shadow_IR
کاربر بیش فعال
دست در آفاق یافت نرگس فتان تو//سینه مردم شکافت خنجر مژگان تو!
ور دل به خدا و ساکن میکدهای
می نوش که عاقبت بخیرست ترا
دست در آفاق یافت نرگس فتان تو//سینه مردم شکافت خنجر مژگان تو!
ور دل به خدا و ساکن میکدهای
می نوش که عاقبت بخیرست ترا
تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن استای لبت سرچشمه آب حیات//بوسه ات شیرین تر از حب نبات!
تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است
ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است
تا در آن کوچه رخ یاس نبی گشت کبودتا بچشم جان عیان بینی هلال ابرویش//چاک دل را باز کن دست دعا می بایدت
تا در آن کوچه رخ یاس نبی گشت کبود
تیره شد صورت خورشید به پیش نظرم
شیخ به کدامین وادی سر گرم شدین که این چُنین دیر پاسخ می دهید!!!![]()
من آن ساعت بریدم دست از جان//که دل بستم به مهر مه جبینی
[FONT=tahoma, sans-serif]يک جرعه [FONT=tahoma, sans-serif]ی مِی ز ملک کاووس به است [/FONT]یاد وصل او دلم خوشنود دارد اندکی
مژدهٔ صحت مرض را سود دارد اندکی
زان جفا جو گرچه میدانم نمیآید وفا
خاطرم را وعدهاش خوشنود دارد اندکی
سلام نمي خواستم مزاحم مشاعره تون بشم اينو فقط پيام بازرگاني فرض كنين
تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهم راند...عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیستيک جرعه ی مِی ز ملک کاووس به است
از تخت قباد و ملکت توس به است
هـر نـالـه کـه رنـدی بــه سـحـرگـاه زنــد
از طاعت زاهدان سالـوس بــه است
تا چند زنم به روی دریاها خشتتا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهم راند...عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیست
تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو ...............پرده غنچه میدرد خنده دلگشای توتا چند زنم به روی دریاها خشت
بیزار شدم ز بت پرستان کنشت
خیام که گفت دوزخی خواهد بود
که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت
وقت است كه بنشيني و گيسوبگشاييتاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو ...............پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو
یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور....کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخوروقت است كه بنشيني و گيسوبگشايي
تا با تو بگويم غم شب هاي جدايي
روزگاریست که سودای بتان دین منستیوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور....کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد....وجود نازكت ازرده گزند مبادروزگاریست که سودای بتان دین منست
غم این کار نشاط دل غمگین منست
دیدن روی تورا دیده جان بین باید
دین کجا مرتبهء چشم جهان بین منست
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهرتنت به ناز طبيبان نيازمند مباد....وجود نازكت ازرده گزند مباد
تا مرا عشق تو تعليم سخن گفتن كرد...خلق را ورد زبان مدحت وتحسين من استدی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود جسته ایم ما
گفت آنچه یافت می نشود آنم آرزوست
تا نکردی آشنا زین پرده رمزی نشنویتا مرا عشق تو تعليم سخن گفتن كرد...خلق را ورد زبان مدحت وتحسين من است
شرم از آن چشم سیه بادش ومژگان دراز...هر که دل بردن او دید ودر انکار من استتا نکردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نا محرم نباشد جای پیغام و سرش
تحمل گفتی و من هم که کردم سالها اما......چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانتشرم از آن چشم سیه بادش ومژگان دراز...هر که دل بردن او دید ودر انکار من است
تا كنج غمت در دل ويرانه مقيم است.....همواره مرا كوي خرابات مقام استتحمل گفتی و من هم که کردم سالها اما......چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت
تو ای ستاره ی خندان کجا خبر داری؟.....ز ناله ی سحر و گریه ی شبانه ی ماتا كنج غمت در دل ويرانه مقيم است.....همواره مرا كوي خرابات مقام است
اي جان جان ای جان جان ما نامديم از بهر نان.......برجَه گدا رويي مكن در بزم سلطان ساقياتو ای ستاره ی خندان کجا خبر داری؟.....ز ناله ی سحر و گریه ی شبانه ی ما
آب بقا کجا و لب نوش او کجا؟........آتش کجا و گرمی آغوش آو کجا؟اي جان جان ای جان جان ما نامديم از بهر نان.......برجَه گدا رويي مكن در بزم سلطان ساقيا
این طور نگاه کردن کلا اشتباهه
به نظر من نباید اینقد منفی نگاه کرد
آب بقا کجا و لب نوش او کجا؟........آتش کجا و گرمی آغوش آو کجا؟
اول بگير آن جام مه بر كفه ي آن پير نِه........چون مست گردد پير ده رو سوي مستان ساقياآب بقا کجا و لب نوش او کجا؟........آتش کجا و گرمی آغوش آو کجا؟
اگرچه مست و خرابم تو نیز لطفی کن....................نظر براین دل سرگشته خراب اندازاول بگير آن جام مه بر كفه ي آن پير نِه........چون مست گردد پير ده رو سوي مستان ساقيا
زاهد ظاهر پرست از حال ما آگاه نیست...در حق ما هر چه گویند جای هیچ اکراه نیستاگرچه مست و خرابم تو نیز لطفی کن....................نظر براین دل سرگشته خراب انداز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | |
![]() |
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |