مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
گزارش ازکارخانه سوسیس میخوام کسی میتونه کمک کنه؟عایا؟


1- گزارش کار بازدید از خط تولید:


گزارش کار سوسیس و کالباس

گزارش کار 1کارخانه بریون
گزارش کار 2 کارخانه اروئی

وبلاگ نارگل


2- گزارش علمی تر- گزارش از نقص در کنترل کیفیت تولید سوسیس که report یا case report هست:

2012 Annual Report - Devro



Salami Final Report - Food Safety Centre



Report


3- یک نمونه خلاصه:

موضوع: گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل
فهرست مطالب
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل
تکنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی
دستگاههای رخ گوشت
دستگاه برش گوشهای منجمد
دستگاه کاستر
دستگاههای جدا کننده
ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها
آزمایش کردن گوشت
آزمایش اندازه‌گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی
اندازه‌گیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک
اندازه‌گیری چربی به روش سوکسله
اندازه‌گیری چربی به روش ژربر
اندازه‌گیری proبه روش ماکروکلوال یا ماکروک جدال
آزمایش تعیین نشاسته
شمارش کلی میکروبها ltotal count
شناسائی شمارش کلیفرم colicount (c.c)
شناسائی اشرشیاکلی (E.Coli)
علائم مسمومیت غذائی اشرشیاکلی
علائم مسمومیت کلسترویدیوم ولشای
شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس
علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس
کشت استافیلوکوکوس اوروس
کشت استافیلوکوکها روی محیط غنی کننده
آزمایش گوآکولاز
شناسائی و شمارش قارچها
فینگرتست finger test

تاريخچه سوسيس و كالباس در ايران
در ايران اولين بار توليد سوسيس و كالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. كلمة‌ كالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت كارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت كه يك نفر روسي به نام افو ناسر در بندر انزلي با ماشين كوچك دستي شروع به كار كرد و روزانه مايحتاج عده‌اي اتباع خرجي و عيسوياتي كه در آنجا بودند تهيه مي كرد.
در سال 1930 يك نفر ديگر از اهالي روسيه به نام ليشينيسكي كه نماينده بازرگاني روسيه در بندر انزلي بود و سابقه كالباس سازي در روسيه داشت از آلمان يك كارخانه كوچك براي مصرف روانه 50-40 كيلوگرم كالباس وارد كردند و تا سال 1933 ميلادي در بندر انزلي مشغول به كار بود. از آن پس كارخانه را به تهران منتقل و يك نفر متخصص كالباس‌سازي را از آلمان براي يك مك دعوت كرد. زمانيكه كارخانه ليشينيسكي در سال 1312 از بندر انزلي به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ كه اطلاعاتي در زمينه تهيه اين فرآورده داشت شريك شد و به اين ترتيب در پايتخت اولين كارخانه كالباس‌سازي بنا نهاده شد.

تاريخچه شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل
شركت تولدي فرآورده‌ها گوشتي آمل در ديماه 1362 تاسيس شد و در سال 1363 در سالني به مساحت 250 متر مربع با ظرفيت دو هزار تن در سال به بهره‌برداري رسيد توليدات اين شركت را مي توان در گروههاي زير دسته‌بندي كرد:
1- انواع سوسيس و كالباس از گوشت قرمز، سفيد و ماهي 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفيد و ماهي 3- بسته بندي و عمل آوري گوشت سفيد و قرمز 4- غذاي آماده

استفاده از آخرين تكنولوژي حضور كارشناسان مجرب شامل 3 نفر دكترا، نيز كارشناس ارشد و 17 نفر كارشناس به اضافه تكنيسين‌ها و افراد با تجربه را مي توان از جمله عوامل موفقيت اين شركت دانست. تنوع در بسته‌بندي و توليد و توجه به كيفيت موجب انتخاب اين واحد به عنوان نمونه از طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذيه ايران و كنگره صنايع غذايي شده و اخيراً هم جايزه بين المللي تكنولوژي و كيفيت 2003از كشور سوئيس نصيب شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل گرديد. برنامه‌هاي آينده شامل نصب دستگاه‌هاي جديد جهت محصولات نو و متنوع. ايجاد سيستم SO9001:2000و HACCPI جهت تضمين كيفيت و بهداشت و اجراي سيستم KAIZENبراي بهبود مستمر همگام با سطح توقعات مشتري و پاسخگوئي به خواست مصرف كنندگان مي‌باشد.

تكنولوژي توليد فرآورده‌هاي گوشتي

از نظر تكنولوژيك، فرآورده‌هاي گوشتي را اصولاً به چهار دسته تقسيم‌بندي مي‌نمايند. 1- كالباس حرارت ديده 2- كالباس خام 3- كالباسهاي پخته 4- گوشهاي عمل آمده تقريباً كليه كالباس و سوسيس‌هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده‌هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي‌باشد. كالباس و سوسيس از نظر تكنولوژي تهيه، اختلاف شاياني با يكديگر ندارند و مهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر مي‌باشد. ماشين‌آلات و تجهيزات مورد استفاده در صنعت گوشت دستگاههاي رخ گوشت چرخ گوشت يكي از دستگاههاي اصلي در صنايع گوشت مي‌باشد كه در جهت تهيه گوشت چرخ شده مورد استفاده قرار مي‌گيرد و در سه نوع است. 1- استاندارد 2- مخلوط كن 3- زير صفر دستگاه برش گوشهاي منجمد

گوشتهاي منجمد بزرگ را تبديل به قطعات كوچكتر مي كند و داراي دو نوع سيستم است.
1- سيستم گيوتين
2- سيستم چرخشي

دستگاه مخلوط كن
به منظور مخلوط كردن گوشت با نمك، ادويه‌جات و ساير مواد افزودني به كار گرفته مي‌شوند.

دستگاه كاتر دستگاه اصلي سوسيس و كالباس است كه گوشت را با بقيه مواد مخلوط مي‌كند و خمير سوسيس و كالباس را توليد مي‌كند. شامل يك مخزن يا كاسه جهت ريختش مواد اوليه است كه داراي حركت و دوراني در حول محوري مي‌باشد. داخل اين مخزن تيغه‌هاي خميدة هلالي شكل عمود بر كف آن حول محور افقي دوران مي‌بابند.
دستگاههاي جدا كننده جهت جدا كردن زردپي و بافت پيوندي از گوشت و نيز جهت استخوان‌گيري بكار مي‌روند.

انواع دستگاههاي جدا كننده: دستگاه جدا كنندة بافت پيوندي- دستگاه استخوان‌گيري دستگاههاي پر كن (فيلوم با كار مداوم و غير مداوم به منظور پر كردن «فارش» آماده انواع سوسيس و كالباس به داخل پوشش مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

دستگاه اتاق پخت جهت اتاق پخت جهت پخت انواع سوسيس و كالباس و ديگر توليدات به شرح زير مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

1- پخت نمودن انواع سوسيس و كالباس با بخار 2- پخت نمودن انواع سوسيس و كالباس با هواي داغ 3- دود دادن انواع محصولات
بدنه اين دستگاه دو جداره و از جنس ورق استيل ضد اسيد ساخته شده كه داخل جدا آن با عايق فشرده شده. عايق كاري شده است و اين دستگاه مجهز به سيستم هوا دهنده توربيني جهت مسير كولاسيون هواي داخل اتاق بطوريكه حرارت و رطوبت در تمام نقاط داخل اتاق بطور يكسان در مسير كوه سيون مي‌باشد. در جه حرارت دستگاه بواسطه ترموستات بطور دقيق كنترل و همچنين داراي شيرهاي بخار پنوماتيكي مي‌باشد كه توسط ترموستات بطور اتوماتيك و در حد مطلوب كنترل مي نمايد. تركيبات تشكيل دهنده و نقش آنها كلاً دو دسته تركيبات داريم شامل: تركيبات اصلي گوشت –روغن –آب و يخ تركيبات فرعي اتصال دهنده‌ها –پر كننده‌ها (فيلد) –ادويه‌جات –نگهدارنده‌ها گوشت مهمترين عامل در فرآورده‌هاي گوشتي است. بسته به مقدار پروتئينهاي ميو فيبريلي در تشكيل و ثبات خمير نقش اساسي دارد. طعم و بافت محصول مؤثر از نوع و كيفيت گوشت مي‌باشد.
روغن
بر اي ايجاد امولسيون چربي- پروتئين- آب لازم است . از نظر ايجاد طعم و تردي در محصول مناسب است.
آب و يخ
اضافه كردن پولكهاي يخ به فرمول سبب تر و شدن محصول مي شود و براي پايين آوردن درجه حرارت كاتريزاسيون لازم مي‌باشد.
مواد تشكيل دهنده تركيبات فرعي و نقش آنها
آرد گندم
يكي از پر كنده‌ها است كه باعث سختي بافت و جذب آب مي شود.
پروتئين سويا
جانشيني براي گوشت بود. و قيمت تمام شده را پايين مي آورد. اما مصرف زياد آن باعث طعم و بافت نامطلوب مي‌گردد.
شير خشك:
يك بر كننده است. با جذب آب و روغن در بالا بردن كيفيت موثر است. زيادي آن بر روي طعم و بافت اثر نامطلوبي خواهد داشت.
نشاسته
يك بركننده است با امكان آبگيري در بهرت نمودن بافت و لطافت محصل موثر است.
كارائينات
نمك كارائينات ، پروتئين شير مي باشد. علاوه بر خاصيت تغذيه‌اي در اتصال باندهاي چربي و آب موجود در مخلوط بكار مي رود در نتيجه بافت بهتر و منسجم‌تري را براي اين فرآورده ها ايجاد مي‌نمايد.
فسفات
در كنار كارائين اتصال باندهاي چربي و آب را تسهيل مي‌نمايد. با بالا بردن phآبگيري گوشت را زياد مي كند. علاوه بر اين خاصيت آنتي اكسيداني دارد كه عمر نگهداري محصول را از اين طريق بالا مي‌برد.
نمك
جهت تامين طعم و مزه در فرآورده‌ها مورد مصرف قرار مي‌‌گيرد. در ضمن همراه با يخ در سردتر نگهداشتن محيط موثر است و داراي خاصيت ضد ميكروبي نيز مي باشد. يكي ديگر از خصوصيات نمك، استخراج پروتئيهاي ميو فيبريكي است كه در آبگيري مونو است .
شكر
همراه با نمك جهت توازن طعم غذايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
ادويه
انواع ادويه‌هايي كه مصرف مي‌شوند: فلفل (سفيد، قرمز، سياه) ، تخم خردل، جوز هندي، زنجفيل، تخم گشنيز، مير، ميخك، مريم، آويشن، شنبليله
نيتريت و نيتراتها
نيتريت با ذرات رنگي گوشت به نام ميوگلوبين تركيب شده و نيتروزميوگلوبين را مي‌دهد كه پايدار است و رنگ بهتر توليدات را تامين مي نمايد. علاوه بر اين داراي خاصيت ضد ميكروبي نيز مي باشد. نيتراتها در اثر باكتريهاي احيا كننده به نيتريت تبديل مي ‌شوند.
اسيد آسكوربيك
بهترين ماده نگهدارنده غذايي است كه باعث تسريع در بوجود آمدن رنگ قرمز صورتي شده و به اين ترتيب فرآيند عمل آوري را كاهش مي دهد.
گلوكونودستالاكتون GDL
نقش مانند اسيد آسكوربيك دارد و همينطور باعث كاهش phمي‌شود.

خط توليد شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل (كاله)
مراحل مختلف تهيه سوسيس و كالباس در اين شركت به ترتيب زير مي‌باشد.
1- تهيه مواد اوليه از بازارهاي داخلي و خارجي: مواد اوليه مصرفي در اين صنعت بسيار متنوع بوده و غالباً از بازار داخلي خريداري مي‌‌گردد كه پس از تاييد كيفي و مرغوبيت كه توسط كارشناسان آزمايشگاه و كنترل كيفيت شركت انجام مي‌گيرد. جهت مصرف به واحد توليد ارائه مي‌گردد.
2- آزمايش كردن گوشت: گوشتهاي گرم بصورت فوق لاشه كه مهر تأئيد دامپزشك خورده باشند از كارگاه تهيه مي‌شود. اين گوشتها به علت اينكه زود مصرف مي شوند يكي دو روز در سردخانه بالاي صفر نگهداري مي‌شوند. اگر گوشتهاي منجمد يا كارتني به كارخانه برسد مدت سه روز آنرا در سردخانه بالاي صفر نگه مي‌دارند تا Defrostگردد، سپس براي استخوان‌گيري و چرخ كردن. گوشتهاي به اتاق قصابي منتقل مي گردند.
3- چرخ نمودن گوشت
4- مخلوط كردن گوشت با بقيه مواد اوليه
5- امولسيونه كردن مواد دستگاه كاتر دو عمل خرد كردن و مخلوط كردن را همزمان انجام مي‌دهد. سرعت تيغه و سرعت كاسه و تيزي و برندگي تيغه ها از عوامل مهم تشكيل امولسيون مناسب هستند مدت زمان امولسيون 15 cloدقيقه دماي امولسيون معمولاً بين C‎ْ12-18 نگه داشته مي‌شود.
6- پر كردن در پوشش
7- آويزان كردن: بعد از پر شدن خمير درپوشها، انتهاي پوشش بسته شده و بوسيلة بند روي چرخهاي حمل آويزان مي‌شوند.
8- پخت و دود دادن: چرخهاي حمل به اتاقهاي پخت كه با حرارت خشك يا مرطوب و يا توأماً كار مي‌كنند برده مي‌شوند. در محصولات دودي از اتاقهاي دود براي پخت استفاده مي كنند. اتاقهاي حرارت مجهز به سنسوراند كه درجه حرارت رو و داخل فرآورده‌ را اندازه‌گيري و كنترل مي‌كند دما بايد بتدريج بالا برده شود.


 

samin72

عضو جدید
سلام میخواستم گزارش درموردکارخانه وسیس تهیه کنم میشه راهنماییم منید عایا؟
 

mojtabaafraze

عضو جدید
فیلم غذایی

فیلم غذایی

سلام. کسی مطلبی در مورد فیلمی که خواص هیدروفوبیک داشته باشه تو سیستم های آبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

samin72

عضو جدید
سلام یسوال چراجزوه های درسی کلا باهم فرق داره
ای خدانه دانشگامون دانشگاه نه رشته مون :cry:
 

samin72

عضو جدید
نمونه سوال

نمونه سوال

سلام نمونه سوال ازکجامیتونم دانلودکنم؟؟؟؟؟:cry:
 

samin72

عضو جدید
سلام شرمنده اگه سوالم بااین صفحه هم خونی نداشت ولی اخه نمونه سوال این رشته براپیام نورحتی توگوگلم نیست من خیلی گشتم نیس
دررابطه باجزه هم چون اسادمون گفت جزوه دانشگاهاروبخونید گفتم ببخشید :cry:
من تازه واردم :cry:
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
نمونه سوال ازکدوم سایت میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
سلام نمونه سوال ازکجامیتونم دانلودکنم؟؟؟؟؟:cry:

لطفاً یک بار پست کنید
سایت مهم نیست؛ از گوگل "نمونه سوال+ اسم درس" رو می نویسین بعد از کمی جستجو پیدا می کنید!

سلام یسوال چراجزوه های درسی کلا باهم فرق داره
ای خدانه دانشگامون دانشگاه نه رشته مون :cry:

جزوه یعنی خلاصه های یک نفر از دو سه تا کتابی که خونده!
پس خلاصه های دو نفر ممکن نیست عین هم باشند مگر اینکه یکی اون یکی رو کپی کنه!
حتی یک استاد جزوه دو ترم پیش خودش رو تدریس نمی کنه؛ چون معمولاً به روز می کنند

سوالهاتون هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداشت!

سلام شرمنده اگه سوالم بااین صفحه هم خونی نداشت ولی اخه نمونه سوال این رشته براپیام نورحتی توگوگلم نیست من خیلی گشتم نیس
دررابطه باجزه هم چون اسادمون گفت جزوه دانشگاهاروبخونید گفتم ببخشید :cry:
من تازه واردم :cry:

:surprised: نمونه سوالات پیام نور

اینجا هم هست ولی باید بپرسید رمز بگیرید

خب ازکی بپرسم ورمزبگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:


از مدیر بلاگ
 

SAMA_22

عضو جدید
دوستان عزیز کسی میتونه راجع به موضوع ( تولید و استخراج رنگدانه های خوراکی با استفاده از میکروارگانیسم ها) اگه مطلب یا سمینار داره بهم بده . ممنون میشم
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
دوستان عزیز کسی میتونه راجع به موضوع ( تولید و استخراج رنگدانه های خوراکی با استفاده از میکروارگانیسم ها) اگه مطلب یا سمینار داره بهم بده . ممنون میشم

چند تا مقاله و یک پایان نامه ضمیمه می کنم؛ امیدوارم مفید باشه- :gol:
 

پیوست ها

  • Mic Color.zip
    1 مگایابت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. کسی مطلبی در مورد فیلمی که خواص هیدروفوبیک داشته باشه تو سیستم های آبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
فیلم ها سنتتیک هستن و طبیعی

از بین طبیعی ها، بطور کلی کربوهیدراتی و پروتئینی هیدروفیل هستن ولی از بین اونها پروتئین های با اسیدآمینه های آب گریز بیشتر، هیدروفوب تر هستن مثل زئین ذرت و گلیادین گندم

لیپیدها آبدوستی شون پایین هست

بازداری بالا به بخار آب رو پلی وینیلیدین کلراید داره، پلی اتیلن سبک، پلی هیدروکسی اسید، ... پلی اتیلن ترفتالات هم همین طور که برای بطری ها استفاده می شه

از نظر ساختار شیمیایی، هر چی یک پلیمر، غیر قطبی تر باشه، عوامل آبدوست نداشته باشه میشه هیدروفوب!

شما چون هیچی مشخص نکردی، کل نت رو باید ضمیمه کنم!

یک چیزی از این فیلم ها مشخص می کردین، بهتر بود! حداقل منظورتون خوراکی هست یا لاستیک پلاستیک؟!
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

samin72

عضو جدید
نمونه سوال

نمونه سوال

نمونه سوال درس غلات گوشت اصول مهندسی 2 دانشگاه پیام نور کسی سایت سراغ داره راهنمایی کنه ؟
 

saide71

عضو جدید
سلام دو تا سیال نیوتونی میخواستم معرفی کنین برا هم زدن که رو ویسکوزیتشون مشخص باشه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دو تا سیال نیوتونی میخواستم معرفی کنین برا هم زدن که رو ویسکوزیتشون مشخص باشه

آب، شیر، انواع عسل ها رفتار نیوتنی دارند، نسبت کرنش به تنش (ویسکوزیته/شیب خط ) در اونها ثابت هست و عدد یک هست؛ هیچ مقاومتی هم در برابر هم زدن نشون نمی دن (عرض از مبدأ=0)!

قسمت دوم سوالتون یعنی چی؟
 

mojtabaafraze

عضو جدید
سلام
فیلم ها سنتتیک هستن و طبیعی

از بین طبیعی ها، بطور کلی کربوهیدراتی و پروتئینی هیدروفیل هستن ولی از بین اونها پروتئین های با اسیدآمینه های آب گریز بیشتر، هیدروفوب تر هستن مثل زئین ذرت و گلیادین گندم

لیپیدها آبدوستی شون پایین هست

بازداری بالا به بخار آب رو پلی وینیلیدین کلراید داره، پلی اتیلن سبک، پلی هیدروکسی اسید، ... پلی اتیلن ترفتالات هم همین طور که برای بطری ها استفاده می شه

از نظر ساختار شیمیایی، هر چی یک پلیمر، غیر قطبی تر باشه، عوامل آبدوست نداشته باشه میشه هیدروفوب!

شما چون هیچی مشخص نکردی، کل نت رو باید ضمیمه کنم!

یک چیزی از این فیلم ها مشخص می کردین، بهتر بود! حداقل منظورتون خوراکی هست یا لاستیک پلاستیک؟!


منظور فیلم خوراکی بود
 

mansoor nameni

عضو جدید
سلام دوستان کسی مطلبی در رابطه با (انواع غشا در صنعت قند) داره؟
اگه کمک کنین ممنون میشم​
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی مطلبی در رابطه با (انواع غشا در صنعت قند) داره؟
اگه کمک کنین ممنون میشم​

مطلب آماده نه!
ولی اگه کتاب لاتین یا مقاله مدنظرتون باشه،ضمیمه می کنم (یا لینک بدین یا یک پست درخواست، که ببینم چیزی هست برای اینا یا نه؟)
تیتروار فقط می تونم بگم
1-فیلتر روتاری تحت خلأ هست که غلتکی هست ورودی رو شاید نبینیم؛ می چرخه و شربت ورودی همراه گل از مرحله دکانتاسیون وارد غلتک می شه؛ بصورت ناظر می تونین خروجی که شربت صاف شده زرد رنگ هست؛ رو مشاهده کنید
2- فیلتر فشاری یا فیلتر پرس که چهار نوع هستند صفحه و قاب، ورقه ای، شمعی، مکانیکی که مثلاً قاب و صفحه چیزی در مایه های پره های آکاردئون از آلات موسیقی هست باز و بسته می شه و به شربت ورودی فشار میاره تا از فیلتر عبور کنه


صفحات 170-176 فصل ششم-تصفیه شربت خام-کتاب مصباحی
 

mansoor nameni

عضو جدید
مطلب آماده نه!
ولی اگه کتاب لاتین یا مقاله مدنظرتون باشه،ضمیمه می کنم (یا لینک بدین یا یک پست درخواست، که ببینم چیزی هست برای اینا یا نه؟)
تیتروار فقط می تونم بگم
1-فیلتر روتاری تحت خلأ هست که غلتکی هست ورودی رو شاید نبینیم؛ می چرخه و شربت ورودی همراه گل از مرحله دکانتاسیون وارد غلتک می شه؛ بصورت ناظر می تونین خروجی که شربت صاف شده زرد رنگ هست؛ رو مشاهده کنید
2- فیلتر فشاری یا فیلتر پرس که چهار نوع هستند صفحه و قاب، ورقه ای، شمعی، مکانیکی که مثلاً قاب و صفحه چیزی در مایه های پره های آکاردئون از آلات موسیقی هست باز و بسته می شه و به شربت ورودی فشار میاره تا از فیلتر عبور کنه


صفحات 170-176 فصل ششم-تصفیه شربت خام-کتاب مصباحی

ممنون
میشه کتاب در این رابطه معرفی کنین یا اگه e-book دارین لینک بدین ممنون
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
ممنون
میشه کتاب در این رابطه معرفی کنین یا اگه e-book دارین لینک بدین ممنون

تک تک و بصورت لاگ این داخل باشگاه دانلود کنید:

[h=1]Solid-Liquid Filtration: A user’s guide to minimizing cost & environmental ...By Trevor Sparks/2012[/h][h=1]Solid-Liquid Filtration and Separation Technology Rushton 1996 (شکلها رو کامل داره)[/h]
[h=1]Sugar Processing and By-products of the Sugar Industry, Issue 144[/h]
 

saroveh

عضو جدید
سوال در باره ساخت انبار برای نگهداری محصولات کشاورزی و تره بار

سوال در باره ساخت انبار برای نگهداری محصولات کشاورزی و تره بار

با سلام خدمت تمامی شما اساتید گرامی من می خوام یک انبار برای نگهداری محصولات کشاورزی و تره بار درست کنم که حداکثر6 ماه بتونم محصولاتی مانند کوجه فرنگی یا مرکبات رو نگهداری کنم کیفیت تازه موندن محصول برام خیلی مهمه اولین الویتم کیفیت هست یکی از راه هایی که به فکرم رسید نگهداری در محیط بدون هوا هست یعنی خلا با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم که هزینه فوق العاده سنگینی برام داره سرد خانه و فریز کردن کیفیت رو به شدت کاهش میده و خراب میکنه یکی از دوستانم گفته که میشه با گاز نیتروژن محیط انبار رو پر کرد اساتید گرامی اگه راه کاری دارید که دراین مورد کمکم کنید با تشکر فراوان از شما
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان. اگه بخواییم یک کارگاه بزنیم. کدوم محصول برای شروع نیاز به هزینه کم دارد که سودش زیاد باشه؟ ایا تولید سس بهتر هست؟کسی پیشنهادی در این مورد داره که هزینه شروع کار کم باشه و سودش خوب باشه؟
 

midas.h

عضو جدید
دوستان بازم عذر میخوام...
یعنی کسی تاحالا تجربه کار تو کارخونه فراوری انجیر،یا حتی دید بصورت کاراموزی رو نداشته که
بتونه ی گزارش بهم بده؟
 

shirinasal

عضو جدید
سلام دوستای عزیز.مقاله راجع به شمارش میکروارگانیزم ها در محصولات قنادی یا سم آفلاتوکسین در این محصولات می خوام.باید 2 تا مقاله ترجمه کنم. کمکم کنید توروخدا
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز.مقاله راجع به شمارش میکروارگانیزم ها در محصولات قنادی یا سم آفلاتوکسین در این محصولات می خوام.باید 2 تا مقاله ترجمه کنم. کمکم کنید توروخدا


شیرین عسل! شما قبلاً هم دنبال محصولات قنادی بودین!



خدمت شما بگم که محصول قنادی می تونه محصولات زیر باشه و توو مقاله در حد اپسیلون نمی نویسن قنادی!!!!
فقط روی جعبه های شیرینی فروشی ها می نویسن قنادی؛ شاید شاید تحقیق توصیفی یا برای یکی از سازمانهای نظارتی در مورد قنادی های محله باشه اسم قنادی میاد به عنوان محل توزیع محصولات!
اینا مثلاً محصول قنادی Confectionary Products هستن:
کیک و انواع اون
دسر
پودینگ
ژل
حتی خامه انواع شیرینی، بسکویت و کراکر و کوکی و اسنک ... هم می تونه جزء محصولات قنادی باشه بر پایه غلات!

برای دریافت مقاله اصول جستجو (کلیدواژه ها رو می نویسین) رو بلد باشین و خودتون دنبالش بگردین و لینک بذارین؛ اون هم نه اینجا، توو تاپیک پایینی:
یکم وقت بذارین خودتون می تونین دربیارین
دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک



دو تا ضمیمه کردم؛ :gol:
 

پیوست ها

  • 2011Nurhan Ertas.pdf
    137.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2013 Rubert, J.pdf
    147.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا