سلام دوستان. کسی در مورد دمای گرم خانه گذاری نباتی اطلاعی داره که در چه دمایی نبات رو گرم خانه گذاری میکنن تا بلور های درشت و خوب تشکیل بشه؟
سلام دوستان. کسی در مورد دمای گرم خانه گذاری نباتی اطلاعی داره که در چه دمایی نبات رو گرم خانه گذاری میکنن تا بلور های درشت و خوب تشکیل بشه؟
سلام.
عزیزان شما میدونید که برای نوشتن یه مقاله review و چاپ اون در isi چند دلار به نویسنده پرداخت میشه؟ اصلا نوشتن مقاله ارزش ریالی هم داره؟
سوالتون ارتباطی با عنوان تاپیک نداره
معمولاً ژورنال هایی هستن که از نویسنده پول بصورت دلار دریافت می کنن تا چاپ کنن مقاله رو؛ و به نویسنده پولی پرداخت نمی شه هیچ وقت.
برای تشویق دانشگاهی ها، ممکنه هر دانشگاهی تشویقی بده به دانشجو یا استاد! ارزشش هم بستگی داره اسمش چندمی باشه؟ به دلار نمی دن، ب ریال پرداخت می شه.
سلام دوستان کسی در رابطه با روش صنعتی تولید مربا میتونه کمک کنه ؟ (مربا هویج و گل سرخ)
سلام
دو تا سوال داشتم اگر امکانش هست وجوابشو میدونید بهم بگید ممنون میشم
آنزیم فسفاتاز اسیدی در فراورده های لبنی چه نقش تکنولوژیکی میتونه داشته باشه؟
آنزیم کاتالاز چطور میتونه به عنوان پراکسیدان در شیر عمل کنه؟
فسفاتاز، آنزیم حساس به حرارت هست؛ در صورتی که شیر اورپروسس بشه، و حرارت بیش از حدی ببینه دناتوره می شه و غیرفعال می شه؛ شاخص اور پروسس شدن هست
کاتالاز هم که مشخصه،؛یک آنزیمی هست که در ساختارش پروتئنی هم داره؛ که دارای عنصر آهن هستش؛ ممکنه به واسطه آهن به عنوان پرواکسیدان در مقابل اکسیداسیون لیپیدها عمل می کنه؛ و بیشتر در فاز خامه یا چربی شیر جمع می شه و ...
ممنون از راهنماییتون من تازه عضو شدم به جز این توضیحات اگه مطلب دیگه ای هست در این باره میشه بیشتر بهم توضیح بدین؟ بازم تشکر
سلام دوستان. کسی از شما میدونه که کدام فلزات در صنایع غذایی مجاز هستند که استفاده بشن؟ (غیر از فولاد ضد زنگ 304 و 316)
آهن گالوانیزه ، میتونه در تماس با یه ماده ی غذایی با پی اچ تقریبا خنثی قرار بگیره؟ از نظر استاندارد و بهداشت ، مشکل نداره؟
1- توو بسته بندی : آلومینیوم، ورق فلزی قلع اندود (حلب) یا کروم اندود، ...
2- آهن گالوانیزه (پوشش داده شده با روی)، در صورت خراش ممکنه ذراتش وارد ماده غذایی بشه؛ توو استانداردها تنها چیزی که نوشته شده اینه که آلودگی شیمیایی ایجاد نکنه دستگاه یا ماشین آلات، یعنی تا زمانی که آلودگی ایجاد نکنه از نظر استاندارد مشکلی نداره ولی بلاخره یه روزی ممکنه وارد غذا بشه وقتی دوره استهلاکش گذشت
مثال خیلی بارزش آبگرمکن ها هستن، بعد از مدتی استفاده و مخصوصاً قسمت های مجاور شعله در اثر حرارت بالا، دچار زنگ زدگی و فرسودگی می شن و برای همین آبی که از شیر آب گرم بیاد رو نباید توو کتری بریزیم و برای تهیه آب جوش استفاده کنیم
* بیمار تالاسمی مثلاً اگه آهن زیادی وارد بدنش بشه مسموم می شه؛ آهن باعث مسمومیت شیمیایی می شه
* البته برای بسته بندی ورق آهنی نازک رو کروم اندود می کنن
* آلودگی به فلزات سنگین مثل مس، آرسنیک و سرب نباید باشه
مربوط به آیین کار و ماشین آلات هست اولی؛ بقیه افزودنی های مجازبله خیلی مرسی.
این استاندارد ها رو چطوری میشه پیدا کرد؟ مثلا استاندارد همین استفاده از فلزات و ظروف؟ یا استاندارد استفاده از انیدرید سولفورو؟ یا استاندارد استفاده از سود خوراکی؟ میزان مجازشو میخوام بدونم اونم با سند و مدرک رسمی!؟!
کو!؟ خب این سایت استاندارده ، وقتی میزنی کد استاندارد میخواد آخه؟ نمیاره که. نمیتونم پیدا کنم![]()
http://tadvin.isiri.org.ir/Pages/Search.aspx
http://isiri.org/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=cab3ebf1-95d7-4813-b28c-c5fc205c35b3
لطفا در خصوص تثبیت سلولی و مفاهیم کلی آن مطلب میخواستم![]()
سلام دوسان.کسی سوالات ارشد درس تکنولوژی قند رو داره؟؟؟الان بشدت احتیاج دارم بهش!!دوسان لطفا کمکم کنین...![]()
سال | سوال |
---|