مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

dddddddddd

عضو جدید
محاسباتی در مورد انتقال حرارت

محاسباتی در مورد انتقال حرارت

در مورد یک فرآیند صنایع غذایی محاسبات انتقال حرارت می خوام اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم
 

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کسی در مورد کاربرد غشا در صنایع غذایی (صنعت شیر , صنعت آبمیوه و...) مطلب داره؟
 

tino25

عضو جدید
سلام خدمت همه مهندسین عزیز
من یه مطلب در مورد کاربرد شفاف ککنده ها در صنایع قند میخام
ممنون میشم منو راهنمایی وکمک کنین
خدانگهدار
 

a3emoon

عضو جدید
سلام دوستان عزیز. ببایین هر کدوم کتابی درباره رشته صنایع غذایی بلد باشیم به بقیه دوستان هم در این پست معرفی کنیم.
ممنون

صنعت شیر دوره 2 جلدی
ترجمه : فرهاد فرهنودی



سلام من هر دوجلد این کتابو از اینترنت دانلود کرده بودم اما متاسفانه سیستمم دچار مشکل شد و دیگه ندارمشون الان هرچی می گردم که دوباره دانلود کنم پیدا نمی کنم . از دوستان اگه کسی داره می شه بذاره .
ممنون
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک فوری لبنیات

کمک فوری لبنیات

تکمیلی چند تا سوال دارم و استادمون تاکید کرده که با اشاره به منابع به این سوالات پاسخ بدیم.
کسی در این مورد میتونه به من کمک بکنه؟
اگه کسی می تونه برام پیغام خصوصی بده عصر سوالها رو واسش بفرستم .آخه اگه سوالات رو اینجا بزارم جواب همه دانشجوها یکی میشه.
تورو خدا اگه کسی بلده کمکم بکنه پی ام بده
ممنونسلام
 

8588043

عضو جدید
سلام من در مورد موازنه جرم وانرژی کیک وکلوچه برای درس طراحی فرایند مطلب میخوام لطفا برام بزارین خیلی واجبه سریع تر بهم میل کنید.
masomehni@yahoo.com
 

8588043

عضو جدید
من دنبال یه موضوع در مورد بیوتکنولوژی در زمینه لبنیات برای پایان نامه ارشد هستم لطفا واسعه منم میل کنیدmasomehni@yahoo.com
 

یستا

عضو جدید
یک لوله از جنس استیل بخار با دمای 250 درجه فارنهایت را منتقل میکند روی لوله با1 اینچ عایق پوشیده شده ضریب انتقال حرارت برای بخار داخل لوله 1000بی تی یو/ساعت فوت مربع.فارنهایت است ضریب انتقال حرارت روی عایق که به صورت natural convection انتقال حرارت در ان صورت میگیرد 3بی تی یو/ساعت فوت مربع فارنهایت است درجه حرارت اتاق 75 درجه فارنهایت میباشد ضریب هدایت کلی را بر اساس سطح داخلی ومقدار تلفات انرزی حرارتی را در 1 فوت از طول لوله را حساب کنید (قطر داخلی لوله 2.067 اینچ وقطر خارجی 2.375 اینچ)
 

faadia

عضو جدید
سلام
من دانشجوی ترم آخر صنایع غذایی هستم این ترم درس طراحی کارخونه دارم و باید یک پروژه طراحی کارخانه نوشابه سازی تحویل استاد بدهم منتها هیچ گونه اطلاعاتی راجع به اسم دستگاه های کارخانه،قیمت دستگاه ها، فلورچارت خط تولید، نما یا تصویر کلی از دستگاه ها خلاصه هیچ گونه اطلاعاتی از طرح ندارم ،از دوستانی که در این زمینه طرحی یا اسم سایتی که راهنمای من باشد خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند.:(
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
یک لوله از جنس استیل بخار با دمای 250 درجه فارنهایت را منتقل میکند روی لوله با1 اینچ عایق پوشیده شده ضریب انتقال حرارت برای بخار داخل لوله 1000بی تی یو/ساعت فوت مربع.فارنهایت است ضریب انتقال حرارت روی عایق که به صورت natural convection انتقال حرارت در ان صورت میگیرد 3بی تی یو/ساعت فوت مربع فارنهایت است درجه حرارت اتاق 75 درجه فارنهایت میباشد ضریب هدایت کلی را بر اساس سطح داخلی ومقدار تلفات انرزی حرارتی را در 1 فوت از طول لوله را حساب کنید (قطر داخلی لوله 2.067 اینچ وقطر خارجی 2.375 اینچ)

این سوالت مربوط به چه درسی میشه؟!
 

r_nikbakht

عضو جدید
کاربرد تنش تسلیم در صنایع غذایی

کاربرد تنش تسلیم در صنایع غذایی

سلام من مقاله ای در مورد کاربرد تنش تسلیم دریک ماده غذایی می خوام میشه کمکم کنیدواسه درس بیو فیزیک
 

sasan ebrahimi

عضو جدید
دستگاه کامبي کلينر

دستگاه کامبي کلينر

راجب دستگاه کامبي کلينر مربوط به رشته صنايع غذايي (آرد) مطلب مي خواستم. ممنون:smile:
 

سندرلا

عضو جدید
سلام دوستان
کسی نمونه سوال امتحانی(تستی) برا درس غلات داره؟؟؟؟؟؟
در مورد بیسکویت،ماکارونی و کیک
 

daneshjoo1368

عضو جدید
دوستان كمكم كنيد

دوستان كمكم كنيد

دوستان كسي در مورد روغن اطلاعاتي داره؟؟؟؟؟؟
ميتونه كمكم كنه ؟
اگه كسي هست بهم در مورد سوالاتي كه معمولا در استخدامي در يك كارخانه ميكنند چيه؟
چه كتابي بخونم.
 

ayda-

عضو جدید
كتاب تست ارشد

كتاب تست ارشد

:cry:سلام به تمام مهندسين عزيز
كتاب 19 سال كنكور كارشناسي ارشد صنايع غذايي و كتاب تست مدرسان شريف و همچنین گام به سوی کارشناسی ارشد (3 جلدی)مهندس مسعود فلاحی عالیه.....
واسه همه ی دوستای مهندس علوم و صنایع غذایی آرزوی موفقیت و پیروزی دارم............................
 

؟؟؟

عضو جدید
کمکم کنین

کمکم کنین

سلام من تازه عضو باشگاه شدم و میخاستم چندتا کتاب لاتین در مورد لبنیات برای کساییکه لازم دارن بذارم ویه مقاله انگلیسی درباره پودر آب پنیر میخاستم (هرچه زودتر ممنون میشم):redface:فقط خواهش میکنم کمکم کنید :cry:راحت باشه تا زود ترجمه اش کنم بازم ممنون :gol:
 

یستا

عضو جدید
کمک خیلی خیلی فوری

کمک خیلی خیلی فوری

کتاب درامدی بر صنایع غذایی دکتر مرتضوی تروخدا امتحان دارم چطوری میشه گیر اورد اصلا نیست
 
خرید بتا گلوکان و اینولین

خرید بتا گلوکان و اینولین

با سلام خدمت مهندسان و دوستان گرامی

هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که اگر شرکت یا افرادی هستند ترکیبات عملگرا و سلامت زا رو تهیه میکنند از حارج کشور معرفی کنیم اخه این ترکیبات به سختی قابل تهیه هستن
من خودم به اینولین و بتا گلوکان البته با مارک های معتبر نیاز دارم اگه کسی هست با کسی یا شرکت هایی لینک هستش ممنون میشم معرفی کنید
 
ماست میوه ای

ماست میوه ای

با سلام به همه مهندسان گرام

من نیاز خیلی فوری به خط تولید یا هر مطلبی راجع به ماست میوه ای دارم.ممنون میشم کمک کنید
 

esm_samaneh

عضو جدید
بتا گلوکان

بتا گلوکان

esm_samaneh@yahoo.com درمورد بتا گلوکان چند سوال داشتم.لطفا در صورت امکان به پاسخگویی ادرس میل خودتون رو بفرستید.ضمنا آشنا به منابع بتاگلوکان هستم.
 

meysam.jafari

عضو جدید
کمک در مورد کنسرو زیتون

کمک در مورد کنسرو زیتون

سلام دوستان. من به مدت یک هفته هستش که مسئول ازمایشگاه کارخانه تولید کنسرو زیتون شدم و این اولین کار من بعد از گرفتن لیسانس هستش. از دوستانی که در این زمینه فعالیت دارن خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن. خیلی ممنونم.:gol::)
 
بالا