لایق وصل تو که من نیستم ................................ اذن به یک لحظه نگاهم بده
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
(چقدر زیباست این شعر)
لایق وصل تو که من نیستم ................................ اذن به یک لحظه نگاهم بده
تو را چه غم که یکی از غمت به جان آید ........................... که دوستان تو چندان که می کُشی بیش اندهر نفس آواز عشق می رسد از چپ و راست
ما به فلک می رویم عزم تماشا که راست
یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت .................................... ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
(چقدر زیباست این شعر)
هر نفس آواز عشق می رسد از چپ و راست
ما به فلک می رویم عزم تماشا که راست
ترسم که روز حشر عنان بر عنان رودیار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت .................................... ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت
![]()
رو از هوس بتاب که مردان راه حق ............................... محراب طاعت از دل بی آرزو کنندترسم که روز حشر عنان بر عنان رود
تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار
تو را چه غم که یکی از غمت به جان آید ........................... که دوستان تو چندان که می کُشی بیش اند
رو از هوس بتاب که مردان راه حق ............................... محراب طاعت از دل بی آرزو کنند
تو را ز حال پریشان ما چه غم دارد
اگر چراغ بمیرد صبا چه غم دارد
دوست عزیزم مصرع دوم اینگونه است: تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بوددوش می امد و رخساره برافروخته بود..تا کجا باز دل غم سوخته ایی سوخته بود
دوست عزیزم مصرع دوم اینگونه است: تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود
دارند حریفان هوس خاطر شادی .................................. دلباختگان غیر غم یار ندارند
شب داشتیم بزم خوشی با خیال تو .............................. هوشم خراب باده ی گفت و شنید بود
دست به جان نمی رسد تا به تو بر فشانمش
بر که توان نهاد دل تا ز تو واستانمش
شب داشتیم بزم خوشی با خیال تو .............................. هوشم خراب باده ی گفت و شنید بود
من که یک عمر به دنیا بودم .............................. با شما بودم و تنها بودمچقد دال به من میوفته
دوش در صحرای خلوت گوی تنهایی زدم
خیمه بر بالای منظوران بالایی زدم
من که یک عمر به دنیا بودم .............................. با شما بودم و تنها بودم
اینم"م"
دیدی که من با این دل بی آرزو عاشق شدم ......................... با آن همه آزادگی بر زلف او عاشق شدممرسی
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوش است بدبن قصه اش دراز کنید
دال برای شما![]()
دیدی که من با این دل بی آرزو عاشق شدم ......................... با آن همه آزادگی بر زلف او عاشق شدم
میم مثل مادر برای شما![]()
درمانده ی سامان تهیدستی خویشم ............................ دردا که نگیرند ز عاشق دل و جان هیچفوق العاده بود...این شعر واقعا عالیه.مرسی
میان عاشق و معشوق فرق بسیار است
چو یار ناز نماید شما نیاز کنید
همچنان دال![]()
درمانده ی سامان تهیدستی خویشم ............................ دردا که نگیرند ز عاشق دل و جان هیچ
حالا چ![]()
تو عاشقان مسلّم ندیده ای سعدی ............................. که تیغ بر کف و سربنده دار در پیش اندسخت شد
چشم سعدی به خواب بیند خواب
که ببستی به چشم سحارت
تو عاشقان مسلّم ندیده ای سعدی ............................. که تیغ بر کف و سربنده دار در پیش اند
خسته نباشید دوست عزیزم.من باید برم فوتبال.داره دیر میشه.
خیلی خوب بود و خوش گذشت.شبتون به خیر![]()
بله من مربی فوتبال هم هستم و ساعت 22:30 تیمم تمرین داره.همچنین. جالب بود باید برید فوتبال!!!
ممنون از حضورتون.شب شماهم بخیر![]()
بله من مربی فوتبال هم هستم و ساعت 22:30 تیمم تمرین داره.
موفق باشید![]()
تو عاشقان مسلّم ندیده ای سعدی ............................. که تیغ بر کف و سربنده دار در پیش اند
خسته نباشید دوست عزیزم.من باید برم فوتبال.داره دیر میشه.
خیلی خوب بود و خوش گذشت.شبتون به خیر![]()
تا غبار وادی مجنون به یادم می رسد
دیر آمدی از نگار سر مست
زودت ندهیم دامن از دست
من از تو ميمردمتا غبار وادی مجنون به یادم می رسد
آسمان بر سر زمین زیر قدم گم می کنم
من از تو ميمردم
اما تو زندگانی من بودی
تو با من ميرفتی
تو در من ميخواندی
وقتی که من خيابانها را
بی هيچ مقصدی ميپيمودم
یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرداین شعر سنتیه؟؟
من عادت بخت خویش دانم
هیهات که چون تو شاهبازی
اون بستنیه که سنتیه اگه به صفحه اول تاپیک نگاهی انداخته بودید متوجه میشدید که استارتر هم تاپیکو با شعری از فروغ شروع کردهاین شعر سنتیه؟؟
من عادت بخت خویش دانم
هیهات که چون تو شاهبازی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | |
![]() |
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |