گزارش ازکارخانه سوسیس میخوام کسی میتونه کمک کنه؟عایا؟
سلام؛سلام میخواستم گزارش درموردکارخانه وسیس تهیه کنم میشه راهنماییم منید عایا؟
نمونه سوال ازکدوم سایت میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام نمونه سوال ازکجامیتونم دانلودکنم؟؟؟؟؟![]()
سلام یسوال چراجزوه های درسی کلا باهم فرق داره
ای خدانه دانشگامون دانشگاه نه رشته مون![]()
سلام شرمنده اگه سوالم بااین صفحه هم خونی نداشت ولی اخه نمونه سوال این رشته براپیام نورحتی توگوگلم نیست من خیلی گشتم نیس
دررابطه باجزه هم چون اسادمون گفت جزوه دانشگاهاروبخونید گفتم ببخشید
من تازه واردم![]()
خب ازکی بپرسم ورمزبگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان عزیز کسی میتونه راجع به موضوع ( تولید و استخراج رنگدانه های خوراکی با استفاده از میکروارگانیسم ها) اگه مطلب یا سمینار داره بهم بده . ممنون میشم
سلامسلام. کسی مطلبی در مورد فیلمی که خواص هیدروفوبیک داشته باشه تو سیستم های آبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان کسی ترجمه مقاله راجع به غلات داره؟ خیلی فوریه![]()
سلام دو تا سیال نیوتونی میخواستم معرفی کنین برا هم زدن که رو ویسکوزیتشون مشخص باشه
سلام
فیلم ها سنتتیک هستن و طبیعی
از بین طبیعی ها، بطور کلی کربوهیدراتی و پروتئینی هیدروفیل هستن ولی از بین اونها پروتئین های با اسیدآمینه های آب گریز بیشتر، هیدروفوب تر هستن مثل زئین ذرت و گلیادین گندم
لیپیدها آبدوستی شون پایین هست
بازداری بالا به بخار آب رو پلی وینیلیدین کلراید داره، پلی اتیلن سبک، پلی هیدروکسی اسید، ... پلی اتیلن ترفتالات هم همین طور که برای بطری ها استفاده می شه
از نظر ساختار شیمیایی، هر چی یک پلیمر، غیر قطبی تر باشه، عوامل آبدوست نداشته باشه میشه هیدروفوب!
شما چون هیچی مشخص نکردی، کل نت رو باید ضمیمه کنم!
یک چیزی از این فیلم ها مشخص می کردین، بهتر بود! حداقل منظورتون خوراکی هست یا لاستیک پلاستیک؟!
سلام دوستان کسی مطلبی در رابطه با (انواع غشا در صنعت قند) داره؟
اگه کمک کنین ممنون میشم
مطلب آماده نه!
ولی اگه کتاب لاتین یا مقاله مدنظرتون باشه،ضمیمه می کنم (یا لینک بدین یا یک پست درخواست، که ببینم چیزی هست برای اینا یا نه؟)
تیتروار فقط می تونم بگم
1-فیلتر روتاری تحت خلأ هست که غلتکی هست ورودی رو شاید نبینیم؛ می چرخه و شربت ورودی همراه گل از مرحله دکانتاسیون وارد غلتک می شه؛ بصورت ناظر می تونین خروجی که شربت صاف شده زرد رنگ هست؛ رو مشاهده کنید
2- فیلتر فشاری یا فیلتر پرس که چهار نوع هستند صفحه و قاب، ورقه ای، شمعی، مکانیکی که مثلاً قاب و صفحه چیزی در مایه های پره های آکاردئون از آلات موسیقی هست باز و بسته می شه و به شربت ورودی فشار میاره تا از فیلتر عبور کنه
صفحات 170-176 فصل ششم-تصفیه شربت خام-کتاب مصباحی
ممنون
میشه کتاب در این رابطه معرفی کنین یا اگه e-book دارین لینک بدین ممنون
سلام دوستای خوبم
کسی اینجا جزوات دکتی مدرسان شریف رو داره؟؟
سلام دوستای عزیز.مقاله راجع به شمارش میکروارگانیزم ها در محصولات قنادی یا سم آفلاتوکسین در این محصولات می خوام.باید 2 تا مقاله ترجمه کنم. کمکم کنید توروخدا