی

رتبه بندی

با سلام
لطفا در مورد رتبه بندی مدرک دانشگاهی مفصل حرف بزنید...

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماييتون. اين عكس هندوانه اي هست كه من كاشتم. توي بالكن توي گلدون. بعيد ميدونم به بار بشينه چون فكر ميكنم جاش كمه. نظر شما چيه؟ آيا به مرور ميتونم خاك بريزم كه مقدار خاكش بيشتر بشه چون گلدونش جا داره!!
دوست عزیز گلدون شما برای یه بوته هم کوچیکه
شما سعی کنید یکی از بوته ها رو که قوی تر تو این گلدون نگه دارید و به مرور زمان و با رشد بوته میتونید خاک نرم و سبکی پاش بریزید. ای کاش ا همون اول خام بیشتری تو گلدون می ریختید.اما الان دیگه کاریش نمیشه کرد و کم کم خاک بهش اضافه کنید. البته الان این کارو انجام ندید چون الان گیاهتون خیلی جونه و ساقه اش خیلی ترد و علفی و آبدار ه کمی صبر کنید تا ساقه ش خودشو بگیره.

امیدوارم دوستان دیگه هم بیان و نظراتشون رو بگن.
:gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر دوستان خاطرشون باشه من يه سري ريحون و جعفري و تره كاشته بودم!! متاسفانه همش خشك شد. ولي چون خيلي نااميد شده بودم هرروز هي بهشون آب ميدادم تا اينكه بعد از مدتي دوباره 3 تا از ريحون ها جوونه زد . اين عكسشه! فكر ميكنم بيچاره ها اونموقع جا نداشتند كه رشد كنند.
دوست خویم اگر همینجوری بذارید رشد کنه به گل میره اگر میخوایید که گل بده که البته زیبا هم هست و بوی خوبی هم دارم دیگه برگهای نمیتونه برای مصرف غذایی لذیذ باشه و بهتره جوانه های انتهایی هر شاخه رو قطع کنید تا هم گیاه پرپشت تر بشه و هم اینکه کمی ام ازش خورده باشیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
شلد و موفق باشد.

farbod1348

عضو جدید
استخدام(مهههههم)

استخدام(مهههههم)

بعد از یک ماه خدمت شریف سربازی برادر کوچکم تموم میشود لطفا" بفرمایید برای یک مهندس ماشین آلات کشاورزی فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری و تسلط کامل به زبان انگلیسی آیا امیدی برای جذب ایشان وجود دارد؟

با تقدیم احترام

ندا_ب

عضو جدید
سلام خسته نباشی اگه میشه اطلاعاتی در مورد پرورش قارچ دکمه ای بمن بدید میخوام در منزل قارچ دکمه ای پرورش بدم ولی اطلاعات کافی ندارم ممنون

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشی اگه میشه اطلاعاتی در مورد پرورش قارچ دکمه ای بمن بدید میخوام در منزل قارچ دکمه ای پرورش بدم ولی اطلاعات کافی ندارم ممنون

دوست گلم گرچه پرورش قارچ دکمه ایی ساده است ولی یه سرس اطلاعت اولیه میخاد اول بگو چقدر ازش میدونی؟ تا من بتونم راهنماییت کنم .
در ضمن جایی که برای این کار در نظر گرفتی رو توصیف کن.
منتظرم.

afsoon6282

مدیر تالار