نظر شما محترم اما هر کسی نظری داره. شما فکرتون اینطوره که علم راهی نداره به کارخونه در حالی که من ای موضوع و تجربه کردم که علم در کنار تجربه عالی جواب می ده.
چون مثال خواستین میگم.
درست می گین همه ی کارخونه ها و تموم پست ها به علم بالا نیاز نداره. اما در فیلد تحقیق و توسعه توانایی علمی بدیرد می خوره. خط تولید تمام اتومیاتیک نان صنعتی که من 1 سال باهاش کار کردم بسیار علمی و تخصصی بود و اصلا اینطوری که شما فک میکنی به دکمه رو بزنی و دستگاه اتوماتیک نون و بهت تحویل بده نبود. چون پروسه نکاتی برای استارت چک میانه ی کار و محصول داشت که اگه اونا رو با اطلاعات و تجربه چک نمی کردی محصول کلا ضایعات میشد .
.
بله همینطوره. نه منظور من این نبود که علم بدرد نمیخوره ، مثال ساده و ابتدایش نبات زعفرانی. خود من که نبات رو بصورت خانگی روش کار کردم کلی کار برد و کلی نکات ریز و درشت داشت ، چه برسه به کار علمی در کارخانه و....
نه منظور من این نبود ، من فکر میکنم که رشته ما در خارج(جایی که دستگاه ها و خطوط تولید طراحی میشه و جایی که واقعا مفهوم علوم و صنایع غذایی رو میشه دید) کاربرد و جای کار بسیار بیشتری داره و واقعی بدرد میخوره ، ولی اینجا اونطوری که باید و شاید فکر میکنم که از یه متخصص صنایع غذایی کاری خواسته نمیشه...
البته من تمام اینها رو فکر میکنم و تجارب عملی شما خیلی خیلی هم بدرد ما میخوره و ممنون که توضیح میدید