shirinasal
عضو جدید
این مقالات رو نتونستم دانلود کنمhttp://http://uplod.ir/i03ra0sn197e/10.1016-S0958-6946(02)00155-3.pdf.htm
http://uplod.ir/up6hvlf6s1nd/10.1016-j.jfoodeng.2010.12.031.pdf.htm
ببینید اینا کمکتون می کنه
2

این مقالات رو نتونستم دانلود کنمhttp://http://uplod.ir/i03ra0sn197e/10.1016-S0958-6946(02)00155-3.pdf.htm
http://uplod.ir/up6hvlf6s1nd/10.1016-j.jfoodeng.2010.12.031.pdf.htm
ببینید اینا کمکتون می کنه
2
میخواستم ببینم برای راه اندازی یه واحد در حد کارگاه، برای بسته بندی مواد غذایی خشک(حبوبات و قند و چایی و ادویه و ...) چه مراحلی رو باید طی کرد؟سلام
سوالاتتون بگین شاید تونستیم کمک کنیم...![]()
میخواستم ببینم برای راه اندازی یه واحد در حد کارگاه، برای بسته بندی مواد غذایی خشک(حبوبات و قند و چایی و ادویه و ...) چه مراحلی رو باید طی کرد؟
دستگاه های مورد نیاز اولیه چیه؟ فقط یه دستگاه شیرینگ کافیه؟
طرح توجیهی در حد کارگاهی کسی داره؟
تجربه شخصی از این کار و بازارش کسی داره؟
و نکات لازمی که می دونید و فکر میکنید کمک میکنه.
![]()
میخواستم ببینم برای راه اندازی یه واحد در حد کارگاه، برای بسته بندی مواد غذایی خشک(حبوبات و قند و چایی و ادویه و ...) چه مراحلی رو باید طی کرد؟
دستگاه های مورد نیاز اولیه چیه؟ فقط یه دستگاه شیرینگ کافیه؟
طرح توجیهی در حد کارگاهی کسی داره؟
تجربه شخصی از این کار و بازارش کسی داره؟
و نکات لازمی که می دونید و فکر میکنید کمک میکنه.
![]()
salam.manam shadidan niyaz be in jozve azmayeshgahe tajzie mavad ghazaie daram,shoma chizi peyda kardain?age chizi peyda kardin vase manam befrestin mamnon misham.
سلام
من دنبال یه مقاله در مورد گوشت خوک و مقدار چربی و پروتیین های اون و در کل بررسی گوشت خوک می گردم
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون دوست عزیز لطف کردین
ولی من انگلیسیم اصلا خوب نیست و این پروژه هم اونقدر نمره نداره که براش وقت بذارم
به نظرتون مقاله فارسی مناسب برای ارایه در کلاس گوشت و شیلات چه موضوعی باشه بهتره؟نمیخوام یه موضوع کلیشه ای باشه
![]()
,ممنون دوست عزیز لطف کردین
ولی من انگلیسیم اصلا خوب نیست و این پروژه هم اونقدر نمره نداره که براش وقت بذارم
به نظرتون مقاله فارسی مناسب برای ارایه در کلاس گوشت و شیلات چه موضوعی باشه بهتره؟نمیخوام یه موضوع کلیشه ای باشه
![]()
ممنون دوست عزیز لطف کردین
![]()
ببخشید چطوری باید از اینا استفاده کنم چون در سایت فقط یوزر و پس میخواداين هم پروكسي دانشگاه صنعتي شريف براي دانلود از سيويليكا و...
213.233.161.195
3128
ببخشید چطوری باید از اینا استفاده کنم چون در سایت فقط یوزر و پس میخواد
سلام
یه نگاه به این طرح توجیهی بندازید ( این طرح برای پوست گیری و بسته بندی آجیل و خشکباره، متاسفانه من فقط همینو داشتم) فکر میکنم جواب خیلی از سوالاتتونو بگیرید...
تمام موارد لازم در این طرح اورده شده اعم از متراژ زمین، نیروی انسانی و دستگاه های مورد نیاز که البته شما بسته به نیاز خودتون متراژ زمین و تعداد نیروی انسانی مورد نیازتون رو تغییر میدید اما به هر حال این مدل طرح ها اون اطلاعات اولیه رو در اختیارتون میذاره
البته این طرح ها باید به روز رسانی بشن و قیمت ها طبق قیمت های سال 93 برگردونده بشن
طرح های به روز هم میتونید پیدا کنید ولی خب مسلما پولیه!!!
تجربه شخصی هم که فقط یک ماه تو بخش بسته بندی پسته و چای کار کردم...اسمشو نمیشه تجربه گذاشت ولی فکر نمیکنم فقط یه دستگاه شیرینگ کافی باشه ... حداقل برای چای اگر از همون اولین مرحلش خودتون بخواید کار کنید یعنی خاک گیری چای و...که باید تجهیز تر بود ...
بسته بندی چای یا دم نوش ها به صورت تی بگ به نظر من خیلی صرفه اقتصادی داره و به تجهیزات زیادی هم نیاز نداره ... به نظرم رو این مورد خیلی فکر کنید
موفق باشید...
مشاهده پیوست 222413
میشه مشخصا دستگاه ها رو بگید تا من آمار قیمتش رو در بیارم؟ اگه ممکنه لیست کنید تا من از شرکتای تولید کننده قیمت بگیرم. ممنون
سلام
مراحلش ابتدا ب خودتون بستگی داره...اینکه کارگاه میخاین بزنین یا ب قول یه کسی زیر زمینی کار کنین...اگه بخاین کارگاه بزنین اولین مرحله
ثبت شرکته هر مجوزی بخاین بگیرین ثبت شرکت مهمترینشه ک شرایط خودشو داره اینکه از 7 نفر نباید کمتر بود و از این چیزا...بعد ثبت شرکت
متراژ زمینه ک تا اونجایی که یادمه از 500 متر نباید کمتر باشه...نه یک دستگاه لازم نیس...دستگاه ها متفاوت قیمت ها متفاوت دستگاه بوجاری
واسه حبوبات میخاد و برای خشکبار:گردگیر،بوجاری،خشک کن،کمپرسور و نمک پاش،نوار نقاله و غیره...تو بسته بندی حبوبات برند مهمترین
مسئله هس...باید برندت شناخته شده باشه تو این بازار...
ولی ب نظر من اولین کارتون زیر زمین شروع کنین بهتره تا جابیفتین زیر زمینی همان مشاغل خانگیه ک دردسرش کمتره تا جا بیفتین وقتی
کارتون گرفت میتونین گسترشش بدین ولی اگه سرمایه ی کافی دارین کارگاه شروع کنین با آرزوی موفقیت.
موفق باشین![]()
ممنون دوست عزیز
طرح های توجیهیش توی باشگاه هست. بیشتر میخواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم.
حالا یکیو که تو این کاره پیدا کردم. باید ببینم اطلاعات میده یا نه
میشه مشخصا دستگاه ها رو بگید تا من آمار قیمتش رو در بیارم؟ اگه ممکنه لیست کنید تا من از شرکتای تولید کننده قیمت بگیرم. ممنون
در مورد زیرزمینی کار کردن، مشکلی پیش نمیاد؟ به قول شما قراره برند بشیم، چجوری زیرزمینی اینکارو کنیم؟؟!!![]()
سلام..سلام دوستان.استاد میکروب ما میگفت یک اشتباهی که مردم فکر میکنن اینه که باید سوسیس سرخ بشه و کالباس رو ساده خورد و فکر میکنن این دو باهم فرق دارن و گفت که کالباس و سوسیس از لحاظ شرایط تولید عین هم هستند و فقط شکلشان و چند تا ادویه طعم دهنده شان باهم فرق داره و مواد اصلیشان عین هم هست و هر دو را هم به شکل خام و هم به شکل سرخ کرده میشه خورد.آیا این گفته درست است؟مگه از لحاظ شرایط تولید و مدت پخت و حرارت دهی فرق ندارن؟مگه کلا متفاوت نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
دوستان کسی رو میشناسید که مقاله رو بهش ایمیل بزنیم و معتبر باشه و متنو با قیمت ارزان و روان ترجمه بکنه؟
مرکز ترجمه معتبر و ارزان قیمت برای ترجمه روان مقالات انگلیسی صنایع غذایی میشناسین؟
سلام..
به طور کلی سوسیس، فرآورده گوشتی است که از مخلوط نمودن گوشت چرخ کرده حیوانات حلال گوشت ماند گاو، گوساله با انواع مختلف مواد افزودنی از قبیل
آرد گندم، نشاسته، ادویه جات، آرد، سویا، شکر، روغن، نمک، نیترات ونیتریت سدیم یا پتاسیم، کازئین و... و عمل آوردن آنها توسط پخت و دود دادن و تزریق در
روده حیوانات و یا پوشش های مصنوعی به دست می آید و قطر آن حداکثر 25 میلی متر می باشد.
در مورد کالباس نیز تقریبا تعریف فوق صادق بوده، منتهی قطر کالباس معمولا 80 میلی متر و در مواردی نیز بیشتر از این است.
اختلاف انواع مختلف آنها و تنوع وسیعی که در آنها مشاهده می گردد بیشتر به علت تفاوت در نوع ادویه ها ، میزان و نوع چربی بکار رفته ، میزان آب افزوده به انها و
درجه خرد و ریز کردن (کاتریزاسیون) گوشت مورد مصرف و همچنین گوشتهای نمایشی می باشد .
درست گفتن. سوسیس و کالباس هر دو پروسه ی پخت رو طی می کنن. سوسیس میتونه مثله کالباس مصرف شه ولی بنا بر ذائقه اینطور ...سلام دوستان.استاد میکروب ما میگفت یک اشتباهی که مردم فکر میکنن اینه که باید سوسیس سرخ بشه و کالباس رو ساده خورد و فکر میکنن این دو باهم فرق دارن و گفت که کالباس و سوسیس از لحاظ شرایط تولید عین هم هستند و فقط شکلشان و چند تا ادویه طعم دهنده شان باهم فرق داره و مواد اصلیشان عین هم هست و هر دو را هم به شکل خام و هم به شکل سرخ کرده میشه خورد.آیا این گفته درست است؟مگه از لحاظ شرایط تولید و مدت پخت و حرارت دهی فرق ندارن؟مگه کلا متفاوت نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلامسلام دوستان
دوستان عزیز narges_F و hamid rad خیلی ممنون. فعلا متنی برای ترجمه در دست ندارم. استادم در تابستان چند تا ترجمه مقاله خواسته بود دادم بیرون ترجمه کردن با اینکه هر کدوم از مقالاتو به مترجم متفاوتی داده بودم اما هر دو تاش خیلی بد ترجمه کرده بود.
در مورد سوسیس و کالباس به هر کدوم چه مقدار با چه دمایی حرارت میدن؟ دما و مدت زمان حرارتشان هم با هم یکی است؟
دوستان آیا کسی در مورد این مطلب مقاله فارسی داره که تایید بکنه که سوسیس و کالباس مواد و شرایط و مدت حرارت دهیشان یکی هست و فقط از لحاظ شکل و بسته بندی متفاوتند و هر دو تاشو هم به صورت خام و هم سرخ کرده میشه خورد؟
دوستان بهترین دما و مدت زمان برای پاستوریزاسیون آب پرتقال چقدر است؟ آیا در این مورد مقاله فارسی دارین؟
آیا کسی فایل کتاب انگلیسی یا فارسی در مورد شرایط و تولید و بررسی آب پرتقال داره؟
اگه داشتین لطفا فایلشو واسم بذارین.
ممنون
با سلام دوستان عزیز...من 3 تا مقاله درباره کروماتوگرافی لایه نازک میخواستم کهاستادمون گفته 3 تاشم باید موضوعاتشون مشابه باشه یعنی به هم ربط داشته باشه ....خیلی ممنون از کمکتون![]()
دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود
دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید
برای درخواست مطلب خاص به این تاپیک مراجعه کنید و ایجاد اسپم نکنید تنها لینک مقاله اصلی معتبر است