مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
سری سه جلدی توماس، کتابای سیلورمن، کتابای سه جلدی لیتهولد از هر کدوم گزینشی مطالعه کرده بودم که سرفصل ها رو پوشش می دن و تمرین های خوبی دارن و مکمل هم هستن.
کتابای دیگه ای هم هستن که فقط شنیدم ولی مطالعه نکردم مثل کتابای تالیفی نیکوکار و شیدفر

کتاب زرد رنگ کوچیک فکر کنم همون لیتهولد بود ، که جلد اولشو یادم میاد میخواستم بخونم ولی دوتا ایراد خیلی بزرگ داشت : یکی قدیمی بود و انگار با این ماشینهای تایپ دستی قدیمی تایپ شده بود اصلا خیلی سخت بود خوندنش. دوما اینکه ترجمه تحت الفظی شده بود و واقعا چند بار عمیق باید میخوندی تا می فهمیدی چی میگه...

یه کتاب شنیده بودم ، اسمش انگار ریاضی فرهمند بود اگه اشتباه نکنم ، از مشهد گویا ، درباره اون شنیدین؟!؟

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
کتاب زرد رنگ کوچیک فکر کنم همون لیتهولد بود ، که جلد اولشو یادم میاد میخواستم بخونم ولی دوتا ایراد خیلی بزرگ داشت : یکی قدیمی بود و انگار با این ماشینهای تایپ دستی قدیمی تایپ شده بود اصلا خیلی سخت بود خوندنش. دوما اینکه ترجمه تحت الفظی شده بود و واقعا چند بار عمیق باید میخوندی تا می فهمیدی چی میگه...

یه کتاب شنیده بودم ، اسمش انگار ریاضی فرهمند بود اگه اشتباه نکنم ، از مشهد گویا ، درباره اون شنیدین؟!؟

شما احتمالاً نسخه خیلی قدیمی و مترجم دیگه رو خوندین؛ اونی که من می خوندم نه قدیمی بود نه تایپش ایرادی داشت فقط مثال و توضیحش طولانی بود کمی. جلدش هم یا زرد بود یا سبز کمرنگ.
ریاضی فرهمندفر بیشتر روی ارشد ریاضی صنایع غذایی تمرکز داره و نسخه چاپ اولش رو دو سه باری خوندم منتها مثالهاش و بعضی حلهاش ایراد داشت و خیلی خیلی ساده نوشته شده. کتابهایی مثل لیتهولد یا توماس یا سیلورمن رو نمیشه باهاش مقایسه کرد.

new moon

عضو جدید
سلام دوستان... من به مقالات انگلیسی درباره " مدلسازی اثرات ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک (ترجیحا بولگاریکوس) احتیاج داشتم...کمک کنید ممنون میشم...:)

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام دوستان... من به مقالات انگلیسی درباره " مدلسازی اثرات ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک (ترجیحا بولگاریکوس) احتیاج داشتم...کمک کنید ممنون میشم...:)

سلام
خب
چند نکته آموزشی رو بگم:

1- جنس لاکتوباسیلوس گونه دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس هست.

2- اثر ضدمیکروبی علیه مثلاً استاف اورئوس باشه، بهتره مدلینگ رشد یا عدم رشد سلول هدف رو هم مطالعه بکنین

3- برای جستجو همه واژه هاتونو بزنین، هیچ نتیجه ای نمی گیرین! برا اساس اولویت یک یا دو حداکثر سه مورد بزنین.

تاپیک معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي چند مقاله ضمیمه کردم

موفق باشین.:redface:

new moon

عضو جدید
سلام
خب
چند نکته آموزشی رو بگم:

1- جنس لاکتوباسیلوس گونه دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس هست.

2- اثر ضدمیکروبی علیه مثلاً استاف اورئوس باشه، بهتره مدلینگ رشد یا عدم رشد سلول هدف رو هم مطالعه بکنین

3- برای جستجو همه واژه هاتونو بزنین، هیچ نتیجه ای نمی گیرین! برا اساس اولویت یک یا دو حداکثر سه مورد بزنین.

تاپیک معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي چند مقاله ضمیمه کردم

موفق باشین.:redface:

سلام و تشکر فراوان بابت مقاله ها...اتفاقا باکتری هدف همون اورئوس هست:)...سلوله های هدف منظور همون خود باکتری هست دیگه...و قراره با روش های دیسک و چاهک اثرات ضد میکروبی سه گونه لاکتیک اسید باکتری( بولگاریکوس،کازئی،پلانتاروم) روی این پاتوژن بررسی بشه سپس مدل بشه ...فقط مقاله مدلینگ بسیار کمه :( بدین جهت کمک خواستم . ممنون دوباره از کمکتون:))

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام و تشکر فراوان بابت مقاله ها...اتفاقا باکتری هدف همون اورئوس هست:)...سلوله های هدف منظور همون خود باکتری هست دیگه...و قراره با روش های دیسک و چاهک اثرات ضد میکروبی سه گونه لاکتیک اسید باکتری( بولگاریکوس،کازئی،پلانتاروم) روی این پاتوژن بررسی بشه سپس مدل بشه ...فقط مقاله مدلینگ بسیار کمه :( بدین جهت کمک خواستم . ممنون دوباره از کمکتون:))
سلام خواهش می کنم
البته بازم بررسی بکنین ولی روش هایی که گفتین، چندان حساس نیستن (برای رقت های پایین). یعنی دقت ندارن ممکنه نتیجه نگیرین. ولی باز هم بصورت پایلوت ابتدای کار ی چک بفرمایید.

new moon

عضو جدید
سلام دوباره ببخشید هی سوال میکنما :))...شرمنده... دوستان کسی لیست دروس ارائه شده " پردیس تهران-صنایع غذایی ارشد" رو داره یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد عایا؟ خیلی ممنون

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام دوباره ببخشید هی سوال میکنما :))...شرمنده... دوستان کسی لیست دروس ارائه شده " پردیس تهران-صنایع غذایی ارشد" رو داره یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد عایا؟ خیلی ممنون
سلام
برای ورودی جدید باید لیست دروس رو از مدیر گروه بگیرین یا به سامانه آموزشی دسترسی داشته باشین.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی میدونه این نمودارها چطوری باید تحلیل شه ؟
برای یکی از دوستام میخوام
استادشون گفته بر اساس فصل 3 کتاب مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی باید تحلیل شه
1.jpg

2.jpg

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی میدونه این نمودارها چطوری باید تحلیل شه ؟
برای یکی از دوستام میخوام
استادشون گفته بر اساس فصل 3 کتاب مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی باید تحلیل شه
مشاهده پیوست 251330

مشاهده پیوست 251331

سلام
دو تا موردی که خیلی مهمه اینه که:
1-عکس های ضمیمه خیلی واضح نیستن
2- بدون رفرنس و مقاله های مشابه تحقیق، نمودار تحلیلش در حد توصیف می مونه.

عکس شماره 1 و 2، ظاهراً اشکال مربع مدول نگهداری (Storage Modulus) رو نشون می ده و اشکال مثلث منحنی های مربوط به مدول افت (Loss Modulus) رو نشون می ده.
عکس شماره 1، مربوط به آزمون روبش زمان SAOS هست
عکس شماره 2، مروبط به آزمون روبش دما SAOS هست.

برای عکس شماره 1:
هیچ زمان تآخیری برای تشکیل ژل دیده نمی شه البته در سه دقیقه اول هم چیزی ثبت نشده روی صفحه
به دلیل عدم تلاقی دو منحنی، ماده مورد نظر تمایلی به جامد شدن نداشت
زمان گسترش ساختار هم بین زمان 3 دقیقه اول تا 33 دقیقه اول بود
مدول ذخیره هم 0.4 تا 0.6 پاسکال و بالاتر از مدول ذخیره بوده که مدول افت کمتر از 0.2 پاسکال باقی مونده و افزایشی تا مدول ذخیره نداشته.
به عبارت ساده تر ژل یا لخته یا هر چیزی مورد مطالعه هست، با گذشت زمان تمایلی به جامد شدن نشون نداده

تصویر دوم:

روبش اثر دما روی مدول ها رو نشون می ده
از هر کدوم از مدول ها دو تا نشون داده شده یعنی دوتا مدول افت، دو تا مدول نگهداری (چرا دو تا هستن؟ دو تا نمونه بوده؟)
تنها چیزی که می شه ازش فهمید تغییرات مدول ها بر اساس افزایش دما هست.
که با افزایش دما از صفر تا حدود 90 درجه سلسیوس، مدول های بیشینه(منحنی های بالایی) ابتدا کاهش سپس افزایش نشون دادن ولی پیک مدول ها مربوط به دمای پایین بوده.
(منحنی بیشینه)مدول در دمای 74 و مدول افت در دمای 52 شروع به افزایش کردن

(منحنی کمینه یا پایینی ها) هم ابتدا کاهش سپس افزایش در میزان مدول ها رو نشون دادن که مدول افت از دمای 71 و مدول نگهداری از دمای 24 شروع به افزایش کردن

به عبارت ساده تر، افزایش دما روی مدول های افت و نگهداری ابتدا اثر کاهشی، سپس اثر افزایشی نشون داده، اول رقیق شده بعداً غلیط تر شده

بدون تسلط به موضوع، تحلیلش تا این حد ممکنه از روی دو تا نمودار.

M.MN

عضو جدید
سلام خسته نباشید
سمینار من طراحی seasoninge تو چیپسه
اگه کتاب یا مقاله ایی میشناسین معرفی کنین
چه طعم هایی پوشاننده هستند؟
چه طعم هایی پر کننده هستند؟
ممنون

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
سمینار من طراحی seasoninge تو چیپسه
اگه کتاب یا مقاله ایی میشناسین معرفی کنین
چه طعم هایی پوشاننده هستند؟
چه طعم هایی پر کننده هستند؟
ممنون
سلام
موضوع سمینارتون کاملاً اختصاصی و کاربردی هست و توصیه می کنم از مقالات googlescholar و کتاب ها مطالبی رو بصورت کلی سر هم بندی کنید چون خیلی کم بهش بصورت مقاله ای پرداخته شده و بیشتر به آر اند دی و بخش تجاری کارخونه های تولید چیپس مربوط می شه تا کار تحقیقاتی دانشگاهی و آکادمیک.

تعریف saesoning:
any aromatic vegetable substance in the whole, broken, or ground form, except for those substances which have been traditionally regarded as foods, such as onions, garlic and celery; whose significant function in food is seasoning

کتاب فارسی بهتره اول برای این موضوع پیدا کنین مطالعه کنید؛ بعد کتاب های لاتین؛ در دسترس ترین همین گوگل بوک هست.

توو نت فراوون هست خط تولید چیپس،چه فارسی بنویسین: خط تولید چیپس سیب زمینی ؛ چه انگلیسی: potato chip/chips procuction line

دو تا پست:

بجای کلمه seasoning (که توو مقاله کمتر استفاده می شه) از کلمه هایی مثل flavor, spices, additiveو herb هم استفاده کنید برا سرچ.

برای کلمه چیپس هم از chip, french fry

طراحی طعم جدید بیشتر برای قسمت آر اند دی کارخونه بکار میره تا درس خشک و خالی سمینار!

کتابهای لاتین:

چیپس سیب زمینی

[دانلود کتاب لاتین صنایع غذایی]- Shelf Life Evaluation of Foods

کتابهای کاملاً جامع در خصوص seasoning ادویه ها و چاشنی ها و تکنیک افزودن اون ها به غذاهای آماده اتچ شد:

بخشی از کتاب Snack food processing-Edmund w.lusas تحت عنوان Poatato Chips

بخشی از کتاب [Y__H_Hui]_Handbook_of_Food_Science__Technology تحت عنوان Seasoning

مقالات لاتین:

هم اتچ شد در خصوص معایب تغذیه ای مواد غذایی مثل چیپس چاشنی دار.

مقاله:Keeping qualities of potato chips flavoured with kebab and salt

بگردین مطالب و منابع خوبی هست.:gol:

پیوست ها

• seasonig - Copy.pdf
    442.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2-ijcp12143 - Copy.pdf
    116.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • potato and potato chips - Copy.pdf
    3 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

ببخشید شما میدونید تو کارخونه خمیرمایه از چه نوع پمپ و مبدلی استفاده میشه؟

ممنون

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام/. یه سوال در مورد نرم افزار متلب داشتم. فلید مکانیکی یعنی چی؟ اصلا سر در نمیارم. یه مثالی توضیحی چیزی دارین؟

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام

آقای "THE MOON" سوالتون اصلاً واضح نیس؛ فلید؟ کجا دیدینش؟

متناسب با عنوان تاپیک سوال بپرسید.

MATLAB

آخرین ویرایش:

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام

ببخشید شما میدونید تو کارخونه خمیرمایه از چه نوع پمپ و مبدلی استفاده میشه؟

ممنون

سلام
در حد مطالعه ای که از کتابها داشتم، CHAPTER 6 از ای-بوک که ضمیمه می کنم، بهتر می تونه جواب سوال شما رو بده.

پیوست ها

• Continuous production of baker's yeast1 - Copy.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت تمام مهندسین عزیز و خسته نباشید:):gol::gol:

من این دوتا مقاله رو میخاستم ممنون میشم زحمتشو بکشین:gol::gol::gol:

1) بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز:نویسنده: زهرا نظری

2) اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدان های طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت

نویسنده ها: الهام نجف زاده-امیرحسین الهامی راد-رضا نوروزی ازاد

3) ارزیابی خواص حسی کیک فراسودمند تهیه شده با برگ زیتون

نویسنده ها: فریباعطایی-جوادکرامت-مریم میرلوحی

:Dتنکیو

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام خدمت تمام مهندسین عزیز و خسته نباشید:):gol::gol:

من این دوتا مقاله رو میخاستم ممنون میشم زحمتشو بکشین:gol::gol::gol:

1) بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز:نویسنده: زهرا نظری

2) اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدان های طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت

نویسنده ها: الهام نجف زاده-امیرحسین الهامی راد-رضا نوروزی ازاد

3) ارزیابی خواص حسی کیک فراسودمند تهیه شده با برگ زیتون

نویسنده ها: فریباعطایی-جوادکرامت-مریم میرلوحی

:Dتنکیو
سلام با اجازه خانم مدیر
درخواست هاتون باید طبق فرمت خاصی باشه. من اینارو براتون ایمیل کردم.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

میشه راجع تعیین ccpها با استفاده از درخت تصمیم گیری در سیستم HACCP یکم توضیح بدین؟
(هرگونه اطلاعات و توضیحات دراین رابطه...و سوالاتی که درین نمودار پرسیده میشه)

ممنونم:redface:

"ALPHA"

کاربر ممتاز

"ALPHA"

کاربر ممتاز
منابع فارسی ندارین؟:w05:

سلام دوستان

میشه راجع تعیین ccpها با استفاده از درخت تصمیم گیری در سیستم HACCP یکم توضیح بدین؟

ممنونم:redface:

سیستم های HACCP در صنایع غذایی

منبع فارسی: کتابهای میکروبیولوژی مثل آدامز یا جی (فصل بیست و یکم) یک فصل درباره HACCP دارند.

HACCP هفت اصل داره که در اصل دوم نقاط CCP تعیین می شه که برای شناخت CCP از درخت تصمیم گیری استفاده می شه که شامل 4 تا سواله

توو کتاب جی سوالات بصورت زیر مطرح شده:

1- این نقطه کنترل (مثلاً ماده خام) همراه خطر هست؟ جواب: آری- خیر
سوال بعدی در صورت مثبت بودن سوال قبلی بررسی می شه

2- مشتری می خواد خطر حذف بشه؟ جواب: آری- خیر
جواب منفی: این نقطه حساس هست و به عنوان CCP باید کنترل بشه

3- خطر آلودگی ثانویه به دستگاه ها یا مواد دیگر وجود داره؟ جواب: آری- خیر
جواب منفی: این نقطه حساس نیست

مثال هم گوشت گاو خام چرخ شده منجمد هست :

1- آلودگی احتمالی رو اشریشیا کلای، نوکسوپلاسما گوندی و سالمونلا مطرح کردند
2- با توجه به نمودار جریان مواد به سوال دوم پاسخ داده شده که در مرحله پختن حذف می شه
3- آلودگی جانبی برای مرحله بسته بندی، توزیع و مصرف امکان داره

نمودار جریان مواد: دریافت گوشت> چرخ کردن>مخلوط کردن>شکل دادن>پختن>انجماد>بسته بندی>توزیع>حرارت دهی مجدد>مصرف

پیوست ها

• haccp.jpg
    haccp.jpg
    7.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • آيين كار haccp - Copy.pdf
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

کاربر ممتاز
DECISION TREE TO IDENTIFY CCPs

DECISION TREE TO IDENTIFY CCPs

منابع فارسی ندارین؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w05.gif

سلام دوستان

ممنونمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif

درخت تصمیم گیری برای تعیین نقاط کنترل بحرانی جواب دادن به 4 سوال اساسی است
سوال 1) ایا در این نقطه شاخص مورد اندازه گیری وجود دارد؟
سوال2) ایا این مرحله از فرایند باقصد کاهش یک خطر طراحی شده؟

سوال 3) ایا آلوده شدن با خطری که در این مرحله از ان یاد شده می تواند به سلامت مصرف کننده اسیب بزند؟

سوال 4) ایا مرحله بعدی از این مرحله می تواند خطر مو جود را کاهش دهد؟

طرح ضمیمه (
DECISION TREE TO IDENTIFY CCPs) خیلی بهتر از بقیه منابع نشون می ده نحوه انتخاب ccp رو.

نمونه استاندارد HACCP در آرد گندم

نمونه استاندارد HACCP در عمل آوری پسته

پیوست ها

• DECISION TREE TO IDENTIFY CCPs - Copy.pdf
    231.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز

منبع فارسی: کتابهای میکروبیولوژی مثل آدامز یا جی (فصل بیست و یکم) یک فصل درباره HACCP دارند.

HACCP هفت اصل داره که در اصل دوم نقاط CCP تعیین می شه که برای شناخت CCP از درخت تصمیم گیری استفاده می شه که شامل 4 تا سواله

2- با توجه به نمودار جریان مواد به سوال دوم پاسخ داده شده که در مرحله پختن حذف می شه

نمودار جریان مواد: دریافت گوشت> چرخ کردن>مخلوط کردن>شکل دادن>پختن>انجماد>بسته بندی>توزیع>حرارت دهی مجدد>مصرف

من اینجاشو مشکل دارم
گفته: آیا مشتری میخواد خطر حذف بشه؟
اگه جواب منفی یعنی خیر باشه...
یعنی مشتری نمیخواد خطر حذف بشه...اگه نمیخواد خطر حذف بشه...پس دیگه چرا حساسه و باید به عنوان ccp کنترل بشه؟

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز

باتوجه به شواهد سوال 4 جاافتاده:redface: دوستم

"ALPHA"

کاربر ممتاز
من اینجاشو مشکل دارم
گفته: آیا مشتری میخواد خطر حذف بشه؟
اگه جواب منفی یعنی خیر باشه...
یعنی مشتری نمیخواد خطر حذف بشه...اگه نمیخواد خطر حذف بشه...پس دیگه چرا حساسه و باید به عنوان ccp کنترل بشه؟

کل اچ ای سی سی پی که فقط درخت تصمیم گیری نیست! برای هر CP شش تا درجه بندی وجود داره از A تا F

در هر صورت وقتی یک نقطه با خطر همراه باشه، حساس هست و وارد درجه بندی می شه و درجه ریسک (Risk category) می خوره (علامت + میخوره ) و طبق HACCP باید کنترل بشه.

اما منابع دیگه به صورت های دیگه هم مطرح کردن که پست های قبلی ضمیمه کردم
باتوجه به شواهد سوال 4 جاافتاده:redface: دوستم

نه جا نیفتاده

برای اصول کلی 4 تا سوال مطرح میشه؛ که دو نوع نقطه خطر مطرح می شه یکی نقطه تضمینی حذف خطر CCP1 و دومی نقطه احتمالی به حداقل رساندن خطر CCPs 2

سوال 1) ایا در این نقطه شاخص مورد اندازه گیری وجود دارد؟
سوال2) ایا این مرحله از فرایند باقصد کاهش یک خطر طراحی شده؟

سوال 3) ایا آلوده شدن با خطری که در این مرحله از ان یاد شده می تواند به سلامت مصرف کننده اسیب بزند؟

سوال 4) ایا مرحله بعدی از این مرحله می تواند خطر مو جود را کاهش دهد؟

که سوال اولش تا حدی مشخص هست. و دیگه مطرح نشده.

امّا توو نسخه چاپی ترجمه کتاب جی ویرایش ششم چاپ سوم جلد دوم و حتی اصل کتاب بصورت دیاگرام فقط به سه سوال اشاره شده. (ضمیمه این پست: شکل 1-21)

پیوست ها

• James Jay-modern - Copy.pdf
    92.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.کسی میتونه این جمله رو توضیح بده متوجه نمیشم دقیقا چی میگه

most food products dont exhibit the costant rate period because of : - the shrinkage -the time needed to reach Twb - the fact that water is not always unbounded or the surface is not fully wetted. due to these effects a pseudo constant-rate period may be observed in some materials... the drying rate being: lower thanthat of pure water - material dependant

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام.کسی میتونه این جمله رو توضیح بده متوجه نمیشم دقیقا چی میگه

most food products dont exhibit the constant rate period because of : - the shrinkage -the time needed to reach Twb - the fact that water is not always unbounded or the surface is not fully wetted. due to these effects a pseudo constant-rate period may be observed in some materials... the drying rate being: lower than that of pure water and material dependant

توجیه منحنی روند و آهنگ خشک کردن بخصوص قسمتهای آهنگ انتقال جرم N[SUB]W [/SUB]در برابر زمان Time و دما - زمان هست .

آهنگ تبخیر آب خالص اگه ثابت باشه؛ آهنگ تبخیر برای مواد غذایی ثابت نیست به دلایلی مثل

-چروکیدگی بافت که مانع از خروج رطوبت می شه؛
-زمان لازم برای رسیدن به دمای حباب مرطوب و شروع تبخیر از سطح
-همچنین حضور آب باند شده یا پیوندی
- مرطوب نبودن همه سطح اون نمونه غذایی

از طرفی دوره آهنگ شبه ثابت در بعضی از مواد غذایی دیده می شه که آهنگ خشک شدن خیلی پایین تر از آب خالص هست.

همچنین آهنگ خشک شدن بستگی به ماده غذایی داره (از نظر بافت و سطح و میزان رطوبت لایه ای).

این هم منبع؛ و قسمتی که ازش اقتباس شده اتچ شد.

Handbook of Food Engineering Practice

By Kenneth J. Valentas, Enrique Rotstein, R. Paul Singh

پیوست ها

• food engineering practice - Copy.pdf
    243.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من در سردخانه بالای صفر با سیستم آمونیاک کار میکنم و محصولات سیب و کنسانتره رب گوجه فرنگی و و خرما و شلیل و آلو نگهداری میکنند مقاله ای در این مورد دارین که شرایط و میزان دما و رطوبت را نوشته باشه؟

سلام
کسی میدونه سنسور سردخانه سیب و کنسانتره رب گوجه فرنگی میزان دی اکسید کربن را چند نشان میده؟ ایا میزان دی اکسید کربن هوا در هر روز متفاوته؟

بالا