در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت
behnam-t عضو جدید Sep 5, 2009 #20,821 در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت
behnam-t عضو جدید Sep 5, 2009 #20,822 تا مرا عشق تو از هر دو جهان باز استد چه غم از سرزنش هر که جهانم باشد
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 5, 2009 #20,823 دیدهام بهر تو خونبار شد ای مردم چشم مردمی کن مشو از دیدهی خونبار جدا
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,825 دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,826 دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,827 دانی که چرا راز نهان با تو نگویم طوطی صفتی طاقت اسرار نداری
گلابتون مدیر بازنشسته Sep 6, 2009 #20,828 ياد آن فرزانه آزرده خاطر خوش كه گفت خامشي جستم كه حاسد مرده پندار مرا
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,829 ای فتنه! چنان رفته ام از یاد تو، کز خلق یک بار نپرسی چه شد آن هیچکس ما؟
گلابتون مدیر بازنشسته Sep 6, 2009 #20,830 اي خنده نيلوفري در گريه ام مي آوري بر گريه ميخندي و من در گريه ميخندانمت اي من تو بي من كيستي چون سايه بي من نيستي همراه من مي ايستي همپاي خود ميرانمت
اي خنده نيلوفري در گريه ام مي آوري بر گريه ميخندي و من در گريه ميخندانمت اي من تو بي من كيستي چون سايه بي من نيستي همراه من مي ايستي همپاي خود ميرانمت
*زهره* مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,831 تا همه خاوتیان جام صبوحی گیرند چنگ صبحی بدر پیر مناجات بریم
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,832 مزن بر سر ناتوان دست زور که روزی در افتدی به پایش چو مور
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,833 رقیبت گر هنر هم دزدد از من ،من نخواهد شد به گلخن گرچه گل هم بشکفد گلشن نخواهد شد
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,834 در ایـن دنیـا محـبت هـم بهای انـدکی دارد در این غمها شفـاعت هم دوای کمتـری دارد چرا بیهوده می جویی ، به جز ظلمت نمی یابی به جز تنهایی و ذلت ، به جز حسرت نمی یابی
در ایـن دنیـا محـبت هـم بهای انـدکی دارد در این غمها شفـاعت هم دوای کمتـری دارد چرا بیهوده می جویی ، به جز ظلمت نمی یابی به جز تنهایی و ذلت ، به جز حسرت نمی یابی
مهندس کوچیکه عضو جدید Sep 6, 2009 #20,835 یک روزازنردبام بلئرین نور برای لمس اسمان بالا رفتم اما درهمان موقع رویای کاغذی از بالای نردبام افتادوشکست
یک روزازنردبام بلئرین نور برای لمس اسمان بالا رفتم اما درهمان موقع رویای کاغذی از بالای نردبام افتادوشکست
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,836 تا به کی با ضربه های درد باید رام شد / یا فقط با گریه های بی قرار آرام شد
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,837 در این بازار نامردی به دنبال چه میگردی نمیابی نشان هرگز تو از عشق و جوان مردی
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,838 یادم نکردو شاد حریفی که یاد از او یادش بخیر گر چه دلم نیست شاد از او
گلابتون مدیر بازنشسته Sep 6, 2009 #20,839 وي بسا خلوت نشين پاكباز چشم بسته رفته تا درگاه راز آن كه چشمم داد بينايي دهد سينه را انوار سينايي دهد
وي بسا خلوت نشين پاكباز چشم بسته رفته تا درگاه راز آن كه چشمم داد بينايي دهد سينه را انوار سينايي دهد
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 6, 2009 #20,840 دراین گلزار از هرسو خرامد سرو آزادی تو رعنا نیستی من چشم رعنا آفرین دارم
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 7, 2009 #20,841 ما بی غمان مست دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم بر ما بسی کمان ملامت کشیدهاند تا کار خود ز ابروی جانان گشادهایم
ما بی غمان مست دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم بر ما بسی کمان ملامت کشیدهاند تا کار خود ز ابروی جانان گشادهایم
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Sep 7, 2009 #20,842 ماه عبادت است و من با لب روزه دار ازاین قول وغزل نوشتنم بیم گناه کردن است غفلت کائنات را جنبش سایه ها همه سجده به کاخ کبریا خواه نخواه کردنست
ماه عبادت است و من با لب روزه دار ازاین قول وغزل نوشتنم بیم گناه کردن است غفلت کائنات را جنبش سایه ها همه سجده به کاخ کبریا خواه نخواه کردنست
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 7, 2009 #20,843 تا کی غم ان خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که معلومم نیست کین دم که فرو برم برارم یا نه
تا کی غم ان خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که معلومم نیست کین دم که فرو برم برارم یا نه
گلابتون مدیر بازنشسته Sep 7, 2009 #20,844 هوس روزگار خوارم كرد روزگارست و هر دمش هوسي ست عنكوبت زمانه تا چه تنيد كه عقابي شكستهء مگسي ست
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 7, 2009 #20,845 تشنه ام از عطشی دور دراز آمده ام چشمه ای باش که در تو نفسی تازه کنم
ARASH AZ عضو جدید کاربر ممتاز Sep 7, 2009 #20,846 مرا امید وصال تو زنده می دارد و گرنه هر دمم از هجر تست بیم هلاک
"eli" عضو جدید Sep 7, 2009 #20,847 ت بده! ت بده! کس ندانم که در این شهر گرفتار تو نیست هیچ بازار چنین گرم که بازار تو نیستسرو زیبا و به زیبایی بالای تو نه شهد شیرین و به شیرینی گفتار تو نیست
ت بده! ت بده! کس ندانم که در این شهر گرفتار تو نیست هیچ بازار چنین گرم که بازار تو نیستسرو زیبا و به زیبایی بالای تو نه شهد شیرین و به شیرینی گفتار تو نیست
تندباد عضو جدید Sep 7, 2009 #20,849 ماییم که اصل شادی وکان غمیم سرمایه دادیم ونهاد ستمیم پستیم وبلندیم وکمالیم وکمیم ایینه زنگ خورده جام جمیم
ماییم که اصل شادی وکان غمیم سرمایه دادیم ونهاد ستمیم پستیم وبلندیم وکمالیم وکمیم ایینه زنگ خورده جام جمیم