مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
دوستان بازم عذر میخوام...
یعنی کسی تاحالا تجربه کار تو کارخونه فراوری انجیر،یا حتی دید بصورت کاراموزی رو نداشته که
بتونه ی گزارش بهم بده؟

سلام
شما خودتون می دونین تووی کدوم شهرها، بسته بندی محصول خشک شده انجیر رو دارن در حال حاضر؟
چون تا جایی ک دنبال کردم، فرآوری به اون صورت نداره!
وارداتی از کشورهای همسایه رو دیدم؛ منتها داخلی ها معمولاً فله ای هستن
از کتابهای ترویجی جهاد شاید بتونین مطلب دربیارین
ی همایش در مورد انجیر دیم http://allfruits.ir/fa/accordion-a/fig.html
اینم ی شرکت داخلی (9 محصول داشته توو سال 87 حالا مطمئناً بهتر شده) www.farsfig.com

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا جایی که یادمه و اشتباه نکنم؛ گلوکز مایع، فرم مایع گلوکز هست با چرخش مشخص 46 اینا توو رفراکتومتر
شربت ذرت (CS=CORN SYRUP)، دوتا قند فروکتوز و گلوکز رو داره و فروکتوز بیشتر(HFCS)، کیفیتش بیشتره و شکرک نمی زنه؛ یعنی شربت ذرت، قند انورت باید باشه مثل شربت یا شیره یا قند خرما
چه گندم چه ذرت گلوکز دارند! اینکه بیان از کدوم استخراج کنند، برای تولید کننده باید مهم باشه، برای مصرف کننده شاید قیمتش فرق کنه با توجه به مراحل تولید؛ می مونه درجه خلوصش!

اثر ماده شیرین کننده کربوهیدراتی، رو بافت محصول(که معلوم نیست چیه) قابل پیش بینی نیست! اگه ماده اصلی سازنده محصول باشه، شاید در قوام اثر داشته باشه.

گلوکز و فروکتوز به خاطر حلالیت بالاشون و نیز به دلیل دیرتر بلوری شدن ، جلوی شکرک زدن رو میگیرن. اثرات بافتی ساکارز ورای اثر بافتی فروکتوز یا گلوکز هست و در صورت استفاده از این دو قند باید حجم دهنده و بافت دهنده مثل پلی ال ها باید در فرمول استفاده بشه

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروتئین وی، WHEY PROTEIN CONCENTRATE معمولا نوشته می شه و به فارسی پروتئین آب پنیر یا کنسانتره آب پنیر نوشته می شه

همون طور که از معادل فارسی اون معلوم هست، فقط در شیر کامل یا حتی بدون چربی (SKIM MILK)، بالاخص آب پنیر یا پروتئین های سرمی شیر وجود داره؛ تنها منبع اصلی اون شیر هست و در ادامه فرآیند تولید پنیر، بصورت فرآورده جانبی قابل استخراج و تغلیظ هست؛ پس از صنعت لبنیات و پنیرسازی حاصل می شه

برای جستجوی فارسی باید بنویسید: "پروتئین آب پنیر"

البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که پنیر یو اف پروتئین اب پنیر ندارد و همه ی وی ها در خود پنیر جمع میشن ، اونچه که میگن ضایعات پنیرسازی آب پنیره ، اون منظور تولید پنیر به روشی غیر از یو اف هست مثل سنتی و ...

midas.h

عضو جدید
سلام
شما خودتون می دونین تووی کدوم شهرها، بسته بندی محصول خشک شده انجیر رو دارن در حال حاضر؟
چون تا جایی ک دنبال کردم، فرآوری به اون صورت نداره!
وارداتی از کشورهای همسایه رو دیدم؛ منتها داخلی ها معمولاً فله ای هستن
از کتابهای ترویجی جهاد شاید بتونین مطلب دربیارین
ی همایش در مورد انجیر دیم http://allfruits.ir/fa/accordion-a/fig.html
اینم ی شرکت داخلی (9 محصول داشته توو سال 87 حالا مطمئناً بهتر شده) www.farsfig.com

مرسی از لطفتون...
بله شیراز و چندتا دیگه هست که روش فراوری متفاوته...(مثلا بصورت مسقطی فراوری میکنه)
کلا زیاد سراغ ندارم انجیر معروف از جایی،ک بدونم اونجا ی کارخونه فراوری داشته باشه
منم خرم آبادم ... دیگه انجیرش معروفه (قطب انجیر سیاه کشور)
ولی خوب تازه داره همین ی کارخونه رو افتتاح میکنه
بازم ممنون از کمکتون:gol:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک فوری
من تو شرکت لبنیات مشغول به کارم ،شیرهای استریل وپنیر لاکتیکی دچار آلودگی شدن ولی نمیدونم دقیقا چه آلودگی هست؟
پنیر لاکتیکی وشیرهای استریل وشیر کاکائو به شدت بادکردگی وبوی گندیدگی میگیره، ph پایین و اسید بالا پیدامیکنن میشه کمکم کنید آزمایشات روکه ،باید بگیرم برام بزارین ممنون میشم:gol:

یا مشکل انزیمی پروتئاز داره که شیر خام رو زیاد در دمای پایین نگه داشتن قبلا.
یا اینکه حرارتش زیاد میزنه مایلارد رخ میده و از اون کربن دی اکسید از واکنش استریکر ازاد میشه و باد میکنه قوطی.

"ALPHA"

کاربر ممتاز
کمک فوری
من تو شرکت لبنیات مشغول به کارم ،شیرهای استریل وپنیر لاکتیکی دچار آلودگی شدن ولی نمیدونم دقیقا چه آلودگی هست؟
پنیر لاکتیکی وشیرهای استریل وشیر کاکائو به شدت بادکردگی وبوی گندیدگی میگیره، ph پایین و اسید بالا پیدامیکنن میشه کمکم کنید آزمایشات روکه ،باید بگیرم برام بزارین ممنون میشم:gol:

یا مشکل انزیمی پروتئاز داره که شیر خام رو زیاد در دمای پایین نگه داشتن قبلا.
یا اینکه حرارتش زیاد میزنه مایلارد رخ میده و از اون کربن دی اکسید از واکنش استریکر ازاد میشه و باد میکنه قوطی.

+ آغازگر لاکتیکی ممکنه آلودگی داشته باشه برای پنیر لاکتیکی!
+ آلودگی های ثانویه بعد از فرآیند (این محتمل تر هست) که مثلاً تانک نگهداری یا فویل برای بسته بندی آلوده هست یا دستگاه پرکن آلودگی داره
هر قسمت که مشکوک باشه باید از اونها نمونه برداری بشه و همراه نمونه غذایی کشت میکروبی داده بشه و مقایسه بشه
+ چون بادکردگی هست احتمال زیاد باکتری های اسپوردار هستن مثل کلستریدیوم پرفرنجنز

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
+ آغازگر لاکتیکی ممکنه آلودگی داشته باشه برای پنیر لاکتیکی!
+ آلودگی های ثانویه بعد از فرآیند (این محتمل تر هست) که مثلاً تانک نگهداری یا فویل برای بسته بندی آلوده هست یا دستگاه پرکن آلودگی داره
هر قسمت که مشکوک باشه باید از اونها نمونه برداری بشه و همراه نمونه غذایی کشت میکروبی داده بشه و مقایسه بشه
+ چون بادکردگی هست احتمال زیاد باکتری های اسپوردار هستن مثل کلستریدیوم پرفرنجنز

مهندس تانک نگهداری اسپتیک خیلی بعیده اشکال داشته باشه اگرم داشت دستگاه ها روی پنل ایراد رو نشون نمیدن یعنی؟ فویل هم که فرمودید ، 1 فویل دو فویل ، چندتا فویل یعنی الودگی مشابه دارن؟ الودگی استارتر هم بستگی داره بالک استفاده کنن یا دی وی اس ، که معمولا اگه دی وی اس باشه احتمال الودگی تقریبا منتفی هست. اشتباه که عرض نمیکنم؟

"ALPHA"

کاربر ممتاز
مهندس تانک نگهداری اسپتیک خیلی بعیده اشکال داشته باشه اگرم داشت دستگاه ها روی پنل ایراد رو نشون نمیدن یعنی؟ فویل هم که فرمودید ، 1 فویل دو فویل ، چندتا فویل یعنی الودگی مشابه دارن؟ الودگی استارتر هم بستگی داره بالک استفاده کنن یا دی وی اس ، که معمولا اگه دی وی اس باشه احتمال الودگی تقریبا منتفی هست. اشتباه که عرض نمیکنم؟

دیتیل گفته نشده که،
همین اتفاق در مورد دوغ بدون گاز هم اتفاق می افته، ولی علتش شستشو داده نشدن بطری های پت دوغ هست، یجوری گازدار می شن

منظور من از استارتر، باکتری نبود که بالک باشه یا نه!! بعضی وقتها استارتر غیربالک آلودگی داره منتها اون موقع اصلاٌ شیر لخته نمی شه، نمی بنده!!:confused:

کلاً سیستم حمل و نقل داخل کارخونه ها حین تولید، آلودگی ثانویه رو باعث می شن! نازل های پرکنها، آلودگی ممکنه داشته باشن

اورپروسس شدن شیر، مطمئن هستین که باعث بادکردگی می شه؟ البته آره ممکنه، ولی ونتینگ یا اعمال وکیوم قبل درب بندی انجام میشه!!:surprised:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
یه سوال: میشه درباره ارشد کمی صحبت کنید؟ در ارشد چیکار میکنن ، فقط مقاله ترجمه میکنن؟ اگه یکی بخواد مقاله انگلیسی داشته باشه ، باید خودش بشینه و از فارسی به انگلیسی برگردونه و مقاله بنویسه؟ سخت نیست این؟ یه مقدار در مورد ارشد و کارایی که دانشجو انجام میده میخواستم بدونم ، با تشکر

راستی در مورد دکتری هم میخواستم بپرسم: منابع ازمون دکتری چیا هستن؟ بعد از ازمون مصاحبه هم هست؟ چطوری مصاحبه میشه؟ در مورد دکتری هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه مقدار توضیح بدین

یا دوستان کجایید؟

مشکل همینجاست آلفای عزیز

من الان چند ساله که دارم مبتنی بر احساس و لمس میرم جلو ولی با این اوصاف می بینم که عمر من داره میگذره و من هنوز هیچ کاری نکردم و اگه بخوام منتظر باشم تا همه چیو تجربه کنم ، شاید به اهداف والای دیر برسم ، شاید هم نرسم. برای همین السابقون السابقون میخوام دانش رو داشته باشم و به وقتش بتونم عمل کنم تا اولئک المقربون بشم ، شاید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام دوستان.
یه سوال: میشه درباره ارشد کمی صحبت کنید؟ در ارشد چیکار میکنن ، فقط مقاله ترجمه میکنن؟ اگه یکی بخواد مقاله انگلیسی داشته باشه ، باید خودش بشینه و از فارسی به انگلیسی برگردونه و مقاله بنویسه؟ سخت نیست این؟ یه مقدار در مورد ارشد و کارایی که دانشجو انجام میده میخواستم بدونم ، با تشکر
سلام.
1- نه 2- هر کاری که لازم باشه، نه لزوماً ولی بیس کار مقاله ها هستن .3- مقاله انگلیسی رو انگلیسی می نویسن. 4- نمی دونم >>>
(تجربیــــات مقاله نویســـی) 5- زیاد فرقی با کارشناسی نداره. با تشکر!
راستی در مورد دکتری هم میخواستم بپرسم: منابع ازمون دکتری چیا هستن؟ بعد از ازمون مصاحبه هم هست؟ چطوری مصاحبه میشه؟ در مورد دکتری هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه مقدار توضیح بدین
1- شما منابع ارشد رو بدونین همونا هستن، با دو سه تا جزوه و کتاب برای ارشد؛ نخونده هم می شه دعوت شد! 2-بعد از قبولی علمی کتبی، مصاحبه هم هست.3- ی روز، ساعت، مکان مشخص می شه، علاقه داشته باشید می رید و ی چن تا سوال می پرسن همراه هر چی اسمش بتونه توو رزومه بیاد! همین. 4- شنیده ها به دردی نمی خوره!

ناتانائیل! باید همه کتابها را در خود بسوزانی...
برای من، "خواندن" ِ اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست؛ می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند...
به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد، بیهوده است

مائده های زمینی، آندره ژید
یا دوستان کجایید؟
از خودشون بپرسید!

مشکل همینجاست آلفای عزیز

من الان چند ساله که دارم مبتنی بر احساس و لمس میرم جلو ولی با این اوصاف می بینم که عمر من داره میگذره و من هنوز هیچ کاری نکردم و اگه بخوام منتظر باشم تا همه چیو تجربه کنم ، شاید به اهداف والای دیر برسم ، شاید هم نرسم. برای همین السابقون السابقون میخوام دانش رو داشته باشم و به وقتش بتونم عمل کنم تا اولئک المقربون بشم ، شاید.

السابقون السابقون، در عمل هست نه دونستن، سایت آقای شعبانعلی ی سر بزن اون السابقون السابقون رو تشریح میکنه برات،

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ، دوستان من چند سوال دارم میشه راهنمایی ام کنید؟

در پذیرش دکتری این مدارک زبان رو خواستن:

MSRT)MCHE) : برای قبولی در مصاحبه دکتری ، نمره ی 100 ، بالاترین امتیاز و نمره ی 70 کمترین امتیاز هست برای این آزمون دکتری.

IELTS equivalent : نمره ی 9 عالی و نمره ی 5 ، نمره ی حداقل قبولیست برای آزمون دکتری.

TOEFL IBT : نمره 115 عالی و نمره 56 نمره ی کف هست.

TOEFL computer : نمره 263 عالی و نمره 173 کف هست.

TOEFL paper + TOLIMO : نمره 625 عالی و 500 نمره ی کف هست.

خب حالا سوالم اینه که :
1- این آزمون ها حداکثر نمره اش از چند حساب میشه و اینکه برای گرفتن نمره ی کف ، من در چه حد باید بلد باشم؟

2- آیا با گذراندن سطح ADVANCE در کانون زبان ایران (ILI) و اتمام زبان در این کانون ، فکر میکنید من در این آزمون ها چه نمره ای رو میتونم بگیرم(تقریبا)؟

3- کدوم یک از این آزمون های مذکور ، از همه راحت تره و میشه راحت تر قبول شد؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی:.

میشه در مورد نحوه امتیاز دهی به کارهای پژوهشی و ... جدیدترین اطلاعات رو بفرمایید که چیه؟

من چند جا سرچ کردم ، نمره دهی فرق میکرد ، ایا دانشگاه به دانشگاه نحوه امتیاز دهی فرق میکنه؟یعنی سازمان سنجش یه ایین نامه ای ندارد؟

لطفا اگه جواب دادید یه تشکر بزنید متوجه بشم پاسخ داده شده.مرسی

"ALPHA"

کاربر ممتاز

MSRT)MCHE) : برای قبولی در مصاحبه دکتری ، نمره ی 100 ، بالاترین امتیاز و نمره ی 70 کمترین امتیاز هست برای این آزمون دکتری.

IELTS equivalent : نمره ی 9 عالی و نمره ی 5 ، نمره ی حداقل قبولیست برای آزمون دکتری.

خب حالا سوالم اینه که :
1- این آزمون ها حداکثر نمره اش از چند حساب میشه و اینکه برای گرفتن نمره ی کف ، من در چه حد باید بلد باشم؟

2- آیا با گذراندن سطح ADVANCE در کانون زبان ایران (ILI) و اتمام زبان در این کانون ، فکر میکنید من در این آزمون ها چه نمره ای رو میتونم بگیرم(تقریبا)؟

بالا تاپیک عنوانش ی چی دیگه س! پستهای شما اسپم هستن؛ سواد ما ب این چیزا قد نمی ده!

1- آزمون زبان رو هم همیشه مشخص می کنن چقد نیاز هست ک بتونین بگین کف رو گرفتین؛ دیگه چقدر بلد باشین رو نمره مشخص می کنه!
2- نمی دونیم کانون زبان استانداردش با آزمون ها مطابقت داره؟ اگه داره از همون اساتید خودتون سوال کنین
3- آزمون های داخلی از آزمون های بین المللی آسونتره، پرسیدن نداشت

میشه در مورد نحوه امتیاز دهی به کارهای پژوهشی و ... جدیدترین اطلاعات رو بفرمایید که چیه؟

من چند جا سرچ کردم ، نمره دهی فرق میکرد ، ایا دانشگاه به دانشگاه نحوه امتیاز دهی فرق میکنه؟یعنی سازمان سنجش یه ایین نامه ای ندارد؟

سازمان سنجش و آیین نامه ها و نمره ها!
ما نمره خودمونو نتونستیم بگیریم، نمره های پژوهش دیگه جا خود دارن؛ هر جا بخواین بدین مطمئن باشین ی تبصره بخشنامه دارن؛ اینطوریام نیس

تشکرامون تموم شده! از کنترل پنل می تونین ببینین که ج داده شده یا نه! زیر تایتل تاپیکهای مشترک شده

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالا تاپیک عنوانش ی چی دیگه س! پستهای شما اسپم هستن؛ سواد ما ب این چیزا قد نمی ده!

1- آزمون زبان رو هم همیشه مشخص می کنن چقد نیاز هست ک بتونین بگین کف رو گرفتین؛ دیگه چقدر بلد باشین رو نمره مشخص می کنه!
2- نمی دونیم کانون زبان استانداردش با آزمون ها مطابقت داره؟ اگه داره از همون اساتید خودتون سوال کنین
3- آزمون های داخلی از آزمون های بین المللی آسونتره، پرسیدن نداشت

سازمان سنجش و آیین نامه ها و نمره ها!
ما نمره خودمونو نتونستیم بگیریم، نمره های پژوهش دیگه جا خود دارن؛ هر جا بخواین بدین مطمئن باشین ی تبصره بخشنامه دارن؛ اینطوریام نیس

تشکرامون تموم شده! از کنترل پنل می تونین ببینین که ج داده شده یا نه! زیر تایتل تاپیکهای مشترک شده

ببخشید شما هروقت جواب میدید من 5 بار میخونم ولی بازم متوجه نمیشم چی گفتید. میشه جوری بگید زیر سیکل بگید من بفهمم؟؟؟؟؟؟؟

"ALPHA"

کاربر ممتاز
ببخشید شما هروقت جواب میدید من 5 بار میخونم ولی بازم متوجه نمیشم چی گفتید. میشه جوری بگید زیر سیکل بگید من بفهمم؟؟؟؟؟؟؟

بجاش یک بار با دقت بخونین؛ :huh:
تاپیک عنوانش چیه؟ :huh:
پستها و سوالای شما چه ربطی به تاپیک دارن؟ :huh:

1 و 2- نمره زبان رو برای هر جایی بخواین کمترین حدش رو خودشون مشخص می کنن، وقتی میشه نمره فلان موسسه رو با این آزمون ها مقایسه کرد که هر دو توو ی نرم استاندارد باشن؛ از اساتید موسسه بپرسین بهتر می تونن راهنمایی کنن؛ نمونه سوالای آزمونها هم همه جا هست، می تونین خودتون رو بسنجین
2-آزمون داخلی که طراحش ایرانی هست آسونتر از آزمون بین المللی هست
اون یکی سوالا هم در مورد پژوهش و نمره پرسیدین؛ حداقلش یه بیست و پنج صدم هست .... اطلاعی ندارم از پژوهش دانشگاهها بپرسین اونا بهتر می دونن!:huh:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجاش یک بار با دقت بخونین؛ :huh:
تاپیک عنوانش چیه؟ :huh:
پستها و سوالای شما چه ربطی به تاپیک دارن؟ :huh:

1 و 2- نمره زبان رو برای هر جایی بخواین کمترین حدش رو خودشون مشخص می کنن، وقتی میشه نمره فلان موسسه رو با این آزمون ها مقایسه کرد که هر دو توو ی نرم استاندارد باشن؛ از اساتید موسسه بپرسین بهتر می تونن راهنمایی کنن؛ نمونه سوالای آزمونها هم همه جا هست، می تونین خودتون رو بسنجین
2-آزمون داخلی که طراحش ایرانی هست آسونتر از آزمون بین المللی هست
اون یکی سوالا هم در مورد پژوهش و نمره پرسیدین؛ حداقلش یه بیست و پنج صدم هست .... اطلاعی ندارم از پژوهش دانشگاهها بپرسین اونا بهتر می دونن!:huh:

خب حالا سوالم اینه که :

خب حالا این سوال ها رو یه جور دیگه میپرسم:

1- اون آزمون های بالا ، که ذکر کرده ام ، نمره ی کف را نوشته مثلا x ، خب حالا من میخوام بدونم آیا با یک سطح سواد متوسط از زبان ، میشه از این آزمون ها قبول شد؟(اگر معنای دقیقی از سطح سواد متوسط در ذهن شما تجلی پیدا نمیکنه ، به این سوال پاسخ ندید)

2- از بین این چندتا آزمون ، کدام یک سطح و level کمتری دارد؟ یعنی اینکه کدام راحت تر هست و میشود قبول شد؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

و اما این سوال:

در دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ، امتیاز + نمره نداریم مگه؟؟ اگر بله ، نحوه امتیاز دهی به چه صورت هست؟ یعنی چه کسی مشخص میکند که ترجمه ی یک کتاب دارای 5 امتیاز هست یا 4 امتیاز (مثلا) ، این رو خود دانشگاه تعیین میکند یا سازمان سنجش؟

"ALPHA"

کاربر ممتاز
خب حالا این سوال ها رو یه جور دیگه میپرسم:

1- اون آزمون های بالا ، که ذکر کرده ام ، نمره ی کف را نوشته مثلا x ، خب حالا من میخوام بدونم آیا با یک سطح سواد متوسط از زبان ، میشه از این آزمون ها قبول شد؟(اگر معنای دقیقی از سطح سواد متوسط در ذهن شما تجلی پیدا نمیکنه ، به این سوال پاسخ ندید)

2- از بین این چندتا آزمون ، کدام یک سطح و level کمتری دارد؟ یعنی اینکه کدام راحت تر هست و میشود قبول شد؟
1-تداعی داشت ولی هر آزمونی ی نرمی داره ی قلقی داره بدون تمرین و آمادگی و فقط با سطح سواد مشخص intermadiate نمی شه گفت که می تونین یا نه! هر چند من می گم نه! یک بار امتحان بدین!:w05:
2- ام اس آر تی، بعدش هم تولیمو ؛ بعد اینها هم آیلتس و تافل ....

و اما این سوال:

در دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ، امتیاز + نمره نداریم مگه؟؟ اگر بله ، نحوه امتیاز دهی به چه صورت هست؟ یعنی چه کسی مشخص میکند که ترجمه ی یک کتاب دارای 5 امتیاز هست یا 4 امتیاز (مثلا) ، این رو خود دانشگاه تعیین میکند یا سازمان سنجش؟

بار دوم: از پژوهش بپرسید!
پژوهش کیه دیگه؟

هر دانشگاهی ی واحدی اتاقی چیزی داره اسمش پژوهش هست، معاون داره، منشی داره، کارمند داره؛ از کارمندش سوال کنین بخشنامه یا جدول رو نشونتون بده:w05:

آخرین ویرایش:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-تداعی داشت ولی هر آزمونی ی نرمی داره ی قلقی داره بدون تمرین و آمادگی و فقط با سطح سواد مشخص intermadiate نمی شه گفت که می تونین یا نه! هر چند من می گم نه! یک بار امتحان بدین!:w05:
2- ام اس آر تی، بعدش هم تولیمو ؛ بعد اینها هم آیلتس و تافل ....

بار دوم: از پژوهش بپرسید!

پژوهش کیه دیگه؟

new moon

عضو جدید
سلام دوستان...من یک سوال دارم: برای مدلسازی غیرفعالسازی یک باکتری ( حالا مهم نیست کدوم ولی مثلا بزاریم استافیلوکوکوس اورئوس) از کدوم مدل ها و منابع میشه استفاده کرد؟ یا مثلا کتابی در این باره سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنید.

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام دوستان...من یک سوال دارم: برای مدلسازی غیرفعالسازی یک باکتری ( حالا مهم نیست کدوم ولی مثلا بزاریم استافیلوکوکوس اورئوس) از کدوم مدل ها و منابع میشه استفاده کرد؟ یا مثلا کتابی در این باره سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنید.

سوالتون واضح نیس!
مدلش تجربی می شه، عددی ریاضی می شه می تونه مقایسه مدل تجربی با پیش بینی هم باشه

منبع: مقاله ها رو بررسی کنید!

کتاب: هم همین کتاب تکنولوژیهای نوین مرتضوی یک فصل در مورد پیشگویی و مدلسازی ریاضی هست؛ یا کتاب های مدلینگ برای غیرفعالسازی میکروبی

Vaez666

عضو جدید
سلام
کسی گزارش کارهای شیمی تجزیه رو نداره ؟ ترم اخری حوصله گزارش نوشتن ندارم
:razz:

گراویمتری ( وزن سنجی رسوب ) : مجهول Fecl3.6H2o

فعلا همین آزمایش رو انجام دادیم . ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sanaz288

عضو جدید
سلام کمک کنین در مورد نحوه حل کردن صمغ در شیر مشکل دارم کتیرا و صمغ فارسی رو چجوری و در چه درجه حرارتی میشه حل کرد .روش بهم بگین

spana

عضو جدید
سلام بر دوستان مهندس.
دوستان صمغ یه درخت مثل بامیه رو چه جوری میشه گرفت؟؟؟
برای تولید یه ماده ای میخواستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید که اصولا صمغ یه درخت رو چجوری باید گرفت.

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام کمک کنین در مورد نحوه حل کردن صمغ در شیر مشکل دارم کتیرا و صمغ فارسی رو چجوری و در چه درجه حرارتی میشه حل کرد .روش بهم بگین

سلام
خانم مهندس، تا جایی ک ب یادمه، کاربرد صمغ ها در محصولات لبنی طبق استاندارد، تقلب محسوب می شه و مجاز نیست
صمغ رو توو شیر حل می کنین که چی بشه؟

سلام بر دوستان مهندس.

صمغ گیری از درخت رو سرچ بزنین؛ :D

سلام
کسی گزارش کارهای شیمی تجزیه رو نداره ؟ ترم اخری حوصله گزارش نوشتن ندارم
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_razz.gif

گراویمتری ( وزن سنجی رسوب ) : مجهول Fecl3.6H2o

فعلا همین آزمایش رو انجام دادیم . ممنون

شیمی تجزیه؛ رو از تالار شیمی تجزیه بپرسید؛ زودتر ب نتیجه می رسید
حوصله داشته باشید شرط اول یادگیری همینه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
برای موضوعات خشک کردن ، انتقال حرارت ، انتقال جرم و اینجور مباحث ، یه کتابچه یا هند بوکی میشناسید که به فارسی ترجمه نشده باشه؟ لطفا اسم و لینک دانلود کتاب رو اگه سراغش دارید برام بی زحمت بذارین. مرسی

spana

عضو جدید

صمغ گیری از درخت رو سرچ بزنین؛ :D
دوست عزیز اینکارو خود منم میدونستم.
وقتی آدم زنده وجود داره و میتونه سریعا به جواب برسه چه نیازی هست که برم خودم رو سردرگم مطالب نامشخص کنم.
گفتم که برای تهیه یک ماده میخواستم.در ضمن ماده ترکیبی با اسید نیتریک و مواد پلیمری است و نیاز به بررسی دقیق داشت.
در ضمن خودم به جواب رسیدم.
خیلی وقته فاتحه این انجمن مهندسان خونده شده.
دست شما هم درد نکنه.

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام بر دوستان مهندس.

دوست عزیز اینکارو خود منم میدونستم.
وقتی آدم زنده وجود داره و میتونه سریعا به جواب برسه چه نیازی هست که برم خودم رو سردرگم مطالب نامشخص کنم.
گفتم که برای تهیه یک ماده میخواستم.در ضمن ماده ترکیبی با اسید نیتریک و مواد پلیمری است و نیاز به بررسی دقیق داشت.
در ضمن خودم به جواب رسیدم.
خیلی وقته فاتحه این انجمن مهندسان خونده شده.
دست شما هم درد نکنه.

دوست عزیز
شما خودتون سوالتون واضح نبود و روش استخراج از درخت رو می پرسید! در حالی که بامیه (OKRA) یک گیاه یک ساله هست!
مثلا شما دنبال روش های استخراج پکتین از بامیه بودین؛ که یک پلیمر کربوهیدارتی خیلی نام آشنا هست و اسم مشخصی داره؛ یا حالا فرض بگیریم ضمغ کاملاً اختصاصی به بامیه.
روش های استخراج برای صمغ ها رو هم الزاماً کسی ازبر نیست؛ شرایطش رو از مقاله ها و کتاب ها و پایان نامه ها درمیارن؛ که مستلزم اختصاص زمان و حوصله یا داشتن تخصص در اون زمینه هست.

شما به انجمن های کاملاً علمی اگه واقف باشید، می بینید که محققان مقاله هاشون رو ب صورت رایگان در اختیار بقیه می ذارن؛ ایمیلی می ذارن و در خصوص کاری که انجام دادن با تایتل های مشخص پاسخگو هستن یا نتیجه ای که به دست آوردن نه در زمینه همه علوم یا سوالاتی که افراد مختلف پرسش می کنن!!!

بعضاً گروه هایی خصوصی تر هم تشکیل می شه و سوالی می پرسن و خودشون هم در موردش صاحب نظر هستند (یا حداقل سوالشون واضح هست) و مخاطبشون هم صاحب نظر و تخصص هست و اسم و تخصصشون مشخص هست و دنبال مجهول هایی می گردن که واقعاً نمی دونن یا نیاز به بررسی بیشتری دارن...

من فقط گفتم صمغ گیری از درخت رو سرچ بزنید تا ببیند بامیه از درخت درنمیاد!(بی منت)

بالا